Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a input lag totálisan lerombolja a hangulatot

SUNNY84HUN
mind 2 vel van baj <#szomoru2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

TBTPumpa
Akik eredeti játékkal játszanak: nálatok is borzalmas az irányítás és van durva FPS ingadozás is, vagy csak a WRZ verzióval van probléma?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

okés, köszi megnézem.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom miért írom mindig y-al...
Bandicam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bandycam, Dxtory.
Mindkettõt használom, mindkettõ kiváló.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello, felvennék a játékból néhány percet, milyen programot javasoltok hozzá?
Fraps-ot legutolsó lehetõségnek hagynám.

Szabi
de lehetõleg a régi mw topikjába és ne ide..

"Nulla tenaci invia est via"

Shep
Rakhatnátok majd pár képet a textúra pakos régi MW-bõl!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szabi
na akkor viszont siethetnének már a kulcsárusok is 😄

jah de most már jó, van autolog meg multi is, érdekes, az elsõ verseny után megjavult, franc se érti :S

mondjuk az autologhoz nem tud csatlakozni játék közben, gondolom ezért...

nekem elfogadta az aktivációs kódot a Limitedhez, épp trelepítem

BoneDragon
Köszönöm, én csak sima Dragozooval probálgattam. 😊

Krisztiam
az IGN 9.0 pontot adott a játékra 😮
IGN

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

IMYke2.0.0.0
#1261 - nálam nem ugrott oda, ezért linkeltem így is.

IMYke2.0.0.0
Szerintem ez jó lesz: #1261

BoneDragon
v1.0 hq kitömörítésnél jelszót kér, esetleg azt is tudod?

Szabi
attól még pénteken lesz aktiválható (hivatalosan)

IMYke2.0.0.0
Isten vagy! Hálás köszönetem 😊

tegnap óta kint van a boltokban,megvásárolható.....

Az a komoly, hogy még mindig nincs hivatalos fóruma. Pedig már tegnap megjelent 😊

Szabi
elméletileg lehet a gumikra gyors javítót fejleszteni, biztos a botok már azzal mennek 😄

Az azért milyen már hogy az ellenfél áthalad a szöges útzáron és úgy megy tovább mintha semmi sem történt volna, ám ha én haladok át rajta akkor elpukkan az összes gumi az autómon... <#idiota>

Valaki találkozott már ilyennel, vagy ez csak egyedi eset nálam?
Vett itt valaki Limited Editiont? Azt lehet már neten aktiválni?

SUNNY84HUN
jó hát ilyen téren igazad van , nekem is komoly gépem van és érzõdik hogy azért nem 100as a game

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Shep
Jó hát persze végülis optimalizálták hiszen elindul elég sok konfigon. Optimalizálás nálam viszont azt jelenti ,hogy skálázható úgy, hogy annak hatása van az fps-re is nem az hogy minden maxon 20 minden low 24 ez nem optimalizálás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SUNNY84HUN
nem azt mondtam hogy mekkora komoly optimizálást csináltak , de ha ilyen gyengébb gépen is elfut így akkor már ilyen téren nem olyan fos , gondolj csak a gta4 re az volt az igazi optimalizálatlan gané erõs gépeken is hányás volt , 5 patch már javította , itt is lesz tuti valami hamarosan jön

Hát nézd a Hot Pursuit-nál 2010-ben javítottak valamit ebben, bár akkor nem néztem a fórumot és nem tudom hányak panaszkodtak erre a váltakozó FPS-re, pedig ugyanilyen volt és már 1 hétre jött frissítés, bár igazad van, nem is biztos, hogy javítják <#zavart2>

BoneDragon
Ja mert ezeket úgy ismeri mindenki, hogy már pár napon belül jönnek a patchek.. Az se biztos hogy javítani fogják. 😊

Nem tudom, azért kérdezem, mert ha északon kijött akkor már lehet várni a patchet, így már érteni?

BoneDragon
Nem szó szerint értettem, köss bele. 😊

Északon se, sehol <#dumcsi>

BoneDragon
Milyen patchet akarsz egész nap ember? Ki se jött a game... Jesszus.

