3142
-
#2847 Multiban van, sajnos. -
#2846 Fraps-al pl. -
Stan76 #2845 Sziasztok!
Kérdezném, hogy milyen módon lehet elérni, hogy mutassa az FPS-t.
Köszönöm. -
#2844 én se nagyon, de C2-höz képest tényleg sötét, és swarmer se volt benne :( -
#2843 Maxtreme sötét pályás dolgát meg nem értem, volt 2 éjszakai pálya, meg a barlangos Hol itt a probléma? Játék nagy része világosban játszódott. -
#2842 Hát mivel a single-t nem tudom egyelőre befejezni ezért multizam vagy 4 pályát és meglepően jó a dolog, nagyon pörög az egész, és hát sajnos elég sokat is haltam de azért sikerült majdnem annyit ölnöm is :) Nyerni is sikerült már, nem rossz ez :) -
#2841 Megnéztem, jól döntöttem mikor elég. A végén akkora csavar van benne mint a Rumcájszban...
Ez fószer írta egyébként:
-
Sunrider924 #2840 Nem kell semmit folytatni, nezni kell ;) -
#2839 Hát nem tudom lesz-e kedvem folytatni a bohóckodást... a buta Svejket nem szeretném többet látni, - így a sztoritól se várok sokat - az alpha cept (meg a másik főboss is ilyen volt) harc rémunalmas... mivel szinte semmit se kell használnom a suit adta lehetőségekből...
A multira talán még ránézek - bár őszintén az ilyen játékoknál ha lenne no multi opció vételkor, szívem szerint olyat vennék...
Elég könnyű hekkelni a játékot egyébként, bár rádobták a securomos entigritás figyelést, szart se ér mert könnyű megkerülni... plusz az értékeket nem védi/nézi semmi elég freezre tenni pl. az ammot és sose fogy el... (de még így se bírtam rászánni magam az alpha cephtre.) :) -
#2838 Én is mászkáltam ott egy pár percet.
Remélem hamar jön a patch, mert elég idegesítő ,hogy nem tudom a bug miatt befejezni a játékot! -
#2837 Én is szoptam egy nagyot ott. (Visor miért nem mutatja?) :) -
#2836 jó meg van köszi, vak vagyok :D -
#2835 Felmész a balra lévő lépcsőn oda ahova ha lenyílna a híd pont elérne a vége, na ott gy panel rajta egy kapcsoló -
#2834 dögöljek meg ha látom mit kell useolni :( -
Sunrider924 #2833 Storno, az az automata loveg, kicsit meg inkabb balra, ahol a hidat felvontak. -
Sunrider924 #2832 Bal oldalan a kepnek, pont a vizorod kijelzoje folott az a feher konzol, azon kell az F betus muveletet vegrehajtani. -
#2831 Balra fel van egy kapcsoló -
#2830 oda hogy jutok át?
-
Sunrider924 #2829 Ha esetleg megis meggondolod es megnezned pontosan mi is van az Alpha ceph legyakasa utan. Ajanlom figyelmedbe a kis szosszenetet a credits utan, ami eleg hosszu de jo zenek mennek alatta:
Crysis 3 ending and credits -
#2828 Na látom az ea fórumon is panaszkodnak a hibára. Hát panaszkodok én is, hátha előbb javítják! -
#2827 Hát ezt nem hiszem el, nem jön elő az a szar, pedig már korábbi helyről is folytattam de semmi. -
#2826 Jó film? Azt mondják a végére unalmas lesz, igaz ez? -
ttt1 #2825 Most nézem a Company of Heroes filmet abban Vinnie Jones eléggé hasonlít Psycho-ra .. -
#2824 akkor se lesz benne örömöd ha előjön....
[THE MOST MEANINGLESS BOSS IN THE HISTORY OF GAMING] -
#2823 Na bebugzott a játék a végén. Alpha Ceph aztán nem jött elő senki csak forgott a féreg lyuk és kész semmit nem tudtam sebezni, remélem újratöltés segít a dolgon! Ráadásul ez már a friss patchhel. -
mester1987 #2822 Be kéne jelenteni a Crytek-nek a hibát, hátha javítják. -
#2821 Jó, akkor vegyük úgy, hogy végigvittem. :)
Szerény véleményem:
- a grafika/engine nagyon jó, főleg a nagy tereknél teljesített szépen, ellenben lett pár hely (főleg a szűk, alagutas részek) ami azért elég igénytelenre sikerült: béna textúrák, modellek.
- elég bugos - bár a patch már javított belőlük sokat, azért sikerült a kettőben is meglévő pár enginere jellemző bugot átmenekíteni
- effektek: néhol nagyon jók lettek, bár némelyik pályán annyi van, hogy konkrétan játszhatatlan a játék, főleg a vége fele a super nano suit feltöltés a sötétben minden, csak nem jó.
