CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát ezt nem hiszem el, nem jön elõ az a szar, pedig már korábbi helyrõl is folytattam de semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jó film? Azt mondják a végére unalmas lesz, igaz ez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Most nézem a Company of Heroes filmet abban Vinnie Jones eléggé hasonlít Psycho-ra ..
tomsolo
akkor se lesz benne örömöd ha elõjön....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Na bebugzott a játék a végén. Alpha Ceph aztán nem jött elõ senki csak forgott a féreg lyuk és kész semmit nem tudtam sebezni, remélem újratöltés segít a dolgon! Ráadásul ez már a friss patchhel.

Be kéne jelenteni a Crytek-nek a hibát, hátha javítják.
tomsolo
Jó, akkor vegyük úgy, hogy végigvittem. 😊

Szerény véleményem:

- a grafika/engine nagyon jó, fõleg a nagy tereknél teljesített szépen, ellenben lett pár hely (fõleg a szûk, alagutas részek) ami azért elég igénytelenre sikerült: béna textúrák, modellek.

- elég bugos - bár a patch már javított belõlük sokat, azért sikerült a kettõben is meglévõ pár enginere jellemzõ bugot átmenekíteni

- effektek: néhol nagyon jók lettek, bár némelyik pályán annyi van, hogy konkrétan játszhatatlan a játék, fõleg a vége fele a super nano suit feltöltés a sötétben minden, csak nem jó.

- kiegyensúlyozatlanság: ez sajnos sok elemére igaz. Én örültem volna sokkal több fegyvernek és annak is ha jóval használhatóbbak - a legjobb példa pl. a HL 1 ahol szinte minden fegyvert érdemes volt használni itt kb. a kettõhöz hasonlóan fogunk max 2-3-at használni mivel hol nem lesz hozzá kiegészítõ vagy nem lesz hozzájuk ammo. Kérdés persze, hogy a nyíl mellé mi értelme van másik fegyvert használni, mivel kb. sose fogyunk ki belõle. A fejlõdésnek kb. semmi értelme nincs annyira rövid a játék, köztük is azok hasznosak amelyikkel lehet csökkenteni az energia felhasználást pl. (cloak). A harcok egyébként nagyon könnyûek, ráadásul néhány helyen elég átfutni a checkpointig lövés nélkül... ettõl függetlenül voltak érdekes pillantok csak kevés van belõlük.

- történet: meggyõzõdésem, hogy az EA-nal van vmi sötét kazár aki ezekbe beleszól, meghatározza, mert a sztori balfékségével sok párhuzamot véltem felfedezni a többi EA-s (Bioware) játékkal. A Svejket azért fogjuk a legjobban utálni mert folyamatosan belemászik a pofánkba és onnan harákolja a blõdségeit...

Egyszer érdemes végigjátszani, de nekem pl. a kettõ sokkal jobban bejött.

kill3r21
yep
tomsolo
Az alpha cepht legyakása után credits jön? Csak azért kérdezem mert azt hiszem itt untam el...

http://youtu.be/HkrX_oOfeT4

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Low-on 55-60fps-el megy,de 25-30-közé akarom beállítani úgy,hogy minél szebb legyen.
kösz
Így pár pálya után azt mondom: ez igen.
Ebbe benne van minden, ami a 2-bõl hiányzott és ami benne volt az 1-bõl. Sõt még az elsõ Far Cry-ra is hasonlít néhány elem. Így kell ezt!
Ja és nem utolsó sorban amilyen átvezetõk vannak benne, meglesném FULL MAX-on mondjuk egy olcsóbb kivetítõn 😊))
Shep
Gyorsan kell mozogni fedezékek mögé.

bocsi a dupláért, most válaszolok.
Én csak simám low -ra állítottam és jó lett még demóban. Tegnap írtak róla bövebben olvass vissza!

