Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az EA a legnagyobb pacsipajtása a VW-csoportnak: Porsche, Lamborghini Audi, Bugatti, Bentley, fõleg az elsõ három szinte állandó szereplõ volt az NFS-ekben az elmúlt 8 évben.

BoneDragon
Én sem adnám a nevem az nfs-hez. <#vigyor>

trakk
A Ferrari egész egyszerûen nem akarja az autóit illegális versenyzéssel vagy rendõrök elõl meneküléssel kapcsolatban láttatni, ennyi az egész. A jogaik meg elvileg a Microsoft-nál vannak, ezért volt X360-ra Ferrari DLC a Shift-hez.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

arty
(viszont a porsche jogok valóban a retek EA-nál vannak, kizárólagosan. õk meg g*cidrágán adják - vagy nem adják)

Forza.

arty
a test drive ferrariról nem is beszélve, abban csak ferrarik vannak 😊

Forza.

arty
dehogy a "forzáé", lásd GT5 - abban is van ferrari. meg votl nfs, amihez volt ferrari dlc is.

Forza.

A shadow kinyomása a gyenge gépeknél segít sokat, akinek jó géppel szar annak csak egy javító patch növeli meg az fps-t jelentõsen
BoneDragon
Én ha shadowot kinyomom konkrétan 2 fps-t nyerek, pedig jobb gépem van.

ha úgy veszük a régi MW-nek sem volt semmi köze annó a régi rendõrös üldözéseket folytató részekhez.

hol vannak már azk a részek, mikor még nem csalt az ellenfél meg a rendõrök...NFS III HP-ban emlékszem ha fél körrel le voltam maradva egy A osztályos kocsival, akkor is be lehetett hozni egy B osztályos ellenfelet, mert valós menetteljesítmény különbségek voltak, ha meg egy Diablo SV-vel mentem a Corvette rendõr ellen, nem igan bírt elkapni kigyorsításokkor, mert nem csalt, ha jobb kocsival voltam, ott tudtam hagyni faképnél.

LeventeV
Azért mert Need for Speed Most Wanted a neve, holott ez egy Burnout Paradise 2. Az EA minden autós játékát Need for Speed-nek hív, hogy jobban tudja értékesíteni, holott pont ezzel öli meg õket. Hiába ismerik el a kritikusok, ha az embereknek nem tetszik. Mert azért valljuk be, ennek a játéknak semmi köze sincs a régi MW-hez.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

most hogy kitoltam, a patch-eket várom, meg nagyon remélem most PC-s DLC is lesz...

azután bejelenthetnék már miféle NFS-t hegeszt az EA Gothenburg a Frostbite motorral...

bár ebbõl a szériából már sosem lesz érzésem szerint semmi...

IMYke2.0.0.0
Otthoni gép:
* Intel Core 2 Duo E8400 (2 mag, 3 GHz, no tuning)
* 4 GB (DDR2, 1066 MHz, no tuning - alaplap 800-on küldi)
* Sapphire Radeon HD 4850 (512 MB, DirectX 10.1, no tuning)
* Full HD (Samsung P2770H)

A játék helybõl 1280*720-ban indult. X360 kontroller csatlakoztatva. Átállítottam mindent az ízlésemnek megfelelõen - és persze 1920*1080-ra. Mondanom sem kell, néhol a mások által megítélt "játszhatatlan" FPS értékeket mutatta a Bandicam: 14-18 FPS.
Jellemzõen a sûrûbb épületes, "városi" szakaszoknál.
A teljes gép egy öreglány, de a HD4850 valódi gyenge láncszem már. Viszont nézzétek csak a jobb felsõ sarkot:

1280*720, full max:

1280*720, shadows OFF:

Ezért hát, az utóbbi beállításokon játszottam ennyit már:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SUNNY84HUN
az a fájó hogy annyira személytelenek ridegek így az autók hogy semmi személyre szabási lehetõség , legalább festés lenne amit te választasz nem csak adja a szerviz , + felni esetleg pár matrica azt kész de így pfff <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
ferrari a forzájé felvásárolták a licencet több évre , nfs ek a porsche jogot vették meg nagyrészt

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Krisztiam
jah a ferrarikat én is hiányolom.. nincs rá licenc?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

LocalPatriot
Nem tudom miért húzza le mindenki ezt a game-et.
Gépigénye szinte nincs, grafika meg nagyon ott van. Kicsit nehéz lett, de legalább van kihívás...😄
A motorhangok meg... zene off, és full hangerõvel..😄 nagyon ott van
Ám Ferrarik megint miért nincsenek???:S
LeventeV
Mobility Radeon HD4650-en és egy AMD Turion M500as procin 25-30 fps-em van, igaz Low-on. Amúgy azt olvastam, hogy az SLI-s problémára a megoldás az, hogy kiveszed az egyik kártyát, mert 1 kártyával jobban megy. Nyílván jön majd patch.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Maxtreme
Itt nem feltétlen a gépigény ami a magas, mert van akinél (állítólag) viszonylag gyenge vason tökéletesen megy ez a tákolmány, de van akinél gtx680 SLI-vel is leesik 15 fps-re.

A The run meg jah. azt szó szerint megeszi a gépem reggelire, (60-80 fps) de ezt, pff 😊

Az a vicc, hogy a The Runnak nem kell ekkora gép FULL grafikán 😊

12346
Wow. MCO-ig irigylésem is van. Mondjuk ahhoz nem volt szerencsém, de kíváncsi voltam rá. Onnantól kezdve részemrõl lejtõ jött.

