Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
ha manuál váltózni akarsz menj dirt3 azni vagy a gtr2 -t told <#integet2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

samsung123
Manuál váltó látom nem is lesz már.....pedig RUN-ban is van!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

arty
destruction derbyben, flatoutban mûködött 😉

Forza.

Érdemi fizikával se lenne több értelme, tiszta óvodás mûsor.

arty
itt látszik igazán, hogy érdemi fizika nélkül mennyire értelmetlen ez a játékmód 😊

Forza.

Szabi
majd lehet próbálkozni a Raptorom borítgatni... 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Az a baj hogy ez nem hogy hozzátesz az emberek agyához, hanem extra még elvesz. A TDU2 -ben tegnap odajött hozzám egy 1 -es szintû újonc, azt csinálni amit most belinkeltél. Nem hogy felfedezne, csinálná a versenyeket vagy valami elvégre most került bele az online világba, hanem másokat idegesít a faszságával. Írtam is neki hogy ezért felesleges volt megvenni a játékot, az új NFS ami számára készül. <#levele>

Szabi
egy kis roncsdery, majd 8-ball 😄

TBTPumpa
Linket vagy kamu az egész! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Sztori nélkül sokat nem sokat ér a magyar nyelv - de ha így jelenik meg, cserébe egy óvodás is tudni fogja, melyik gombok kell megnyomni a KITT-ugratáshoz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
neten lehet találni 7500ft-ért MW origin kulcsokat, 8500ft-ért limitedet is, néhány boltba azt írják, hogy Magyar nyelv is lesz a játékban

bpeti72
A grafika itt a legkisebb probléma.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

SUNNY84HUN
ha ez játékban is így fog kinézni akkor grafikailag már leraktak valamit 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi

SUNNY84HUN
ez mocsok király <#pias><#zavart1>

Krisztiam
ez rohadt nagy, de a játék lehet kurva szar lesz 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Remélem majd golyókat is osztanak, csak hogy ne mindenki tudjon büntetlenül háztetõre ugrálni.

SUNNY84HUN
f@sza nem elég vadak így is még swat is molesztál majd minket ha autózni szeretnénk <#zavart1>

Szabi
Lenco Bearcat a neve (Ford F-550 az alapja) és nem csak útzárban lesz, több videóban is üldözte a játékosokat 😄

SWAT autók az útzárban:

Neeee, ezekrõl nem is tudtam 😄DD

bency
KUrva nagy 😄 de azért erõsen reklámozva van a Focus is itt 😄

:) Semmi okosság :P

HP2-nek voltak jó reklámjai, a legjobb 2:

TBTPumpa
Amúgy még mindig ez a legjobb NFS reklámfilm:

Sajnos ezt a Most Wanted reklámfilmje közel sem közelíti meg... <#idiota>

TBTPumpa
Vizes-aszfalt rulz...

Szabi
a legjobb reklámkészítõk még mindig az EA-nál és fõként az nfs részlegen vannak 😄

és még egy új autót is láthattunk 😄

TV reklám 😄

Összeszedtem sok új infót
és sorry a duplapostért.

Civil nagy része, egyedül Nissan Versa lesz közülük vezethetõ, amikor lekapcsolnak a rendõrök abba kell "újrakezdeni" a játékot.

Szabi
http://www.igcd.net/game.php?id=1000009199 itt 51 autó van, abból 9 valószinû csak civil, viszont jó lenne ezekbõl néhányat online vezetni 😄

Pont most nézegetem, 41-et emlegetnek single playerre, 48-at online-ra. De pl. a régi M3 GTR-t is csak egy képen láttuk még, a mi listánkon per pill 45 van a hivatalosan bejelentettekkel és képeken/videókon látottakkal.

Szabi
én már csak az autólista miatt kezdek aggódni, szép változatos, viszont kevés :-/

remélem nem lesznek irreálisan drágák a dlc-k.. na meg egyáltalán legyen pc-re..

Képz:

grebber
IMYke2.0.0.0
Ha bárkinek bármi kétsége volt eddig, az is megnyugodhat: Need For Speed: Burnout Edition.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi

Szabi

SUNNY84HUN
ha a rendõrei így tolnák az utakon akkor lehet inkább lassítok 😄

arty
akkor nem a játék szar, hanem te vagy kompromisszumképtelen 😉

esetleg tudván, hogy minimális annak a résznek a súly az egész játékot tekintve, adhatsz neki egy esélyt 😉 a tetõnugrálós mw elõtt pont végig tudod tolni, 1-2 délután alatt 😉

Forza.

Tudom hogy árkád, meg nem egy kategória, de Ryder hasonlította, én meg csak próbálok rávilágítani hogy a Shift fizikájához pont emiatt nem érdemes hasonlítani mert a többi NFS egyértelmûen a sínen autókázós fizikára épül amivel amúgy alapvetõen nincs különösebb bajom mert annak is van élvezeti értéke, legalábbis a legutóbbi Hot Pursuitot nagyon halogattam hogy kipróbáljam a videók láttán, aztán sajnáltam mikor a játék végére értem... 😄 Ebben legalább sikeresen bõvítették a sínen autózást 300-al drifteléssel 😊 Látványos az biztos, de ezt azért nem nevezném fizikának, csak "fizikának" 😊
A Shift szériát én nem párosítanám egyik NFS -el se, még árkád de ha tovább folytatják nem kizárt hogy szimulátor lesz a vége.

