2514
  • pcgammer

Jó lett szvsz :)
  • Szabi #1193
    pontosabban az be van tömöritve mig a másik "portable" :D
  • Maxtreme
    mind2 verzió ua, csak a BB jobban van tömörítve, ennyi.
  • barmi
    1 virágbolti kérdésem lenne :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A BlackBox verzió jól működik vagy inkább a skidrow a jó választás ? Utóbbi nincs betömörítve, kétszer akkora mint a blackbox .
  • antgecc
    A gond az, hogy nincs változás, pontosabban nincs pozitív változás. Az egész eddigi NFS-t úgy ahogy van a kukába kellene dobni és egy teljesen újat kéne felépíteni. Egy olyanra gondolok, ami sokkal valósághűbb: nem grafikára és hangokra gondolok, hanem vezetési élményre. Hogy játék közben érezd azt, amit egy igazi lamboban ülve éreznél: mindamellett, hogy eszméletlen a sebesség és az adrenalin, félted is a járgányt, küzdesz is vele és a forgalommal. Egy olyan nfs-re gondolok, ahol fékezni is kell, nem csak a kéziféket rángatni 200-nál. Legyen nagy forgalom a városban, egy oszlopot ne dönts ki érintésre, hanem szakítsa ketté az autód, ha nekimész. A vezetési tudásod legyen értékelve a játékban. Lehetnének gyalogosok: ha elütöd őket, ha összetöröd az autót: mission failed. És most csak úgy jönnek az 5letek magától, nem sorolom tovább, mert felesleges. De véleményem szerint egy ehhez hasonló új NFS-el visszajöhetne a reflektorfénybe a név.
  • fs9pilot
    Nemtom' ki basztatta őt. :DD Egy szóval nem mondtam hogy neki nem tetszhet. Én a magam részéről nyilatkozom.

Mindegy. További szép napot.
    Peace.
  • fs9pilot
    Ha az első MW-t folytatták volna... Új helyszínekkel, új grafmotorral, új autókkal, új "küldetésekkel", új tuning lehetőségekkel stb. De a játékmenet megmaradt volna, akkor ISTENÁLLAT játék lehetne... De ez...
  • Fpocok
    Ha neki tetszik, akkor azért nem kell basztatni, ízlések és pofonok.
  • fs9pilot
    Látom nem érted a lényeget... Mert ez egy SZAR! Mi ebben a játékélmény? Semmi. Ha játszottál az első MW -vel akkor tudod miről beszélek. A Criterion -nak mi köze az NFS-hez? Ez kb. olyan, mint ha szólnának a Microsoft Flight Simulator csapatának hogy csinálják meg a következő Battlefield részt.

Változik minden... Csak szar irányban.
  • Tomca
    Valaki tud nekem segíteni abba hogy letöltöttem a játékot rákattintok az ikonjára akkor ilyen hülye origos jön be és a játék nem indul el és ha valaki tudja mit kell csinálna légy szí írjon ide vagy privált előre is köszi
  • Fpocok
    Valakinek sikerült fix60at kicsikarni? Hiába butítottam le grafikát, semmi. Ráadásul ha leveszem felbontást... mintha semmi nem változott volna. Nem érdekli, hogy mi a felbontás.
  • janihunk
    Szerintem meg az a baj hogy sokan félnek a változástól. Most minek lenne olyan mint az U2?? Már van belőle 2 rész. Változik minden.
  • GTV
    Grat.
  • fs9pilot
    Mellesleg amit olvastam is itt, hogy ha ilyen szarokat dobálnak piacra, nem kell csodálkozni hogy megy a wrz. Ki az az őrült aki NFS-ből eredetit vesz manapság? (Ha itt megsértettem valakit akkor bocs.) Majd ha 1000Ft -lesz, vagy elkezdi árulni az EVM akkor megveszem. De hogy tizenezreket' nem fogok érte adni, az is biztos. Még letölteni se.
  • janihunk
    Felvétel közben szinte fix 30. Néha néha megy le 25-28 ra.
  • GTV
    Legalább van aki FPS ugrálás mellett tud vele játszani :)
  • antgecc
    Az olyan autós játék, ahol nem kell az úton maradni, elég pinballozni az épületek közt fullgázon, az a játék nem autós játék, mert nincs benne az autózás lényege.
  • fs9pilot
    Ki szidta? :DD Csak egy példát hoztam. :)
    Ha az NFS jutna olyan szintre, az "süllyedés" lenne nem? :D Nem arra értettem hogy a ReVolt sz@r.
  • BoneDragon
    Kérlek vedd meg, hogy EA még szarabbat adjon ki jövőre. Köszi.
  • janihunk
    Szerintem baromi jó lett. Végre van értelme a szabad kóborlásnak van nitró rendőr nehéz versenyek. Tényleg nincs is semmi ami hiányzik. Esetleg a részletes tuning kéne még de engem most az se bánt.
  • Ryder62
    "Nem értem hogy ezeknek a trágyadomboknak mi köze az NFS-hez? Miért kell elrontani egy ilyen jó hírnevet. De manapság már ha meghallod hogy NFS már röhögsz, mert tudod hogy egy sz@rról van szó, és hirtelen talán eszedbe sem jutnak a régi szép idők... "

[sóhaj] Hogy ez mennyire igaz. Régen az NFS az autós játékok netovábbja volt. Emlékszem mikor suliban nyomtuk a porshe demóját. Sőt az MW-t is széjjel játszottam. Laggolt, szaggatott de akkor is nyomtam.

