Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem PlayStation 2 kontroller van x360 emulátorral. És minden megy szépen.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Fpocok
Ahha... akkor jóra gondoltam. Hát a jobbakon már van analóg gomb, tehát érzékeli a benyomás erõsségét. Nem csak az xboxoson. És igen... ha olyannal játszik az ember, ahol nem érzékeli, az tényleg elég gáz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
arra gondolt, hogy digitális a gáz, ha gombal kell adagolni (régi gamepadok jellemzõje)

Forza.

Mert a pedált benyomod mondjuk félig akkor fél gáz van. Gombot nemtom benyomni félig😄 Max ha X360 kontrollered van akkor van kicsi javulás mert ott ugye adagolod a gázt.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Krisztiam
hát ha azt nézzük igazi jó autós játék nincsen pc-re.. régebben volt..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Fpocok
Én inkább egy régebbi körversenyes Forzat néztem volna meg PCn, nem pedig a legújabb NFS-t majmoló részt.

Fpocok
"Hogy néz már ki a gáz adás,nyomok 1 gombot és instant gyorsul vagyis magától."

Ezt hogy érted? Hát általában ha nyomják a gázt, akkor gyorsul az autó, nem?

Hát az új forza kijöhetett volna PC re ja. Legalább lenni mivel játszani.

DanielT
LOL. Te aztán képben vagy. 😄
Biztos nem játszok kontrollerel autós játékot.Hogy néz már ki a gáz adás,nyomok 1 gombot és instant gyorsul vagyis magától.
Inkább nem kell a játék és kész.Még meg akartam venni multi miatt lol
Le se töltöm.A nagy PC-s autós játékok egyik xarabb mint a másik fõleg ez a NFS fos széria,nem képesek belsõ nézetet készíteni bele idióta amatõr banda

Krisztiam
de csak valószínû november 2-án lehet aktiválni

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ehhez kormány? Egy mezei kontroller is elég.

Jó és kormánnyal,hogy megyek külsõ nézetbõl mégis?
Rohadék banda csak a pénz kell nekik megint..

Krisztiam
hoppá a Limited Edition-t meg lehet már venni!
Need For Speed Most Wanted Limited Edition

Nem vicc de nem is fog kelleni szerintem😄

Ez most vicc vagy tényleg nincs belsõ ill.motorház nézet??

elvileg Holnap megjelenne??😮
Szabi
Burnout Paradise-ba sincs, így nem nagy meglepetés, hogy ebbe sincs 😊

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Úristen... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
nemrég olvastam, hogy nincs motorház nézet se (belsõben nem is reménykedtem, de ez ... 😞( )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
jó lett.😊
IMYke2.0.0.0
Egy újabb saját szerzeményem - most már trance-esebb, pörgõsebb. Ez amolyan autóban utazós stílus.
i2k'012...M.ost W.anted F.eelings (M.W.F.inal 2012 mix) A hossza: 09:38
Kíváncsi vagyok a véleményetekre 😊

Nem véletlen a cím 😊

mondtam hogy ugyanolyan bukás lesz mint az Undercover. Ha mákjuk van az NFS név majd eladja, de hogy szarrá alázzák az értékelésekben majd az már most 100%
Myselor
akkor talán azért próbálnak eladni mellé ilyen time saver hivatalos csítet xd
Maxtreme
Azt írják hogy azzal vagy legnagyobb baj, hogy olyan szinten csal a gép hogy az már a pofátlanság teteje.

