Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát, ez viszont reálisnak tûnik 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SUNNY84HUN
ami számomra a legjobb nfs volt a porsche , minden verdának kidolgozva a saját belseje és a hangja is eredeti volt , irányítás kormánnyal nagyszerû volt , 1 gond volt vele csak porsche volt benne semmi más hibája nem volt

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Maxtreme
jepp, de utána havonta max 1 <#idiota>

IMYke2.0.0.0
A megjelenéskor azért fel fog pörögni a topik - hasra ütök: 3-4000 hozzászólásnál lesz majd a hónap végére.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
Ha már a játékzenék a téma, bennem ezek maradtak meg hirtelen 😊

01
02
03
04 (ezt csak idõsebb arcok fogják értékelni 😊 )

Bocs az offért, de szvsz ha megjelenik a játék úgy is le fog ülni a topik az olvasottak alapján. Szal tök100 <#idiota>

A Carbonba voltak szinte a legjobbak.

A HP2010 ez rakás...volt tényleg😞
Már nagyon nem is bizakodom...
Nem egyszerû...bár a HP újragondolás egész jó lett.
Vért izzadtál néhol, megvolt a kihívás.

Maxtreme
Ez alapján nálam ez is ilyen hit & del-el lesz mint a hp2010 <#idiota>

Idézet egy fórumról:
" Gondolom sokakban megfogalmazódott már az a kérdés hogy " Vajon olyan jó-e mint a régi Need for Speed Most Wanted ?". Hát én is ugyan így voltam... Néztem róla videót stb. és azon voltam hogy hú ennek nagyon adja a grafikája tényleg ott lehet és TALÁN nem basszák el. Hát kiírtam beraktam az Xbox-ba és már a csaj mondókájánál fel figyeltem az elsõ videóban ami olyasmi volt hogy " FELFEDEZHETEK új autókat amik az enyémek lehetnek onnantól" hát ez annyit tesz h neked nincs se garázsod se semmid... Az autókat meg kell találni és átszállni.... a versenyek rohadt nehezek... az irányítás szerintem borzalom... zenék 0... ( én kb évekig hallgattam a régi MW zenéit de ezek semmit mondó szarok ) ... rendõr üldözések talán jó lenne ha nem kéne 6 percet várni míg le megy a Heat level .... Tehát össze foglalva egy DVD kidobás és most döntöttem el hogy én több NFS-el ami a közeljövõben jelenik meg nem játszok"
IMYke2.0.0.0
Szerintem, ennyire azért ne higgy el minden portálon olvasható információt - mert, a végén azt hiszed, hogy tudod mi jár a fejlesztõk és a kiadó fejeseinek a fejében, és mi történt az irodákban... közben meg nem.

BoneDragon
EA-nál dolgozol? Csak azok tudják mi az igazság...

Hát pedig akárhogy nézzük kísértetiesen nagy a hasonlóság... Az egyik videóban amit linkeltél mikor egyik sziklaszirtrõl ugratott a másikra az autó ott tisztára olyan érzésem volt 1:1-ben mintha a Burnoutot láttam volna szebb grafikával.
<#fejvakaras>
Ez hatalmas hülyeség...

Az Undercover után megmondták, hogy az NFS a Criterion és BB között fog váltakozni, hogy 2-2 éves fejlesztési idõvel készüljön minden rész. Pluszba a Shiftbõl új szériát, franchiset akartak, de a második rész bukott és az EA-SMS frigy is megszûnt.
A Criterion a HP után is tudta egybõl, hogy NFS-t készít, csak nagyobb szabadságot kaptak az elõzõ részük sikere után, ennélfogva tögtön a saját hülyeségüket vitték bele a sorozat vérébe, ami azért nem meglepõ, mert az utóbbi 4-5 NFS-ben pusztán az autók voltak közösek, a téma, helyszín, árkádosság össze-vissza ugrált, nincs kitaposott iránya már.

Ami a Run után történt az az, hogy immár a Criterion lett a Need For Speedért minden tekintetben felelõs stúdió, ami a Runig a BB volt (A HP munkálatait is felügyelték nyilván). A BB-bõl kivált a World fejlesztõcsapat, létrehozva a Quicklime Gamest, akik a Worldön dolgoznak, a megmaradt BlackBoxról pedig annyi infó van, hogy az online és free2play játékokra állnak át elvileg.
Mivel a BB kiesett, a 2 éves fejlesztési ciklus is felejtõs lett, de közben megalapították az EA Gothenburgot, ahol Frostbite 2-n alapuló játékokat csinálnak. Az egyik elsõ ilyen ráadásul egy Need For Speed, ugyanis az új stúdió honlapján lévõ minden álláshirdetésben ott van, hogy valamelyik következõ NFS-en fognak dolgozni.

Így per pill a helyzet az, hogy a Criterion-EA Gotheburg az NFS felelõs stúdió, a kövi rész valszeg svédektõl jön Frostbite 2-n.

Az meg hülyeség, hogy Burnoutot fejlesztették csak utolsó pillanatban átváltották a nevet...

TBTPumpa
"Ez a játék amúgy elvileg nem is NFS játék. Történt ugyanis, hogy az EA felkérte a Criterion csapatát a 2010-es Hot Pursuit remakelésére, ami el is készült és sikeres is lett. De ez csak egyszeri alaklomra szólt. Aztán kiadta a Black Box a félresikerült The Runt, az EA-nak elege lett a BB gyenge szereplése miatt, így újra a Criterionhoz fordultak, ám õk akkormár az új Burnoutot fejlesztették. Gyakorlatilag azt az anyagot, ami addig elkészült átkeresztelték NFS Most Wantednek. Gyakorlatilag ez egy Burnout játék akar lenni, amit át NFS-eltek. És hát a kommentekbõl látszik, hogy ez nem mûködött most. Amúgy bizonyíték erre, az egy játék show-n bemutatott videó anyag, ahol a járgányok még Burnout rendszámmal mentek..."

