Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már nagyon nem is bizakodom...
Vért izzadtál néhol, megvolt a kihívás.
" Gondolom sokakban megfogalmazódott már az a kérdés hogy " Vajon olyan jó-e mint a régi Need for Speed Most Wanted ?". Hát én is ugyan így voltam... Néztem róla videót stb. és azon voltam hogy hú ennek nagyon adja a grafikája tényleg ott lehet és TALÁN nem basszák el. Hát kiírtam beraktam az Xbox-ba és már a csaj mondókájánál fel figyeltem az elsõ videóban ami olyasmi volt hogy " FELFEDEZHETEK új autókat amik az enyémek lehetnek onnantól" hát ez annyit tesz h neked nincs se garázsod se semmid... Az autókat meg kell találni és átszállni.... a versenyek rohadt nehezek... az irányítás szerintem borzalom... zenék 0... ( én kb évekig hallgattam a régi MW zenéit de ezek semmit mondó szarok ) ... rendõr üldözések talán jó lenne ha nem kéne 6 percet várni míg le megy a Heat level .... Tehát össze foglalva egy DVD kidobás és most döntöttem el hogy én több NFS-el ami a közeljövõben jelenik meg nem játszok"
Ez hatalmas hülyeség...
Az Undercover után megmondták, hogy az NFS a Criterion és BB között fog váltakozni, hogy 2-2 éves fejlesztési idõvel készüljön minden rész. Pluszba a Shiftbõl új szériát, franchiset akartak, de a második rész bukott és az EA-SMS frigy is megszûnt.
A Criterion a HP után is tudta egybõl, hogy NFS-t készít, csak nagyobb szabadságot kaptak az elõzõ részük sikere után, ennélfogva tögtön a saját hülyeségüket vitték bele a sorozat vérébe, ami azért nem meglepõ, mert az utóbbi 4-5 NFS-ben pusztán az autók voltak közösek, a téma, helyszín, árkádosság össze-vissza ugrált, nincs kitaposott iránya már.
Ami a Run után történt az az, hogy immár a Criterion lett a Need For Speedért minden tekintetben felelõs stúdió, ami a Runig a BB volt (A HP munkálatait is felügyelték nyilván). A BB-bõl kivált a World fejlesztõcsapat, létrehozva a Quicklime Gamest, akik a Worldön dolgoznak, a megmaradt BlackBoxról pedig annyi infó van, hogy az online és free2play játékokra állnak át elvileg.
Mivel a BB kiesett, a 2 éves fejlesztési ciklus is felejtõs lett, de közben megalapították az EA Gothenburgot, ahol Frostbite 2-n alapuló játékokat csinálnak. Az egyik elsõ ilyen ráadásul egy Need For Speed, ugyanis az új stúdió honlapján lévõ minden álláshirdetésben ott van, hogy valamelyik következõ NFS-en fognak dolgozni.
Így per pill a helyzet az, hogy a Criterion-EA Gotheburg az NFS felelõs stúdió, a kövi rész valszeg svédektõl jön Frostbite 2-n.
Az meg hülyeség, hogy Burnoutot fejlesztették csak utolsó pillanatban átváltották a nevet...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Épp most csinálom a saját ilyen videómat is. Saját trance zenéhez.
Szóval, a régi (és igazi) Most Wanted zenéit sem bírtam nagyon.
http://www.youtube.com/playlist?list=PLjFottr256mplr94UY6VjoUxHmEj-OjLU
"Nulla tenaci invia est via"
Ráadásul az új MW Soundtrack-jeinek többsége idétlen Dubstep, amit nagyon nem bírok... Nem értem miért nem lehetett olyan normális ZENÉKET beletenni a játékba, mint a 2005-ös résznél. Jóféle rockot többségbe és minimális elektronikus zenéket. De itt pont fordítva van. Olyan mintha egy Skrillex (vagy kiafaszom) albumát hallgatnám, ami még ingyen sem kéne.
az igazi jób buli
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
nincs 3 másodpercenként takedown = unalmas
szar! <#eplus2>#eplus2>
Forza.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ha ugyanis bukna a pénztáraknál, talán leállnának ezekkel a burnout wannabe nfs-ekkel. amik ettõl még tetszhetnek... ergo játszanék vele... ergo megvenném (mint a hp3-at)
Forza.
Ha viszont 1:1 ugyanaz lesz mint a bunrout paradise (céltalan, idétlen) akkor instant dell.
saját vélemény.
I met God. She's black
Am ebbõl is van már nyers másolat, d azzal sok mindent kezdeni nem lehet 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Forza.