F1 Online: The Game
  • Master91
    Kicsit elemezzük a képet:

- Baloldalt van Quick race gomb...hát, talán arra lesz jó ,hogy gyorsan szerezzünk kis pénzt valami sürgős fejlesztésre,vagy exp-et...
    - Championship: GPRO-ban ( mint már említettem, ez is egy F1 menedzselős játék ) úgy működik, hogy van Rookie,Amatour,Pro, és Elit csoportok. Ha új játékos vagy természetsen berak egy Rookie csoportba ( 312 darab Rookie csoport van jelenleg ) csoportonkénk úgy kb. 20 aktív játékos.
    Hetente 2x van futam, 17 nagydíj van egy szezonba. A szezon végén az első 4 a tabella tetején tovább jut Amateurbe. Örülnék egy hasonló megoldásnak, hogy lenne 1 kezdő szint, és akkor szezononként lehetne feljutni. 2-3 feljutás után már azért nem kell attól tartani hogy szándékosan kilöknek ( persze ha valós idejű és saját irányítotságú lesz a versenyzés ).
    De aztán lehet sőt, inkább valószínűbb, hogy szintenként fogunk csatázni, gondolom ha valaki 7es szintű nem fog egy lvl 1-es ellen harcolni.
    - Time trial: jó lesz majd az új alkatrészeket tesztelni, persze csak ha külön be kell állítani őket ( pl. minden pályára neked kell megadni az értékét. nézzük csak a váltót, remélem belehet majd állítani az áttételeket, akkor már is lehet vele egy Time trial-ba ellenőrizni hogy mennyire jó )
    Mondjuk picit rossz lenne, ha csak meg veszed az új váltót, az ad +15 gyorsulást, azt csókolom. Akkor viszont egységesebbek lesznek a versenyek. ( ez nem tetszene, számítson is igazán az, hogy Te mennyire vagy képes beállítani az autót )
    -Team HQ: főhadiszállás, a 2. videó alapján itt fogjuk meg találni a kutató bázisunkat ( R & D , azaz Research & Development ), box legénység épülete ( Pit Crew , remélem lehet olyan fejlesztéseket is, mint pl. jobb pisztoly, esetleg a jelző lámpás rendszer ), szponzori központ ( több bevétel, valószínű tárgyalgatni kell velük, lehetnek elvárásaik hogy minimum helyezés bajnokságba, esetleg hogy hol kapjon az autón/pilótán reklám helyet ), és a gyár ( tehát akkor kifejlesztesz 1 alkatrészt, gyárba legyártod, autóra felpakolod )
    -Race Hub: hogy itt milesz, jó kérdés. talán meg nézheted előre, milyen futamok lesznek melyik időpontba és melyik pályán, esetleg
    -Shop: szerintem prémiumos dolgokat lehet vásárolni...
    -Célkereszt gomb: na erről elképzelésem sincs....talán itt lehet majd keresni új embereket a csapatba
    -Kupa gomb: bajnokságod állása esetleg
    -Sisak gomb: hááát, most hogy ha nem te irányítasz, akkor pilóta piac, de szerintem inkább a többi játékost tudod meg lesni
    -Code Masters - logó: szerintem ha fizetsz, kreditet veszel, itt fogja mutatni mennyid van jelenleg
    -$ : pénzed
    -Exp : tapasztalat a képen 11-es a profil, és van valami villám jel. Lehet valami boostert használ...
    - Négyzet gomb: fullscreen be/ki?
    - beállítások gomb
    - Jobb felső részibe az autó felett van egy B1 téglalap. Szerintem az autó "szintjét, rangját" jelöli ez. De az is lehet hogy a csoportját. ( Inkább az autó jelenlegi szintje )
    Alsó sor:
    - szem-gomb: esetleg ki kapcsolhatod az autód körüli dolgokat, hogy csak az autót lásd magád, és gyönyörködhess a gépállatba
    - components: ezt látjuk most
    - livery: egyenruha, pilótád és talán a boxban dolgozók ruháját is beállíthatod
    - decals: matricák, szponzorhoz kellenek majd szerintem. de aztán lehet hogy NFS szerűen csak felrakod valahova, azt jobban néz ki
    - helmet: sisak kinézet, imádkozom hogy nagyon részeltesen kilehet dolgozni a saját sisakodat! nem akarok csak 15 között válogatni, egyedit akarok :D

Hozzá teszem, ezek csak az én meg látásaim, hogy mik fordulhatnak elő. Lehet hogy amit most írtam, és Te türelmesen esetleg face-palmóan végig olvastál a fele hülyeség lesz :D
    Idővel kiderül minden....

WINNING = TEAMWORK x TECHNOLOGY
    -