A matematika szerint életet talált a Viking a Marson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy félreértetted, nem írtam, hogy ismerlek, hanem, hogy van egy ismerõsöm, aki ilyen, mint te.
Õ fontos nekem, és sajna nagyon idegesítõ, mikor olyanokkal jön, hogy a holdraszállást megrendezzék stúdióban, de közben meg a nácik holdbázison laknak, sõt a Marson már rég ott vagyunk. Ilyenkor úgy érzem csalódok benne, hogy képes ezt komolyan gondolni. Amikor meg érvelek, nem is figyel oda...
Sokan közületek abba a hibába esnek, hogy egymásnak ellentmondó konteos elméleteknek hisztek, kizárva minden logikát.
Nem linkelnéd be? Amíg lefõ a kávé és felveszem a szolgálatot, szeretnék jól mulatni! <#nevetes1>#nevetes1>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Bár, töredelmesen bevallom, az USA kormányába beépülõ földönkívüli "szürkék" taglalásán, (akik idegen+majom génekbõl lettek kitenyészve) én is vonyítottam a röhögéstõl!<#eplus2>#eplus2>
Nem tûri az ellentétes véleményeket, és hülyének nézi azokat, akik a bizonyított és alkalmazott tudományban "hisznek" nem az Sci-fi-ben.
Patent troll.
Azt hiszi megtalálta az élet értelmét, esetleg a nagyvilág titkát.
Felesleges etetni max. akkor nem, ha jókat szeretnél derülni a hülyeségein és esetleg nem találod még unalmasnak...<#szomoru2>#szomoru2>
Amúgy elhiszem, hogy vannak hatalmas pénzes befolyásos körök, akik a fél világra hatással vannak, de azok pont leszarják, hogy te mit csinálsz, vadõrnek állsz Afrikában, vagy brókerként meggazdagodsz, és a jachtodon pezsgõzöl, minden csak rajtad áll, nem sírni kell, hogy korlátoznak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Annyira szupertitkos, hogy tömve van vele az internet...
A fénynél gyorsabb részecskéket muszáj volt eltitkolni. Hiszen megdöntötte a tudományos elméleteket, Einstein elméleteit. Így amikor publikálták, megborult a világ rendje, milliók rohantak utcára törni zúzni, ezrek lettek öngyilkosok. Az SG-s olvasók fele is azonnal öngyilkos lett, mikor olvasta.
De a túlélõk megnyugodhatnak, mert a kormányoknak sikerült eltusolni, és most újra megbékélt világ...<#rinya>#rinya>
Naivság azt hinni, hogy az emberek nem tudnak kezelni ilyen dolgokat. Akkor sem történt rohadtul semmi, amikor ezeket publikálták, olvastuk, érdekes volt, aztán mentünk reggel dolgozni.
Ha a ZUFÓ-k beköszönnének sem lenne világvége, óriási dolog lenne, de simán feldolgozná mindenki, ha a kormányok normálisan kommunikálnák felénk, ennyi.
Komolyan nem tudom, hogy mûködik ez náluk, mert az illetõt 30 éve ismerem, de nem értem miért hisz ilyenekben. Mert az egy dolog, hogy tudományokban járatlan, naiv és vevõ minden hülyeségre. De van egy olyan tudatállapot, ami miatt a nagyon egyszerû józan paraszti logikát használó érveket nem fogadja be az agyuk, valamiért kidobja, nem azért mert nem tudná megérteni, hanem mert nem akarja. Éppen ezért magyarázhatsz nekik napokon keresztül nem ér semmit.
Így mûködik az emberi agy. Ugyanaz, mint a vallás, annyira jó érzés hinni valami különlegesben, hogy az agyuk a logika ellen megy. Arra jöttem rá, hogy az ilyen embereknek jó érzés kilépni a realitás szürke világából, mert jobb, mint szembenézni azzal, hogy a világ ilyen. Szembenézni az életükkel, simán depresszióba esnének, ha erre lennének kényszerítve. Az õk bármilyen irányba hajlamosak kiszakadni, szeretnek a múltban élni, hogy akkor mennyivel normálisabb világ volt, vagy ilyen összeesküvés elméletekben.