Hali. Hogy tudnak azon a palyan tulemenni ahol lezerek lovoldoznek ram ? mar 20X megprobaltam,sehogy sem sikerul 😞( .ja amugy hogy tudok screen shotot csinalni ?
Shep
árnyék, shading, objects

2,5-éves a gépem és most elõször fordult elõ,h full grafikán csak 15-20fps-el megy a játék <#rinya>
Mit érdemes elõször visszább venni amitõl magasabb lesz az fps,de nem rontja annyira a látványt?
Nem csak a Scorcher volt uj egyseg, hanem a scanner ropkodok amik cloak-on keresztul is lattak Prophet-et es emp robanassal semlegesitettek a ruhajat, de az alien mastermind is egy uj "boss" volt.
A jatek konnyu de ez nekem jo volt mert nem torte meg a tortenet lenduletet. Nekem egyertelmu a tortenet, de ahogy latom sokan mast ertenek/mashogy ertik vagy nem akarjak erteni.
Az en verziom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akik nem ertik a tortenetet, azok abban buknak orra, hogy Prophet nanosuit-ja mar reg nem a Crysis elso reszeben szereplo nanosuit, sot mar a masodik reszben is 2es verzioszama volt(nanosuit 2.0) es akkor meg nem is vettuk szamitasba a tunguzka iteraciot, amivel az a nanoruha nem kicsi generacios ugrast hajtott vegre. Igy egyaltalan nem olyan meglepo hogy a ruha mintegy lemasolta korabbi viselojet, es amikor Alcatraz elmeje megsemmisult, az ures babot/testet a ruha feltoltotte Prophet emlekeivel/lenyomataval, es az uj entitas Prophetkent azonositja magat a Crysis 2 vegen. Hangsulyozom, nalam egyertelmu hogy a masodik resz vegen a nanosuit mar egyfajta szimbiota de meg elnek a nanoreszecskekre kihato korlatozasok, amiket a 3ik reszben teljesen feloldanak.

Szerintem kerek lett Prophet tortenete es a katartikus befejezes is nagyon utott. Ami szemely szerint zavart hogy talaltam olyan kommenteket mas oldalakon, amik arrol szolnak, hogy lesz meg 3 resz, ez kicsit hazavagta nekem az egeszet, mert igy most kerek a tortenet(a lemeno nap fenyeben a maganyos hos ellovagol - They called me Prophet. Remember me) nem kell ezt sehova se folytatni.
(Akit érdekel)

Crysis 3 Cvar Configurator

Részletesebb, mint valaha 😊

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Gondolom nem hivatalos még nincs rá, nem?
Jó látni, hogy dolgozgatnak még rajta.
wedge31
Egyformán jó mindkét játék. A különbség csak az, hogy a FC3-t kétszer is végigtudtam játszani a Crysis 3-t meg egyszer se mert akad mint az állat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nagylaci
Egyébként igazad van, csak marhultam... 😊 Azért tényleg zabál csak nem annyira.
A patch tartlama:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fix for users getting stuck in the Pinger
Fix for Flashbang/Smoke grenade reactions not displaying in Kill Cam
Fix for crosshair becoming invisible after certain actions
Fixes for squads joining and disconnecting from servers
Fix for players being unable to fire or reload occasionally
Fix for users occasionally being able to hear VTOL damage siren constantly
Weapons retrieved from the ground now have the correct attachments
Fix for players getting stuck if ripping HMG off VTOL during destruction
Fix for being unable to detonate C4 after host migration on consoles
Fix for game not ending correctly if last opponent triggers a host migration
Fix for issue where sometimes rip and throw weapons would not deal damage in smoke grenades
Fix for relay in CTR becoming stuck if picking up relay during shotgun reload
Fix for icons disappearing occasionally in CTR
Fix for players occasionally spawning with wrong loadout in Assault (PC Only)
Last Man Standing no longer displayed in Hunter for players that have just died
Fixed issue with teams during host migration in Hunter/Assault
Significant optimisation to Medium detail settings (PC Only)
Particle optimisation (PC Only)

Data Patch B is a behind the scenes update and is automatically downloaded when entering Multiplayer. Patch B contains the following tweaks:

Melee whilst sliding damage reduced to match patch A's melee damage
Typhoon mid range damage reduction
Bow sensitivity reduced to match Assault Scope values on PS3/X360 as they have similar zoom values. PC remains as before
SCAR+Laser long distance effectiveness reduced.
Threat Awareness module levelling targets reduced to 3/10 enemy C4's destroyed
Potential fix for "Incoming!" Skill Assessment not levelling up correctly
Fix for Social Challenge skill assessments not being tracked correctly

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

gduck
"és a 700-as tápot is horpadtra szívja"

Álomban😄 Szép gép, de nem hiszem hogy 350W-nál többet eszik még csúcsrajáratva se 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Atomerõmûvek, na majd a vellanyszámla hehe...........
item
Jött egy update,mit javítottak?

