A matematika szerint életet talált a Viking a Marson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frensys, ha felfedik magukat az ürlények, akkor a szülinapomra ha kérek tölük egy gundamot, akkor kapok? Meg olyan gyogyszer is kéne ami megakadályoza/visszafordija az öregedést.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Molnibalage
Ilyenkore sajnálom, hogy a neten sokam arctalanok. Nem tudom, hogy kinek röhögjek a képébe, ha véletenül összefutok vele.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bóknak fogja venni. Bizonyos körökben menõ nem normálisnak lenni.
immovable
Ja tényleg. Sry. My bad.
Kensin
Szerintem szimplán csak nem néz fölfelé.
Azt is írta már, hogy a Hold valójában nem szürke, hanem kékes-zöldes színû. 😊
Be is linkelt egy "dokumentumfilmet" amiben a csávó azt magyarázza, hogy ha a Földön lévõ színekkel kifesti a fekete-fehér Holdról készült képeket, akkor mennyire kirajzolódnak rajta a mesterségesen épített dolgok. 😊
Büdös Bohóc
a nemnormális az nem kifejezés rád

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

De ha ennyire baromira titkos projekt volt ez a Marsra szállás, miért rakták bele egy élõszereplõs filmbe?
Várj! Tudom. Ez is a konspiráció hívõk nagy érvei közé tartozik.
Többségében filmekbõl tanultok. Azokat veszitek alapul, mondván, azért rakják ezeket a filmekbe, hogy szem elõtt legyen, így beleépül a köztudatba és nem kelt meglepetést. De akkor minek titkolják még mindig? Nem érzed az ellentmondást?

Gondolom nem.

Egy pár kérdés még. Mikor nyerünk már teljes bizonyosságot a földönkívüli civilizációkról, ha ez már ennyire nyilvánvaló?!
Mi van ha mondjuk az egész egy átbaszás, egy agyrém? Nem szoktál rá gondolni, mi van ha te szoptál be valami marhaságot?
Deloi
Szerintem te már sem a hozzászólást nem érted, amire válaszoltál, sem azt, hogy mit kritizálunk logikailag a kommentedben.

Mit magyaráznak be az embereknek, hogy a föld mágneses tere miatt van a gravitáció? Már ez is egy konteos elmélet lehetne, de te nagyszerûen cáfolod ezt a hülyeséget, amit nem is tudom honnan szedtél, egy másik még nagyobb hülyeséggel. Itt már nagyon elvesztetted a fonalat.

immovable
Ha a föld forgási síkjának eltérése nem igaz, akkor mivel magyarázod, hogy télen alacsonyan jár a nap, nyáron pedig egész magasan?
Pluskast
Ezt magyarázzák be? ja persze Einstein és Newton tök hülye volt és biztos õk is világ összeesküvõk és gyíkemberek voltak és az egész elméletük csak azért jött létre, hogy az emberiséget félre vezessék. Lol.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Igen belerakták, mivel a marsra szállás (szonda) 1967-be volt!
immovable
Persze, persze. A kocsiban sem a robbanómotor adja az erõt, hanem apró inka mókusok hajtják a tengelyt igaz.? Mindig tudtam.

Jesszusom. Te mivel foglalkozol? Mit tanultál, mibõl élsz, ha nem túl indiszkrét a kérdés?
Errõl beszélek hogy ezt magyarázzák be az embereknek, de nem ez az igaz?
Szóval a Nasa mérnökei elõre belerakták egy 1977-es filmbe a Marsa szállás jelenetét, mondván, biztos lesz a jövõben ilyen, hogy Youtube, és ezt a videómegosztó portált fogják a felvilágosult lángelmék (köztük te is) a földönkívüli életformák leleplezésére...
Logikus, életszerû, megdönthetetlen érvelés.
Úgy érzem magam mint nyuszika a sapkás viccben. Ha megcáfolom a "bizonyítékaidat" akkor az is téged igazol...
Hát nem nagyszerû ez a konteóhívõség....
Tényleg, mintha egy vallási hitbuzgóval elmélkednék a teremtõ fogalmáról...
Ha valami jó történik akkor az azért van mert az Isten úgy akarta, ha meg nem, akkor Isten útjai kifürkészhetetlenek...<#rolleyes>
Pluskast
Úr Isten! Az évszakok változásáról nem Hold tehet, hanem az, hogy a Föld nem merõleges a keringési síkra! A Hold az árapály jelenségrõl tehet. Általános iskola hatodik osztály. A Föld mágneses tere miatt sosem volt gravitáció! Alapvetõ fizikai ismereteid sincsenek csak dobálod be a baromságaidat. Elképesztõ, hogy mennyire ostoba vagy....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mindenkit nem csukhatsz elmeorvoshoz vagy akinek nem egyezik a tieddel véleménye, inkább olvass láss tanulj, és akkor meglátod mennyi embernek volt földönkívüliekkel való találkozása csak eltitkolják hülyének nézik õket, pedig megtörtént esetekrõl van szó! Ezeket az embereket hipnozis alá tették, volt több ilyen kísérlet is és tényleg átélték az esetet,e elõjött belõlük amit tapasztaltak és ami történt velük
Deloi
csessze meg, egész eddig átverésben éltem, csak azért csinálták, hogy a piacon mindig beszívjam, na legközelebb a kufárra borítom az asztalt

