129
F1 Online: The Game
-
#45 Szerintem ha a hivatalosat választom akkor találkoznék.
Nekem a gondom az, hogy igazán az ügyességen múlik, hogy hogy mész nem a menedzselésen. Majd meglátjuk. -
#44 Igen. Mint a videókban. -
#43 Hát kíváncsian várom, remélem lesz valami értelmesebb irányítás, de aztán lehet hogy jó lesz ez.
Természetesen saját csapattal fogok majd indulni :D :D
Ki talált pályák vannak ?
Találkoztál azért igazi F1-es pályával? -
#42 a nézetről írnál konkrétat? ilyen felülnézet az egész? -
#41 Na kipróbáltam.
Irányítás:
Egérrel lehet kanyarodni, az autó előtt kell húzni egy nyilat és az autó arra megy amerre a nyíl. Lehet bindelni billentyűzetre is. Alapban, bal gomb a gáz, jobb a fék, középső a KERS. a DRS meg a D betű, de bármire állítható. Kormányra nem próbáltam.
Ütközni lehet a többiekkel, az autó nem sérül de lelassultok, szóval nem éri meg ütközni, aránylag tiszta futamokat mentem.
Van fék segítség, más nincs. Ami kicsit zavaró, hogy nagyon lassan de pörög forog a kamera, tehát pl ha a célegyenesben mész, az elején mondjuk az autó mögött van, a végén már lehet oldalt lesz az autóhoz képest, de szerencsére a pálya adott pontjain mindig ugyanott van, tehát nem teljesen random, meglehet tanulni.
Menedzsment:
Ez eléggé szerteágazó, sok lehetőséggel, nem volt még időm belemélyülni, de jónak tűnik. Sajnos ,valódi pénzért lehet venni mindenféle boostokat, xp, cash meg egy csomó mindent. Bár talán ez felesleges lesz, mert a fejlettségi szintednek megfelelő ligában mehetsz, szóval ha pénzt költesz rá akkor annyit érsz el, hogy magasabb ligába kerülsz, de attól még nem fogod megnyerni, mert ott mások is hasonlóan fejlettek.
Lehet választani, hogy a jelenlegi F1 csapatok közül menedzseled valamelyiket, vagy teljesen újat indítasz, saját névvel kinézettel stb. Én az utóbbit választottam, hogy ez miatt-e vagy másért csak kitalált pályák voltak, de abból elég sok.
Kérdéseket tegyetek fel ha van és válaszolok. Képeket nem linkelek, mert nem szabad, de kb ugyanolyanokat tudnék amiket már láttatok. -
#40 Minden infót, képet várunk :D -
#39 Ma este 5-10 ig lesz beta session vagy mi -
#38 máker.
Majd számolj be... -
#37 Kaptam meghívót betara! -
#36 Preview -
#35 Tegnap óta kezték osztogatni a meg hívókat, kétlem hogy valaki próbálta közöllünk :D
Semmit se tudunk a játék menetéről.
Nyílt béta / meg jelenés szintén megint nem tudunk semmit.
Feltételek? Regisztrálj a fő oldalon: https://www.f1onlinethegame.com/ -
#34 Zárt bétára szerintem már nem lehet bejutni, mer tegnap kezdték a meghívókat osztogatni :) és folyamatosan hetente lehet majd bejutni a jelentkezőknek. -
#33 van aki probálta már?
Milyen a játék, könnyü a kezelése vagy eléggé nehéz az autókat beállitani?
Mikor várható nyilt béta vagy a játék megjelenése?
Esetleg a zárt bétára milyen feltételekkel lehet bejutni? -
Spa
Viszont az összes képen a 2 Ferrari van elől... :D -
#30 t's the news you've all been waiting for - we're excited to announce the start of Closed Beta testing for
F1 Online: The Game™.
Starting today, we will be sending out the first wave of invites for the public testing of the game. Those invited to the test will receive access to our special Beta website where you will be able to log in and play F1 Online: The Game. This will be the first of many waves of invites, with more issued each week until we launch.
We look forward to seeing you in the game!
