2514
  • WinStar
    menteni hol tudok?
  • Szabi #1273
    hogy érdemes-e arról erősen megoszlanak a vélemények :D
  • SUNNY84HUN
    akkor ezt érdemes leszedni ??

nfsmw mert crack már van hozzá amúgy azt írják
  • Myselor
    fantasztikus xd remélem te megveszed vagy már megtetted,legalább rajtad gazdagodnak ezek a mocskok.ezt megvenni bűn,mert támogatod a munkájukat,őszintén ezt nem szabadna
  • Szabi #1270
    sokkal több játékmód van, nem buta Ai hanem még hülyébb igazi barmok ellen versenyzel :DDD
    kiválaszthatod az autód színét, lehet egyedi rendszámod
  • Myselor
    hát akkor nem értem mit magyaráz nekem ez a srác.ez önmagában vicc.megnéztem a run után,mert az a rövidsége ellenére még egészen szórakoztató is volt.de ez ,semmit nem tud.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon semmivel.
    Mert a multi = dodzsem.
  • Myselor
    hol van ez multiplayer játék?ott több mindent lehet kezdeni a játékkal?mond már meg mivel,több customization lehetőség van?van rendes garázs ,mivel jobb multiplayerben?:
  • wantonly
    A The Run nekem is tetszett, mert végre valami új színt vitt a dologba. Végre volt "súlya" az autónak, a vezetés nehézsége is pont jó volt. Ezt kevésbé lőtte be jól Criterion. Mondjuk egy végigjátszás után meguntam, de addig szórakoztató volt.
  • Szabi #1265
    most komolyan az a bajod, hogy egy multyplayer játék egyjátékos tört verziója unalmas ? :D
  • Myselor
    szánalmasnak tartom hogy pénzt mernek kérni ezért a játékért.lehet én azért fújolom így mert nem ismerem ezt a burnoutot.de akkor is.a látvány még elmegy,de nem lehet semmit csinálni ebbe.nincs mit élvezni rajta
  • Krisztiam #1263
    jah igen köszi ezt akartam mert jelszóval védett :)
  • IMYke2.0.0.0
    DanielT írta (?), hogy sajnos nem csak annál.
  • IMYke2.0.0.0
    Passwort V1.0 : by-Dragozool
  • Szabi #1260
    amit leírtál az mind a rossz törés miatt van..

#1259: mert egy játékot csak és kizárólag max grafikán lehet játszani és ha azon nem tudod akkor szar a játék.. értem én..
  • Shep
    Átlag 25 ok de mikor leesik 16-20-ra akkor azért elég gázos bevenni egy kanyart ha szembe jön valaki, ez itt a bökkenő.
  • IMYke2.0.0.0
    Szükség van rá a TexMod-ra, vagy annak utódjára. Hasonlóképpen kell használni:

• MrXL
    G25 kormánnyal vezethetetlen, akkora a lagg, hogy 100 métert nem tudok egyenesen menni az úton, nemhogy valami versenybe belekezni. Kerestem valami kormány finomítási lehetőséget, de semmi. Arról nem is beszélve, hogy minden egyes játékba belépés után elfelejti a kormánybeállításokat.
    Optimalizálás pedig a nullával egyenlő. Nem ma kezdtem, 20 éve játszom, de ilyen elb@szott NFS-t még nem láttam. Ez így számomra kuka!!!
  • janihunk
    Kis Bug:
  • Shep
    Az a baj ,hogy igazából semmi nem indokolja a nagy gépigényt úgy meg pláne nem ,hogy mindent kikapcsolva is majdnem ugyanannyi az fps és ez sajnos nem azt jelenti ,hogy ugyanolyan sok.
  • Krisztiam #1254
    köszi szépen :)
  • IMYke2.0.0.0
    Direkt link az 1.0-shoz
  • Szabi #1252
    nekem gagyi 2x2,5ghz-es proci, 4 giga ram, asus engts450, ezzel fullhd maxgraf átlag 25fps, közepesen játszható 30-40, minimumon folyamatosan 40 fölött
  • IMYke2.0.0.0
    A link - viszont a v2.0 Final már nem érhető el sehol, legalábbis, én nem találtam meg :=(
  • palinho96
    nekem bejönne a játék, h anem laggolna.. Az opzimalizálás = 0!
    A BF3 és a MoH-W is Frostbite 2 engine-nel megy, ugye. a
    BF3 átlag 56 FPS a MoH 48 FPS-sel fut. Ez Jobb esetben a 25-öt, ha eléri..

