Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én pont így neveztem el a mappáját, csak nagybetûkkel. <#idiota>

Ryder62
Ha lennék olyan elvetemült hogy feltelepítsem ezt, akkor 100 hogy egy olyan mappába fogom tenni aminek a neve Burnout 2012 <#nyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

<#hehe>

Hogy?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

IMYke2.0.0.0
Én a Shift-eket hagynám csak ki az 'elqrtuk, de nagyon'-ból. A Carbontól kezdve az új részig mehetnek Szibériába, büntibe.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BoneDragon
Ha a szélsõ 3-at nem számolom bele pont a carbon van fél úton. Na ott kezdett elbaszódni a dolog. <#idiota>

TBTPumpa
+1 (sajnos igaz, a 2005-ös résznél végeszakadt a sorozatnak)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
És a jövevény most lehajtott fejjel elkulloghat a bünti sarokba, mert nincs helye a Need For Speed-ek világában... S viheti magával a 2005-ös Most Wanted utáni részeket is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BoneDragon
Elvetemült. 😊 Amúgy régi most wantedig nekem is megvan az összes kivétel a szélsõ 3 (ps)

össze is ismerkedett az új jövevény az elõdökkel 😊

Krisztiam
hát jah 😄
nem igaz nem tudnak beletenni mondjuk egy Ferrari 458 Italia-t 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

arty
így jártam. az nfs vásárlóknak börnáut kellett - megkapták 😊

Forza.

Sempra
Elég érdekesnek találom az ilyen autót benne 😄

World of Warcraft: Mists of Pandaria

olyan értelemben bukott, hogy alulmúlta a várt eredményeket a ciklikus stúdió versenyben, a Criterion kiütötte, részben nem hiába vették el a BB stúdiótól mindenféle NFS készítési jogát, a World-öt is, s létrehozták az EA Gothenburg stúdiót, ahová a feldarabolódott BB fejlesztõinek egy része is elment.
Kár érte, mert végre egy olyan NFS volt, ami részben képes volt hozni a legelsõ rész hangulatát.

IMYke2.0.0.0
900 Ft-ot nekem is megér. Többet nem. <#nyes>

TBTPumpa
Én 900 Ft-ért vettem angol kulcsot Originre... Kb. ez a rész is csak 900 Ft-ot ér meg számomra, pedig a Criterionnal eddig semmi bajom sem volt. Idõközben õk is elfelejtettek játékot "készíteni"...

IMYke2.0.0.0
Nálam is.
S nagyon örülök, hogy nem vettem meg.

Krisztiam
nálam megbukott 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

TBTPumpa
A csodával határos módon... Carbon és Pro Street sem bukott meg, pedig már azok alatt is rezgett a léc.

arty
nem bukott meg a Run 😊

Forza.

Krisztiam
jaja az alapjáték megvolt 😄D

IMYke2.0.0.0
Volt idejük rá - a Burnout Paradise játék már évek óta megvan... a koszolódással, a modellekkel, meg a textúrákkal elszórakozhattak az elmúlt 1,5 évben...

Krisztiam
amúgy a koszolódás elég jól meg lett csinálva szerintem 😊

BoneDragon
Elõbb nem engem üldözött a rendõr hanem az elsõ helyen állót. Jól meg is lepõdtem...

SUNNY84HUN
Tomb Raider -ben sosem fogsz csalódni , nekem nagy kedvencem volt az anniversary , underworld nagyon ütõs volt lehet elõ is veszem <#zavart1>

----
amúgy itt is látszik hogy burnout paradise ez az mw hogy a listáról legyõzött egyének autóját úgy éred el hogy kiütöd szétzúzod <#rolleyes> , eléggé illúzió romboló

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

TBTPumpa
Nekem nem volt bajom az eddigi részek könnyûségével. Itt sem azzal van a baj, hanem, hogy veszettül csal a gép. A rendõr csak téged üldöz és neked tesz keresztbe, a versenytársakat pedig lesz@rja. És szeret beléd menni a kopó teljes sebességgel, addigra a többiek elhúznak úgy, hogy akár fejre is állhatsz, nem fogod utolérni õket... És csak Medium versenyrõl van szó. Hard fokozatosat inkább ki sem próbálok. És még az irányítás is azon van, hogy megkeresítse az egész versenyzést. Ha ezekre a bugokra és hatalmas hibákra nem érkezik javítás, akkor kuka lesz ez a NFS is, ahogy az Undercover és a Pro Street volt. Criterion is elérte a mélypontot...