The F1 Online: The Game Team. -
#29 Hány ember vehet részt a béta teszten ?? Csak mert a facebook oldalból kiindulva, nem lehet majd mind a 27 ezer embernek :S :DD Kicsi az esély hogy bekerüljünk :/ -
#28 Nem hiszem. Videókat ha nézel, bal felső sarokba írja hogy " Work in progress." Szerintem csak a fejlesztők játszák le így a futamot....
De kitudja ? :D Remélem 2 héten belül már írhatunk véleményeket a játékról. -
#27 a nézetről lehet tudni valamit? tehát ilyen felülről nézős lesz? :D -
#26 -
#25 Ha minden igaz jövőhéten kezdik osztogatni a béta meg hívókat !!!!!
-
Sepang, Kuala Lumpur -
Új kép, Austrál pályáról. ÉS állítólag már nagyon közel állnak az " első hullám"-ra, a meghívók osztogatására. -
#22 A GPW tökéletes volt. Szerintem. -
#21 Egyszerűsíteni kell azoknak is ,akik csak annyit tudnak az F1ről hogy Alonso cukker, Raikkonen zabálni való, stb stb....
Csak nekünk, hardcore F1-eseknek is megfeleljen! -
#20 Megvannak a jogok? Meg.
Akkor meg minek túlbonyolítani?
Csinálni egy GPW2t, hozzá online tartalmat, és kész. -
#19 - Hány ember lehet 1 online versenybe?
- Célunk hogy teljes rajtrács legyen online versenyen akár 24 játékossal. Ez egy kicsit zsúfoltságot fog éreztetni néhány pályán, mint pl. Monaco, ami rendkívüli versenyeket fog ígérni.
Ne aggódj, ha nincs teljes létszám a rajtrácson, ha úgy kívánják kevesebb létszámmal indul a futam.
( gondolom X perc múlva lehet szavazni a játékosoknak hogy induljon el a verseny, és ne várjanak több emberre )
-------------------------
- Van valami korlát a csapat munkákra és a versenyekre?
- Míg a csapat dolgozik egy projekten, mondjuk a kutatás és fejlesztésben ( R&D ), ez időt igényel, mire végeznek. Néhány projektnek lesz elő feltételei, ezt majd lehet látni, és teljesíteni kell azokat hogy bele tudj kezdeni a projektbe.
Miközben a csapat elfoglalt, nyugodtan versenyezhetsz, vagy Time trialt- mehetsz szellem autók ellen, nincs limit arra hogy hány versenyen vehetsz részt.
-
#18 Szenvedek... jöhetne már... -
#17 Facebook-ról néhány kérdés - válasz ( sajna nem tudom lefordítani, nem nagyon van angol tapasztalatom ebbe a környezetbe :D )
How even will the cars be in terms of performance in the game?
Answer:
All the cars from the official 2011 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™ are modelled based on their performance in that season, relative to each other. We’ve obviously made some minor changes to ensure to the game is fun to play but have tried to stay true to their real life performance.
The cars that make up the player’s own team are broken down into four tiers of performance based on the component research available within the game. Each component within a tier has a marginal effect on the performance of the car, but overall they combine to make a noticeable difference.
-----------
When F1 2012 comes out we should be given a code for more funds in the game.
Our response is:
That's a great idea! We're currently investigating how we can offer our players rewards and benefits and welcome any ideas our fans have.
FORMULA ONE is very important for us here at Codemasters and if we can help you get the most out of it by providing cross over between the games then we'll definitely see what we can do about it.
-----------
Will all members who have applied get to play the beta season?
Answer:
At this point we are anticipating that a large percentage of those that have signed up to test the game will be invited to participate at some point during the test period.
Depending on how the intial tests pan out we may decide to increase the number of invitations sent out.
-----------
Will it be avalible just on pc's/laptops or on tablet computers too?
Answer:
For launch, F1 Online: The Game will only be playable on PC/MAC systems with mouse/keyboard controls. We're investigating other platforms as something that might be possible in the future but currently don't have any firm plans for that.
Ma van néhány további választ kérdéseire.
------------
Can we succeed in the game without paying?
Answer:
Yes you can! Players can be competitive in the game, visually distinctive and succeed without paying anything.
If do fancy buying items of convenience or additional visual customisation, the in-game store will be there to facilitate that.
---------------
Do the cars have DRS and KERS? And can you do pit stops?
