2514
-
#1234 Én előveszem inkább az igazi Most Wanted-et és felteszek rá néhány grafikai MOD-ot. Az többet fog nyújtani, mint ez - az általatok leírtak alapján. -
#1233 reméljük nem lesz ug3 :) -
markijoe12 #1232 Bárki bármit mond nekem kifejezetten tetszik a játék. Igaz, az írányítás néha felk**ja az agyam, de elvagyok vele. -
#1231 Underground 3 lesz a következő NFS?
Ha abba se lesz tuning én lefelejelem magam és need not be for speed lesz :D -
#1230 HA lenne tuning akkor nem lenne senkinek se problémája :) -
#1229 nagyon ritkán és főleg konzolon :D -
#1228 Demo? Olyan még létezik? -
#1227 Bizakodtam, kipróbáltam, kuka.
Kár, hogy már nem képesek kiadni egy nyamvadt demót sem. Bár lehet, hogy így többet tudnak ebből eladni. -
GTV #1226 Figyelj egyszerűsítésből JELES :DDD -
#1225 Na ez a másik, átmész a benzinkútszerüség alatt azt más szinű lesz az autód. -
#1224 3-4 autó egy 500m úton nem jelentene dugót. ne csak végletekben gondolkodj ;) -
#1223 kedvenced a túrótorta. ha ezután a cukrászdában ezen a néven szaroslepényt kapnál, elégedett lennél?
oké, ez sarkítás. meggyespite belseje lenne. örülnél? nem gondolnád azt, hogy " 'csábamár, miért kellett a túrótortából is meggyeslepényt csinálni, ha létezik a meggyeslepény is, aminek mindig is meggyeslepény íze volt?' " ?
;-) -
#1222 ebbe hol van a story? ez olyan mint nfsonline csak offlinebe, ez vicc -
GTV #1221 Ez Chameleon. Frostbite 2-vel kapcs. nem hallottam semmi gondot. -
#1220 hát srácok ez még annál is szarabb mint gondoltam xd
egy rakás szemét.nincs miről beszélni tovább. van 2 féle mindenből ez a customization,átmegyek a benzinkutakon jaj szép színes lesz a kocsim,fantasztikus.értelme nincs játszani.Forza horizon rulez! ^^ -
ntex #1219 Frostbite 2 motor... -
GTV #1218 Idézet megint egy fórumról, nem semmi...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
phenom II x4 @3.6 + 7770 oc + 8gb RAM = 20 fps
procihasználat nem ment 50 % fölé...
-
GTV #1217 http://forum.ea.com
Csak még nincs "Most Wanted" topik. 2-a után biztos lesz. -
ntex #1216 Ez a játék így ebben a formájában biztos hogy nem ér 10.000 forintot. De még a felét se nagyon... -
ntex #1215 Szerintem meg minden évben kihoznak valami szart amit megpróbálnak jó reklámokkal meg marketinggel rátukmálni az emberekre, így ne csodálkozzanak ha nem fogják megütni az eladások a várt számokat -
#1214 remek kérdés, én is kerestem. Az Ea hivatalos honlapján kb lóf*sz info sincs, a steam forumán 1-2 szót ejtenek a játékról de semmi fontos info. Szal passz. :) -
GTV #1213 Nem tudja valaki hol van a hivatalos fóruma ennek a baszásnak?
Érdekel írkálnak-e már frissítésről?
Vagy ma még Északon se jelent meg?! -
#1212 nyújt az, csak negatívot -
#1211 te akartáááá emberközeli élményt :)
játékban sosem lesz az igazi
főleg nem az arcade vonalon
várjáááá, most látom csak
te vóótáá, aki ue.-t eljátszottad anno a Shift2 topicban
jaaa, hááááát, akkorr minden rendben :)
igazad - van -
#1210 Messze van attól, de jóval közelebb, mint az NFS. Nekem speciel részben ez az, ami hiányzik belőle. A 300-al városban kézifék, fék nélkül faltól falig bullshit nem érdekel. Semmiféle élményt nem nyújt. -
janihunk #1209 Az oké, de az gyúr inkább a reális vezetésre. -
#1208 Te tényleg nem érzed, hogy milyen baromságokat beszélsz? Egy játékról beszélünk, mit erőlteted ezt a Ladás baromságot? -
#1207 Test Drive Unlimited 2 -
#1206 Gridbe nincs traffic. -
#1205 ezért csinálnak minden évben teljesen más játékot.. lassan felfoghatnátok végre hogy az NFS csak egy gyűjtőnév az EA autósjátékainak, minden évbe kijön valami, ha tetszik, jó.. ha nem akkor nem kötelező játszani vele... idén egy Burnout jött ki, van akinek tetszik, van akinek nem. -
#1204 én arra reagáltam főleg, h
"Hogy játék közben érezd azt, amit egy igazi lamboban ülve éreznél: mindamellett, hogy eszméletlen a sebesség és az adrenalin, félted is a járgányt, küzdesz is vele és a forgalommal."