Ez most tud valamit a márkák felvonultatásán kívül (költõi kérdés)? Nekem kicsit olyannak tûnik már ez, hogy különösebb promó nélkül, idõközönként kötelezõjelleggel kiadnak egy ilyen szart.

az utolsó MW kocsit több mint 16 kilométeres idegtépõ távon kell lenyomni <#shakehead><#gonosz3>

grebber
Kipróbáltam! Ment is a lecsóba majd ha lesz hozzá gépem amin tudok játszani elõszedem a RUN-nal együtt!

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
kipróbáltam én is de az androidos verzió jobb 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

LocalPatriot
Csak azt nem értem, miért nem lehet midnig ugyan azzal a kocsival menni. Porsche-t feltuningolom, erre azzal nem mehetek új versenyt. Kezdjek új alap autóval...:S
SUNNY84HUN
nincs mit <#wave>

TBTPumpa
Állítsd be a billentyûket! Alapesetben A betûvel megy elõre a verda.

Sunny84Hun: Köszi a mentést!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sziaztok nem tudom elkezdeni a játékot az elején akármit nyomok nem megy tovább.
SUNNY84HUN
nekem meg úgy lett meg az aventador hogy az utolsó 1,5 km en kilyukadt a bal hátsó a porschen 😄 , igen vicces volt

itt épp most lett meg a Veyron SuperSport is, úgy megy, mint a vaddisznó 😄

TBTPumpa
Biztos elõbb jutsz oda, mert én hanyagolom a játékot... Ebben a formában sajnos nincs értelme. Játszhatatlan a gépemen, biztos nem tetszik neki a Radeon kártya...

SUNNY84HUN
ha hamarabb jutok oda mint te , megígérem elküldöm <#zavart1>

TBTPumpa
Nekem az Aventadorról kéne mentés. Nem akarok addig szenvedni ezzel a játékkal..

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

SUNNY84HUN
amióta megvan ez a kedvencem , nagyon komoly dög

Amit hiányolok, hogy a HP megvételéért még járt ajándék a World-ben, egy Seacrest Country rendõr R8-as, igazán adhattak volna most is valami World ajándékot az MW-hez is...

TBTPumpa
Képes voltál ezért pénzt kiadni? Részvétem! Megyek is a temetõbe...

Találtam 30 és 60 framerate lockot, csak kár, hogy az ingadozás nem számít bele :S

LocalPatriot
Itt kb 10-bõl 1 embernek van eredeti. Mégis pont olyannak szóltál be aki megvette...
Ám az volt a gond, hogy másik autót kellett választanom.
BoneDragon
Én azt akasztanám fel, aki kitalálta ezt a crashed képernyõt. Minden apró érintésre bejön és baromi idegesítõ

kíváncsi vagyok az EA Gothenburg miféle NFS-t hegeszt Frostbite motorral... <#zavart2>

totyak
Ez a játék egy halom trágya lett, de komolyan. Nem vagyok nagyon igényes NfS terén, de annyit elvárnék, hogy az autó irányítható legyen. A korábbi részekben ez úgy ahogy, de megvolt. Itt egyszerûen borzalom a PC-s irányítás. Lehet, hogy van valami finom beállítás, vagy patch-el orvosolják majd, de én 10 percnél nem bírtam többet játszani. Ezért kár pénzt kiadni.

TBTPumpa
WRZ verziód van biztos azért! Nyomás megvenni! <#idiota>

LocalPatriot
MIért van az hogy nekem mindig ugyan az az 5 verseny érhetõ csak el?:S
az U2-t kéne megszerezni kartondobozos kiadásban, azt még nem sikerült, az U1 már megvan úgy is.

Volt aki megvált tõle az ebay-en. Tartalmazza az egyik konzolos DLC-t, a játék menüjében havazik, tiszta ünnepi hangulat, meg van egy ünnepi papír dísztok hozzá, kb ennyiben különbözik.
Bár a HP még jobban tetszett, mint ez az MW.

BoneDragon
"karácsonyra kaptak az EA munkatársai"

Szóval ott dolgozol, vagy van onnan ismerõsöd?

de ha megnézed az eredeti MW is Black Edition, azt hiszem azt Európába nem is hozták, az USA-ban árulták emlékeim szerint, itthon okosítással lehetett unlockolni a BE tartalmat

pl a HP-ból is a nagyon ritka EA Crew Editiont tettem, amit karácsonyra kaptak az EA munkatársai, de meg van a "sima" Limited is belõle.

vagy a Porsche-ból megvan a fémtokos 40 Jahre 911 kiadás is, amit csak németországban árultak a 911-es 40. évfordulójára, egy spéci audió lemezt tartalmaz, Posrche hangokkal, zenékkel.

De, sokkal több van ennél, van amibõl több fajta kiadás is megvan, több fajta platformra, de a képre mindegyikbõl csak egyet akartam tenni.

Shift-bõl Special Edition hivatalosan meg csak konzolra jött, de a kódot egyébként benyelte a PC-s verzió is, így max csak a tokja nem Special Edition a PC-s verziónak, de a Special Edition tokja sokkal szebben néz ki, így azt tettem a képre. 😄

A shift 1 nincs meg pc-re?