CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Igy már érthetõ ! 😄
Nagylaci
Necsinájjad' má! 😊 Pont ezt próbálom magyarázni, hogy NINCS OLYAN, hogy valamelyik ténylegesen jobb lenne a másiknál. Mindkettõnek vannak elõnyei és hátrányai is. Ez az "utálósdi", "szeretõsdi" gyerekes és céltalan. Leírom, hogy Zoliz #2769 -es hozzászólása igazából hogyan kellene hangozzon.

"Van egy viszonylag régi, de a mai napig tökéletes videokártyám, egy 5750 -es ami ugyan már egy kicsit kevés a Crysis 3 -hoz, de én annyira szeretem, hogy ezért a játékért le nem cserélném, mivel amúgy minden más játék élvezhetõen fut vele."

Ennyi. Tetszik érteni? 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

wesker24
Na erre rá kell hogy cáfoljak ! 😄

Még hogy többet fogyaszt és nem minõségi az hülyeség, vegyük a Geforce GTX 660 OC VGA kártyát ugye amiben a 106k Nvidia chip van, alap járaton 107-110 Wattot fogyaszt terhelve is max 147-150 Watt brutális hûtése van 23 fok még a szobámban is melegebb van 😄 és nagyon csendes 33-35 DB zajos ! Terhelés alatt is max 53-55 Fokos a kártya !

És ott van a Geforce GX 660TI ami még ennél is jobb és minõségibb kártya !
Nagylaci
Távol álljon tõlem bármilyen (fõleg ilyen jellegû) vita! Éppen ez a lényeg, hogy be kellene látni, hogy vannak az egyéni SZUBJEKTÍV szempontjaink amit nem kéne megpróbálni leerõltetni mindenki más torkán.

"Az Nvidia köztudottan nem olyan jó minõségú, hiszen többet fogyaszt es regebben is tisztabb volt a kepe a Radeonoknak."

Már most bánom a következõ mondatokat, de akkor is... Hogy a tökömbe van összefüggésben a fogyasztás és a minõség??!! OK, többet fogyaszt, de attól még lehet jó minõségû! Bakker... És mi az, hogy "TISZTÁBB" volt a képe a Radeonoknak?! A "tisztaság" -ot azt hogyan mérik? Mi a mértékegysége? Írd azt, hogy nem tetszik az nVIDIA zöldje, vagy mittomén' az nVIDIA egy nagy köcsög szerinted (szerintem is, az AMD -vel karöltve), de ne gyártsunk már mondva csinált érveket a saját személyes preferenciáink másokra erõltetése miatt. Persze tudom, hogy én vagyok a hülye (és tényleg!) mert ez Magyarországon gyakorlatilag nemzeti sport elég csak a politikai közbeszédet megnézni. Na bocsánat mindenkitõl, dögöljön meg a szar nVIDIA! Meg az AMD. Meg az intel. Meg az összes többi gyártó. 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Az Nvidia köztudottan nem olyan jó minõségú, hiszen többet fogyaszt es regebben is tisztabb volt a kepe a Radeonoknak. Én vettem pontosan 3 eve, 32 ezer forintert egy Radeont az elsõ DX11-est és 3 évvel késõbb is tökeletes 1-2 kiveteltõl eltekintve minden játékhoz méghozzá 1980*1200-ben full grafikai beallitasokkal. Egyedul FramePerS-ben nem ad annyit, mint egy 256 bites és magas orajelu, tobb ezer shaderprocesszoros, draga 60e+ Ft kari. Ne engem szidj inkabb azokat akik azt mondjak vegyel ujabb es gyorsabb videokartyat, plane Nvidiat..

Egy jol optimalizalt kartya, evek mulva is sokat er, csak ennyi a conclusion.
grebber
Felesleges ilyeneken vitatkozni mindennek van valami oka!