Answer:
Both DRS and KERS are available in the game, though they require research to become available initially and can then be improved further through the research system. There are specific strengths to each of the components as well, which allow you to tailor the car for certain circuits or driving styles. And, if you jump into one of the cars from the official teams then you will naturally have access to both DRS and KERS.
At this time pit stops are not in the game, but we will be looking to add these in, (pit lanes are present on all official and custom tracks), at some point in the future. -
Autó alkatrészek fejlesztéséről egy kép. Jól sejtettem, az autó szintjét jelölik a betűk.
U->C->B->A->S
Amiket lehet fejleszteni:
motor, elsző szárny, hátsó szárny, fék, karosszéria, ( nem tudom mi, nem látom rendesen a képen :D ), felfüggesztés (?), hűtés, KERS (?)
Új épületet láthatunk, amit fel lehet építeni.
Jutalmat kapunk amint felépült , jelen esetbe ha jól látom +15 embert a csapatunkba, meg 3 valamiféle alkatrészt, esetleg tervet. Írja hogy mi az épület követelménye, ára, mennyi ember kell hozzá, és az építési időt.
-
szapor #15 kell bele nagy betű, kis betű, szám és egy írásjel. és 8karakter hosszúnak kell lennie. -
#14 Akarok jelentkezni closed beta-ra de jelszónak nem fogad el semmit..Másnak is volt ilyen? -
Várom már nagyon. :) -
#12 Kicsit elemezzük a képet:
- Baloldalt van Quick race gomb...hát, talán arra lesz jó ,hogy gyorsan szerezzünk kis pénzt valami sürgős fejlesztésre,vagy exp-et...
- Championship: GPRO-ban ( mint már említettem, ez is egy F1 menedzselős játék ) úgy működik, hogy van Rookie,Amatour,Pro, és Elit csoportok. Ha új játékos vagy természetsen berak egy Rookie csoportba ( 312 darab Rookie csoport van jelenleg ) csoportonkénk úgy kb. 20 aktív játékos.
Hetente 2x van futam, 17 nagydíj van egy szezonba. A szezon végén az első 4 a tabella tetején tovább jut Amateurbe. Örülnék egy hasonló megoldásnak, hogy lenne 1 kezdő szint, és akkor szezononként lehetne feljutni. 2-3 feljutás után már azért nem kell attól tartani hogy szándékosan kilöknek ( persze ha valós idejű és saját irányítotságú lesz a versenyzés ).
De aztán lehet sőt, inkább valószínűbb, hogy szintenként fogunk csatázni, gondolom ha valaki 7es szintű nem fog egy lvl 1-es ellen harcolni.
- Time trial: jó lesz majd az új alkatrészeket tesztelni, persze csak ha külön be kell állítani őket ( pl. minden pályára neked kell megadni az értékét. nézzük csak a váltót, remélem belehet majd állítani az áttételeket, akkor már is lehet vele egy Time trial-ba ellenőrizni hogy mennyire jó )
Mondjuk picit rossz lenne, ha csak meg veszed az új váltót, az ad +15 gyorsulást, azt csókolom. Akkor viszont egységesebbek lesznek a versenyek. ( ez nem tetszene, számítson is igazán az, hogy Te mennyire vagy képes beállítani az autót )
-Team HQ: főhadiszállás, a 2. videó alapján itt fogjuk meg találni a kutató bázisunkat ( R & D , azaz Research & Development ), box legénység épülete ( Pit Crew , remélem lehet olyan fejlesztéseket is, mint pl. jobb pisztoly, esetleg a jelző lámpás rendszer ), szponzori központ ( több bevétel, valószínű tárgyalgatni kell velük, lehetnek elvárásaik hogy minimum helyezés bajnokságba, esetleg hogy hol kapjon az autón/pilótán reklám helyet ), és a gyár ( tehát akkor kifejlesztesz 1 alkatrészt, gyárba legyártod, autóra felpakolod )
-Race Hub: hogy itt milesz, jó kérdés. talán meg nézheted előre, milyen futamok lesznek melyik időpontba és melyik pályán, esetleg
-Shop: szerintem prémiumos dolgokat lehet vásárolni...