Hát aki 20 FPS-el tud játszani ezzel azt megtapsolom...én a Hot Pursuit-tal is csak 3 magoson tudtam normálisan játszani, mivel 2 magoson ugyanilyen volt, mint ennél most legtöbbeknél, most meg ugyanaz a helyzet ennél...😄

Kizárt, hogy ehhez kelljen 4 magos proci, ha normálisan van optimalizálva.
Lásd gépigény egyrészt.

BoneDragon
Ez mind szép és jó, csak egy idõ után elkezdi felzabálni a gépet és lagol mint állat. Nekem ennél jobb gépem van mégis fél óra játék után játszhatatlan...

Shep
De van, úgy hívják uninstall 😊

Akkor erre az FPS dropra semmilyen pecs nincs jelenleg ??? Qrvára bosszant ez az 50-rõl 25-re aztán megint vissza 50-re jelenség ... 😞

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Shep
Ha 20-ra leesik az nálam nem egyenlõ a jól optimalizálttal már csak azért sem mert ahol leesik ott mindegy hogy mit állítasz olyan alacsony marad +3-4 fps nyerhetõ de egy autós játékban ,hogy 16 vagy 20 oly mindegy.

SUNNY84HUN
" hogy mennyire optimalizálatlan sz@r meg miegymás a játék "

bizonyítja hogy ez téves szvsz , havernak átvittem dupla rétegû lemezen a gamet neki win7 home van + 2 magos x2 240 es amd proci , 3,5 gb ram ddr2 , 250gts 512mb vga és a lapja asus m2n-e .. tehát 1280x1024 ben high en megy , szépen be lehet skálázni a beállításokat ( van azért ott mit állítgatni ) és 30-40 fps en megy persze van néhol 20 ra esik a nagyobb effekteknél .. de eléggé pofás így is , meg is lepõdtünk hogy simán megy <#wow1>

Igen ez velem is egyszer elõfordult. Erre azt tudom mondani, hogy ez olyan szokásos NFS effektus. Elhúzni se lehet nagyon, mert elég egy hiba és rögtön ott vannak a nyakadban, vagy az alábbi amit írtál. Így megvan a folyamatos izgalmas verseny érzete.

Egyébként kipróbáltam, hogy kikapcsoltam a grafikus effektek nagy részét és egészen emberi kinézete lett a játéknak. Szóval sok "felesleges" sallangtól mentes tiszta képet kaptam.
Viszont nem egyszer olyan is elõfordult velem, hogy a második kör közepe felé lecsúsztam az utolsó elõtti helyre, de a végén mégis csak én lettem az elsõ. Hogy miért? Mert egyszerûen a gépi ellenfél lelassított! <#wow1> Megvárta míg beérem, utána meg egy kis nitróval le is elõztem a célegyenesbe. Ez is fura azért.

Nekem is tetszik. Kihívást tényleg ad. Csodálkoztam is, hogy az elsõ versenyeken miért nem leszek elsõ, vagy amikor a rendõrök is bent vannak, miért tudnak elfogni. Ezt úgy a közepe felé vártam volna.

Mellesleg igen szép játék.
Maxtreme
várj még fordítja a google translate.
Nézz vissza pár perc múlva.

SUNNY84HUN
nem azt mondom nagy favorit lett de el lehet lenni vele és a versenyekben is van kihívás .. anno az undercover és a run kb 10 percet volt fen , ez már tovább bírta jó jel <#idiota>

BoneDragon
<#violent>

SUNNY84HUN
kicsit ráfeküdtem a gamera és bejön 😊 tudom utáltok de ez van <#idiota>

Na azt megnézem, hogy játszol azzal Nov 2.-a elõtt.

SUNNY84HUN

SUNNY84HUN
kövezetek meg szerintem nem rossz , irányítás megszokható hangok és a graf jó ,versenyezni is lehet szépen , 1 ami fájó dolog a 2 kamera nézet és a személyre szabás hiánya, többivel nincs baj , akadás mentesen fut 1600x1200 as felbontáson , win 7 ulti+minden driver a legfrissebb a rendszerem pedig : phenom 2 x4 970 be , asus triton 78 , asus m5a97 , 4 x2 gb kingston ddr3 , Asus engtx460 directcu top 1gb gddr5 , creative sb audigy 2 , chieftec gps 550a táp..