Pl szegény AMD procikat sokak még mindig az ezer éves intel vs amd elfüstöl ha leveszed a hûtõt videoból táplálkoznak hogy az amd szar fos melegszik olyat ne vegyél.
Biztos neki is volt nvidiával valami kifogott gyári hibás cucc és egybõl általánosít.Ezt csak õ tudhatja!

Én mindig azt favorizálom ami ár érték arányban a jobb.

Next PC upgrade: 2022

Nagylaci
Bocsánat az off -ért, de:

Most komolyan mondod, hogy 35-40 között vagy és képes vagy rajongani egy videokártya gyártóért?! Én meg az nVIDIA -t favorizálom, de gõzöm sincs mi értelme ennek a fene nagy ellenségeskedésnek egy ilyen ostoba, jelentéktelen hülyeségen. Nekem a GTX580 -am csak egy eszköz, mûanyag meg fém elég hatékony módon összerakva. 😄 De hogy én lenézzem az AMD -t, vagy bármilyen más gyártót, eszközt az egy nagy orbitális ökörség lenne. Úgy 16 évesen talán elmegy ahol az ember még mindenben versenyt lát, de aztán...

Még egyszer bocsánat, de ezt a mentalitást én annyira nem értem.

Crysis 3:
3 éve mióta megvan a 5750-es Radeonom (Nvidia sic forever) ez az elsõ játék ami eléggé belassul full grafikan, full HD felbontason. A Far Cry 3 is neccess volt, de ott csak az antialisatol kellett megvalnom, hogy élvezhessem a jatekot majdnbem úgy ahogy a többi gamer, de joval frisebb es dragabb videokarival. Persze nincs 60 FPS-em, de minek eleg a 25 is.

Ezért a jatekert meg nem fogok upgradelni. Radeon 5750 Vaporex is forever.

tomsolo
Mert ilyenkor nincs talán V-Sync?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Herold
Akkor asszem még letölteni sem érdemes. Az elõzõ részekben is utáltam a földönkívüliek ellen harcolni. Addig volt jó, amíg emberek ellen kellett.

Ha, az elsõ pályán valakinek akad a játék. Oka 😄
DarkSector
Ez a baj és van egy 3. leírás a max gépigény az nem sokaknak van meg.
Vagyis nincs itt problem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nathan66
azt az utolsó valamit én nem tudom megölni veteranon kezdtem el, nem volt eddig nehéz, de ez lehetetlen

Nem is az ajánlott van, hanem a kettõ közt.
Shep
De az ajánlott nem azt jelenti ,hogy maxon fog futni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak a gépigénye nem teljesen errõl tanúskodik.
MerlinW
Lehet át kéne olvasnod az optimalizáció fogalmát😊 Mert semmi köze ahhoz, hogy jól fusson régi kártyákon. A ~2 éve készült közép/felsõ kategóriás VGA-kon teljesen jól fut. Tudom, ki vesz 2 évente VGA-t? Nos, a PC világa már csak ilyen, mindig ilyen volt. Akiknek ez gond, azoknak találták ki a konzolt.

[merlinw.org]

Shep
Nincsen semmi gond az optimalizációval. Nekem Árnyék, shading meg post process (ezt amúgy is mindig kikapcsolom) low, objects high, minden egyéb verhy high és FSAA-val 30+ mindenhol, egy két helyen 25 sõt benti helyeken 50+ is van. És egyáltalán nincs erõs gépem sõt. i3 2110 8 giga ram meg gts450 1Gb.

Amúgy nem értem ,hol vannak azok a sok sötét pályák eddig 2 volt a kínai meg az elsõ. Cell "központ" elõtt mi durva csata folyt már! Hát nagyon jó ez a játék nem érdekel ki mit mond. A végét biztos megint elszúrják szokás szerint de az lenne a meglepõ ha nem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dehogy optimalizált. Általában a régi videókártyák azért nem bírják az új játékokat, mert az effektek/árnyékok egyéb funkciók a textúrán kívül lelassítják. Tapasztalat. Viszont ha tényleg nagyobbak a textúrák, mint a Crysis 2 esetében (szóval van olyan szép, mint a High Resolution Texture Pack-kal), akkor még ésszerû ez a gépigény. Amúyg a Crysis 2 DX11 nélkül és High Resolution Texture Pack nélkül ment egész jól FULL-ba!

