CRYSIS 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Van egy viszonylag régi, de a mai napig tökéletes videokártyám, egy 5750 -es ami ugyan már egy kicsit kevés a Crysis 3 -hoz, de én annyira szeretem, hogy ezért a játékért le nem cserélném, mivel amúgy minden más játék élvezhetõen fut vele."
Ennyi. Tetszik érteni? 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Még hogy többet fogyaszt és nem minõségi az hülyeség, vegyük a Geforce GTX 660 OC VGA kártyát ugye amiben a 106k Nvidia chip van, alap járaton 107-110 Wattot fogyaszt terhelve is max 147-150 Watt brutális hûtése van 23 fok még a szobámban is melegebb van 😄 és nagyon csendes 33-35 DB zajos ! Terhelés alatt is max 53-55 Fokos a kártya !
És ott van a Geforce GX 660TI ami még ennél is jobb és minõségibb kártya !
"Az Nvidia köztudottan nem olyan jó minõségú, hiszen többet fogyaszt es regebben is tisztabb volt a kepe a Radeonoknak."
Már most bánom a következõ mondatokat, de akkor is... Hogy a tökömbe van összefüggésben a fogyasztás és a minõség??!! OK, többet fogyaszt, de attól még lehet jó minõségû! Bakker... És mi az, hogy "TISZTÁBB" volt a képe a Radeonoknak?! A "tisztaság" -ot azt hogyan mérik? Mi a mértékegysége? Írd azt, hogy nem tetszik az nVIDIA zöldje, vagy mittomén' az nVIDIA egy nagy köcsög szerinted (szerintem is, az AMD -vel karöltve), de ne gyártsunk már mondva csinált érveket a saját személyes preferenciáink másokra erõltetése miatt. Persze tudom, hogy én vagyok a hülye (és tényleg!) mert ez Magyarországon gyakorlatilag nemzeti sport elég csak a politikai közbeszédet megnézni. Na bocsánat mindenkitõl, dögöljön meg a szar nVIDIA! Meg az AMD. Meg az intel. Meg az összes többi gyártó. 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Egy jol optimalizalt kartya, evek mulva is sokat er, csak ennyi a conclusion.
Pl szegény AMD procikat sokak még mindig az ezer éves intel vs amd elfüstöl ha leveszed a hûtõt videoból táplálkoznak hogy az amd szar fos melegszik olyat ne vegyél.
Biztos neki is volt nvidiával valami kifogott gyári hibás cucc és egybõl általánosít.Ezt csak õ tudhatja!
Én mindig azt favorizálom ami ár érték arányban a jobb.
Next PC upgrade: 2022
Most komolyan mondod, hogy 35-40 között vagy és képes vagy rajongani egy videokártya gyártóért?! Én meg az nVIDIA -t favorizálom, de gõzöm sincs mi értelme ennek a fene nagy ellenségeskedésnek egy ilyen ostoba, jelentéktelen hülyeségen. Nekem a GTX580 -am csak egy eszköz, mûanyag meg fém elég hatékony módon összerakva. 😄 De hogy én lenézzem az AMD -t, vagy bármilyen más gyártót, eszközt az egy nagy orbitális ökörség lenne. Úgy 16 évesen talán elmegy ahol az ember még mindenben versenyt lát, de aztán...
Még egyszer bocsánat, de ezt a mentalitást én annyira nem értem.
3 éve mióta megvan a 5750-es Radeonom (Nvidia sic forever) ez az elsõ játék ami eléggé belassul full grafikan, full HD felbontason. A Far Cry 3 is neccess volt, de ott csak az antialisatol kellett megvalnom, hogy élvezhessem a jatekot majdnbem úgy ahogy a többi gamer, de joval frisebb es dragabb videokarival. Persze nincs 60 FPS-em, de minek eleg a 25 is.
Ezért a jatekert meg nem fogok upgradelni. Radeon 5750 Vaporex is forever.
Vagyis nincs itt problem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Amúgy nem értem ,hol vannak azok a sok sötét pályák eddig 2 volt a kínai meg az elsõ. Cell "központ" elõtt mi durva csata folyt már! Hát nagyon jó ez a játék nem érdekel ki mit mond. A végét biztos megint elszúrják szokás szerint de az lenne a meglepõ ha nem 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De itt minden alacsonyon van a textúrák nélkül!
Ha a textúrák is alacsonyak akkor is néha érezhetõ még az "input lag" is, amirõl írtunk.
A LOW az nem olyan lóv mint más játékban...mindenhol más szintet jelent a lóv ítt a lóv még mindig messze szebb egy átlag fps-tõl amiben oda van írva hogy Ultra High.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A szánalmas feltételezés meg a csalásra irányult, amire most írtad meg a választ, így érvényét vesztette. Teljes mentést talán a gamecopyworld.com oldalon találsz (ált. szoktak feltölteni teljeset, persze ha beküldik).
és legalább TUDOK játszani vele...vagyis a semmitõl jobb. 😄
Nekem megteszi mert így is korrekt, fõleg az FXAA miatt mert a low grafikáról elsimítja az éleket, szóval...próbáljátok ki nyugodtan akiknek amúgy nem megy. <#vigyor5>#vigyor5><#eljen>#eljen>
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
1366x768 (minden details LOW, kivéve FXAA - ON), ablakmód.
Így normálisan megy a gépemen.
Most Fpocok-al teszteltük, és igen nincs Input Lag!!! 😊
A lenti politikus-hasonlatot meg nem értem, mert a két mondatból, ami alkotja, az egyik értelmezhetetlen. De lehet, bennem van a hiba, amiért fel mertem jönni a fórumra. Én kérek elnézést.
Gaming is believing.
Viszont ablakaban nem fogom játszani... na erre varrjatok gombot 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Crysis 2 IFV-s küldetése sokkal tutibb volt.
Nekem a játékmenet kissé csalódás volt. Azt gondoltam sokkal jobban érzõdik majd rajta a posztapokaliptikus hangulat. A train yard az tényleg jó lett, meg amikor bementunk a föld alatti, elhagyott laborba, az olyan sci-fi STALKER hangulatú volt. Csak csinálhatták volna valamivel parásabbra. A Crysis 2-ben szerintem látványosabb jelenetek voltak. Összeomló épületek, becsapódó ûrhajók, földbõl kitörõ "dárdák". Ami viszont jó, hogy több interakció és valamennyi érzelem (Psycho) is látható a játékban. Jó pont, hogy kihallgathatjuk a CELL katonák beszélgetéseit is, meg ez a hackelés is színesíti a játékmenetet. Az utolsó elõtti misszió szerintem kissé gagyi lett. Amikor a kietlen pusztaságon áttörve ki kell iktatni az ellenséges ütegeket, hogy Psycho a VTOL-lal piruettezve szanaszét lõjje a mittomén miket. Összeségében nem rossz, de én többet vártam a sorozat utolsó epizódjától.
Na de hátra van még a multi. Remélem az jobban bejön majd, eddig nem rosz.
YouTube: 23Drazse
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Én 2-at oldottam fel 1 sorba, erre 4-et tesz be. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy aki ismert Splinter Cell játékokba és a Crysist is szereti annak ez is be fog jönni. Mellesleg loptak még egy picit a Rage-bõl is. Mivel ugyanazok a fejlesztések vannak, mint ott a nyílpuskán. Ötletes.
Mindjárt mutatom mire gondoltam pontosan!
Gaming is believing.
Nézem a turorialt xD