- kiegyensúlyozatlanság: ez sajnos sok elemére igaz. Én örültem volna sokkal több fegyvernek és annak is ha jóval használhatóbbak - a legjobb példa pl. a HL 1 ahol szinte minden fegyvert érdemes volt használni itt kb. a kettőhöz hasonlóan fogunk max 2-3-at használni mivel hol nem lesz hozzá kiegészítő vagy nem lesz hozzájuk ammo. Kérdés persze, hogy a nyíl mellé mi értelme van másik fegyvert használni, mivel kb. sose fogyunk ki belőle. A fejlődésnek kb. semmi értelme nincs annyira rövid a játék, köztük is azok hasznosak amelyikkel lehet csökkenteni az energia felhasználást pl. (cloak). A harcok egyébként nagyon könnyűek, ráadásul néhány helyen elég átfutni a checkpointig lövés nélkül... ettől függetlenül voltak érdekes pillantok csak kevés van belőlük.
- történet: meggyőződésem, hogy az EA-nal van vmi sötét kazár aki ezekbe beleszól, meghatározza, mert a sztori balfékségével sok párhuzamot véltem felfedezni a többi EA-s (Bioware) játékkal. A Svejket azért fogjuk a legjobban utálni mert folyamatosan belemászik a pofánkba és onnan harákolja a blődségeit...
Egyszer érdemes végigjátszani, de nekem pl. a kettő sokkal jobban bejött. -
#2820 yep -
#2819 Az alpha cepht legyakása után credits jön? Csak azért kérdezem mert azt hiszem itt untam el... -
kirpill75 #2818 http://youtu.be/HkrX_oOfeT4 -
dubel #2817 Low-on 55-60fps-el megy,de 25-30-közé akarom beállítani úgy,hogy minél szebb legyen. -
dubel #2816 kösz -
mester1987 #2815 Így pár pálya után azt mondom: ez igen.
Ebbe benne van minden, ami a 2-ből hiányzott és ami benne volt az 1-ből. Sőt még az első Far Cry-ra is hasonlít néhány elem. Így kell ezt!
Ja és nem utolsó sorban amilyen átvezetők vannak benne, meglesném FULL MAX-on mondjuk egy olcsóbb kivetítőn :))) -
#2814 Gyorsan kell mozogni fedezékek mögé. -
Kvg #2813 bocsi a dupláért, most válaszolok.
Én csak simám low -ra állítottam és jó lett még demóban. Tegnap írtak róla bövebben olvass vissza! -
potyi21 #2811 Hali. Hogy tudnak azon a palyan tulemenni ahol lezerek lovoldoznek ram ? mar 20X megprobaltam,sehogy sem sikerul :(( .ja amugy hogy tudok screen shotot csinalni ? -
#2810 árnyék, shading, objects -
dubel #2809 2,5-éves a gépem és most először fordult elő,h full grafikán csak 15-20fps-el megy a játék
Mit érdemes először visszább venni amitől magasabb lesz az fps,de nem rontja annyira a látványt?
-
Sunrider924 #2808 Nem csak a Scorcher volt uj egyseg, hanem a scanner ropkodok amik cloak-on keresztul is lattak Prophet-et es emp robanassal semlegesitettek a ruhajat, de az alien mastermind is egy uj "boss" volt.
A jatek konnyu de ez nekem jo volt mert nem torte meg a tortenet lenduletet. Nekem egyertelmu a tortenet, de ahogy latom sokan mast ertenek/mashogy ertik vagy nem akarjak erteni.
Az en verziom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akik nem ertik a tortenetet, azok abban buknak orra, hogy Prophet nanosuit-ja mar reg nem a Crysis elso reszeben szereplo nanosuit, sot mar a masodik reszben is 2es verzioszama volt(nanosuit 2.0) es akkor meg nem is vettuk szamitasba a tunguzka iteraciot, amivel az a nanoruha nem kicsi generacios ugrast hajtott vegre. Igy egyaltalan nem olyan meglepo hogy a ruha mintegy lemasolta korabbi viselojet, es amikor Alcatraz elmeje megsemmisult, az ures babot/testet a ruha feltoltotte Prophet emlekeivel/lenyomataval, es az uj entitas Prophetkent azonositja magat a Crysis 2 vegen. Hangsulyozom, nalam egyertelmu hogy a masodik resz vegen a nanosuit mar egyfajta szimbiota de meg elnek a nanoreszecskekre kihato korlatozasok, amiket a 3ik reszben teljesen feloldanak.
Szerintem kerek lett Prophet tortenete es a katartikus befejezes is nagyon utott. Ami szemely szerint zavart hogy talaltam olyan kommenteket mas oldalakon, amik arrol szolnak, hogy lesz meg 3 resz, ez kicsit hazavagta nekem az egeszet, mert igy most kerek a tortenet(a lemeno nap fenyeben a maganyos hos ellovagol - They called me Prophet. Remember me) nem kell ezt sehova se folytatni. -
mester1987 #2807 (Akit érdekel)
Crysis 3 Cvar Configurator
Részletesebb, mint valaha :)