vegyél egy Ladát
otthon mókolj bele egy b.szott nagy turbo-t
és Hősök terén 3-asban driftelve hajts bele a kínai túrista tömegbe
emberközeli élményként te leszel a Most Wanted biztos leheccc benne -
janihunk #1203 Höh :D szép álmok. Am erre van a Grid. -
#1202 Nem kell belerakni a játékba olyan nagyvárost, ahol dugó van. Egyszerű, nem? Mert szerinted ez sokkal jobb, hogy felhőkarcolók közt és 8 sávos utakon mész úgy, hogy fél percenként jön 1 db autó szembe traffic néven? Minek raknak akkor bele várost?
Vegyünk egy kisebb várost, ahol nincs dugó. Képzeljük el, hogy itt élsz, nyersz a lottón, veszel egy Ferrarit, de félted a kocsit és a jogsid, esetleg az életed is és nem taposod ki a belét forgalomban. De van egy játék, ahol megteheted. A kihívást az jelenti, hogy az úton maradj, ne törj össze más autókat és a sajátodat se, de mégis taposd ki a belét a lehetőségekhez képest. Két sávos úton ha szembe jönnek, meggondolod, hogy beleférsz-e és mindezt (muttleynek) arcade irányítással. -
ntex #1201 Szerintem egyértelműen akkor járna mindenki a legjobban ha az EA végre abbahagyná ezt "gyártsuk a szart minden évbe futószalagon" üzletpolitikát és végre lepasszolnák az NFS-t egy olyan teamnek aki ért is az ilyen játékok készítéséhez. -
#1200 Nem szimulátorról beszélek. Arcade vezetésről beszélek. Nem attól lesz szimulátor egy autós játék, hogy vigyáznod kell az autóra, úton kell maradnod. Meg aztán mutass egy szimulátort, ahol van forgalom, gyalogos, stb... Értsd már, amit mondok, nem virágnyelven írtam. -
#1199 nekem speciel bejött a két Shift rész,mondjuk én alapból szeretem a pályaversenyes játékokat,lehet ezért jött be nekem,nem tudom,de tény,hogy a Most Wanted óta nem volt olyan NFS,amire azt mondtam volna,hogy "húbazmeg,erre előkaparom a pénzt bármi áron"...évről évre kijönnek egy szarral,amit lewarezolok,játszok vele 1 hétig,és delete. Szégyen,hogy az idei még az 1 hetet se élte meg nálam,reggel leszedtem a skidrow verzát,és jó 20 perc után deletet kapott... -
#1198 biztos élvezetes lenne aventadorral a dugóban állni :D -
#1197 Ez valami zombie land? Hol a forgalom? Milyen város az, ahol nincsenek autók az úton? -
barmi #1196 oké, köszi ! akkor szerintem rámegyek a BB-re. Vannak gondok itt is vagy f@szán végig lehet menni rajta gond/fennakadás nélkül ? -
#1195 amiről te beszélsz, az szimulátor
NFS, mindig is arcade vonal volt. shift-ek kivételével, ami öszvér se nem arcade, se nem szim
mellesleg egy játék soha nem fogja tudni visszaadni a Valós (gyorsan) vezetési élményt
ez a mostani Most Wanted láthatóan egy rakás sz.r lett (az autóhangok kivételével)
viszont a 2010-es Hot Pursuit egy igazi gyöngyszem. sokáig nem fogják tudni überelni azt, amit az hozott