A pusztán tudományos mai világképet azért nehéz elfogadni az emberi agynak, mert sok filozófiai kérdést felvet az élet értelmérõl. Senki nem akar molekulakupac lenni, ami egyszer csak szétesik, oszt annyi. Jobb, ha UFO-k teremtettek minket, valami céllal, úgy sokkal izgibb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Annak a kisebb intézetnek honnan volt pénze egy részecske ütköztetöre? 😄
Meg ha az idegenek ellenségesek akkor nem tök mindegy?
Ha kiakanak irtani minket, akkor az kb egy gombnyomás.
Nyersanyagnak ott van az egész univerzum, meg kétlem hogy olajal müködik az ürhajó.
Munka erö szempontjábol szerintem sokkal hatékonyabb robotokat tudnak csinálni.
Ha meg azt akarnák hogy istenként imádjuk öket, akkor lenne egy-egy ürhajó a metropoliszok fölött, és kötelezöen templomba kéne járni. 😄
Egyébként én is halottam a repülõ csészealjrol, azthiszem a discoveryn volt.
Elöször a németek épitették, a háború után meg amerikában épitettek párat, meg talán ruszkihoz is került pár német mérnök. :S
Jó kis repcsi volt akkoriban. Szuperfegyvernek szánták.
Mert háború idehén elég sokszor bombázák a reptereket, és ez a csészealj helyböl tudott fel, és leszállni. Ez azért volt jó, mert akkoriban még nem volt helikopter. 😄
EGy kis konteo:
Jézusal kapcsolatban, ha választani kell hogy isten fia volt, vagy egy idegen, akkor én az idegent mondom. 😄 😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"-A banki rendszer,ahogy a vallás is, ez tartja kordába a földön a társadalmat, egyfajta korda, mert ha nem lenne mindenki szabadon azt csinálna amit akarnak, ki lett ez alakítva szépen évszázadokon át.."
"-ki mondta hogy csak barátságos lehet..? Vannak olyanok akik az emberiség mellett állnak, de vannak rosszak is, na ezek tartják az amerikai kormány befolyásos embereit politikusait hatalom alatt, azaz a kis szürkék..õk miattuk van a kapzsiság és minden, õk egy gyarló nemzet idegen faj, a kis szürkék és röhögés elött, õk bolygórol bolygóra járnak hogy diktatúrát és befolyást gyakoroljanak a népekre. Itt a földön élnek amúgy..és a pentagont és mást is befolyás alatt tartanak..cserébe technológiát adtak a kezünkbe az 50-es évektõl kezdve, elektromosság lézer, hadipar..stb. "
Kell ennél több és jobb definíció tõle? <#eplus2>#eplus2>
Ez egy filmes alapötlet, ami köré izgalmas történeteket lehet szõni, de a valóságban nem igaz. Az emberiség tökéletesen fel van készülve arra, hogy léteznek máshol is idegen lények. Elég, ha rákérdezel arra itt a fórumon, hogy
Miként reagálnánk arra, hogy Tokyo belvárosában leszáll egy ûrhajó a Bétaretikülirõl, és udvariasan megkérdezi, hogy merre vannak a vezetõink, akikel lehetne tárgyalni a diplomáciai kapcsolatfelvételrõl, és egy mosolygó Akira megmutatná neki egy térképen, hogy merre van az ENSZ székháza.
Én speciel nem rohangálnék fene nagy pánikban fel-alá, hogy mivel tudnám felvágni az ereimet. Eleve az emberek 80-90 százaléka, ha nem számítjuk bele a nomád törzseket, elmaradott vidékeket, hisz abban, hogy az Univerzumban máshol is van élet. Pusztán statisztikai alapon. Legalább százmilliárd galaxis van, minegyikben ennyi csillag átlagban, bolygók is vannak szép számmal.
"-A banki rendszer,ahogy a vallás is, ez tartja kordába a földön a társadalmat, egyfajta korda, mert ha nem lenne mindenki szabadon azt csinálna amit akarnak, ki lett ez alakítva szépen évszázadokon át.."
A banki rendszer azért van, mert az egy üzlet a banknak, és banki rendszer nélkül a gazdaság sem mûködhetne.