Kb MW - Carbon az a határ ahol a név még csillogott. Ami ezek után jött ki egytől egyik tucat szemét. Criterion meg elmehet a ***-ba hogy a saját hülyeségeit erőlteti bele egy NFS-be.

De ezek a régi szép idők már, 2007-től folyamatosan ömlik a pofánkba a szemét nfs címen, szóval már bő 5 éve szenvedés az egész. Már megszokhattuk. A következő hulladékok sem lesznek jobbak, szóval ez a széria halott.
  • ratgab
    Nana! Revolt-ot ne szidjuk, mert az még a mai világban is megállja a helyét! Szuper jó játék az!
  • ratgab
    Milyen hírnevet? Most Wanted (régi nem ez az új) óta nem volt egy értelmes rész... Már rég nincs NFS-nek hírneve!
  • fs9pilot
    Need For Speed - Wireless Control 2013
    (az előző kommentre alapozva.)

....
    ez van. :)
  • fs9pilot
    Ha így halad már visszaesnek a ReVolt szintjére.. LoL
    Távirányítós autókkal kell majd szórakozni.
  • BoneDragon
    Ezzel az egésszel csak az a baj hogy ugyan úgy megveszi ezt a szart a sok majom és az EA az eladásokból azt fogja látni, hogy mekkora sirály játék és nem fognak rajta változtatni. Jövőre még szarabb lesz lemerem fogadni.

Konkrétan most 3x megb*szták a most wanted nevet és a végén beleforgatták panírba.
  • fs9pilot
    Kijött az Ultimate Paradise 2. része.. Csak más név alatt..
    Nem értem hogy ezeknek a trágyadomboknak mi köze az NFS-hez? Miért kell elrontani egy ilyen jó hírnevet. De manapság már ha meghallod hogy NFS már röhögsz, mert tudod hogy egy sz@rról van szó, és hirtelen talán eszedbe sem jutnak a régi szép idők... Nem is csodálom.. Agymosás amit ezek csinálnak. Divatjáték..
  • janihunk
    Saját:
  • Fpocok
    Valakinek sikerült már belőnie fix60fpsre? Mert nekem nem sikerült.
  • Szabi #1165
    érdekes, de nálam nincs input lag és a gyenge gépemen se szaggat, de biztos nálam van a hiba..
  • Fpocok
    Aki kitalálta az átléphetetlen introkat, fel kéne pofozni.
  • Maxtreme
    figyelj, most mit mondjunk rá?
    Ha elfelejtem azt hogy mi a játék címe, akkor is használhatatlan mert:
    - Input lagos (nagyon)
    - Szaggat
    .. és akkor most a játék milyenségét hagyjuk is, mert ez a 2 tényező bőven elég ahhoz hogy használhatatlan legyen.
  • Shep
    Tisztára, mint a Warfighter topicban, persze lehet, hogy ez tényleg gyenge lett, nem tudom :)
  • cataflam02
    Jó nagy fos lett..
  • bakkerman

ezt a "játékot" remekül jellemzi ez a két szmájli.Azidő alatt amíg lejött,meg feltelepítettem csinálhattam volna a gépen sokkal hasznosabb dolgokat is,körözni a kurzorral,rajzolni a paintbe,vagy leporolni a monitort. Delete
  • zooleeh
    Hi valaki megtudja mondani hogy melyik bill. gombal kel azt a menut eloszedni ahol az autot is lehet tuningolni?
  • Szabi #1158
    naja, egy bő fél éve lehet tudni, hogy ez egy Burnout lesz.. meglepő módon az is lett, aki mást várt, az így járt :D
  • arty
    HA(!) túl tudsz lépni a címen. Mármint azon, hogy ez nem NFS.
    Aztán azon, hogy ez nem Most Wanted.

Utána még akár tetszhet is :)
  • Interstate 95
    Eddig vártam a semmire a játékkal kapcsolatban, és eddig tartott a topiknak az olvasása is, látván hogy megérkeztek azok az emberkék akiknek tetszik ez a szar. Nem szeretnék felesleges vitába keveredni velük, további jó "szórakozást" hozzá, sziasztok.
  • grebber
    Egynek simán jó.Nagyon megjátszott csak ez a divatfikázás.