2514
-
#1154 Hát ez elég fos lett. -
#1153 Megint mi van itt. Látom ezt minden évben eljátsszák az emberek. Agyon sírják magukat, mikor tudják hogy rakat szar lesz és csodát várnak... Inkább aludjatok, jobban jártok. :P -
#1152 most értem haza tesóméktól forza horizonoztunk kicsit:) kíváncsi leszek erre a szarra ezekután xd -
ntex #1151 Waiting for liquidation of EA...
Akkor legalább végre máshoz kerülne a liszensz -
GTV #1150 Waiting for update... -
#1149 Crack Only:
http://uploaded.net/file/ncmjag61/Need.for.Speed.Most.Wanted.CRACK.ONLY-SKIDROW.rar -
#1148 gyenge gépem van, fullhdbe minimum grafra rakta alapból, így stabil 50fps megvan, gémpadot gyorsan beállítottam neki, irányítás nem késik semennyit... amint megjelenik és lesz jó áras kód veszem is meg :D -
Lbaxta #1147 Need for Speed Most Wanted-SKIDROW...
Kint -
GTV #1146 Miért van mindig igazam? -
WinStar #1145 kijött a SKIDROW tört verzió crackel :) -
#1144 Most mondom (tapasztalat) hogy a rendes skid-es relase is szaggat mint a szar.
Tehát ja, a játék a fos. -
#1143 Mondjuk egy tény, sok vramot nem eszik :D -
#1142 Valaki olyasmit írt hogy azért akadgat meg szaggat mert alig használja a gpu-t. Őőő nem?
katt Ez egy kb 5-8 perces gameplay eredménye. -
#1141 Hmm... Ez a verzsön már nem akadozik, ez kell nekem:
-
#1140 NFSMW_2-SKIDROWGAMES.NET.rar
alant volt linkelve, ezzel ment is, megy is, minden ok. csak persze, akadgat. nem mindig, de néha eléggé beszaggat...
mentés: megmaradt a progress, de a sárga porschem betöltve már piros :D -
#1139 Várok először egy normálisabb crack-re, hátha segít valamit. Szombatra ígértek nekem 4000 Ft-ért kulcsot ehhez a játékhoz, de abból a 4000 Ft-ból szerintem mást fogok venni... Ez megint egy 900 Ft-os játék, mint a tavalyi The Run. -
#1138 sírd már el magad hogy a tört verzió nem tökéletes....
youtube-on rakat pc-s videó van már ami nem szaggat... -
ntex #1137 Nem értek hozzá mert sosem volt két kártyás rendszerem de nem lehet pl. driverből átkapcsolni egy kártyás üzemmódba vagy valahogy kiiktatni a 2. kártyát? -
#1136 Most szedjem szét a gépet egy játék miatt???
Tanuljanak meg megfelelően szoftvert írni a mai bika gépekre és akkor nem lesz baj. A vásárló vegyen fasza hardvereket, de egy játék sem tudja kihasználni őket megfelelően, csak ilyen gagyi módon! WTF? -
GTV #1135 :DDD -
ntex #1134 Próbáltad crossfire nélkül? új játékok hajlamosak szarabbul futni CF-SLI-ben mint egy kártyával -
#1133 Köszi, közben megtaláltam :)
Akkor ez sokat nem segít. Akkor várunk.
Hátha patchekkel kicsit finomítanak rajt (nem hiszem) és akkor használható lesz -
#1132 Holnap tuti lesz már rendes crack valamelyik csapattól. Addig jegelem a játékot, mert már vagy 5 versenyt nem tudok befejezni az első helyen... Hiába veszem minimumra a grafikát NEM sokkal jobb a helyzet! Kevés az i7 vagy a 24GB Ram, vagy a 2xHD6970??? Mekkora erőmű kell ennek? -
GTV #1131 Az ugyanaz az 5 MB-os, ami ITT van. Nincs újabb. -
GTV #1130 A DLC csak parasztvakítás, hogy megvedd...hagyjuk már!
A patch meg nagyon kétséges, ennyit részemről. -
#1129 Azt mondják a v3-as 2dm crackel megszűnt a lag. Kérdés hogy azt hol lehet fellelni. -
#1128 Várom a patch-ek hadát, ami az EA-t ismerve 1 javításban ki fog merülni. Jön majd egy rakat DLC, de mi PC-sek semmit sem fogunk látni belőlük. I love EA! -
#1127 http://www.reddit.com/r/gaming/comments/12ai4t/need_for_speed_most_wanted_2_review_or_what_sucks/
-
#1126 pedig a a Most Wanted lista 4. helyezettjét kell kiütni hogy megkapod az autót -
#1125 Enyhén agyfasz, amikor az első helyen vagy és neked megy full sebességgel egy rendőr és nekiütközöl valaminek. Ráadásul akad is a játék, így lehetetlen visszamenni az első helyre. Fantasztikus ez a játék, de tényleg! Ilyen csodák az Undercoverban voltak utoljára... Már a Tesla verda és a Ford terepjárók is megvannak, de sehol egy Aventador...
Az egyik videóban nem versenyzéssel volt feloldva az Aventador, hanem egy eldugott sikátorban volt... -
#1124 mobilon van menü :DD
-
WinStar #1123 Hello mi? :D Valaki dob egy linket hogy honnan tudom letölteni?Egy torrenten se látom,ha fel is töltik le is törlik xD Ki kell próbálni hogy érdemes-e megvenni :) -
#1122 az lesz az első, amit meg fogok keresni :D -
GTV #1121 Hát ha a crackelők ebbe bele tudnak nyúlni, akkor már csak az elismerésem hiányzik. De azért nem kell kizárni :D -
#1120 azt versenyzéssel lehet feloldani -
#1119 Aventadort megtalálta valaki? Már egy ideje keresem, de sehol sem találom... -
ntex #1118 Na jó asszem le sem fogom tölteni az eddig itt leírtak alapján, annyit sem ér ez a játék. -
#1117 Nekem nem tetszik. Főleg úgy, hogy már 20 autót meg is találtam és máris 15% a Singleplayer pedig csak 1 órája kezdtem. Másrészt egy rohadt versenyt nem tudok csinálni, mert veszettül akadozik és erre még csak rátesz egy lapáttal a fantasztikus irányítás... Nagyon remélem, hogy csak a crack miatt ilyen rossz a helyzet. -
#1116 Ja, mekkora hülyeség.
Sokkal jobb lenne, ha egy festés 3 napot venne igénybe (tisztítás, alapozás, fújás, száradás) és kerék pumpálás meg egy órás "space" nyomogatós minijáték lenne.
Hisz ez a játék lényege ugye... -
ntex #1115 Instant átfestés a benzinkútnál, instant felfújódó kerekek...