"-ki mondta hogy csak barátságos lehet..? Vannak olyanok akik az emberiség mellett állnak, de vannak rosszak is, na ezek tartják az amerikai kormány befolyásos embereit politikusait hatalom alatt, azaz a kis szürkék..õk miattuk van a kapzsiság és minden, õk egy gyarló nemzet idegen faj, a kis szürkék és röhögés elött, õk bolygórol bolygóra járnak hogy diktatúrát és befolyást gyakoroljanak a népekre. Itt a földön élnek amúgy..és a pentagont és mást is befolyás alatt tartanak..cserébe technológiát adtak a kezünkbe az 50-es évektõl kezdve, elektromosság lézer, hadipar..stb. "
Azt mondod, hogy a szürkék kapzsik. Oké, akkor milyen hasznot húznak ebbõl az egészbõl? Nyersanyag? Hát az egész világúr abból áll. Vagy bérmunkába gyártunk nekik iphonokat? Ne röhögtess már!
Te nem hülye vahy, hanem õrült. Azzal mikor jössz, hogy a kis szürkék intézték el, hogy dilijázba zárjanak? Merthogy áltál már kezelés alatt az biztos.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Õ tudat alatt rendelkezik a saját korlátolt önképével, de azt mindenki másra kivetíti. Így válik mindenki más a szemében idiótává, miközben elsikkad saját hibáin, és azokat erényei részeként, azok velejárójának tekinti. Így tud úrrá lenni önnön nyomorúságán.
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
Ezért írtam, hogy unintelligens vagy. Mert az is vagy.
Egész idáig szórakoztató volt az ilyen hülyék írásait olvasni, meg élveztem mikor szarrá oltották õket, de ami sok az sok. Ez már baromi unalmas...<#shakehead>#shakehead>
Nem beszélve arról, hogy teleszemeteled a topikot, és az értelmesebb emberek, akiknek ér is valamit a hozzászólása a tieiddel ellentétben, messze elkerülik a topikot...
Menj oda, ahol az ilyenek recskáznak, ne itt trollkodj!
Nos, ha ennyire eltitkolták, akkor Te honnan tudod? :-) Csak nem szupertitkos ügynök vagy? Esetleg láttál egy videjót a jútúbon?
Tehát ha jól értem amit mondani akarsz, akkor :
- az egyetemet végzett fizikusok, professzorok és tudósok által szaklapokban ill. folyóiratokban publikált eredmények hiteltelenek, hülyeségek...
- DE! A jútúb -ahová akár a zõcséges manci néni is feltöltheti agytalan hülyeségeit-, pedig egy hiteles és igazmondó hírforrás?
Te így tanulsz? :-D
Az a poén, hogy sokkal hatásosabb lenne ez az egész marhaság, ha nem ilyen unintelligens, tanulatlan, könnyen megvezethetõ, erõszakos birkák terjesztenék mint te. Sokkal inkább birka vagy mint azok akiket annak nevezel, mert téged az ilyen agyalágyultak is megtudnak téveszteni, míg az általad említett "elfogadott tanítási elvek", ha nem is lennének valósak, akkor is egy nagyon komoly gépezet épült ki köréjük.
Meg se fordul a fejedben, hogy ez a sok balfasz téved? Vagy esetleg átver?
Nyilván nem, mert baromi logikusan hangzanak amiket elmondanak. Már annak logikus aki a Sci-fi-ken nõtt fel, és nem tanult megfelelõ iskolában.
Az összes összeesküvés hívõ nevében szégyellem magam miattatok.
Ha ennyire összeesküvéseket keresel, akkor azt a világpolitikában és a gazdasági körökben keresd, ne a tudományban!
Jobb láthatatlanság-elméletet kell találni.
Ha valaki a kormányokban és a médiában kételkedik, az miért nem kételkedik az internetben ahová bárki bármit feltehet?
Igen persze, ha a kormányok tudnának egy ingyenes energiaforrásról akkor nem árulnák el mer csõdbe menne egy csomó minden és addig is jön be nekik belõlük a bevétel. Lehet bennük kételkedni.
De hogy pl egy jutyúb videjó?! Ecsém olyan videókat feltöltök neked hogy felveszed a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú vallást!
<#mf1>#mf1>
😄DDD