A matematika szerint életet talált a Viking a Marson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kensin
Az idegenek jelen vannak a Földön, és titokban a kormányokkal mûködnek együtt, nagyon magas szintû technológiákkal szórakoznak, és beetetik az átlagembert.
Ehhez hogy passzolnak a gabonakörök? Ha titkolóznak akkor minek ilyen hatalmas cuccokat csinálni? Amúgy is mi értelme egy ilyen rajznak? Kenyeret akarnak sütni? Üzenet lenne? Minek hogyha már a kormányokkal sutyiba cseverésznek?
Minek graffitiznék össze egy szuperfejlett civilizáció tagjai egy bolygó felszínét?
Persze, biztos sok unatkozó még két ilyen ember van a földön akik százszámra készítenek ezerszer bonyolultabb és mondom radioaktiv sugárzásokkal mért köröket! Ne fárassz már!! Volt két ember akik direkt csináltak egy tized olyan kinézetû és akkora mezei körfélét! De itt nem errõl beszélünk! Hanem ez már az 1700-as évektõl(utána lehet nézni) fordul elõ, rengeteg gabonakör volt már akkor is és ezeket le is festették mind! Azóta csak egyre több, egy tudóscsapat összeszámolta még 2010-ben és kb. 350 ezer ilyen titokzatos alakzatú érdekes képzõdményre taksálták a számukat!
Iyen 5-ösöm legyen a lottón!!! Hagyjál már a gyermekbeteg hülye videóddal! Tudtam hogy valaki ezzel a baromsággal fog jönni! Ezt pont azért csinálta az a két ember hogy ellehetetlenítse a témát! De ez egy tök mezei kör amit csináltak és nincs radioaktiv sugárzása és mezei a kinézete! Míg amikrõl én beszélek, azok egyik éjszakáról a másikra keletkeznek kietlen mezõkön ahol elhagyatott minden és ember sincs és nagyon bonyolult alakzatokról beszélünk! Nem egy ilyen mezei 5 méteres körrõl, hanem a videókban látott 25-50 méter széles bonyolúlt figurás és elemkkel teli alakzatokról!
pxxl
"magyarázzátok már meg nekem legyetek olyan kedvesek, a gabonakörök hogy jönnek létre?"

így:

All hail the double x!

http://www.youtube.com/watch?v=hM5uwGKnPvA&feature=related ezeket mind mind helikopterrõl vagy repülõgéprõl vették fel videókban!
Tisztelt nagy okosok, ha már sírva röhögtök és lehülyézitek az embert, akkor magyarázzátok már meg nekem legyetek olyan kedvesek, a gabonakörök hogy jönnek létre? Mert persze ráfogjátok arra is majd hogy ember készítette, meg a sok süket duma! Egy éjszaka alatt kb. 20-30 gabonakör jön létre teljesen elhagyatott területeken mezõkön, és az nem földi eredetû de nem ám! Hanem idegen jármûvek hagyták itt és jelzések megfejtendõ ábrák! http://www.youtube.com/watch?v=Ql1PPkZiHl8&feature=related
Bakker, csak most tévedtem ide, még el se olvastam az összes hozzászólást, de már sírva röhögök. Olyan ritkán lát az ember valódi idiótát 😄
Ez meg itten mi ez it ez?<#nyes>
pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Kelleni fog egy tehetséges színész"

nem használunk szenvedõ szerkezetet a magyar nyelvben 😄

All hail the double x!

Kéne csinálni egy videót, amiben feldolgoznánk a jobb hozzászólásokat.
Az egészet úgy lehetne elõadni mint egy riportot.
Kelleni fog egy tehetséges színész aki eljátssza frensys-t mint megmondóembert, meg kell egy riporter aki visszakérdez, és kételkedik. A õ dumáját az itteni hsz-ekbõl lehetne összevágni. Ami nem adható így elõ, az meg mehetne alul szalagban mintha sms-eket küldtek volna be. Szerintem nagy siker lenne, még ha nem valós riport akkor is. Jó paródiája lenne az ilyen megvilágosultaknak.
pxxl

All hail the double x!