Molnibalage
Szerintem egy elmeorvos szájat szélét nyalná egy ilyen szenzációs elmekórtani esetért. Bár ma már ez annyira nem különleges a jelek szerint...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Deloi
ezt eddig is értettük, te nem érted a kérdést

immovable
Az alma csak szerinted van. A hüllõ mátrix hiteti el veled. 😄
Nem, a filmben szereplõ Marsra szállós jelenetet licenszelték az eredeti felvételbõl! A filmbe is belerakták, ennyi, nem véletlenül..
Deloi
Az egyszerû, logikus, könnyen érthetõ érvek nem mûködnek, azt is megcáfolná, hogy 2 alma meg 2 alma, az 4 alma 😊 , csak a kormány akarja elhitetni velünk, hogy jól átverjen.

immovable
Best of Sg topikba ment is az egész. Jaj de rég szórakoztam ilyen jól. 😄
Ne basszamármeg, a Nasa-tól licenszelték a halál titkos Marsra szállási videót? <#nevetes1>
Vagy honnan licenszelték? Az ufóktól? Írd már le a történetét nekünk, kérlek!
Abba a filmbe is belerakták ezt a jelenetet igen! Onnan licenszelték, olvass már utána
Deloi
Ja, mert te ezt elhitted, mi? Akkor jól kimosták az agyad a gimibe.

Én eddig azt hittem az írások színvonala alapján, hogy max 16 éves, de korábban azt hitte, hogy 30 éve ismerhetem, ami azt jelenti, hogy több mint 30 <#csodalk>

Van köze hozzá hidd el, már elfogadott tény ez is, csak még nem fektették le könyvekben!
Kensin
Jah, ok 😊
Kensin
A Föld forog a Nap körül, és a Föld saját forgástengelye meg van döntve. Tehát van amikor az északi félteke van a Nap felé "döntve", és miután megtesz 180 fokot a Nap körüli útján a déli félteke van a Nap felé "döntve". Ebbõl az egyik a nyár, másik a tél, a két köztes pont pedig az õsz és tavasz. A Holdnak nincs hozzá köze.

Hány éves vagy? Milyen suliba jártál? Ezt nálunk gimiben elmondták, és nem egy rocket science.
immovable
<#nevetes1>
Deloi
Ezzel teljesen egyetértek, csak nem akartam belemerülni, mert frensys azonnal fogást találna rajta. Azért írtam csak annyit, hogy a mutyizásaikat, amibe beleértem a pénzük, hatalmuk megõrzését, és a nép hülyítését is, és az ezzel járó titkolózást, de messze nem olyan formában, hogy azt frensys képzeli.

A film címe melybõl kivágták ezt a fantasztikus tudományos bizonyítékát a Marsra szállásnak: Alternative 3

Nézd meg, jó film lehet! <#eplus2>

Köszönjük a részvételt!
Egyéb észrevétel?
immovable
Akkora fogalom és képzavar az a komment, hogy oktatni kéne. 😄
Deloi
"És nem a föld mágneses tere miatt van a gravitáció sem" lol már, most komolyan...

