2514
  • kastil
    Hát nekem e7500 (3.4 oc)
    4 giga ram
    5770es karival minimum és max beállítások mellett is csak nevetséges fps. 1280x1024ben tolnám, de röhejesen játszhatatlan számomra. 20-40 között ugrál fps, sajna leginkább 20-30 között van. próbáltam drivert frissíteni, semmi.
    remélem valamit azért kiadnak mert ez így nagy csalódás, nem várom, hogy maxon futtathassam 50 fps el, de azért élvezhető legyen már legalább mediumon.
  • chris1997
    Nekem ez a legkevesebb baj, sőt... BP egyik kedvencem, MW így nálam istenkirály.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi :)
    Erős túlzással élek: valóban 1:1-ben Burnout Paradise a cucc... :(
  • IMYke2.0.0.0
    Csak így élvezhető ez a játék :)
    Amúgy, imádom a Porschékat.
  • chris1997
    Mintha nosztalgia lenne a Burnout Paradise-ból :D Jó lett.
  • SUNNY84HUN
    megesik néha
  • szabii98
    lol :D szegény Porsche
  • chris1997
    Ezt nekem is sikerült elsütni :D
  • IMYke2.0.0.0
    990 Ft-ért én már ma megvenném :)
  • wantonly
    Annyiért én is megvenném. :)

Amúgy tegnap toltam a Burnout Paradise-t és azt kell mondjam ez a játék szinte egy az egyben ugyanaz, csak modern.
  • IMYke2.0.0.0
    Senki sem nézi meg a videót? :)
    Pedig fél napon át készült, és renderelődött, töltődött fel :(
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon-nagyon-nagyon rátapintottál a lényegre.
    S biztos vagyok benne, hogy sokan [akár millióan is], csak ezért veszik meg. :(

Én majd 990 Ft-ért.
  • arty
    ugyeugye, ha nincs más
  • IMYke2.0.0.0
    Több mint 800 km van eddig a játékban - ebből 550+ km-t Porsche Carrerával :)
  • IMYke2.0.0.0
    Játszatja magát... pedig, nagyon nem az 'igazi'... :(

• Szabi #1619
    az utolsó ugrató nem sikerült tökéletesen :DD
  • wantonly
    Nekem is 30 körüli fps van, de szerencsére csak néha esik ez alá, egész stabil. De amikor leesik, akkor már zavaró. Mondjuk én nagyobb felbontáson tolom. De a grafikát nem venném lejjebb, ez a legjobb az egész játékban, hogy rohadt jól néz ki! :)

Engem egyedül az időnkénti teljes beakadások zavarnak (szerencsére ezek is ritkák), amire már sokan panaszkodtak.

Amúgy Imy, nem úgy volt, hogy utálod ezt a játékot? :)
  • IMYke2.0.0.0
    A videók rögzítésekor a HD textúrák még aktívak voltak. Azóta kikapcsoltam, de a nagyobb területrészek betöltésekori beakadások még mindig megvannak... :=(
  • IMYke2.0.0.0
    No, íme, a saját videóm:

A leírásomat idézem:

Offline mode - My system in the description!

My rig (no tuning):
    * E8400 (2 cores, 3.00 GHz)
    * 4 GB RAM (DDR2, 1066 MHz)
    * Sapphire HD 4850 (512 MB)
    * Samsung HDDs (7200 RPM)
    * Samsung P2770H - 27", 1920*1080/60 Hz

Game settings: 1280*720, everythings max, just shadows off
    In Full HD unplayable with my PC. :((

Az FPS ingadozásra is van példa benne - főképp a végén.
  • barmi
    A Mclaren azért jobb 1 fokkal xD ::

• Tarpi
    Igen, de van egy két 'futam' ahol az a feladat, hogy lépj le a rendőrök elöl. Ha elkapnak, nem kapsz semmit.
  • Szabi #1613
    egész jó járgány ez a Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante
  • Maxtreme
    Jaja max arra valók (mint írtam is) hogy a versenyek közbe az őrületbe kergessenek.
  • Berguson
    Bocs,visszavonva az előző hsz! Én voltam a figyelmetlen! Versenyek után entert nyomtam,és nem apply-t,s így nem adta hozzá az autókhoz a megnyert fejlesztéseket!!
  • Berguson
    Üdv. Nagy nehezen megszereztem az összes autót,az utolsó 2 nem volt egyszerű,erre mint valami film végén,elkezdte kiirni a készítők listáját! Az végigment,majd bedobott egy csomó (világoszöld kockát a térképen) versenyt,amit meg kell csinálnom! Már csak az a kérdésem,hogy mikor és hogyan kapom meg a nitrot és ha lehet tuningolni az autókat,akkor azt hol tudnám?
    Köszönettel!
  • trakk
    ...vagy egyszerűen hagyni kell, hogy elkapjanak, nincs túl sok értelme elmenekülni, semmiféle büntetés nem jár érte... ma döbbentem rá, hogy emiatt tűnt nekem eléggé semmilyennek a rendőrös része.
  • Tarpi
    Ha magas a körözöttségi szint akkor a leggyorsabban úgy sikerülhet elmenni, ha elhagytad a rendőröket és átvélt a csík kékre, akkor kell keresni egy másik autót (kormánykerék) és abba átülni.
  • GTV
    Mind1 már írtam nekik 3 konfigot innen akinél szaggat, ingadozik, szal...
  • Szabi #1606
    #1596: nálam sincsenek, pedig origin szerint limited :/

#1599: a játékfájlokba nem került be újabb dátumos, úgy tűnik csak nálam töltött le valamit újra :D
  • GTV
    Hmmh...na majd ha kijön a frissítés...meglessük :)
  • Crumeron
    Sajna heli nincs a legnagyobb körözöttségen, viszont helyette van páncélozott kommandósokat szállító teherautó, de olyan jól megvan csinálva a játék, hogy fullra felhúzott Ford GT40-et állva hagyja, holott egy több tonnás valami lenne a való életben ami nem is olyan gyors, na de mindegy már megszoktam a földtől való elrugaszkodást NFS-ben :D
  • ntex
    És pont az ilyen elfogult majmok miatt mernek kiadni évről évre egyre nagyobb szarokat az EA-nál :)

/sarcasm off
  • GTV
    Én meg írtam nekik fórumba az FPS ingadozással kapcs...ha a mostani nem, de a következőben remélhetőleg javítják már.
  • SUNNY84HUN
    kipróbáltam másik nv drivert a 306,97et ez a legújabb ezzel már kevesebb a baj az mw -ben , de viszont ezzel meg a nfs world b@szakszik képfrissítés terén
  • GTV
    Origin fórum, akit érdekel.
  • GTV
    Jobb lett-e a játék optimalizáltág terén, érezhető-e valami FPS terén?
  • GTV
    ITT elvileg fenn lesz. A Mass Effect 3 is fenn van, ami szintén Origin-en frissül.
  • TBTPumpa
    Kritikák:
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/need-for-speed-most-wanted---a-criterion-game/user-reviews
  • chris1997
    Nem találom a Limited Edtition tartalmait. Se Single-ben, se multiban nincs a Matt fekete Maseratim/Porschem. Support meg ****ik segíteni. Valami megoldás? :/
  • Krisztiam #1595
    én is, vajon miket javíthat?