LocalPatriot
Üdv!

Lehet volt már, de lehet nehézségi szintet változtatni? Baromi nehéz a game.
BoneDragon
Igazából semmi baj nincs a nehézséggel, inkább az irányítás tesz rá 1 lapáttal. Kontrollerrel viszont egy fokkal jobb.

Krisztiam
nem könnyû az tény, így nehezen lesz meg az Aventador 😄D

BoneDragon
Eddig az volt a gond, hogy túl könnyûek az nfs-ek, most kicsit agresszívabbak a rendõrök és a versenytársak máris emiatt megy a hiszti.

TBTPumpa
Rendõrök elõl nehéz lelépni... Nincsenek rombolható "építmények" mint a régi Most Wanted-ben csak össze-vissza tudsz ugrálni, de ha sokáig menekülsz akkor egybõl 6-os szinten lesz az üldözöttségi szinted és utána kemény meló lesz lelépni.
Párszor már el is kaptak. A sima civil autók is szeretnek beléd rohanni és a rendõrök is teljes sebességgel. Ez fõleg verseny közben zavaró, amikor nagy nehezen átveszed az elsõ helyet (rendõr sincs a közelben), majd felbukkan egy kopó és full sebességgel beléd megy, a többi versenytárs pedig elhúz a francba. Utána már biztos, hogy nem éred õket utol, mert baromira elhúznak. Epic fail ez a játék, de komolyan. Ennyi bosszúságot utoljára az Undercover nyújtott... Összességében nem lenne rossz, ha nem csalna ennyire a játék, irányíthatóbb lenne és, ha egy i7-es procival és egy HD6970-es kártyával játszható lenne a játék.
Pedig vártam a cuccot, félre is volt téve rá a pénz, de szerintem abból a pénzbõl inkább a jövõ évi Tomb Raider játékot veszem meg...

szabii98
sztem én kipróbálom. bejövõsnek tûnik a gamma, majd meglátjuk

I met God. She's black

TBTPumpa
Versenyzéssel megkapod õket - ha az elsõ helyen végzel, ami nem kis munka.
Gondolom azért kell minden verdánál minden versenyt megcsinálni, mert csak így hosszú a Singleplayer. Önmagában 4 óra szenvedéssel járok 40%-nál... Még 6 db Most Wanted verseny van hátra, de most hanyagolom a játékot, mert az én gépemen játszhatatlan az FPS csökkenés miatt...

Tuti kevés neki a Radeon. (Érdekesmód más játékkal nem találkoztam, ami ennyire játszhatatlan lett volna még Alacsony grafikai szinten is). És még a VGA-t és a CPU-t sem izzasztja meg. Ugyanolyan gagyi PC-s port ez is, mint a GTA 4 volt...

Berguson
Jah és még annyi,hogy hogyan lehet elmenteni a kormánybeállításokat? Mert nekem minden újraindításnál újra kellkalibrálnom a gombokat! Nem jegyzi meg valamiért.

Berguson

Berguson
Sziasztok!

Nektek csinált már olyant hogy megfagyott a játék és kilépett? Rendõr üldözés,már vagy 25perce szivattam õket,erre megfagy,és kilép! Mondom a qr.. anyádat!!

Amúgy nitrot és a többi tuningot mikor és hogy lehet megkapni?

Köszi a segítséget!