Kensin
Frensys, valld be, sg-s beépített ember vagy! <#alien2>
Én arra lennék kíváncsi, ki mulat jobban, mi vagy Frensys?
Ül otthon a monitor elõtt és a könnyeivel küzdve írja a mondandóját, itt meg mindenki rajta röhög, hogy mekkora marha.
aZ sg- sek meg dörzsölik a tenyerüket.
Ha megnézitek összesen nem kellett 1 óra a hsz eit megírni és generált közel 300 hsz-t.
Bár igazából, engem jobban érdekel egy ilyen fórum, mint ahol anyázzák egymást és a semmirõl vitatkoznak.
"De kérlek: mi itt mind meggyõzhetõek vagyunk. Engem az érdekel, hogy egy a Föld tömegéhez képest csupán 1/6 tömegû bolygó miképpen is képes egy nála 6x nagyobb és nehezebb bolygó tengelyének a 30fokos elferdítésére?"

1:80-hoz a tömegarány megközelítõleg, és nem bolygó, hanem hold. De megértem, hogy eltompultál Frensys miatt.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

"És nem a föld mágneses tere miatt van a gravitáció sem, hanem a nap napszele miatt ami a föld fele irányul, napszél-elektromágneses atomok és subatomok sorozata, amikor gravitációt okozzák a földön és nem a hold okozza ezt amit viszont mondtak odáig!"

Ez vicces. Szerintem te hülye vagy, ha szerinted az emberek azt histik, hogy a gravitáció a Föld mágnesessége miatt van. Gondolom, régebben ezt hitted. Ez nagyon LOL. Totál bizpnyítod, hogy hülye vagy, aki abban a hitben élte le a fél életét, hogy a mágnesesség miatt van a gravitáció. Ez szuper, ezen most is röhögök.

Segítek, nem is a napszél miatt, amiben most hiszel.

" Ahogy anno hülyének nézték azokat is akik azt mondták a föld lapos és elmeintézetbe zárták, aztán lám lám kiderült hogy nem az! "

Ennek a mondatnak fuss neki mégegyszer!

"És igenis csakpodok a témákban mert ezer dolgot lehetne írni még, de felesleges látom"

Bolond vagy, és másokat nézel hülyének...

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

pxxl
1:20 xDD ikozaéder formájú gömböket rajzolt <#taps><#idiota>

All hail the double x!

Willenbrock
Ez valami elképesztõ 😊Szerintem csak azért csinálja hogy többen menjenek a kocsmájába,nem hiszem el hogy mindezt komolyan gondolhatja.

Eddig kételkedve olvastam a hozzászólásaid de a youtubon találtam egy videót és ez mindent megmagyaráz ... az idegenek valóban léteznek és köztünk járnak jó lenne ha a sok tudatlan kinyitná már a szemét és tisztán látná a dolgokat
LÉTEZNEK

Willenbrock
Volt errõl egy orosz dokumentumfilm is,ott is nagy veszteségekrõl beszélt egy orosz admirális.Ki tudja mennyi lehet igaz az egészbõl.

Willenbrock
Imátkoztak? <#szomoru2>

pxxl
titkosítva van má' hát mit nem értesz ezen? 😄DDD

All hail the double x!

Megdõlt matek tételek?

NEXUS6
Tök jó, nem akartok inkább Star Trek online-ozni, annak több értelme van.
Szerintem
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

http://www.youtube.com/watch?v=rG4ocKkT3jA&feature=share

nekem lassan lejár a munkaidõm 😊
szórakoztató volt veled társalogni.
Javaslom tanulmányozni a Mexikói öböl fenekét....
Fizika: tömeg arányok. gravitációs és mágneses mezõk.

Tudod ha még igazad is lenne bizonyos dolgokban akkor is annyi sületlenséget hordtál össze, hogy az a lehetséges pici igazad is vitz tárgya lett.

De kérlek: mi itt mind meggyõzhetõek vagyunk. Engem az érdekel, hogy egy a Föld tömegéhez képest csupán 1/6 tömegû bolygó miképpen is képes egy nála 6x nagyobb és nehezebb bolygó tengelyének a 30fokos elferdítésére? Továbbá miért pont 30fok? Miért nem 90... az lenne logikus ui. akkor a forgás tengely pont merõleges lenne a Hold sikjára 😊 ez egy teljesen idealizált állapot lenne 😉

Na, úgy látom kezd lassan leesni, miért övezi ilyen nagy érdeklõdés a sületlenségeidet! <#nevetes1>
Szeretnek nevetni az emberek, oldja a feszültséget. Biztos az ûrlények kódolták ezt is belénk, a hüllõ génekkel. A krokodilok is szoktak röhögni...
Szóval abba ne hagyd!<#taps>
Ez a legjobb:

" Ahogy anno hülyének nézték azokat is akik azt mondták a föld lapos és elmeintézetbe zárták, aztán lám lám kiderült hogy nem az!"