De itt minden alacsonyon van a textúrák nélkül!
Ha a textúrák is alacsonyak akkor is néha érezhetõ még az "input lag" is, amirõl írtunk.
DarkSector
Optimalizált ez a játék, kibeszéltük sokszor hogy miért OPTIMALIZÁLT semmi baja a játékkal.
A LOW az nem olyan lóv mint más játékban...mindenhol más szintet jelent a lóv ítt a lóv még mindig messze szebb egy átlag fps-tõl amiben oda van írva hogy Ultra High.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaja az optimalizáltság nem az erõssége, még ha a min. gépigényét nézed és ha leveszed a beállításokat se 😞
wedge31
Én meguntam a 20fps-s diafilmet és elraktam a játékot a következö gépfejlesztésemig, amúgy maga a játék jó lett szerintem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Chocho
Köszi a tippet!

Gaming is believing.

A politikai töltetet nem neked szántam. Félreértés ne essék!
A szánalmas feltételezés meg a csalásra irányult, amire most írtad meg a választ, így érvényét vesztette. Teljes mentést talán a gamecopyworld.com oldalon találsz (ált. szoktak feltölteni teljeset, persze ha beküldik).
Fpocok
MEGOLDOTTAM FUCK YEA!

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Igen csakhogy ha ugy mint engem nem zavar egy 24"-os kijelzõn hogy picit kisebb a kép, mert nem vészes, akkor még mindig normálisan látom a játékot, kb mintha laptopon játszanál, mert képméret meg felbontás annyi
és legalább TUDOK játszani vele...vagyis a semmitõl jobb. 😄

Nekem megteszi mert így is korrekt, fõleg az FXAA miatt mert a low grafikáról elsimítja az éleket, szóval...próbáljátok ki nyugodtan akiknek amúgy nem megy. <#vigyor5><#eljen>

Krisztiam
az fasza úgy játszani 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DarkSector
Crysis 3:

1366x768 (minden details LOW, kivéve FXAA - ON), ablakmód.

Így normálisan megy a gépemen.

Most Fpocok-al teszteltük, és igen nincs Input Lag!!! 😊

Chocho
Szánalmas, hogy ki akarom segíteni egy másik oldalnál dolgozó kollégám egy videokártya tesztelése miatt? Hát, te tudod. 😊 Én nem írok a Crysis 3-ról a PC Guruba, azaz teljesen mindegy, hogy veszem-e a fáradtságot, hogy végigjátsszam vagy sem (amit egyébként megteszek, de Xbox 360-on, sajnos a gépem ezt a megterhelést már nem viseli a szívén).

A lenti politikus-hasonlatot meg nem értem, mert a két mondatból, ami alkotja, az egyik értelmezhetetlen. De lehet, bennem van a hiba, amiért fel mertem jönni a fórumra. Én kérek elnézést.

Gaming is believing.

Fpocok
Levittem a felbontást 1360 768ra... ablakba állítottam és most a max fps 60 és semmi egér lag nincs. Átváltom full screenbe, akkor megint 120 és van lag.
Viszont ablakaban nem fogom játszani... na erre varrjatok gombot 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez a politika kérem. Csak más téren, mint a nagy Sony-nál mikor bemutat valamit vagy az országházban a nagyobbaknál xD
Pontosan. Megyek 1km-t, közben semmi. Meg kell állni lövöldözni, ezért ki kell szállni. Majd a barikád túloldalán ismét egy járgány és kezdõdik elõrõl.
A Crysis 2 IFV-s küldetése sokkal tutibb volt.