Berguson

Tarpi
Ha már átvették az elõzõnek a nevét, akkor én arra számítottam, hogy feljavítják, egy kicsit megbolondítják és kihoznak valami ütõs játékot.
Ehelyett csináltak valami újat, aminek SEMMI köze az elõzõ MW-hez. De én vagyok a hülye, mert mostanában mit lehet várni az ea-tól? - gyakorlatilag folyamatosan alul múlják önmagukat. Még arra is képtelenek, hogy új nevet találjanak ki.- de az is igaz, hogy egy jól bejáratot névvel könnyebb eladni.
Lehet, sokat vártam ,ezért nekem egy kicsit csalódás ez az egész, a multi része pedig borzalom.
Még adok neki egy pár napot, hátha megszeretem.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Ryder62
Most ezen csodálkozol? A célközönség a 10 éves pistike és társai.

Nemrég találtam egy F1 szerû autót. Ariel a neve és egész jól húz. 4-es fokozatú rendõri készültséget is meg tudtam ezzel a kocsival úszni. Mondjuk eddig a Corvette a kedvenc. Annak egész jó az irányíthatósága.
Tarpi
A multi része parádés<#boxer>. Hogy nem lehet egy kihívást normálisan teljesíteni, mert a 12 játékos fele azt élvezi, hogy rommá tör.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

<#nemtudom> naja

BoneDragon
Már csak azt nem értem miért kell minden autóhoz külön végigmenni az alap versenyeken, hogy meglegyen pl a nitro...

bár irónia, hogy a megbukott RUN leginkább a legelsõ TNFS hangulatát hozta számomra, addig ez inkább amolyan Paradise hangulatot hoz. Kíváncsi leszek az eladások hogy mennek majd.

a rendõrök nem nagyon okoznak fejfájást a játékban, gyerekjáték elmenekülni.

az input lag tényleg gáz, de már megszoktam az irányítást X360 kontrollerrel, bár sokszor nevetséges, ahogy elkapok egy-két tereptárgyat a szar irányítás miatt, miközben épp a kikerülése volt a cél, a fizika még el is menne ehhez a stílushoz, de az irányítás mikéntje eléggé elrontja az élményt

egyébként úgy összességében jó kis játék, szvsz felülmúlja a legtöbb Black Box-féle NFS minõségét, a grafikai motor néhol igazán tud villantani, tetszenek a cserélgethetõ út menti autók, nem rossz megoldás, így elég változatos a gurulás, nem kell holmi menüben autókat cserélgetni. A városi környezet változatos, nem csak homogén városi környezet, tetszik az ugratgatás is, bár a videók láttán még ellene voltam, de így ad egy kis extra hangulatot. A külvárosi környezet is jó, a zenék passzolnak a stílushoz, leszámítva a pár homokos Baywatch számot, kocsikból lehetne több...viszont a platós Ford meg az Ariel Atom és a másik hasonló nyitott utcai versenyautó azt hiszem még nem volt NFS-ben alapból. Mindent összevetve nekem tetszik a játék.

TBTPumpa
Lehetetlen! Ahhoz normális irányítás kéne, nem köcsög zsaruk és az, hogy az FPS ne ingadozzon össze-vissza 50%-os VGA kihasználtság mellett.

van itt aki már mind a 10 most wanted ellenfelet legyûrte?

Szabi
hdr, tükrözödés, árnyék 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Snexi
jelenleg minden maxon van és mintha néhol egy kicsit leesne az fps
mi az ami (ha van ilyen egyáltalán)visszafogja az fps-t és ha kikapcsolom nem vesztek sokat a látványból?

Szabi
mobilos verzióba van Chevrolet Corvette C2 Stingray 427 és Jeep Grand Cherokee SRT8, remélem pc-n is bent vannak és multyba fellehet oldani õket 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nem mindig a legújabb a nyerõ (sajnos) .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ryder62
Minek? Hogy a kedvenc játékaim meg akadjanak, laggoljanak?

Volt már olyan: feltettem a legújabbat, de ne sokat javított az akkoriban megjelent játékokon, viszont a kedvenceim meg sorra hülyültek meg. Most is a 12.1 driver van fent és nem is szándékozom frissíteni. Fõleg nem ilyen szutykok kedvéért mint ez <#vigyor1>