Kimaradt egy 'nem' a mondatból!. Vajon észrevette?

.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?

Jó a mûsor,tetszik 😄 <#taps>
Kensin
Vénusz 177 fok, majdhogynem teljesen visszafelé forog.

#261: "..de kár lenne leírni mert csak nevetnétek órákig rajta.."
Halljuk! 😊
pxxl
ez a 6 hogyan jött ki 😊

All hail the double x!

Nem meteor volt...de kár lenne leírni mert csak nevetnétek órákig rajta..Maradjunk annyiban, hogy a mostani ember nem az elsõ generáció a földön hanem a 6. és nem véletlenül..
pxxl
😄 az se rossz

én olyat láttam régebben, hogy az egyik óriásbolygónkon a több km-es jég alatt lehetnek ilyen lockness szerû úszó lények, elfajzott halak stb 😊

All hail the double x!

ezt várom én is, ui. tengap olvastam az indexe-n, hogy egyes tudósok szerint exobolygókon akár feljet dínó szerû élet is lehet.... Exobolygókon... A Naptól több milliárd kilóméterre... Most figyelj: hüllõk!

Na azt a cikket is valami hasonló ember alkotta. 😉
a rekorder az Uránusz, a tengely ferdûlése 90fok felett van!...
konteos barátunk elmélete szerint ezt a ferdeséget a 27 holdjának együttes egyirányba ható gravitációs ereje okozzta... Abba most ne menjünk bele, hogy a 27 hold a bolygó körûl majdnem egyenletes elosztásba vannak tehát a gravitációs hatás sem olyan nagy... 😊
pxxl
szerintem mindjárt kiderül hogy a dínók valami elfajzott õsgyík ufók voltak...

All hail the double x!

pxxl
De sajnos nem elég ügyes, mert egyre távolodik a Földtõl 😞

All hail the double x!

A tudomány legutóbbi infói szerint egy meteor okozta ezt a minek a dinók is a veszütket köszönhetik.

A tömeg arányok mondanak neked valamit? A Föld 6x nagybobb gravitációs erõvel bír mint a Hold, tehát ha már valaki akkor a Föld mozdította volna el a Holdat. Mint ahhogy a Föld tartja pályáján a Holdat és nem fordítva.

pxxl
meg leginkább az hatott rá mikor egy böszme nagy meteorral pacsizott a föld és kiszakadt a mai Hold belõle. de persze ez sem igaz, mert a Hold az egy félgömb ûrhajó vagy mi 😄

All hail the double x!

Végülis ha a hold tartja stabilan a forgástengelyt, akkor a holdnak köszönhetõk az évszakok.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Kensin
Bolygók tengelyferdesége

Mindegyik bolygónak van valamennyi ferdesége, ráadásul a Vénuszé a legjelentõsebb, pedig neki holdja sincs.
Nem a Hold az aki megdöntötte a jó öreg Földet, hanem az õsmaszlag ami keringett még anno a semmiben valahogy így állt be, rengeteg külsõ hatás miatt. Amennyi idõ alatt ez lett a bolygónkból ami, elég sokminden egyéb repkedõ cucc az ûrben hatással volt rá, pl aszteroidák, és üstökösök, amik meg tudták apránként döntögetni.
immovable
De elõbb azt mondtad, hogy nincs ilyen. #230 Errõl beszélek hogy ezt magyarázzák be az embereknek, de nem ez az igaz?

Most akkor mit is tanítanak rosszul, vagy már azt sem tudod mit beszélsz?
A Föld függõleges tengelyferdesége a Holdnak köszönhetõ. Ezért vannak az évszakváltozások. Ha nincs Hold, a tengely beáll függõlegesbe és megszûnnek az évszakok!
pxxl
"ráadásul a hold tehet az évszakokról is a tavasz nyár tél õsz-rõl, a távolsága és közelsége idézi ezt elõ!"

bazdmeg nemá itt visítok melóhelyen tök hülyének néznek xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

All hail the double x!

