55
-
Sir Cryalot #15 na ez érdemli a kettes(alá)t nem a metro2033! -
#14 Ez várható volt így ez ügyben nem is csalódtam... Pontosan arra számítottam hogy mégjobban elmozdul az akciójáték színvonalra... Kár érte de ez van... Én csak a sztori miatt tolom le ezt a 3. részt.. -
Szefmester #13 Az első még szabadon kószálós rpg volt.. a bolygókon pl volt értelme mesterlövészpuskának, a 2.-3. részben már szinte semmi. Az elsőben még újratöltődött a fegyver a generátora miatt, később már tárazni kellett. Szerintem nagyobb taktikai húzás volt úgy módosítani a fegyvert hogy sebezzen vagy gyorsabban hűljön ki.
Az meg hogy a 3. rész jóformán Quake 3 arena + sims már vlaahogy nem az igazi. Mész - pofázol - arénázol - anim - pofázol- aréna...
A skilleket is hogy lebutították már. Az elsőben egy karakternek volt annyi féle skillje mint a többiben 2-3nak összesen.
A minijátékokat is kiszedték.. biztos bénák a játékosok és nem tudtak egy piros szirszart kikerülni. -
vmiki88 #12 Nekem is csak a vége nem tetszett, azonkívül nagyon jó játék (sorozat). -
#11 Nekem a legfőbb bajom továbbra is az: Oké az EA nagy politikája,nincs lokalizáció az új játékoknál... De egy olyan játékot aminél tudták hogy trilógia lesz, és 2 rész magyar nyelven jött, a 3. részt kiadni magyar nélkül.....Anyjukfaxát... -
#10 Szerintem az első rész hasonlított legjobban egy jó szerepjátékra, a 2.résztől kezdve már elment akciójáték irányba. Maga a kezelőfelület is (túl) sokat egyszerűsödött. Nem igaz hogy nincs pl. egy rendes inventory ahol láthatom miket szedtem össze. A történetet viszont végig élveztem, egészen a 3. rész összecsapott befejezéséig. -
Yv@n #9 "az ME3-nál is megcsinálták, hogy a történetből kivágtak lényeges részeket, melyeket aztán jópénzért külön kell megvenni DLC formában?"
Igen, de még roppant elegánsan meg is fejelték azzal, hogy a játéktörténelem egyik legfosabb befelyezése után bedob a játék egy popupot, hogy várd szeretettel a DLC-ket, mert az klassz lesz. Illetve halom helyen negatívan jössz ki történetileg, ha nincs meg az első két rész az azokhoz tartozó összes DLC-vel.
Én ennek köszönhetően inkább jegeltem a témát, majd ha bezuhan budget árra és az össszes DLC-vel együtt kerül annyiba mint egy kész termék, akkor lehet megveszem, demo verzióért nem fizetek. -
csabipapo #8 Én imádtam a játék minden egyes percét. Kivéve az utolsó 5-öt.Azóta is gondolkodok,hogy megérné-e újra végig játszani. De lehet előbb-utóbb újra játszom. A vége hatalmas csalódás volt.
Azon meg külön idegbeteg lettem,hogy olyan DLC-t adnak ki,ami megmagyarázza a befejezéseket, újabb kisfilmekkel elvileg. Mi ez?:S -
Doru #7 Igen megcsinálták, bár ezt ők tagadják (mi mást is tehetnének), sőt sokak szerint még a játék végét is kivágták, hogy aztán kiadhassák DLC formájában, bár ez csak spekuláció, mégis lesz egy DLC ami "elmagyarázza" a befejezést.
Amúgy én az irányíthatósághoz beleírtam volna ezt a "mindent a space-el csinálok" problémát, nem egyszer haltam már meg emiatt multiban, hogy pl. el akartam rohanni vagy ugrani valahonnan de a játék úgy gondolta, hogy én ott a falhoz akarok odaállni, mintha fedezéket keresnék. Frusztráló, hogy még arra is figyelni kell, hogy ne a fal mellett akciózzak, mert akkor már gáz van, és akkor még nem is beszéltünk arról, mikor valakit éleszteni kellene, csak a játék szerint akkor is fedezéket keresek .... -
gombabácsi #6 barátok közt, űrhajókkal :D
röhelyes szerintem az egész játék, a világgal, szereplőkkel együtt, sztori főleg
grafika: a világegyetem összes civilizációjának ugyanaz volt a dizájnere :D:D:D röhelyes, persze ez kell a népnek, csilivili "hitech" (kamuhitech) barokk jellegű izé, lényeg, hogy menőn érezd magad bárhova nézel
egy bukott civilizáció (technikai civilizációnk) ostoba játéka -
GLaDOS99 #5 Elment--- de kár, hogy a vége szar lett... :/ -
TokraFan #4 A cikk nem szól a DLC-kről. Ha jól tudom -vagy ha nem, akkor javítsanak ki a járatosabbak-, az EA-t elég sokan támadták a DLC-s szemétségek miatt.
Kérdés tehát a következő: az ME3-nál is megcsinálták, hogy a történetből kivágtak lényeges részeket, melyeket aztán jópénzért külön kell megvenni DLC formában? -
#3 Ja és még egy kis apró piszka volt. Hogy még az első részben pofásított Shepard karakteremet nem akarta betölteni, így a fizimiska újra generálásával elmojoltam legalább egy órát. -
#2 A játékmenettel is vannak gondok.
Valóban sok a változás, azonban kevés az újdonság.
Az első résznek az a kvázi szabadságát, hogy le lehetett szállni a bolygókon és viszonylag szabadon barangolni, a második részben egy mobiltelós szkenneléses bányászós minigáme váltotta fel. Itt még ezt is kiirtották.
A küldetések egymásra épülése nem lett egészen letesztelve én inkább újrakezdtem a játékot, mert majdnem befejeztem 10 óra alatt, ugyan is a fővonalon menve a játék 80%-át egyszerűen akaratlanul átugrottam, a mellékküldiket egyszerűen nem ajánlotta fel.
Az endig csalódást keltő volta miatt, meg mert semmi újdonságot nem találtam benne, így egyelőre abbahagytam.
Majd ha lesz egy normális patch, vagy mod, ami a játékmenetbeli hiányosságokat orvosolja talán előveszem. -
P3h3ly #1 "A Mass Effect 3 kétségkívül a játéktörténelem egyik legjobb sci-fi szerepjátékának lezárása lett"
Lehet hogy az egyik legjobb sci-fi játéknak a lezárása, de milyen lezárás az ahol a fan-fiction jobb és logikusabb is mint a hivatalos ending?