3142
-
#2887 Igen ez profizmu a többi játékot mokusokkal modellezték. :D
Kár hogy pl az LA Noire messze fejlettebb mimikát használ. -
#2886 Cevat Yerli: a singleplayer elavult -
#2885 Akármilyen is lett a játék....itt kezdödik a profizmus...szerintem..
-
#2884 Igen, pont azt neztem en is. -
#2883 Szívesen, az én konfigom eléggé hasonló szóval neked sem lehet gondod. -
#2882 Koszonom szepen! -
#2881 Valószínűleg elég szépen, high -on talán very high -on, csak az élsimítást nem szabad magasra állítani, de amúgy tökéletesen. -
#2880 Sracok! Ezzel a konfiggal hogy ftuna a jatek?
2500k@4,5ghz, 2x4Gb DDR3, GTX 570, Win7 x64
-
#2879 Biztos az aktiválja hogy szüttyögnek a játékban és nem tolerálja a gamw ;-) -
#2878 Nem mindenkinek jön elő a hiba, ki tudja mi aktiválja a bugot. -
#2877 Én az összes Crytek játékot megjelenéskor vettem meg már ami jött PC-re és egyiket sem bántam meg, ez most kicsit bosszantó hiba de van más amivel játszhatok a patchig, -
Newfronter #2876 Nekem az eredetivel sikerült kitolni. -
#2875 Nálam Instant vétel lenne ha nem lenne csak Only Origin majd ha a közeljövöben lesz steamre akkor tuti beszerzem ! -
#2874 Hát remélem, mindenesetre azért durva a dolog, tényleg nem éri meg játékot venni :) -
#2873 Na épp ezt mondom hogy eredetiben még nincs rá megoldás gondolom majd az egyik patch-ben megoldják, viszont warezben ez a gond már javitva van ! -
#2872 Hát csak eredetire nem fogom rárakni :) -
#2871 Jah értem na erre való az Uj Reloaded Crackfix az már az Alpha Ceph hibát is kijavítja nálam nem volt gond jött egyből a köcsögje ! :D -
#2870 Nem lép ki sehol. Mikor a végén felmászok az alpha Cephez nem jön elő csak ott kuksol a féreglyukra tekeredve, tele az ea fórum ezzel a hibával. -
#2869 Pontosan hol is akadtál el ? Hol lép ki neked ?
Mert én most fejeztem be a Crysis 3-at most ment le a stáblista !
Normal nehézségen vittem végig 7 óra 38 perc alatt !
Van egy új Reloaded V2 Crackfix ebben már a Főbosst is javitják!
Az van fennt neked ? -
#2868 Tudod mi zavar, hogy nem tudom befejezni a single-t, na az zavar. -
#2867 Engem ez nem izgat, ha neki ez az élmény, csak sajnálni tudom, kár rajta bosszankodni. -
#2866 Engem nem zavarnak . -
#2865 Engem a pro -k nem zavarnak! Te félreérted az egészet szerintem. A profik ellen legalább sokat lehet tanulni, illetve igazi élmény őket egyszer - egyszer elkapni! :) Az csak jó nagy kihívás ami nem baj tulajdonképpen "amatőrök" ellen játszva nem lehet fejlődni, az csak állatkodás.
Engem azok a nyomorultak zavarnak akik a játékkal kapcsolatban felmerülő unfair hibákat, egyenlőtlenségeket kihasználva sokszor hatalmas, nehezen kivédhető előnyhöz jutva szopatják a fair módon játszó társaikat. A vicc az, hogy csak a játékos közösségen múlna, hogy mennyire jó/élvezetes egy játék és ezek a közösségek viszont nem hogy jobbá hanem általában idegesítővé teszik a játékot. Komolyan mi a baj az emberekkel? Ahelyett, hogy a játékot amit elvileg szeretnek próbálnák játszhatóbbá tenni éppen hogy bomlasztják? Szerintetek nem szomorú dolog ez?! -
#2864 planetside2? -
#2863 Kicsit sok lett a hiba, na már mindegy. -
#2862 De te csak 1 vagy a sok közül, a másik 100 meg lehet csak a multi miatt vette meg és a single-re rá sem nézett. Na eézrt van benne multi is, neked a single a jó, másnak a multi. Én sem vagyok oda a mindenhez rakjunk multit is elképzelésnek de szerintem itt kifejezetten szórakoztató lett és mivel elég sokan játsszák (kérdés meddig :)) ezért gondlom nem csak én gondolom így. -
#2861 "hát lényegében ez egy játék célja, hogy szórakoztasson, nem?"
arra ott a single, esetleg coop... kajak értelmetlen ilyen sztori alapú játékoknál energiát pénzt fektetni a multiba, hiszen úgysem tudnak úgy mellé állni ahogy kéne (vs. pl. egy kifejezetten multiról szoló játék)...