Hát én már nem is várom annyira. Pár fórumot végigböngésztem a játékkal kapcsolatban, de ennyi negatív kritikát mostanában nem olvastam. Lehet inkább letöltöm a 2005-ös Most Wantedet és újrakezdem, már x-edszer.
A baj az, hogy a becsületes gamer kiad érte nem kevés pénzt,aztán szembesül vele, hogy mennyire átverték.
És akkor csodálkoznak, hogy megy a wrz...Ha tényleg ilyen gyenge gameket csinálnak, akkor ezen nem kell csodálkozni, hogy senki nem vesz eredeti játékot.
A buta amcsiknak bármi jó. Imádják a hulladékot, azt eszik, azt szarják 😄 A markatingje fasza, a népbutítás pedig az amcsiktól indul el és kihat az egész világra, ahol vevõk rá...Jó lesz ez nekik nagyon is...Viszont, hogy ebben dubstep van, az butaság,,,maximum brosstep, vagy divat dubstep, ami az igazi dubstepesek számára undorító(vagy dábteppnek is hívható fõleg Hamvai után, jó tovább nem ragozom ígérem 😊 )...Mert ez nem az, ez pénzszagú "zene", ami hasonlítható valamihez, de van a kínai cucc a gagyi, meg van az igazi,,,,Az egyik üzleti céllal készül, hogy kövessétek birkák, mert az az aktuális "új" és "most" kelt életre, holott évek óta megy, de mindenki elhiszi, hogy ezt most elsõ kézbõl kapják,,,Az egyik jó, a másik hulladék, maximum egybõl nem látszik a különbség, de attól még ott van 😊 Mindegy...Bocs ha beletapostam bárki lelkébe, pedig csak a kuplungot akartam elrúgni 😊 😛 Mivel én szeretem, sõt imádom az underground dubstepet (is) és a szimulátorokat is, meg a driftet, ezért nekem biztos, hogy egyáltalán nem fog bejönni, szóval. Bocs még egyszer, én sodródok tovább bõ füsttel nagy szögben és hallgatom az igazi butazenét...

Myselor
szerintetek lesz valami még ebbõl a szarból ma?warezra gondolok.kicsit elbohockodok vele.most úgy is várni kell egy kicsit a jó játékokra,addig el lennék vele😊
Szabi
most 283mph a rekord a fehér Performance Power Racing-estõl, 1700 paci... remélem a játékba is hasonló teljesítményre lesz képes max tuningal 😄

<#eljen>

Év elején is próbálkoztak, akkor valamivel kevesebb lett:

brutál lehet megélni

Szabi
off: a jelenlegi 1 mérföldes gyorsulási verseny sebesség giniszrekorder 455kph-val egy Ford GT 😊

SUNNY84HUN
hát igen így már gyanús 😊) , de viszont a képek marha jók tetszik az autók koszolódása <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Crack kell hozzá majd és menni fog.

Szabi
a linken alul nyomj rá a torrentes képre, ott van fájllista, az alapján nem hinném hogy tényleg az lenne, de mivel törés nincs így nem derül ki egy darabig.. 😊

SUNNY84HUN

ez most mi ? valóban az és mûködõ képes is ? <#fejvakaras>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi
HAWAII mappa ? 😄D

Itt is van egy; KATT

grebber
Need.For.Speed.Most.Wanted.Limited.Edition-ALI213 Ebben van exe!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Telepíteni is kéne. Letöltöttem 2 változatot, egy simát és egy Limited-et, de még telepíteni sem lehet, mert Leáll a telepítõ egy hibaüzenettel. Sõt semmiféle NFS-es EXE fájl nincs bennük, mert csak egy Origin rip mind. És a fájlok többsége még be van tömörítve, ebben az állapotban még nem játszható és Origin híján nem is telepíthetõ. Másik változat kell majd... Olyan, ami már ki van bontva.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
A játékot addig leszedheted.Már csak crack kell!

Next PC upgrade: 2022

SpeedXHUN
sztem kedd😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Maxtreme
de jó h nem tette be ez a fosadék motor a képet...

Na szal még mindig nézem:

Maxtreme
várj, nézem

SpeedXHUN
Ncoreon mikor lesz fent szerintetek? kedden?

xbox és ps3 már fent van

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SUNNY84HUN
én adok 1 esélyt neki , de nem lesz maradandó alkotás tuti és feledhetõ lesz mint a run

antgecc
Ennyi a traffic? Minden utcában 1 autó? Oszlopok egy koccanástól is kidõlnek? Egy ütközés nem fékezi az autót? Az úton maradáson sem kell erõlködni, faltól-falig pinball módi komolyan elég a játékosoknak? Ez ismét egy nagy nulla lett.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ryder62
Ez minden játék topikjában így van. Megjelenés után kb 1 hónapig jön sok sok hozzászólás utána meg havonta csak pár darab.(jó kivéve az mmo-k meg a multik)

Így vagy úgy december közepére ez már halott lesz <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018