3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • scomcomputers
    Open Beta: jan.29!!
  • DarkSector
    Hát nekem ugyanolyannak tűnt mivel az csak egy kiegészitő. :D
  • mester1987
    Csak 1-2 cucc tényleg. Annyira nem szép már a Warhead sem. Sőt optimalizálatlanabb, mint a sima. Deleted :)
  • DarkSector
    Kérdés mit mihez hasonllitasz, a Cry1-ben sem minden fenékig tejfel.
    A Cry2-ben sem. :)
  • Shep
    Volt összehasonlító kép és elég durva a különbség, összhatás persze durva a C2-ben.
  • DarkSector
    Valszeg a Crysis 1 maxon brutális, de az hogy a Crysis 2 textúrája csúnyább az nem igaz, egész egyszerűen nem akkora a terület, nem egy nagy sziget, de én közelről csináltam képeket régen a Crysis 2 is éles.

Annyi hogy kisebb a tér, nem kell annyi területet megjelenítenie a remdszernek ezért kisebb gépeken is elfut jól.
    Valamint nem szabad elfelejteni hogy a 2 részben több olyan effekt is van ami az első részben nem is lehetett akkor még. :)
  • mester1987
    Témánál maradva, utána olvastam 1-2 dolgonak és több angol fórumon is írták, hogy rosszabb a 2 rész textúrája, mint a Crysis 1. részéé.
    Bele is lehet tenni, de mivel a link nem él így az eredetiből kell kikapni és megy. Még a robbanások is a régiek. Jobb, mint az alap Crysis 2-é.
  • DarkSector
    Hát engem max a porszívó. :D
  • DarkSector
    Akkor miről vitázl?
    Mondtad hogy miért hagytam abba és hogy honnan tudjam hogy a vége nem lesz e másabb. :D
  • Shep
    Én nem mondtam ,hogy megváltozik, hol mondtam ilyet? Sehol.
  • mester1987
    A Serious Sam 3: BFE-ben is a hangulat szippantott be (single player).
  • DarkSector
    Én nem azt mondtam hogy másnak szar, te mondtad hogy utána megváltozik a játék, mond meg mi változik meg.
  • DarkSector
    Hát Ja SS3-al mert retro játékstílusok, de engem ezek nem annyira dobnak fel manapság úgy mint régen, SS3 viszont coop-ban erős, annyival többet ér. :)
  • Shep
    Neked szar volt nekem nem, én nyertem :D
  • mester1987
    Mindig Duke-ra fogadj! Köszi!

• DarkSector
    Nem, az első fele szar volt, a másik is az, mert nem változott volna semmi, nem alíz a csodaországban...
    ne legyünk már naívak ennyire. :D

Mond el mennyire változik meg a játékmenet a felétől. Kíváncsi vagyok.
  • mester1987
    Ha modern lenne már az is jó lenne. Duke Nukem Forever labdába se rúghat mással csak a Serious Sam 3: BFE-vel. Ennyi!
  • Shep
    Akkor tehát számodra a játék első fele rossz volt és vélhetően a többi sem tetszett volna. Ennyi se több se kevesebb, ettől még nem feltétlenül rossz a játék csak neked nem tetszett.
  • DarkSector
    hát nemtudom, nekem szép emlékeim vannak az első részről kitudja mi lenne egy 2. résszel. :D
  • DarkSector
    Ne is, nincs is mit még1x leírnod. :D
  • DarkSector
    Lófaszt, végig nem mert hánytam közbe kb a feléig jutottam.2011-es fejlesztés, legalábbis azóta foltozgatták, a játékok szégyene.
    11 év alatt ezt sikerült?
  • mester1987
    Pedig elővehetné valaki a Prey 2-t
  • Shep
    Jól van nyaljál sót :) Nem írom le még egyszer.
  • DarkSector
    Ne is legyen!...:D Remélem nem is lesz! :D
  • DarkSector
    Miről? De nem RPG a Crysis 3...:D
  • mester1987
    Játékmenetileg nem is lesz hasonló mostanság
    Valahogy úgy, csak közben megadta magát a 3D Realms.
  • Shep
    Végig se játszottad :D
  • Shep
    Igen, erről beszélek ... :)
  • DarkSector
    Várj azért a Duke egy nagy ratíi játék lett a 11 év fejlesztés mellett. :D
    (én úgy hallottam 11 éve volt a DN Forever fejlesztésének kezdete.)
  • Shep
    CM-ben szerintem nem lesz semmi nagy szám leszámítva az élien hangulatot, ami mondjuk már majdnem magában elég :)
  • DarkSector
    Persze 100órás RPG-ről nem max annyit hogy a stílusa bejön-e vagy nem.
  • mester1987
    Szó-szó ja. Talán a Colonial Marines lehet még egyedi sajátosságú, röpke 6-7 év fejlesztésével. De inkább a Duke Nukem Foreverből indulok ki látványilag (az is Gearbox).
  • Shep
    Én nem erről beszélek. Ja de amúgy pl. egy komolyabb RPg-ről, MMO-ról, stratégiáról honnan tudod meg 2 óra alatt ,hogy jó-e, mikor annyira összetett az egész, hogy több óra kell csak ahhoz, hogy megismerd a játék nagy részét, szóval.. téma részemről lezárva. 1-2 óra alatt azt döntheted el, hogy neked tetszik-e az amit addig láttál és saccolhatsz ,hogy továbbiakban mi lesz és az várhatóan tetszeni fog-e neked de ennyi alapján nem szarozhatod le az egész művet, ill leszarozhatod csak nem lesz hiteles a szarozásod.
  • DarkSector
    Az Sandbox játék, az hogy bármerre mehetsz egy térképen még nem garancia arra hogy az jó is lesz. :)
    Persze eben a rockstar tudjuk hogy a legjobb, de ők is elbaszhatják ha nem figyelnek oda. :)

Valamint akit nem érint a sandbox stílus ez nem vígasztalja...:D
  • DarkSector
    Jó de manapság ilyen a mesékben van, azért ritka az amiről megjelenés előtt nem tudsz meg annyi infot, hogy milyen játék lesz...érted egy Crysis soha nem lesz Assassins Creed 3 vagy Portal 2 stílusú...
  • mester1987
    Ez egy ilyen korszak. Majd a GTA V nem lesz középszerű :P
  • DarkSector
    Ebben egyet értünk, sőtt legtöbb benyomást egy netes gamplay is kielégít.
  • Shep
    Tudom javasolni a tiltólistát magának is! És nem lehet tudni, hogy a játék maradék része milyen ha nem látta az ember, max azt mondhatja, hogy amit látott az nem tetszett és ha a többi is ilyen akkor neki az nem jó, ennyi.
  • grebber
    Én sajnos követtem a hülyeségeidet.

Minden játékról el lehet dönteni 2 óra után hogy az jó vagy sem. Bárki bármi mást mond az beteg ember!
  • DarkSector
    Ja akkor bocs. :P