FC3/Future Soldier erre pl. jó példa... a coop még érdekes aztán már nem... (utóbbinál az ingyenes sokkal jobb multiban)... -
#2860 Mindenkinek adott a lehetőség a fejlesztésre és a testreszabásra. Minden játékban megvannak a prok akik napi hosszú órákat tolnak a játékba és a profizmusukkal rontják az egyszerű játékosok játékát. Van elég sok multi a piacon ahhoz, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Én is jobban szeretem a taktikásabb kevésbé gyors multikat pl anno a CS most meg a GRO de szerintem a Crysissal is el lehet szórakozni egy darabig, csak nem kell túl komolyan venni, első 1-2 mapon engem is zavart, hogy folyton lelőttek de utána túltettem magam meg rájöttem pár apróságra és máris jobb élvezetesebb lett a játék és hát lényegében ez egy játék célja, hogy szórakoztasson, nem? -
#2859 Szánalmas. -
#2858 Alpha Jackal:
Nekem erről egyetlen egy dolog jut eszembe így hirtelen. Hogy nem szeretnék benne részt venni! :) Ezek biztos nagyon örülnek maguknak, hogy milyen ügyesek (pedig nem), és tényleg nem fogják fel, hogy egy csomóan megutálják miattuk a játékot?! Mondjuk ez most eléggé hidegen hagy mert a Crysis 3 multija amúgy sem érdekelt különösebben. -
#2857 Én nem szeretem az ilyen esztelen lövöldét inkább a GRO de ez most valahogy bejön a hibák ellenére is. -
#2856 egyet értek veled!!! -
#2855 Lol... :D
Jah, és látod amúgy a ping -emet?! Simán az egyik legjobb a szerveren. Csak a szerverkeresőben listáztasd egyedül az európai szervereket. Ott jó lesz a ping -ed. Nekem szinte mindig ennyi körül van. Szóval nem azért van az íj baromsága, annak tényleg komoly assist -ja van. Hunter módban én is sokszor nyomok olyan kill -eket amiről látom, hogy kamu.
Én meg az unfair, csaló játékosok mellett nem nagyon tudok elmenni, mert önző, arrogáns módon kárt okoznak vele a tisztességesen játszó közösségnek. Szerintem bármilyen magatartás addig nézhető el amíg másnak nem ártasz vele. Ebben gondolom a többség egyet is ért. Csakhogy a tisztességtelen előnyöket kihasználó és/vagy csaló játékosok megkeserítik a "normálisak" életét mivel azok azt látják, hogy megszakadhatnak akkor sem tudnak elérni ellenük semmit.
Szóval a gond az, hogy ezek a vér istvánok téged, meg engem használnak a multiplayer "ágyútöltelékeinek" mint te single -ban a botokat. Szóval multiban tényleg nem egy halhatatlan gyilkológép vagy, hanem te vagy a rohadékok golyófogója. Hát, én akkor inkább már a halhatatlan gyilkológép szerepére szavazok! :) Persze azért vannak tisztességes meccsek is, csak elég sok a szánalmas sajnos. :( -
#2854 Engem szerencsére ez nem érdekel.Ha valakit az izgat fel hogy 200 méterről egy helyben láthatatlanul lő mindenkit esetleg még csalást is használ hát tegye.Ha neki ez örömöt okoz akkor csinálja.
Multiban legalább érzem hogy halandó vagyok nem mint singlebe ahol két évente ha meghalsz még legnehezebb szinten is.
Nekem tetszik bár nem vagyok nagy multis (mert mindig kell a torrent upload és az mellett nem lehet ) -
#2853 Pedig ez a multi ezer sebből vérzik! És csak, hogy én mennyire leszarom a K/D arányt:
Szóval elég brutálisan én lettem az MVP úgy, hogy a K/D ratio -m bűn rossz. Amúgy ez a kép és az értékek átgondolása azt is megmutatja, hogy miért rühellem már szinte MINDEN ilyen játék multiját. Szóval én inkább az olyan játékmódokat kedvelem ahol van valami cél és nem csak egymást kell teljesen átláthatatlan módon mészárolni. Viszont ezekbe a játékmódokba a játékosok többsége éppen, hogy óccsó' killekért jár. Elvégre a (mondjuk) a crash site -nál pontosan tudja pistike, hogy a tényleg korrektül játszó játékosok hol lesznek. Persze ennek a fajtának eszébe nem jut a cél közelébe menni elvégre akkor meg lehet murdelni. Hanem szépen távolról lelövöldözgetik a célra . Egy szó mint száz én már ott tartok, hogy a multiplayer játékok messze legrosszabb "alkatrésze" a sok primitív játékos. Majdnem minden játékban vannak bizonyos unfair dolgok (akimbo, GL, stb...) amik rongálják a játékélményt és éppen, hogy egy pici intelligencia kellene, hogy ezeket ne használja az ember. De nemhogy ezeket használja a legtöbb vér istván, hanem még csalnak is. Szóval ne haragudj, de szerintem az átlag multi FPS player -nél a Crysis AI vezérelt ellenfelei is intelligensebbek. (Hatalmas tisztelet a ritka kivételnek!) -
#2852 Nekem semmi bajom a multival jól szórakozok annak ellenére is hogy full low szinten tolom mert egy fos vagyok benne.
