Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Valaki elarulna nekem, hogy hogyan lehet az armor-os szakmakat normalis sebesseggel fejleszteni?
Karakterem mar lvl 19, de az a franya Clothing meg mindig csak 6-os szinten all.
Normal feher ruhak keszitese szinte alig ad vmi skill XP-t, ezek szetszedese detto,
ezert ezen tevekenysegeket egy ido utan mar hanyagoltam.
Zold drop-ok szetszedese mar tobbet fejleszt, de itt is eleg valtozo, hogy mikor mi mennyit ad.
Mar egy jo ideje eladas helyett szetszedegetem a zold dropokat, de valahogy meg igy is iszonyat lassunak tunik a fejlodes.
En csinalok valamit rosszul, vagy tenyleg ilyen lassan lehet ezeket fejleszteni?
Csak hasonlitaskepp: alkimia mar 13-mas szinten van, meg az enchanting is lvl 10, pedig az elejen azt hittem ez lesz majd a leglassabban fejlesztheto szakma.
Gyakorlatilag minden mas szakmaval tudok mar olyan dolgokat kesziteni, amiket az aktualis karakterszintemen meg nem tudok hasznalni.