2514
  • trakk
    Hát igen, ez még abból az időből való, amikor még minőségi játékokat készítettek az EA berkein belül.
  • Maxtreme
    sajnos.
    Pedig ez is de gagyi "sztori" volt, de őszintén elég ez egy autós játékba, és mégis volt valami motiváció. (meg ugye a tuning is)
  • trakk
    Válaszok/vélemények (mert még úgyse írtam):

- Fél óra alatt meg lehet találni az összes autót, szóval nem olyan vészes az, más dolog, hogy szerintem elég értelmetlen
    - A single player csak muszájból van, azért ennyire semmilyen, elvileg multiban a haverok alkotják a Blacklist-et, más dolog, hogy engem például az egész szociális része meg a fantasztikus Autolog 2.0 hidegen hagy
    - Az irányítás borzalmas, ez tény, túlkormányzás + input lag
    - Sok az össze-vissza villogás, minden csillog, checkpointokat pedig tényleg elég könnyű elnézni, amire az akadás és az irányítás még rátesz egy lapáttal
    - Kiadás előtt azt hangoztatták, hogy át lehet majd ugrani őket, hát mégsem, baromi zavaróak, és minden kis pixelen fel lehet akadni
    - Hot Pursuit-ben is megvolt ez, bár ott legalább esett az eső néha
    - Akadás/fps esés - mindenki erre panaszkodik, én is

Még saját gondolatok:
    - A rendőrök teljesen feleslegesen vannak a játékban, vagy nagyon könnyű, vagy nagyon nehéz meglógni előlük, de ha nem sikerül, azért sem jár semmi büntetés, szóval nem motivál semmi, hogy megszökjek előlük, egyszerűbb kivárni azt a fél percet, míg elkapnak és újra betölt
    - Az egész ugratósdi meg táblák és kapuk bezúzása egy az egyben Burnout (igazából az egész játék), még ha a Criterion készítette is, emellett nem tudok elnézni, ez a Need for Speed nevet viseli, nem is akármelyiket
    - Nincs Hummer H1, hiába volt beharangozva, pedig azt az egy autót ténylegesen akartam vezetni

De azért, hogy jót is írjak róla:
    - A hangok jók, ezt meg kell hagyni
    - A zenelista változatos (bár a legtöbbet használt gomb nálam a skip track), csak a fenéért korlátozzák rock-ra a Blacklistes versenyek alatt
    - A grafika szép, de egy játékot a tartalomért játszok, nem azért, ahogy kinéz, tartalmilag ez meg erősen a nulla felé konvergál
    - ...ennyi, azt hiszem.

Végig fogom tolni azért a single-t, ha lesz hozzá türelmem, de kétlem, hogy ezt a jövőben fel fogom tenni még egyszer.
  • TBTPumpa
    Nem tudom, de ez nem blacklist, csak egy lista a megszerezhető autókról...
    Nekem a blacklistről ez jut eszembe (gondolom nem vagyok egyedül) és ilyen ebben a játékban messze nincs:
  • k0trapali #1710
    Sziasztok!

Egy kis vélemény a játékról vagyis inkább kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Remélem tudtok választ adni rájuk...

Az első Most Wanted óta nem játszottam NFS-el 10 percnél tovább. Mindegyiket kipróbáltam, de nem bírtam sokáig sajnos...Ezzel a résszel is hasonlóan vagyok.
    - Kinek van kedve bolyongni a városban és megkeresni az autókat? Nekem nincs az biztos... ha már versenyzem és kapom a szpídpontot akkor vehessek már érte autót könyörgöm...
    - Mi a motiváció a játékban? Versenyzek és még keressem is meg magamnak az autómat a kuka mögött? Most az, hogy egy képzeletbeli ranglistán előre jutok ki a rákot érdekel... azt sem tudom kik ők! Az előzőben legalább bemutatták, hogy ki merre hány méter és lehetett utálni a pofájukat!
    - Mi ez az irányítás? faltól-falig megyek az autóval. Sok autós játékkal játszottam már. Mondhatni az összes nagyobb nevet megnéztem ami megjelent. (összes nfs,dirt,grid,f1 stb) Egyikben sem idegesített fel ennyire az irányítás pedig mindet billentyűvel próbáltam.
    - Azt sem látom merre kell menni! Olyan zagyvadékos a grafika vagy nem is tudom! Nem látom az utat szó szerint! Megyek mint a meszes 600al faltól-falig dodzsem meg burnout autólezúzás, de kb csak a szerencsén múlik, hogy jó felé kanyarodok mert egy fehér csík van a távolban az cső! Figyeljem mindig azt a kis takony térképet a bal sarokban? Na ne már...
    - Ezek a nagy ütközések... félperces lassításos rövidfilmet kapunk minden egyes frontális zúdulásnál. Entert püfölöm úgy skippelném az egészet, de nem lehet... meg mi ez a nagy robbanáshang ha csak egy kicsit is meghúzom a szalagkorlátot?
    - Bő fél órát játszottam a játékkal (nem sikerült egy huzamban, többszöri nekifutással jött össze ez a hosszú idő...) volt sötétedés, nappal, reggel minden (este nem) eső nem esett és még mindig tiszta víz minden... wtf?
    - Grafika szép csak sokszor meg lehet vakulni és nekem olyan zagyva az egész összkép, gépigény is baráti csak furcsán akad a játék (nem, nem az alacsony fps miatt)

Ennyi szerintem elég is nem gondolkozom tovább mert még több "jót" fogok elmondani a játékról. Jöhettek a "nem kell vele játszani, ha nem tetszik" szöveggel. Hát nem is fogok!