Nekem a játékmenet kissé csalódás volt. Azt gondoltam sokkal jobban érzõdik majd rajta a posztapokaliptikus hangulat. A train yard az tényleg jó lett, meg amikor bementunk a föld alatti, elhagyott laborba, az olyan sci-fi STALKER hangulatú volt. Csak csinálhatták volna valamivel parásabbra. A Crysis 2-ben szerintem látványosabb jelenetek voltak. Összeomló épületek, becsapódó ûrhajók, földbõl kitörõ "dárdák". Ami viszont jó, hogy több interakció és valamennyi érzelem (Psycho) is látható a játékban. Jó pont, hogy kihallgathatjuk a CELL katonák beszélgetéseit is, meg ez a hackelés is színesíti a játékmenetet. Az utolsó elõtti misszió szerintem kissé gagyi lett. Amikor a kietlen pusztaságon áttörve ki kell iktatni az ellenséges ütegeket, hogy Psycho a VTOL-lal piruettezve szanaszét lõjje a mittomén miket. Összeségében nem rossz, de én többet vártam a sorozat utolsó epizódjától.

Na de hátra van még a multi. Remélem az jobban bejön majd, eddig nem rosz.

YouTube: 23Drazse

Frank99
haha, ha így van, sõt hehe!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Az a Chocho lenne? Szánalmas!
Ezt nem tudtam, köszi.
Na mi van? Csalni akarsz, hogy gyorsabban meg tud írni a borzalmas pc gurus cikkedet?

Elõször csak eddig vittem és ez megmaradt. Most kipróbáltam elejétõl, mert van végre valahára mûködõ crack!
Shep
Attól még nem tudod használni õket, nincs ezzel semmi gond, kicsit félreérthetõ, lehet majd javítják is.

kill3r21
igen de abbol kettõ még nem aktiv
Erre gondoltam, figyeld meg:

Én 2-at oldottam fel 1 sorba, erre 4-et tesz be. <#fejvakaras>

Amúgy aki ismert Splinter Cell játékokba és a Crysist is szereti annak ez is be fog jönni. Mellesleg loptak még egy picit a Rage-bõl is. Mivel ugyanazok a fejlesztések vannak, mint ott a nyílpuskán. Ötletes.
kill3r21
ott a nanoruha showrom
ott minden levan szépen irva mutatva
Shep
Némileg ad egyébként de szerintem elsõ végigjátszás során itt sem lehet kimaxolni, ahogy a 2-ben sem lehetett de ez nekem nem igazán gond úgyis végigjátszom vagy 4x ezt is 😊 Amúgy annyiból jók a fejlesztések ,hogy testre szabhatod a játék stílusodnak megfelelõen.

Chocho
A teljes lista megtalálható valahol? A neten nem lelem.

Gaming is believing.

Igen azt írtam, de hátha ez a nanofejlesztés ad valamit az élményhez végsõ soron 😛
Mindjárt mutatom mire gondoltam pontosan!
Shep
Azt mondtad törölni akarod. 😊 Amúgy nincsen semmi extra benne, kiválasztod középen aztán jobb oldalt save meg load, ennyi a nagy trükk 😊

kill3r21
console
map endgame
Shep
Szerintem jó az a rész, nem carmageddon ez ,hogy el kelljen ütni a népeket, a háborúban sem úgy van ,hogy na akkor most mindenhol háború van vannak üres területek ahol nem történik semmi. Nekem pl. tetszett, hogy látszik ahogy a távolban lövik egymást a gépek, robbanások meg minden. Ja és ez sem sötét pálya 😄

Chocho
Hello, meg tudna valaki dobni egy mentett állással a játék végérõl? Megköszönném.

Gaming is believing.

Jaja, de nekem 4-et tett be ha 2-t oldottam fel, azért kérdezõsködök ennyit xD

Nézem a turorialt xD