3142
-
#2942 EZ JOBB ;) -
mester1987 #2941 Vajnyit talán. -
BorzTej #2940 Hellosztok! Nem játszottam még a játékkal, csak az első kettővel. De lenne egy kérdésem
SPOILER :
SPOILER :
***************nomadról, és psyhorol meg tudunk valamit??************************************************************************ -
mester1987 #2938 Oké! -
#2937 rendben.
de akkor ne tegyék ide. -
#2936 Offolni és vitatkozni meg ki hogy csinálja a videokat témázni vannak chat fórumok meg off topikok,kérem ott folytassátok! -
mester1987 #2935 Visszatérve a játékhoz. Én úgy éreztem magam a Crysis 3-ban, mint egy hangya a fűben. Akkora épületek, hajók, magaslatok vannak. Sok helyen sajnos ki se lett használva ez a nagy terület. -
#2920 A hangja az igen fura picit mindegyik tagnak de nem szándékosan torzítja el...különböző emberek vagyunk ez végett ne utáljuk egymást. :D
Oks ha azt mondod neked nem tetszik, elfogadom, csak elsőre nem értettem kire írtad. :D -
mester1987 #2919 Ott a pont! -
#2918 sztem a hangja alapján ua. a figura, ha nem így van, tévedtem. ettől még uo. idétlen, erőltetett majmolása a külföldi hasonló barom videóknak.
ennyi, és nem több.. -
#2917 Most persze baromság volt egy ilyen videót berakni egy olyan topikba ahová Crysis fanok járnak, érthető okokból, de nem csak ők mondták ezt el hanem a nagyobb netes forumok, újságok tesztjein is kb ezt olvasni, van egy "szépen becsomagont semmi".
És ezzel nehéz vitatkozni, én kb a 3/4-éig láttam, de semmi érdekes nincsen benne, a pályák közt nem értem a kapcsolatot, persze értem hogy ez innen nyílik az onna , de az egyik egy sötét romos világvége, utána meg a napsütötte pázsiton kell mászkálni, meg a szokásos üresség benne volt a játékban, nekem az a rész a nagy füvesen a vonatoknál konkrétan ciki volt, mikor jött 1 vagy 2 idegen a füben majd elmentem jobbra a pályarész széléhez beálltam egy sziklán egy gépágyú mögé elindult 30 élien legyilkoltam és már ment is a vonattal a következő pályára.
Oké van ahol van egy-két feladat, de többnyire ha nem vagy nagyon ilyen bolyongós akkor simán akár 1-2 perc alatt végigsétálsz a pályákon.
Nem vagy ráutalva hogy kihasználd a nagy területet.
De ezt én állítom, saját szubjektív vélemény. -
mester1987 #2916 Ez esetben a Crysis 3-mat. Inkább várok reálisabb értékelésre :) -
#2915 Várj most te melyik videóra írod?
Én azt nézem ami a Bemutatjuk: Crysis 3...:D
Te nem KriszHD videójára gondolsz? Az szólt ékes hangon asszem hogy jé esik az eső. Ha nem az ő videójában volt akkor elnézést, én úgy emlékszem.
Biztos ciki, ezt én is észrevettem és ez így van ez azért trükköznek az arcokkal mimikára hogy szebb képe legyen, nagyobb feladat lett volna ha nem csak a szája mozogna, hanem ráncok lennének a homlokán stb.
Ez persze nem egetverően baj de ebből látszik hogy beállított fény-árnyék stb van az arcokon, vagyis kevés részem real-time. -
mester1987 #2914 Persze poénosak, csak aki a Crysisban is dumált, annyira tróger, hogy borsódzik már a hátam, mellesleg lerí róla, hogy le akar húzni valami címet. -
#2913 melyik is?
Dead Space-ben, bakker esik a hó!
a Crysisban, vazzeg esik az eső...
ez poén?????
Én kérek elnézést.. akinek meg ez tetszik, sajnálom.... Te Dark, ennél jobb vagy. Komoyan gondolom...
Ez a figura valami über-nonpluszultra akar lenni, olyan szinten, hogy az valami hihetetlen.. Az elején, amikor az arcok grafikájáról van szó, azt mondja,hogy a grafika nem semmi, de hogy az animácóban Ő látott valamit, ami neki, hát, valahogy.. ccccc. ŐŐŐŐŐŐ... őőőő..cccccc..
ez a gyökér valami programozó valami komoly cégnél, vagy ki? -
#2912 Engem nem zavar amíg nem személyeskedik, engem ezzel nem zavar, nem bánt meg, ha egy játékról beszél.
Sőtt én sok poént le is szedek a videókból, azok tetszenek is. -
mester1987 #2911 *akcentusu/beszédstílusu -
mester1987 #2910 Elég gyökér maga a személy stílusa. Több, mint valószínű, hogy ezért. Tudod az a alja-tróger akcentusú/beszádstílusu. -
#2909 Ez milyen már -
#2908 A-a. Sorold a hibákat amit észrevettél. :) -
#2907 Viccelsz? :D -
#2906 Magyarul az a zoly? De miért kéne ettől még kitiltani egy videót? -
#2905 leírtam magyarul azt hiszem.... -
#2904 Várj most a youtube videó tulajáról van szó vagy TBTPumpa-ról? -
#2903 attól ez a csávó akkor is úgy irritál... mármint a videó készítő... -
#2902 Szerintem semmi rosszat nem mondott most. -
#2901 hogy unom ezt a pofát.....
ekkora gyökér régen született...
ha soha nem válaszol -magyarul reklámozza magát- miért nem törlitek innen a csába ezt a szart????????? -
mester1987 #2900 Bár a Zoli reálisabban elmagyarázza. -
mester1987 #2899 Úgyszint! -
#2898 Már vártam.
2:50-3:11-ig OMG! :D -
#2897 -
#2896 mivel az Ő cége még nem volt képes összehozni egy normális kampányt náluk nem csoda, hogy ez a szitu.. -
mester1987 #2895 Ettől félek évek óta vagyis úgy 2008 óta biztos. -
#2894 Hát én is csak a GRO-val de fizetni eszembe nem jutna benne valami vacakért. -
#2893 A jó oldala hogy free tehát letolod és elfejeted örökre.Én biztos nem fizetek majd ilyen játékoknál pár db szarért.
Eddig se játszottam f2p játékokkal ezután sem fogok max ha muszáj lesz mert nem lesz más ,de akkor is csak az only valóban free részével.
-
#2892 Azért nem csak végletek vannak. -
#2891 Egyik cég sem nézi a játékosok érdekeit.Lesznek ilyen free to play szarok aztán a 1x éves gyerekekből meggazdagodnak majd akik eltartják őket mert megveszik az új egységet,járművet,fegyvert stb.
-
#2890 meg valaki igényli, a buta AI-t, nekem a sok multis vérpistike cask felbombázza az agyam :D -
#2889 Hát remélem nem lesz igaza, mert ezek a multis marhaságok ideig óráig jók de egy igényes single-el nem érnek fel. -
#2888 Igen, kb az az 1 játék, a többi nem nagyon :)