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

kill3r21
😄 xD
Shep
És még nem lopták el a brazilok? 😊

kill3r21
Nekem meg mindekettõ nagyon bejön és mindkettõt kitoltam 😄
kill3r21
De ez is szar. MERT átvezetõbõl van...Ugye Darkipapa??? 😄
Mások vagyunk... én pl. még nem toltam ki a Far Cry 3-at, ezt meg igen. 😄
elite
Hát a helyzet az, hogy a második pályán járok, de már most unom. Persze nagy volt a hype, szép a grafika ki akartam próbálni, de nem gyõzött meg. A far cry 3-at imádtam, alig vártam hogy esténként játszhassam vele, de ez... delete

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

<#banplz>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ó! úgy írsz, mint ahogy egy homokos beszél. Ne rekámozd már magad, mert ez nem az a topic.

DarkSector
Hát ezt nem is figyeltem látod, de asszem van, majd megnézem.
Viszont New York-tól szinte diavetítés az egész.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szevasztok! Olyan problémám van h a második küldetésben amikor le kell csusznom egy drotkötélen és a kötél végén kiirja h checkpoint ott egyböl lefagy. Igy kezdhetem ujra elöbbröl. Valami ötlet?
tomsolo
Svejk ez mindenhogy.

Örülök, hogy a gátnál már nem kellet kisérgetni - lehet csinálok rá modot hogy arcon lehessen lõni, mert nagy igény lenne rá.

Nagylaci
Igen, ha játszani kezdek akkor piszok erõsen érezhetõ hátul, hogy löki ki a meleg levegõt a házból.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

The Protector
Megfelelõen ki is vezeti a hõt a gépbõl?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Igen, meg kell venni 😊

Sziasztok! Olyan problémám van h a második küldetésben amikor le kell csusznom egy drotkötélen és a kötél végén kiirja h checkpoint ott egyböl lefagy. Igy kezdhetem ujra elöbbröl. Valami ötlet?
<#vigyor>

Nagylaci
Mert kb. az is. AZ EVGA többnyire a referencia kártyákkal megegyezõ modelleket gyárt, de nekem valami ismeretlen okból kifolyólag nagyon tetszik. Pedig tényleg elég zajos, és nem is hût valami bivalyosan. Ennyit a józan észrõl azzal kapcsolatban, hogy miért veszünk meg valamit... 😊

Sir Quno Jedi
Háde ez oan, mint a stock hûtõ rajt. Hangos és nem igazán hût?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nagylaci
Itt az enyim':

Igaz melegszik, és eléggé felhangosodik játék közben, és a 700 -as tápot is horpadtra szívja, DE HÁT NEM GYÖNYÖRÛ?! 😄 😄 😄

Sir Quno Jedi
Háak az én asus dcu2-es gtx680-am meg kussol és maximuma 64fok, több órás játékbannyúzás alatt is (meg tesztek alatt is). Szóval ez is változó. Igaz brutális hûtés van rajta.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nagylaci
Amúgy van némi igazsága bizonyos nVIDIA modellekkel kapcsolatban! 😊 Az én EVGA GTX 580 -am például játék közben megpróbálja fogyasztásban lenyomni a mikrohullámú sütõt. És nem is áll rosszul... 😊 Ráadásul szerintem a kukoricát is hamarabb pattogtatná meg mint az említett konyhai eszköz úgy melegszik. De ez engem a vásárlásnál egyszerûen nem érdekelt.

Jedi:
Egy nagy sz@rt! Mindenki egy köcsög akinek nem S3 ViRGE -e van! Ez köztudott... 😄

Sir Quno Jedi
Ez hülyeség, csakis a Matrox Parhelia a legjobb, a többinek szar a szaga, izé színe! Akinek nem matroxa van az meg buzi (vagy nincs akváriuma).