Molnibalage
Téged mutogatni kéne örögem. Most vagy fiatal és teljesen lökött vagy, ellenkezõ esetben az idõskori elhülyülés nagyon súlyos jeleit látjuk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"Röhögjél csak, ha nem lennél ennyire buta, tudhatnád hogy anno az emberek képesek voltak 120 évig is élni és voltak természetfeletti képességeik, ami ma már átlagéletkor 80 év és nem vagyunk képesek rá! Náluk amúgy nincsenek betegségek, tiszta és jó génekkel születnek, nem úgy mint mi"

milyen 120 éverõl beszélsz? Ádám atyánk több mint 900 éves volt amikor meghallt. MEg hát a matuzsálem sem 120 évet takar.
MEgjegyzem: 1989-ben a Föld legidõsebb embere 122 éves korábban halt meg.
Japánban 2010-ben 1000-nét a 100 évesek száma és minden 5-ik túllépte a 75 életévét...
az, hogy nincs betegség meg vicces...
"És még lehetne fokozni, a hold se az aminek tanultuk, az egy mesterséges bolygó nem a földbõl vált ki, számtalan elmélet már kezdi ezt bizonyítani és eléggé idegesíti a tudósokat is hogy hogy jött létre..."
kb. 50 éve volt egy elmélet a Holddal kapcsolatosan mégpedig az, hogy a Hold gy.k. egy félgömbm, nincs hátúlja... ezért nem fordúl soha az a része felénk. Aztán a 60-as években megkerûlték és basszus van másik oldala...
Megjegyzem: a Merkúr miért nem képezi az elméleted alapját? Hiszen a bolygó abszolút ellendmond sok mindennek, kezdve azon, hogy a méretéhez képest szokatlanúl erõs a gravitációs mmezõje... Vagy miért nem képezi az elmélet alapját pl. a Plutó aminek a keringési pályája szöget zár be a többi bolygó pályájához képest? Vagy a jupter elsõ holdja ami a forgásával ellentétesen kering? Miért pont a Hold?

"ráadásul a hold tehet az évszakokról is a tavasz nyár tél õsz-rõl, a távolsága és közelsége idézi ezt elõ!"
az évszakok tudod miért váltakoznak? :ö jó kérdés volt, mert sztem nem egészen vagy képben a dologgal. A Föld eliptikus pályán kering a nap körûl + 30%-os tegnely dölése is van. Ez a két dolog együttesen adja az idõjárást. A Hold gravitációja az árapály hozza létre. (megjegyzem: akkor a Mars évszakjait ugye a Phobos intézi el...)

"Ahogy az apályt és dagályt is!"
ez gy pontos, csak ai "is" nem kell a végére

"És nem a föld mágneses tere miatt van a gravitáció sem, hanem a nap napszele miatt ami a föld fele irányul,"
itt kezdõdik a marhaság már bocsánat. A gravitációs mezõ és a mágneses mezõ két kölönbözõ dolog. A gravitációt a tömeggel rendelkezõ testek hozzák létre, a mágneses mezõt meg egy nagytömegû forgó olvatt fém, a magma. A Napszél meg nem hozzhatja létre hiszen a mágneses mezõt ROBLOJA!!

"Ahogy anno hülyének nézték azokat is akik azt mondták a föld lapos és
elmeintézetbe zárták, aztán lám lám kiderült hogy nem az! És igenis csakpodok a témákban mert ezer dolgot lehetne írni még, de felesleges látom"
a Föld lapos volt. Aztán bebizonyították, hogy nem az. Viszont te kevered a szezont a fazonnal. Keversz dolgokat (lásd, mágneses mezõ, gravitációs mezõ)

Megjegyzem: az elméleted szerint ahhol nincs nap ott nincs gravitáció sem...
immovable
Még mindig kérdezem.

Ha a föld forgási síkjának eltérése nem igaz, akkor mivel magyarázod, hogy télen alacsonyan jár a nap, nyáron pedig egész magasan?
Röhögjél csak, ha nem lennél ennyire buta, tudhatnád hogy anno az emberek képesek voltak 120 évig is élni és voltak természetfeletti képességeik, ami ma már átlagéletkor 80 év és nem vagyunk képesek rá! Náluk amúgy nincsenek betegségek, tiszta és jó génekkel születnek, nem úgy mint mi
Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death