Ez nálam is elõfordult, de igazából nem foglalkoztam vele, még így is fényéveket ráver bármelyik más NFS epizódra az a fizika <#idiota> (Undergroundtól kezdve)
Ryder62
Legjobb fizika? LOL

Történet:

Száguldozok és elöttem egy mazsola épp bevenni készül egy kanyart és lassított. Igen ám de elém vágott én meg gyorsabban mentem, és telibe durrantottam hátulról. Erre mi történik? Hatalmas ütközés? áhh... Kisodródás? Ugyan már. Esetleg jól lelassulok az ütközés miatt? pffff...

Nem kérem szépen: Át mentem az ellen kocsija alatt. Nem vicc. Át száguldoztam alatta. A sebesség alig csökkent.
Valahogy a hátsója felmászott a motorháztetõmre és én meg még mindig nyomtam tovább. Erre azt veszem észre hogy a kocsim tetején van az ellenfél verdája, majd végül mint KITT a kamionról úgy gurult le hátul a verdámról.

Meg mikor elöttem kisodródott valaki, és a kanyarban nem vettem észre csak mikor már keresztben állt elöttem. Pont nekiszaladtam oldalról, úgy pattant le rólam mintha gumiból lettem volna.

Nah kérem ez tényleg fizika. <#rolleyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Akkor szerintem pótold be, egyetlen negatívuma hogy a nagy bejárható terület ellenére kispórolták az online freeroam -ot.

SUNNY84HUN
nekem hp maradt ki az életembõl :S ezért nem is írok alkotok véleményt róla , lehet pótolni kellene <#rolleyes>

Az eddig látottak alapján én úgy állok negatívan ehhez a részhez, hogy a 2010 -es Hot Pursuit doboza itt pihen az asztalomon, és még ma is tolom online. Annak megítélésem szerint köze nincs ehhez a részhez, két különbözõ játék más-más színvonallal.

SUNNY84HUN
az sem rossz de a shift 2 jobban lefogott 😊)

Nálam a Shift 1 <#nyes>
TBTPumpa
Run számomra csak egy erõs közepes volt.
A koncepció jó, de semmi több. Hiába Frostbite 2 motor, hiába csilli-villi grafika a játék több helyen is összecsapott és kidolgozatlan volt. Mivel én pénzt is adtam érte, ezért gondolom jogom van ahhoz is, hogy kritikát alkossak róla, mert nem egy wrz verziót húztam le a netrõl és azt játszottam végig, hanem az eredeti jogtiszta játékot. Ideig óráig jó móka volt, de semmi több. Semmi maradandót nem hagyott maga után, nem úgy mint a régi Underground vagy Most Wanted. Azok az idõk már elmúltak. Sajnálom is, mert akkor még a BlackBox tudott jó NFS játékot is szállítani. Ráadásul az a 30FPS-es megoldás csak egy újabb szög volt a játék koporsójába azzal a temérdek buggal, amivel megjelent. Oké, jött egy patch, amiben ezeket javarész orvosolták, de magán a játék lemezén nem a jó verzió van, hanem az a bughalmaz, amit az EA kiadott tavaly novemberben.

Számomra a 2010-es Hot Pursuit volt nagyon szórakoztató. Rengeteg órát öltem a játékba és nagyon tetszett! Utoljára a 2005-ös Most Wanted-del kockultam ennyit. És igen, hiába Burnout, hiába nincs Frostbite, sem épkézláb sztori, ha szórakoztatni tud a játék, akkor minden más számomra másodlagos. A The Run-nak ez nem igazán sikerült. A Hot Pursuit-nak viszont nagyon is, ezért is vagyok kíváncsi a Criterion új játékára. És mivel ez csak egy árkád autós játék, ami csak szórakoztatni akar, ne keressünk benne túl sok realitást - ahogy a játékok többségében sem. Ha tud szórakoztatni a játék és jól érzem magam játék közben, akkor megéri a pénzét, ha nem akkor sincs semmi baj, majd lesz olyan elõbb-utóbb, ami meg fog felelni eme hatalmas elvárásomnak. (Amúgy FullHD videón nézve a mostani Most Wanted sokkal kidolgozottabb és részletgazdagabb, mint a tavalyi Fostbite Run). a vak is látja a különbséget. Elég csak megnézni a Most Wanted elsõ 15 percét, ami nemrég kikerült a netre. És megnézni a tavalyi The Run elsõ 15 percét...

SUNNY84HUN
shift 2 igen komolyan ellehetett játszani f@sza kormánnyal , rengeteget toltuk imádtam benne a supra és az r34 hangját 😊) + ámblok az egész játékot és a run hoz hasonlítani igen nagy hiba , runban kormánnyal menni halál az autók fizikája olyan mintha technókólón csúsznának egész 1 katyvasz jó elgondolás de hulladék én pl kijátszottam de soha többet nem teszem fel <#rolleyes> ellenben a shift2 most is fent van