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Ennek ellent mondanak a jó kis "vezetõs" (autós) videók, amik alatt jóféle trance zenék szólnak.
Épp most csinálom a saját ilyen videómat is. Saját trance zenéhez.

Én csak trance,dance, house-t hallgatok, de NFS-be sztem ezek egyáltalán nem valók.
IMYke2.0.0.0
Nem azt mondtam, hogy 100%-ban az legyen, de a metáltól, hip-hoptól kifordul már a reggelim is a Need For Speed-ekben.

TBTPumpa
Trance felõlem is jöhet illetve elektronikus is, de hogy java részük az legyen, az már kicsit sok. <#idiota> Már csak Techo kéne bele.

IMYke2.0.0.0
Nekem a metállal, hip-hoppal szemben vannak fenntartásaim. Elektronikus zenébõl is maximum trance és jóféle house jöhet, maximum.
Szóval, a régi (és igazi) Most Wanted zenéit sem bírtam nagyon.

Szabi
elméletileg ez a zenelista, szerintem nem vészes
http://www.youtube.com/playlist?list=PLjFottr256mplr94UY6VjoUxHmEj-OjLU

"Nulla tenaci invia est via"

TBTPumpa
Meg volt benne csaj is, nem is akármilyen!

Ráadásul az új MW Soundtrack-jeinek többsége idétlen Dubstep, amit nagyon nem bírok... Nem értem miért nem lehetett olyan normális ZENÉKET beletenni a játékba, mint a 2005-ös résznél. Jóféle rockot többségbe és minimális elektronikus zenéket. De itt pont fordítva van. Olyan mintha egy Skrillex (vagy kiafaszom) albumát hallgatnám, ami még ingyen sem kéne.

Szabi

SUNNY84HUN

az igazi jób buli

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

arty
nem vizes az aszfalt = ronda
nincs 3 másodpercenként takedown = unalmas

szar! <#eplus2>

Forza.

Krisztiam
mennyit játszottam én ezzel a résszel, utolsó értékelhetõ nfs rész szerintem.. ha szar lesz a most wanted akkor felrakom ezt 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

szabii98
<#eljen><#eljen>

I met God. She's black

Myselor
hát aki ezért a játékért pénzt ad annak nincs sok esze,vagy túl sok pénze van😊
IMYke2.0.0.0
<#eljen> Bizony.

TBTPumpa

arty
miért gáz, hogy szeretném azt üzenni az EA-nak, hogy "nem ez a jó irány basszátokmeg!" ? 😄

ha ugyanis bukna a pénztáraknál, talán leállnának ezekkel a burnout wannabe nfs-ekkel. amik ettõl még tetszhetnek... ergo játszanék vele... ergo megvenném (mint a hp3-at)

Forza.

TBTPumpa
Ahhoz kéne egy sztori és Josie Maran (Mia a 2005-ös Most Wanted-bõl)! <#idiota>

Maxtreme
nincs?
Ez egy burnout 2012, köze nem lesz sztem a MW-hez.

Én a 2005-ös Most Wanted hangulatában bízom. Szerintetek van rá esély?
Maxtreme
igazából én semmi más nem várok tõle mint egy jó arcade agymenést.
Ha viszont 1:1 ugyanaz lesz mint a bunrout paradise (céltalan, idétlen) akkor instant dell.

szabii98
nem is értem miért várjátok, az utolsó értékelhetõ NFS( a shiftekkel nem játszottam sokat, de azok is jók ) a Pro Street volt. Az még kurvajó, az UC már fos.

saját vélemény.

I met God. She's black

Maxtreme
akár lehetne is, a medlaból is napokkal a megjelenés elõtt volt már werzió 😊
Am ebbõl is van már nyers másolat, d azzal sok mindent kezdeni nem lehet 😄

TBTPumpa
Kedd elõtt ne is reménykedj, hogy lesz belõle PC-n is wrz.

Xbox-ra és PS3-ra már kinn van😞
Myselor
hát ja,igazából már a csalást is meglehetvenni.tök jó dolog nem xd
Szabi
játék még sehol.. de a hivatalos csalás már úton van -.-

gduck
Hát ehhez az értelmes hozzászóláshoz fogadd õszinte gratulációmat <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

BoneDragon
Hát ez meg mi a szar? Neki megy a rendõr, bejön ez a fos kameranézet és visszarakja az útra 200km/h-val? Ráadásul ha nekimegy a falnak akkor is. WTF? Ezt még letölteni se fogom.

arty
annyiért még lehet én is bevállalnám 😊 a lényeg, h lopott kulcs legyen, EA ne élje meg eladásként 😄

Forza.

Szabi
forrás publikus-e, több van-e még ? 😄

TBTPumpa
Angol verzió lesz. Többnyelvû, de az angol is benne van. Engem csak ez érdekel, nameg Origin-re regelhetõ. Megfelel.

Szabi
igen az úgy jól hangzik, orosz kulcs ? 😄

TBTPumpa
Nekem ígértek péntekre 4000 Ft-ért normál változatot. Annyit szerintem megér... <#idiota>

Szabi
7600ft a legolcsóbb origin kulcs amit találtam 😄

SUNNY84HUN
+1