i5 proci
    4GB DDR3 RAM
    ATI HD 4850 512 MB (tudom régi kari, de nincs pénz másikra)
  • Krisztiam #1249
    amúgy én még csak most töltöm, 1,2 %
  • Krisztiam #1248
    az a grafikai mod engem is érdekelne, tudnál linkelni nekem? köszi :)
  • Shep
    Akkor mi a probléma? Kipróbálod, tetszik játszol vele, nem tetszik nem játszol. Mindenki leírta mi nem tetszik neki, vagy éppen mi tetszik, erről szól a fórum :)
  • Csokis
    Giantbomb review - 4/5
  • The Protector
    Nagyon helyes ha így gondolod.Én sem várok el egy NFS-től szimulációt.HA arra vágynék akkor Rfactor vagy GT5 stb....NFS=menő autók,száguldozás,nagy jelenetek,szép tájak és jó versenyek.Ennyi.Én ennyit várok el,ha ezen felül kapok még vmit akkor elfogadom.Szeretem én is a tuningot(külső belső),de nem halok bele ha nincs.Nekem az UG-k után a MOst Wanted és a SHIFT-ek tetszettek.A The RUN-is iszonyatosan bejött,de csak a multi miatt,a kampány az rövidke de nagyon jó.Ez az egész tesztelősdi meg leírom a véleményem dolog annyira szubjektív dolog h csak na.
  • wantonly
    Én is leírom a véleményem, mert látom, hogy nagyon lehordja mindenki. Nem megvédeni akarom, csak úgy látom, hogy sokan rossz filmre ültek be. Először is én sosem szerettem az NFS-t és a sokak által az egekig magasztalt 2005-ös Most Wanted sem hatott meg, nem volt rossz, de a széria mindig is az árkádos, ész nélküli autózásról szólt, és nincs ez másképp most sem! Grafikailag a játék remekül néz ki, az autók nagyon pöpecek, az irányítás is rendben van. A játék nagyon árkádos lett, még a korábbi részekhez képest is és az MI sem szuperál valami jól, de véleményem szerint ez eddig is így volt, ha szimulációt akarok, akkor nem ezzel játszok. A legtöbb dolog le lett egyszerűsítve, ezzel is felgyorsítva a játékmenetet. Azonban maga a játék az első benyomásom szerint tökéletesen megfelel arra a célra, amire készült. Könnyed, délutáni szórakozásnak... Nem mondanám, hogy unalmas lenne. A városban "csak úgy" száguldozni elég élvezetes, semmivel sem rosszabb, mint az Most Wanted 1-ben. Pénzt nem adnék érte, de mondjuk egyik NFS részért sem. Én még biztosan nyúzom egy darabig.
  • Shep
    Szerintem ezt akárhonnan nézzük, meg akármitől vonatkoztatunk el nem igazán tűnt jó játéknak az alapján amit játszottam vele. Persze nyilván lesznek/vannak akiknek tetszik.
  • The Protector
    Vonatkoztassunk el attól h ez egy NFS.Burnout-ként megállja a helyét a játék?De akkor burnoutból kell kiindulni!
  • SUNNY84HUN
  • JaSoN HuNTeR #1240
    Most próbáltam ki. Véleményem szerint unalmas és nagyon optimalizálatlan.
  • coyote77
  • Shep
    Ja és az ugye csak vicc, hogy 2 kameraállás van?
  • Shep
    Na ránéztem gyorsan a játékra, hát itt nem tudok és nem is akarok vitába szállni, ez tényleg nem egy nagy eresztés. Optimalizálatlan az egész. mindegy hogy maxon vagy vagy ultra low-n 4 fps a különbség ami annyit tesz, hogy egyes helyeken nem 16 hanem 20, van ahol persze simán megvan 50-60 de az hogy ide oda ugrál elég gáz. Ez a nincs semmi történet, még egy minimális sem számomra meg is ölte az egészet. Irányítás tényleg olyan érdekes. Annyi pozitívumot azért tudok mondani, hogy pár perc kocsikázás után megtaláltam a Corvette-et :) Ja és a városban jól lehet száguldozni, hát kb ennyi :)
  • Szabi #1236
    az előző nfs-ek tapasztalatai alapján jobb hogy nincs vizuális tuning, a felni cserét még eltudnám képzelni, de hátsószárny meg föld alá érő bodykit-es bugattikból elég volt már.. :D
  • Evin
    Épp ez az, hogy nem. Konzolon néha még van 1-1 demó.