2514
  • Maxtreme
    Sajnos én (és a nagy többség) is ugyanezen a véleményen vagyunk.
    A játék legnagyobb problémája a motiváció teljes hiánya. (a másik meg az eszement agyatlan idegölő catch up/teleportálós rendőrök, és az irányítás ami szinté katasztrófa)

A szaksajtóktól mégis 8-9 pontokat kap (money talk) ezért a fanok megveszik. Jövőre megkapjuk még jobban lebutítva (uhh el sem merem képzelni ezen még mit lehet butítani) ugyanezt a szart.
  • Krisztiam #1673
    meg mondjuk még az is idegesítő, hogy mondjuk megszerzed a Mclaren-t és versenybe az ilyen alap autók leelőznek könnyedén :DD
  • ntex
    Vágtam, nem tudom miért de akárhogy próbáltam elkapni a fonalat nem tudott rávenni a játék hogy folytassam. Szép meg nagyon jók az autó hangok meg ilyenek de ez még mindig édes kevés volt ahhoz hogy tovább és tovább játszassa magát. Eljutottam az SL65-ig a listán és itt elég is volt. Ennél még a Hot Pursuit is sokkal inkább játszatta magát pedig az sem tetszett videókról az irányítás miatt, mégis mikor kipróbáltam azon kaptam magam hogy nem bírom abbahagyni, végig is mentem mindkét oldalon az összes eventen goldig. Ez a "tuning" rendszer sem jön be hogy ahány autóm lesz, mindegyikkel versenyezzek 20x azért hogy mindegyikkel legyen nitro meg aero body kit... Nonszensz, a gép is csal ahol csak bír, belököm az autópályán a mellettem haladót a válaszfal elé, nézem térképet megtorpan, a következő pillanatban meg jön utánam ugyanolyan tempóval mintha kilőtték volna rakétával. Pofátlanság. Az átvezetők meg sokszor nevetségesen gagyik, a legjobb az volt mikor mutatják az utat, aztán egyszer csak elkezdenek függőlegesen rommá tört rendőrautók potyogni az utcára (értsd mintha ejtették volna őket, nem esnek le a garázstetőről)

Ez most nem jött össze Criterion, azért gáz ha saját magukat múlják alul egy új epizóddal. Pedig a HP milyen jó is volt... na mindegy. A topicot -favolom mert elvesztettem az érdeklődést teljesen a játék iránt. Majd lehet a régi MW-t kipróbálom graf tuninggal.
  • chris1997
    Jaja, én vágtam :)
    Kicsit vicces, amikor pörgetem a gumit és hirtelen egy Cop feltűnik, elkezd üldözni és hátsókerekes vakarccsal vagyok....
  • Maxtreme
    Azt vágjátok hogy ha sokat füstöltetitek a gumit:

Ez történik? :) (eldurran)

• GTV
    Ez meg a jövő businesse.
  • GTV
    mint a Rolling Stones.
  • IMYke2.0.0.0
    Annak, akinek a Most Wanted 2012 grafikája nem jön be - lehet kísérletezni.
    Például...
  • chris1997
    Nékem az összes BL már megvan.
  • Krisztiam #1665
    valakinek megvan már az Aventador? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Minden kívánsága nem teljesülhet az emberfiának :)
  • arty
    thx - alakul! viszont gondolom kormány/ffb patch nem lesz, márpedig nekem az is kéne :D
  • IMYke2.0.0.0
    S íme a videó is:

• IMYke2.0.0.0
    Csak szólok, mert az "Eredeti játékainkban" szóvá tetted: készül a MOD hozzá

• arty
    ne légy naív :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi, este akkor megnézem :)
  • RYO21
    Mert a HP-ben csak 3 beállítás volt, itt viszont van több is, csak lejjebb kell tekerni.
  • GTV
    Na úgy néz ki optimalizálják majd remélhetőleg játszhatóra hamarosan...

EA Representative:
    We had escalated this issue to related team. This will take some time.

Thanks for your time.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor biztosan én voltam vak, és hagytam az alapértelmezett beállításokon - mert, megvallom, én csak 3 opciót láttam a Graphics alatt.
  • wantonly
    Igen, ha HIGH-re állítod a reflection quality-t akkor látszik.
  • ntex
    Nekem is 4850-em van de nálam tükröződik az aszfalt, amúgy a relfection quality állítja az aszfalt tükröződést (is?)
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - éljen a rabló kapitalizmus :(
  • trakk
    Ez a legvalószínűbb, elvégre minek egy teljes játékot kiadni, ha a felét el lehet adni külön DLC-k formájában?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nincs benne - akkor a tucatnyi DLC egyike majd megadja...
  • trakk
    A H1 elvileg nincs benne a játékban a beharangozás és a trailer ellenére.
  • Szabi #1649
    nem tudok originre új ismerőst felvenni, dejóó.. -.-"
  • IMYke2.0.0.0
    WIKI így tudja. Természetesen, a lista lehet hibás is :)
  • Szabi #1647
    Hummer H1 ? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ennyi:

• IMYke2.0.0.0
    Akkor kifejezetten örülök, hogy nincs DX11-es VGA-m... :=)
  • SUNNY84HUN
    nekem 11es a karim + itt sok mindenkinek , de a szemem kifolyik majdnem mikor a vizes takony aszfalton visszatükröződik a napfénye

• Krisztiam #1643
    amúgy mennyi autó lehet a játékban kb?
  • SUNNY84HUN
    de a régi csatornában ott a víz effekt :D még a tócsák is
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem láttam ilyen opciót :)
    Nem lehet, hogy csak DirectX 11-es VGA-val csillog-villog az aszfalt?
  • wantonly
    Medium reflection beállításnál már nem látszik, de engem nem is izgat, mert -5/10Fps, ráadásul nem értem, hogy miért vizes szinte mindenhol az aszfalt, amikor nem is esik? Mintha random váltakoznának a száraz-vizes részek.
  • ntex
    Nálad a road reflection is ki van kapcsolva nem? nem látom hogy vizes lenne az aszfalt :D
  • chris1997
    [OFF] Még jó, hogy megvettem, össze szégyellhetem magam?
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam nem történt bug - akkor eredeti játékom van. De jó nekem :)
  • TBTPumpa
    Idézve:

"Ez a WRZ miatt van! Nálam nincs semmiféle bug! Szégyellje magát aki letorrentezte ezt a nagyszerű játékot!"
  • chris1997
    nah, 60.000 SpeedPointos üldözés közben exe hiba... EA termék szaga azért látszódik.. :/