Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az elsõ fele igen, a második nem.
Amugy meg: BioWare was raped by the rEApers...
De annyit hozzá tennék, hogy a befejezés az elsõ rész teljes történetét kukázza, valamint rájössz, hogy a döntésid (pl. hogy paragon vagy renegade vagy) semmit sem számítanak a végén, ugyanis ugyanazt a videót kapod (ha nagyon érdekel
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Egy baj van csak, hogy a borzasztó befejezés miatt nincs kedvem újrajátszani. Az elsõ két résznél az elsõ végigjátszás után azonnal kezdtem újra, van is vagy 5-5 mentésem, de itt nem visz rá a lélek, hogy ezeket be is fejezzem, mert valahogy értelmetlennek látszik. Az ingyenes "ending-magyarázó" dlc-ben még reménykedem egy kicsit, de mivel megmondták, hogy csak tovább magyarázzák azt az idiotizmust, így nem várok tõle sokat.
A vége meg hulladék... az a 3 fél befejezés persze több mint 3 csak éppen apró különbségek amik kb azon a szinten vannak hogy most nem kék a faliszõnyeg hanem vörös. Másrészt logikátlan, és jobban meggyalázza a nagynevû elõdöt és történetét mint azt egy rosszabb reboot-film vagy egy Uwe Boll feldolgozás szokta tenni.
Konkrétan pénzt kiadni is kár érte.. még ha azt netszolgáltatónak fizeted és torrenten szeded le. Az idõért kár amit beletennél.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az meg hogy a 3. rész jóformán Quake 3 arena + sims már vlaahogy nem az igazi. Mész - pofázol - arénázol - anim - pofázol- aréna...
A skilleket is hogy lebutították már. Az elsõben egy karakternek volt annyi féle skillje mint a többiben 2-3nak összesen.
A minijátékokat is kiszedték.. biztos bénák a játékosok és nem tudtak egy piros szirszart kikerülni.
Igen, de még roppant elegánsan meg is fejelték azzal, hogy a játéktörténelem egyik legfosabb befelyezése után bedob a játék egy popupot, hogy várd szeretettel a DLC-ket, mert az klassz lesz. Illetve halom helyen negatívan jössz ki történetileg, ha nincs meg az elsõ két rész az azokhoz tartozó összes DLC-vel.
Én ennek köszönhetõen inkább jegeltem a témát, majd ha bezuhan budget árra és az össszes DLC-vel együtt kerül annyiba mint egy kész termék, akkor lehet megveszem, demo verzióért nem fizetek.
Azon meg külön idegbeteg lettem,hogy olyan DLC-t adnak ki,ami megmagyarázza a befejezéseket, újabb kisfilmekkel elvileg. Mi ez?:S
Amúgy én az irányíthatósághoz beleírtam volna ezt a "mindent a space-el csinálok" problémát, nem egyszer haltam már meg emiatt multiban, hogy pl. el akartam rohanni vagy ugrani valahonnan de a játék úgy gondolta, hogy én ott a falhoz akarok odaállni, mintha fedezéket keresnék. Frusztráló, hogy még arra is figyelni kell, hogy ne a fal mellett akciózzak, mert akkor már gáz van, és akkor még nem is beszéltünk arról, mikor valakit éleszteni kellene, csak a játék szerint akkor is fedezéket keresek ....
röhelyes szerintem az egész játék, a világgal, szereplõkkel együtt, sztori fõleg
grafika: a világegyetem összes civilizációjának ugyanaz volt a dizájnere 😄😄😄 röhelyes, persze ez kell a népnek, csilivili "hitech" (kamuhitech) barokk jellegû izé, lényeg, hogy menõn érezd magad bárhova nézel
egy bukott civilizáció (technikai civilizációnk) ostoba játéka