3142
-
mester1987 #639 Mostanság el is maradtak az olyan címek. -
#638 Nem arra, hanem arra ,hogy az egyik kolléga leléktelenezte a másik le középszarozta én csak összevontam a kettőt, mintegy szarkazmusként. Egyébként meg szerintem rohadt jó lesz ahogy az eddigi összes rész is. -
#637 arra gondol hogy nem kell agytrösztnek lenni hogy végigvidd. :)
Nem mintha a többi fps bonyolultabb lenne. -
mester1987 #636 Ezért idézem fel a Warheadet :P -
#635 Látom nem követtétek tegnap rendesen az eredeti ... topicot :) -
#634 csak kérdés, mi nem számít középszerűnek ma? -
#633 De szép középszerű lövölde. -
#632 Ugyanolyan lélektelen középszar lövölde lesz, mint a 2 :D (érted ugye? :)) -
#631 Sajnos zárt bétába csak azzal lehetett. Így ki se tudtam próbálni és nem is fogom mostanában ha ez így marad. Konzol generáció váltás előtt vásárolni videókártyát simán csak butaság. Mivel ilyenkor elfelejtenek optimalizálni pc-re és a mai csúcskártyák hulladék kategóriába süllyednek. Majd 1 év múlva kipróbálom... :) -
#630 Remélem nem. -
#629 csak DX11el lehet játszani? -
#628 wow..baszottjól fest, de ez nem meglepő. -
mester1987 #627 PC-s bétateszt: Január 29-től.
-
#626 Na az fasza. -
mester1987 #625 Nem tudom, emlékezetből írtam, hogy az első rész régebbi rendszeren is elfutott. Ugye akkor volt a 2 magosra váltás kb. + a Shader 2.0/3.0 ill. DX10
A 2 nem lett optimalizálás terén rossz, de sok helyen rosszabb a kinézet az első rész ill. a Warhead óta. Pl. fák, picit koszos kinézet, talán a színek. HiRes Textúra pakkal természetesen jobb. -
#624 Na jó de az 1 hogy nézett ki low-on, ilyen HL1 szint volt max :) -
#623 Jó és honnna tudod hogy minek milyen rendszeren kellene elfutnia? :) -
mester1987 #622 Az a vicc, hogy a Crysis első része optimalizálatlan volt mégis elfutott még egy Shader model 2.0-s kártyán és egy 2.4-es procin is low-on.
A Crysis 2 szerintem jól lett optimalizálva, DirectX 9-ben max-on megy akadásmentesen. 1.9-es patch-el persze több grafikai opció megnyílik már. :) -
#621 gyanítottam.
De felmerül a kérdés ilyen szép grafikával rendelkező játékoknál, hogy optimalizálatlan vagy egyszerűen ekkora gép kell neki? mert ugye honnan vezsed hogy optimalizálatlan? :P -
#620 Szerintem ugyanaz az optimalizálatlan szarkupac lesz mint ami eddig is volt. -
#619 Tök jó lesz open béta, ha jól fut rendelem is a játékot:D Ehhez is lesz sandbox editor ugye? -
#618 Töltsd le hátha megy. :)
(hivatalos oldalon nem látom sehol) -
#617 Nem tudom hogy törölték-e, de pl. ezt találtam KATT IDE! Ez most mi lenne? -
#616 Azt hittem törölték.
Only dx11? -
#615 #603 ! -
#614 Már vége... -
mester1987 #613 Én DX11-ben nem is játszottam, csak DX9-ben maxon épphogy elment. -
RYO21 #612 En C2-t magas grafbeállításokkkal toltam végig, és megvolt a folyamatos a kb 40 fps. Ez el sem fog indulni, mert nincs Dx11em. De remélem lesz majd valami DX9/DX10 hack vagy mod. -
mester1987 #611 Hát a Crysis 2 óta amit észrevettem gameplay videókon;
Nagyobb látótávolság, több rombolhatóság, gazdagabb textúravilág.
Túlnyomóbb változást nem láttam.
UI: Amúgy a Crysis 2-nek is akad még gépigénye majdnem 2 évre rá. -
mester1987 #610 PC-re is lesz BETA ugyi? -
#609 Oks, mert sokkal durvább a Beta is nagyon szép volt...lesz. -
mester1987 #608 Nézek akkor még -
#607 Ne már, bazze nézted már a gameplay-eket? :D
Nem rosszból de szerintem nem...:D -
mester1987 #606 PC-n vajon mit lehet még grafikailag kihozni.
Tudjuk, hogy van már a DirectX 11-nek a 11.1-es techológiája is már. Ezen kívül még az NVIDIA-nak van 1-1 exkluzív feature-je ha jól tudom. -
mester1987 #605 Látványban szerintem sokat nem fog javulni úgysem a 2-höz képest.
Esetleg a kisebb dolgokat kitextúrázzák, új effektek meg esetleg új feature = DX11.1-nek. Több ötletem nincs :)
Szerencse, hogy még a kártyám a minimumot még eléri :P -
#604 Na ez zsír....:D -
#603 XBOX360 fórumba linkelték be, már töröl oldal (nemtom miért), de a google által még olvasható ;)
Crysis 3 Open béta -
#602 #548 - DX9-es mód már nem lesz a 3. részben, csak DX11-es, így "a 8800GT-vel szépen fut" már "8800GT-vel nem fut" lesz, lásd minimum gépigény DX11-es VGA 1GB VRAM társaságában, minimum HD5770 vs GTS450 szintű kari javallott. Szóval mennyivel lesz nagyobb a gépigénye...jelentősen. :) -
#601 Szerintetek ennek mennyivel lesz nagyobb gépigénye mint a crysis 2-nek? Az egész szépen futott a gépemen.(pedig régi gépem van) -
#600 De az egy másik engine, persze ettől még átvehették volna. Amúgy meg 3-4 ujjnyi vastag ágak nem gyulladnak meg olyan könnyen.