De nekem nem a kill/death arányszól semelyik game multija sem hanem a hangulat stb meg hogy nem a hülye AI ellen tolom hanem inteligens emberek ellen!
Ezt a mellélövés dolgot én is látom mindig a killcam-ben ,de szerintem ez a 300-as pingnek köszönhető mert normális szerveren még sosem voltam.
Láttam olyat is nagyon sokszor hogy aki lelőtt engem úgy mentem felé hogy csúszok a talajon vigyázzállásba a kezembe meg nincs is fegyver, holott lőttem rá mint a barom!
-
#2851 Sajnos a multi szerintem(!) majdnem teljesen komolyan vehetetlen. :( Teljes CoD kopi csak itt még meg is van fejelve az egész a nanoruha lehetőségeivel. Na ha a CoD kaotikus akkor nem tudom ez micsoda..? Mindenki össze - vissza szaladgál, jó részük láthatatlanul, akkorákat ugrik mindenki mint valami szuperbolha, az armor mód miatt a lövöldözés is valami komikus tunkolássá silányul. Arról nem is beszélve, hogy szarvashibákat követtek el a készítők! Most komolyan a még single -ben is OP íjat tényleg egy az egyben be kellett tenni a multiba?! A kedves gyökér játékosok egy elég komoly hányada azzal szórakozik hogy cloak -ban ücsörög egy lehetetlen magaslaton és nyilazgat le mindenkit. Ráadásul az íjnak akkora csaló aim assist -ja van, hogy az gusztustalan. Az ilyen elhalálozásaim közel felénél egyértelműen mellém lő a delikvens, de mégiscsak eltalál. Ebben szerepet játszik az is, hogy a hitbox (még egy CoD feature!) nagyobb mint mi magunk és mintha nem is teljesen mozogna együtt velünk. Lehetetlen módon ráadásul egy fair fegyverrel amúgy is nehéz az íjászokat lenyomni mert elég sokat kell beléjük tunkolni, de az a szar meg one hit -el! Következő idiótaság az air stomp. Ettől komolyan eszem megáll. Gyakorlatilag jóformán észrevehetetlenül felülről rád zúdul az ellen és esélyed nincs védekezni ellene. Obj. based játékmódokban ahol területet kell védeni rendesen Benny Hill -show lesz emiatt a játékból. Egy csomó alkalommal a cél olyan helyen van ahova könnyedén be lehet ugrani. És mivel az air stomp szinte biztos 1 - 2 kill(!) ezeken a helyeken mindenki ezt is csinálja. Ami ilyenkor megy az komolyan szánalmas... Persze nem a játékosok tehetnek erről, hülye a rendszer.
Aztán sajnos rettentő brutális kombó a shotgun + futok, ugrálok mint a veszett kenguru. Baromi hangulatos a látvány, meg azok a közelharcok amit ez eredményez. A játék lehetőségei miatt könnyedén a közeledbe kerülnek és ott már tehetetlen vagy a shoti ellen. (Jó, nem teljesen, de nagy mák kell ellene. Vagy shoti...)
És ezek csak a játék marhaságai, arról már ne is beszéljünk, hogy már most elég sűrűn összefutok olyanokkal akik aim -oznak. Szóval tényleg frankó lenne egy olcsóbb, és multi nélküli változat, én is inkább abba fektettem volna be. De hát könnyű belátni, hogy az nagyon nem érdeke a készítőknek anyagilag. -
#2850 Nincs és nem is lesz a játékhoz alapból Dx11-es VGA kell ! -
SovereignXY #2849 üdv all!
Bármi esély rá, hogy jön ki egy direct x 10.1 support patch vagy vmi? -
Azért itt is csaltak a készitők, azért eléggé más ez a vidi mint a végleges, mindha jobb lenne, dúsabb is...nemtom, szerintetek?