129
F1 Online: The Game
-
#87 F1 menedzseres + versenyzős
"F1 Online: The Game™ is a new free-to-play racing and management game that brings you a world of FORMULA ONE™ through your web browser. Create your very own team to lead to Championship glory and compete in online multiplayer races with fully licensed cars, drivers and circuits." -
#86 Egy F1 menedzseres játéknál? Szerintem több előfizetőjük lett volna ha ezt a részt kihagyják... -
#85 Szerintem nem több mint 2-3 hét. De kitudja. -
Elektron814 #84 És mit jelent a hamarosan? -
#83 19th June
Június 19.én, holnap a Closed Beta server leáll.
Hamarosan lesz Open Beta. -
#82 Magyar festést még nem lehet rakni a kocsira, de hasonlót igen:
Első futamgyőzelem:
-
#81 -
#80 Szerintem éppen jó a játék.
Én komolyan el tudok vele szórakozni. Hardcore játékosok menjenek rFactorozni, az olyanok, akik meg csak sima kikapcsolódásra vágynak és nem érnek rá beállításokkal foglalkozni, ez tökéletesen megfelel. Túl vagyok pár izgalmas futamon, az imént szereztem meg első győzelmem. Nekem tetszik a játék :)
-
#79 Nem is annyira rossz ez, csak meg kell szokni.
Időmérőn másnak is 1FPS-el szaggat? Ott nincsenek is ellenfelek. A többi verseny megy gond nélkül, az időmérő az katasztrófa... -
Lokker #78 Ha meg nem lehet benne irányítani az autót akkor meg sokan mások azért sírnának, nem lehet mindenkinek kedvezni. Sokat úgy se vesztesz ha kipróbálod, de azért kulturáltan írjuk már le a véleményünket.
Akinek nem inge... -
#77 ez az egeres irányítás tényleg nagy marhaság... -
#76 Saját csapatnál valahogy nem lehet megváltoztatni a nevet ? Mikor átneveztem mindig hibával kidobott, ezért egyszer nem neveztem át működött is viszont most már nem lehet új csapatot. :/ Így nincs neve a csapatnak. -
#75 Kb. -
#74 -
#73 Én kaptam, kipróbáltam de nagyon nem tetszik. Jó lenne de azzal, hogy te irányítod a versenyen az autót (egérrel) hazavágja az egészet. Mi a francnak kell egy formula egyes menedzselős játékban nekem vezetni a verdát? Egyszerűen nem értem, hogy ez az elcseszett ötlet az agyuk melyik sötét sarkából pattant elő. Ha f1 szimulációzni akarok akkor arra ott az F1 2011. -
Lokker #72 Én se kaptam még meghívót, pedig már az elején jelentkeztem. :)
Remélem hamarosan kapok, mert nagyon érdekel ez a játék. -
#70 Két versenyt mentem, de nekem is nagyon bejött. Az irányítás megszokásához jó pár verseny kell, de egész jól ment tegnap :)
Saját csapatot még nem tudtam csinálni, mert mindig kidobott valami hibával. :/ Összességében azért szerintem játszható :) -
#69 Nekem nagyon teszik,holnap államvizsgázom de nem tudtam leszállni róla:D -
#68 itt lehet játszani, benne is volt az e-mailban.
-
#67 nem 3ds a game -
#66 Csak én nem kaptam még levelet??? :( Pedig vagy 5000 éve jelentkeztem... -
#65 Én is megkaptam az e-mailt, de mikor belépek az oldalra semmit nem lehet csinálni, csak jelszóváltoztatás van, meg profil módosítás. Meddig lehet belépni ? Vagy hogy van ez? Mert azt írják mától nem tudom milyen időzóna szerint 17:00-tól kezdődik a teszt, de semmi. :/ -
#64 nekem tetszik :) csak az utolsó két alkalommal összeomlott futam indulását követően :/ -
#63 igazabol ezt a Codi rendes F1 jatekkal kellett volna megcsinalni hogy 24 Online versenyzos es ilyen hogy osszerak masokkal futamra, meghat a manager reszt is bele lehetne epitni abba -
#62 Nem értem kinek az eszement ötlete volt az, hogy irányítható legyen az autó, nem pedig csak manager? ... -
#61 ha ez a ketto amit kerdeztem meglenne mar sokat javitana nagyon -
#60 Én is kaptam, de így ez nem jön be... -
#59 Hi, kaptam en is beta kulcsot, az a kerdesem hogy billel vagy kormannyal hogyan lehetne iranyitani az autot mert igy egerrel eleg gaz, aztan azt nem lehet megoldani hogy a kamera ne ilyen felulnezeti legyen ? vagy ha felulnezeti ne igy kovesse az autot hanem igy az autoval egyuttt mozogna a kamera , nem is tudom hogy magyarazzam . Ilyesmire gondolok( kulsonezet feleseg ):
-
#58 Kaptam én is. Kipróbáltam ...
Ezt a fost, de komolyan! Ha ez egy online manager vagy csak egy "sima" GPW 2, megvett nevekkel, de így ... OMG. -
#57 na kaptam behívót, ez nagyon lapos. köze nincs a forma1-hez, mindenki megy össze vissza a pályán, az irányítás egy kalap fos, hangulat 0 :(((
sajnálom, pedig várós volt -
#56 Zárt bétáknál mindig ez van. Kevés ember. A world of warplanes konkurense a world of planes zárt bétája is ugyan ilyen. kb 150-250 ember között mozog és 6-7 perc minimum mire elindul a csata. -
#55 Nyílván ha megjelenik a játék akkor jóval többen lesznek. -
#54 Lassan -fav lesz, ez így elég gagyi. -
#53 Word of Warplanessal is ezért szúrták el, mert kb. 200 ember játszik hetente....senki se megy, mert nem hívnak embert. Ki fog 15-20 percet várni 1 csatára / futamra ? -
#52 nagy nehezen bejutottam, de minek? vársz rengeteget, de nem jönnek a játékosok és hiába vártál.... én úgy adnám meg hogy x percenként indulnak versenyek, akik nem érnek be, helyettük bot autó és kész -
#51 Ez így: -
#49 Ez nekem sem pálya így mostmár annyira. -
XLVII #48 Ez lenne a manager játék (lásd football manager játékok),így már nekem is csalódás hogy irányítani kell verseny közben az autót. -
#47 Én azt hittem, hogy ez olyan menedzser játék, hogy a pénzugyeket az autó és pilótabeállitásokat kell megcsinálnod és a verseny közben max a boxtaktikát tudod vezérelni,de a kocsii a beállitásoknak megfelelöen magátol menne.
Igy ahogy leirtad, hiába van jol beállitva az autó ha rosszul irányitod egérrel és mindig nekimész valakinek vagy kimész a pályáról nem fogsz jol végezni a versenyen. -
#46 Amúgy szinte csak angolok vannak, szóval szerintem valahogy kiszűrik az angolokat és őket hívják elsőként. Én is angliából regeltem, ha valaki tud megoldást, elhitetni codemastersel, hogy angliából regel akkor próbálja meg.