-Célkereszt gomb: na erről elképzelésem sincs....talán itt lehet majd keresni új embereket a csapatba
-Kupa gomb: bajnokságod állása esetleg
-Sisak gomb: hááát, most hogy ha nem te irányítasz, akkor pilóta piac, de szerintem inkább a többi játékost tudod meg lesni
-Code Masters - logó: szerintem ha fizetsz, kreditet veszel, itt fogja mutatni mennyid van jelenleg
-$ : pénzed
-Exp : tapasztalat a képen 11-es a profil, és van valami villám jel. Lehet valami boostert használ...
- Négyzet gomb: fullscreen be/ki?
- beállítások gomb
- Jobb felső részibe az autó felett van egy B1 téglalap. Szerintem az autó "szintjét, rangját" jelöli ez. De az is lehet hogy a csoportját. ( Inkább az autó jelenlegi szintje )
Alsó sor:
- szem-gomb: esetleg ki kapcsolhatod az autód körüli dolgokat, hogy csak az autót lásd magád, és gyönyörködhess a gépállatba
- components: ezt látjuk most
- livery: egyenruha, pilótád és talán a boxban dolgozók ruháját is beállíthatod
- decals: matricák, szponzorhoz kellenek majd szerintem. de aztán lehet hogy NFS szerűen csak felrakod valahova, azt jobban néz ki
- helmet: sisak kinézet, imádkozom hogy nagyon részeltesen kilehet dolgozni a saját sisakodat! nem akarok csak 15 között válogatni, egyedit akarok :D
Hozzá teszem, ezek csak az én meg látásaim, hogy mik fordulhatnak elő. Lehet hogy amit most írtam, és Te türelmesen esetleg face-palmóan végig olvastál a fele hülyeség lesz :D
Idővel kiderül minden....
WINNING = TEAMWORK x TECHNOLOGY
-
-
Ironman2 #11 Érdekes lesz az biztos -
#10 Mivel manageres játék, szerintem közvetlenűl nem fogjuk tudni irányítani a verdát. -
#9 +fav -
#8 Őszintén ötletem se lesz, hogy milyen lesz a játék menet. Lehet csak mi menedzselünk, és gép által irányított pilóták vezetik a verdát, és mi olyan közegbe nézzük a versenyt mint ahogy láthatjuk az első traileren.
De találtam 1 oldalt, ahol ezt írták:
"A versenyeket felülnézetben lehet majd játszani, de amennyiben nem vagyunk azok a tipikus Michael Schumacherek, hanem inkább Jean Todt vére folyik az ereinkben, akkor a menedzseri széket is átvehetjük."2011.08.12. Hogy most ebből mi igaz.... ?
Szerintem inkább olyasmi játék menete lesz mint a GPRO-ban. ( Az is F1 medendzselős, minden kedden és pénteken van este 8-kor futam, Q1 időmérőt, Q2 időmérőt kell meg futni, beállítani az autót , pl. első szárny értéke 1-999 közt, motor értéke 1-999 közt, stb, stb. Pilótáknak is van saját adataik, és így bonyolult számításokkal, meg isten tudja hogy, megy maga a verseny, megy maga az autú a gépi pilótával, felül nézetes szintén, de 1 körönként frissíti magát, és mintha képet néznél, nem valós idejű. Alapjába nagyon jó kis dolog a GPRO )
Én szerintem ilyesmi játékot kapunk. De én talán ennek örülnék a legjobban.
Negatívum, ha valós idejű, játékos által irányított futamokat kéne nyomni...mennyi k.csög lenne, aki egyből rád húzná a kormányt, neked meg a versenyednek lőttek? Oda egy rakás pénzed, időd...főleg ha heti 2-3 futam lesz.
Meg ha esetleg nem olyan nyerő, és kevesen játszanának, alig lenne ellenfél, azért az se jó, ha 4 player ellen nyomod.
Idővel minden kiderül ! Én várom! -
IXEMGabeo #7 lol tetszik tetszik:) meglesem -
#6 az leginkább a powerup-ok miatt fos. amúgy nem lenne vele nagy baj... -
Ironman2 #5 Én egyszer kipróbáltam a Need for Speed Worldot,de valahogy nem jött be.Semmi ütközés,az autók átmehettek egymáson,és a nagy pingek miatt szinte ugráltak elöttem az ellenfél autói oda-vissza.Nulla élvezet.Remélem ez jobb lesz!