3142
-
#719 Akkor erről lemaradunk.Kiváncsi lettem volna a gépigényre az alphahoz képest javult -e mert az mindenhogyan játszhatatlan volt nekem! -
#718 Pár napja még azzal fenyegették a simcityzőket, hogy bannolják őket, ha nem jelentenek. Ezek után beregelni egy fake igazolványt az accountodra... bátor dolog. -
#717 Ezzel nem megyünk semmire :( -
pcgammer #716 Hát mit ne mondjak nem csúnya :D
-
#715 Én majd letöltöm, ha kirakják rendesen originre. -
#714 FAQ -
Csokis #713 Én is megtaláltam ezt google segítségével, és szintén kaptam kulcsot! Azért ez elég szégyen, hogy nyílt bétához is kulcs kell! -
#712 Érdekes hogy open béta és akik töltik mindenki serialozott.
Sima nem is lesz csak ilyen kulcsos baromság ? -
#711 Hát ez mindennek tűnik, csak nem legitnek. Én skippelem. -
#710 Itt tudtok igényelni bétakulcsot
Kitöltitek a képen látható módon azt a személyis cuccot, megadtok egy mail címet és megy is azonnal a kulcs.
Már nekem is töltődik a béta! -
#709 Ok... a feliratot megtaláltam, de ha rámegyek, akkor másik oldalra dob ki, ahol még nincs semmi. -
#708 Én sem látok originen belül sehol semmit! -
#707 HONNAN? -
pcgammer #706 Tölthető végre :D Jó játékot mindenkinek hajrá :D -
#705 Én sehol nem látok ilyet. -
Csokis #704 A bétát mindenki le fogja tudni tölteni, vagy csak aki rendelkezik kulccsal? Egyébként 9:00-től lesz elvileg elérhető, legalábbis a hivatalos fórumon a topikban ennyit írnak (pontosabban 8:00 GMT-t). -
#703 Megjelent egy új menüpont de még nem látni a betat!
Click here to download the Crysis 3 Multiplayer Beta From Origin!
-
#702 1 db Crysis 3 Beta Key-em van. Akinek kell az privát ;) -
#701 Miért mire gondoltál milyen kliens kell majd hozzá?
Capsule? vagy Steam? -
Drazse23 #700 Na kiváncsi leszek, hogy az Orginről hogyan lehet letölteni.
A Battlefield 3 két előző DLC-jének letöltésével is voltak problémák, mikor minden Premimumos egyszere akart azokhoz hozzáférni. Meglátjuk itt hogyan lesz.
Várjuk ki a holnapot! -
#699 You will need an Origin...
Eddig olvastam. -
#698 Igen az Originen lesz elérhető:
-
Harbinger #697 Még egy nap és kiderül sírn ifogok-e vagy fut még a Crysis 3 is a gépemen. :D
Nem tudja valaki kell valami szertartás vagy letölthető lesz Originről, mint egy demó? -
#696 Eddig ez van amiben bizom nagyon!
Csak mire kijön 2014 vagy 2015-ben ez már lehet édeskevés lesz! -
#695 Hát igen... Ráadásul itt meg se tud mutatkozni mit tud valójában az engine. Bezzeg egy rpg-be... (álmodik) -
#694 És sajnos egyre több ilyen fos készül mmo, f2p mert ezek ezerszer nagyobb bevételt termelnek mint egy AAA cím :( -
#693 Jó sok mmo-t készítenek vele. Gondolom nagy területek megjelenítésére alkalmas az engine, de én jobban örülnék egy jó kis rpg-nek. -
mester1987 #692 Ööö...igen, egy picit :) -
#691 CE3 jobban áll egy kicsit a licenszek terén!
De sajnos ez is nagy 0 :(
Bár anno mondták hogy több mint 50 CE3-as game áll fejlesztés alatt.Én nagyon bízom ebben! Valami igazán ütős kalandjátékot várok! -
mester1987 #690 Úgy bizony! CryEngine 2-vel valami boxos cell-shaded játék volt, másra nem emlékszem. -
#689 Az engine még nem garancia, programozni is tudni kell. :D
Valamint RE7-be jó lesz. D: -
#688 Az ilyen képek láttán imádkozok mindig a magasságoshoz,hogy egyszer egy normális cégek is licenszeljék a CE3-at és készüljön minél több game ezzel az engine-el!
-
mester1987 #687 Inkább átkúrás. De már van 11.1 is -
#686 Hádeakkoris. :D -
#685 Ezen mit mit csodálkozni, ez a PC biznisz :D -
#684 Igen ám csak hát a gtx 460 a crysis 2 ben is nagyon kevés a dx11 maxhoz. -
#683 Az Nvidia GTS450 és GTX460 2 és fél éves kártyák, az AMD 5700 és 5800 sorozat meg több, mint 3, szóval nem mondható, hogy elsiették az átállást. Gyengébb kártyán meg egyébként se hiszem, hogy játszható lenne a játék. -
#682 Azt rebesgetik a véglegesben is only dx11 -
KaBuTo666 #681 De lehet, hogy ez csak az open bétára vonatkozik.
Azért most kicsit megsajnáltam darkot. :-( -
#680 dx 11