Az isten ermészetfeletti lényt jelent, aki vagy akik a világot teremtették, és/vagy annak mûködését, történéseit irányítják vagy ellenõrzik. Azaz nem földi eredetû lények!
Nem troll, csak egy olyan ember, aki a homokba dugott fejeteket próbálja tágítani, mert isten is ki volt? Földönkívüli! Ezekhez imátkoznak naponta több millióan, egy fentrõl lejövõ idegen lény aki emberi kinézettel rendelkezett és természetfeletti tulajdonságai miatt nevezték el istennek..minden törzs és földrészen lakók anno istennek hívtak ilyen teremtményeket, errõl is van rengeteg hiteles piramis és barlang és kõrajzok, rengeteg fentmaradt régrõl
Kensin
Ez így mondjuk nem teljesen igaz, a vezetõknek mindig érdeke eltitkolni dolgokat más vezetõk és a parasztok elõl is. A leglátványosabb példa erre Észak-Korea, ahol az elit nagyon jól él, a pórnép fejét meg agymossák azzal, hogy a vezetõjük valami isteni jellegû izé.
Titkok mindig vannak, általában a kizsigerelés a lényeg, az alsó réteg tartsa el a felsõt, de ne legyen túl okos mert akkor képes megdönteni a felsõ réteget. "Kicsiben" is megy ez, van pl egy cég, a vevõknek úgy reklámozza a dolgait mintha megváltanák azzal az életét, de a mûködési részletek meg hibák hétpecsétes titkok.

A probléma itt azzal van hogy van akinek addig tart a logikája, hogy:
Kormány hazudik.
Internetes oldal mást állít mint a kormány.
Következtetés:
Internetes oldal igazat mond.
immovable
Szerintem nem. Ez tényleg elhiszi amit mond.
Mellesleg egy filmbõl kivágott részlet az a "hiteles" videó, ha vársz egy kicsit, talán meg is keresem a film címét... <#rolleyes>
Deloi
Najó, már tényleg nem tudom eldönteni, hogy Troll-e <#zavart2>

A videó nem kamu, csak mert egy idióta nem szimpatikus hülyére vevõ ember magyarázza a videót el, ez van kommentár nélkül is fent a neten..
immovable
Mindig is tudtam. 😄
Gondolom erre a kamu videóra gondolsz.
Kár hogy celsiusban van megadva a hõmérséklet a felvételen, az amcsik meg fahrenheit-ben mérnek.

Csak néphülyítés...
Jó a kérdés, vannak igen gyíkemberek és reptilianok is és kis szürkék és zöld ufonatuták is a fele földi a másik fele földön kívüli faj! A földiek a föld alatt élnek..
...???? POnt hogy én is azt mondom hogy hamis a holdra szállás!! TE olvasol amit ír az ember?? POnt ezt írtam én is!
És még lehetne fokozni, a hold se az aminek tanultuk, az egy mesterséges bolygó nem a földbõl vált ki, számtalan elmélet már kezdi ezt bizonyítani és eléggé idegesíti a tudósokat is hogy hogy jött létre...ráadásul a hold tehet az évszakokról is a tavasz nyár tél õsz-rõl, a távolsága és közelsége idézi ezt elõ! Ahogy az apályt és dagályt is! És nem a föld mágneses tere miatt van a gravitáció sem, hanem a nap napszele miatt ami a föld fele irányul, napszél-elektromágneses atomok és subatomok sorozata, amikor gravitációt okozzák a földön és nem a hold okozza ezt amit viszont mondtak odáig! Ahogy anno hülyének nézték azokat is akik azt mondták a föld lapos és elmeintézetbe zárták, aztán lám lám kiderült hogy nem az! És igenis csakpodok a témákban mert ezer dolgot lehetne írni még, de felesleges látom
Deloi
Király <#taps> Meg fogom nézni <#vigyor2>

immovable
s a gyíkemberekkel mi van?
Ezerszer kitárgyalt téma már a holdra szállásnál nem látszódó csillagok és az árnyékok kérdésköre...
Csak az ilyenek mint te, nem szeretik ha cáfolva vannak a dédelgetett kis elméleteik.
Kb annyira felesleges téged gyõzködni a realitásról, mint egy vakbuzgó hívõnek elmagyarázni az evolúciót...
Deloi
Az emberiség kormányai és az egész Intergalaktikus Szövetség azon dolgozik, hogy létezésüket elrejtsék az egyszeri ember elöl, mert ha a szürke honpolgár rájönne, hogy itten az UFO-k szövetkeznek, haragra gerjedne, és akkor jaj lenne a csillagrendszereken áthidaló Szövetségnek.

Belegondoltál már abba a dermesztõ ténybe, hogy lehet, hogy az idegen lények vezetõi vagy az Amerikai kormány, sõt még csak a magyar kormány figyelmének középpontjában nem Te vagy, és nem akarnak eltitkolni elõled semmit, legfeljebb az aktuális mutyizásaikat? Nem akarnak titkon agymosni, megmérgezni, kiirtani, rabszolgaként tartani, stb.