F1 Online: The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Remélem hamarosan kapok, mert nagyon érdekel ez a játék.
Saját csapatot még nem tudtam csinálni, mert mindig kidobott valami hibával. :/ Összességében azért szerintem játszható 😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
dixitque deus fiat lux
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Ezt a fost, de komolyan! Ha ez egy online manager vagy csak egy "sima" GPW 2, megvett nevekkel, de így ... OMG.
A medve nem játék.
sajnálom, pedig várós volt
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Igy ahogy leirtad, hiába van jol beállitva az autó ha rosszul irányitod egérrel és mindig nekimész valakinek vagy kimész a pályáról nem fogsz jol végezni a versenyen.
Nekem a gondom az, hogy igazán az ügyességen múlik, hogy hogy mész nem a menedzselésen. Majd meglátjuk.
Természetesen saját csapattal fogok majd indulni 😄 😄
Ki talált pályák vannak ?
Találkoztál azért igazi F1-es pályával?
Irányítás:
Egérrel lehet kanyarodni, az autó elõtt kell húzni egy nyilat és az autó arra megy amerre a nyíl. Lehet bindelni billentyûzetre is. Alapban, bal gomb a gáz, jobb a fék, középsõ a KERS. a DRS meg a D betû, de bármire állítható. Kormányra nem próbáltam.
Ütközni lehet a többiekkel, az autó nem sérül de lelassultok, szóval nem éri meg ütközni, aránylag tiszta futamokat mentem.
Van fék segítség, más nincs. Ami kicsit zavaró, hogy nagyon lassan de pörög forog a kamera, tehát pl ha a célegyenesben mész, az elején mondjuk az autó mögött van, a végén már lehet oldalt lesz az autóhoz képest, de szerencsére a pálya adott pontjain mindig ugyanott van, tehát nem teljesen random, meglehet tanulni.
Menedzsment:
Ez eléggé szerteágazó, sok lehetõséggel, nem volt még idõm belemélyülni, de jónak tûnik. Sajnos ,valódi pénzért lehet venni mindenféle boostokat, xp, cash meg egy csomó mindent. Bár talán ez felesleges lesz, mert a fejlettségi szintednek megfelelõ ligában mehetsz, szóval ha pénzt költesz rá akkor annyit érsz el, hogy magasabb ligába kerülsz, de attól még nem fogod megnyerni, mert ott mások is hasonlóan fejlettek.
Lehet választani, hogy a jelenlegi F1 csapatok közül menedzseled valamelyiket, vagy teljesen újat indítasz, saját névvel kinézettel stb. Én az utóbbit választottam, hogy ez miatt-e vagy másért csak kitalált pályák voltak, de abból elég sok.
Kérdéseket tegyetek fel ha van és válaszolok. Képeket nem linkelek, mert nem szabad, de kb ugyanolyanokat tudnék amiket már láttatok.
Þór vígi þessi rúnar
Semmit se tudunk a játék menetérõl.
Nyílt béta / meg jelenés szintén megint nem tudunk semmit.
Feltételek? Regisztrálj a fõ oldalon: https://www.f1onlinethegame.com/
Milyen a játék, könnyü a kezelése vagy eléggé nehéz az autókat beállitani?
Mikor várható nyilt béta vagy a játék megjelenése?
Esetleg a zárt bétára milyen feltételekkel lehet bejutni?
F1 Online: The Game™.
Starting today, we will be sending out the first wave of invites for the public testing of the game. Those invited to the test will receive access to our special Beta website where you will be able to log in and play F1 Online: The Game. This will be the first of many waves of invites, with more issued each week until we launch.
We look forward to seeing you in the game!
The F1 Online: The Game Team.
De kitudja ? 😄 Remélem 2 héten belül már írhatunk véleményeket a játékról.