Szeretet!
  • trakk
    Csak játszom, 10 perc után akad, mint az idióta, de csak játszom. Általában negyed óra után jön egy alt+f4, azzal aznapra vége. De amennyi tartalom van benne, így se fog sokáig tartani.
    Egyébként nekem még egy valamivel van bajom, amivel szerintem nem sokaknak van, mégpedig azzal, hogy Blacklist-es versenyeken csak rock megy, semmi más. Nem azt mondom, szeretem én a rockzenét, de ha már van egy változatos zenelista, akkor mi a fenéért van lekorlátozva az elvileg legepikusabb (pedig nem) versenyeken?
  • bency
    A Shiftet gond nélkül végigvittem 25 30 fps el bőő mediumon :)
  • Szabi #1707
    az előző kártyám nekem is 9500volt, de azzal már a shift se volt tökéletes :D
  • bency
    Nvidia,de ha nem is megy nem sirok..mert csak egy 256os 9500gt
  • Maxtreme
    Erősebb géppel rendelkezőknél is vannak dropok.
    Nála ma min fps ami láttam olyan 37 körül volt(nem arcosodásból mondom) mégis úgy éreztem hogy megy vagy 15-el oylan szinten rángatott. Szal ja. Kissé benéztek valamit.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nem szóltam :Ö)
  • High end PC #1703
    fogalmam sincs miről volt szó, csak benyomtam egy most talált vicces szmájlit :D
  • IMYke2.0.0.0
    Na jó, azért Neked sem esne jól egy gyengébb géppel, ha így járnál, mint Mi. :)))))))))))))
  • High end PC #1701
  • IMYke2.0.0.0
    "még megy is 25 30fps el...nah de nem sokáig mert össze vissza ugrál akár 5fps re meg 10 15re..."

Üdv, a klubban!
  • Szabi #1699
    videokártyád ati vagy nvidia ? :D
  • kastil
    optimalizálatlan fos. ülj le szépen az egyik székre és várj a patchre, mint a többiek :D
  • bency
    Sziasztok!

Feltettem a Most Wanteded,és meglepődtem hogy még megy is 25 30fps el...nah de nem sokáig mert össze vissza ugrál akár 5fps re meg 10 15re...aztán kicsit 25 majd megint szar.

Ez mitől lehet? Jah és nem melegszik a proci mert figyeltem közbe..55ön volt max.Ha az elején megy kéne menjen végig normálisan nem?:P
  • IMYke2.0.0.0
    Ez jó kérdés - érdemes a neten utánanézni.
  • MrXL
    Köszönöm. :)
    Valami csalással esetleg?
  • IMYke2.0.0.0
    Need for Speed: Most Wanted (2012)

The Focus ST was confirmed to be featured in Need for Speed: Most Wanted (2012) with the release of the live action advert.
    It appears in the final release as an Everyday classed multiplayer-only vehicle, which is unlocked upon winning five online events in a Ford vehicle.
  • MrXL
    valaki segítene, hogy a Ford Focus ST - hez milyen módon lehetne hozzájutni?
  • pxxl
    jah tegnap füstöltem az SL65 kerekeit a pro utcai gumikért, 1500 méter "drift" után durrant el :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mindegy... megoldom valahogy.
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok!

Aki otthon van, játék és gép közelben: Tudnátok nekem néhány képet lopni a játékbeli térképről, de úgy, hogy csak az úthálózat látszódjék - 4-5 képpel teljesen le lehet fedni a dolgot, de ne távolról, hanem zoomolva...
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj, BMW M3 Coupé, a képemen:

• LocalPatriot
    Kk, thx.
  • IMYke2.0.0.0
    Együtt kitölthetjük amúgy a képet - csak készítsetek képlopásokat a saját felfedezéseitekről...
  • janihunk
    Jön patch?
  • BoneDragon
    Húú de titkolják azt a patch notest
  • IMYke2.0.0.0
    Tessék - a videó segítséged:

• IMYke2.0.0.0
    Ennyit segít a program:

• Szabi #1682
    ennyi erővel jobbra-le-le-le-jobbra és bmw :D

• IMYke2.0.0.0
    Nincs kép - fel kell fedezned mindent - és akkor a válaszom, amit korábban adtam aktuális lesz: amikor a BMW-re vágysz, megkeresed a helyét a térképen, és azonnal bele lehet pattanni, függetlenül attól, hogy a város másik végén vagy-e vagy sem.
    De, a netet is érdemes bújni a témában.
  • LocalPatriot
    Ez volt a kérdésem, hogy van-e valami kép, vagy valami hogy hol van pl az M3-as BMW.
  • IMYke2.0.0.0
    A fel nem fedezetteket nem tudod megnézni. :(
  • LocalPatriot
    Ez most komoly?
    A még fel nem fedezett autókat a játékban meg tudom nézni, hol van?
  • IMYke2.0.0.0
    A Menüben - Map - majd jobb alsó sarokban kiválasztod a Spots-t és egyenként megnézheted, melyik helyen melyik autó van.
    Offline legalábbis így van.
  • LocalPatriot
    Van térkép, ahol fel vannak tüntetve, melyik kocsik hol vannak?
    Ám pár helyen nekem elég komoly fps droppom van, remélem jön valami patch nemsokára.
    Nehézségi szint állítás nincs ugye?
  • Szabi #1675
    remélem majd csalás nélkül is lehet ezeket vezetni :D