3142
-
mester1987 #759 Látom, nem sokat dolgoztak rajta...de már nem lep meg az ilyen.
Na majd mindjárt...xD -
#758 Wáááá..
Éééés elkezdődik a kinek hány fps, mi van maxra ultrára tolva , milyen új videókártyát vettem nevű komédia ! :)))Magáról a játékról ne mondjon senki semmit, mert az itt off lesz ! :DDD -
mester1987 #757 Mindjárt...türelem. -
#756 Full HD minden maximumon kivéve az SSA az lowon van advancedbe is minden felhúzva maxra 16x AF.
A láblécben látható géppel 0-16 fps-ig minden van de kegtöbbször 0 mivel 4-5 másodpercig sokszor állókép van! :DD
Full HD SSA low és a beállításoknál LOW-ra állítva már 3x fps is megvan de sokszor így is meg megáll a kép 1-2 másodpercre!
Még dolgozom rajta hogy ilyen csira gépen hogy lesz ez játszható! -
#755 Valaki írja már meg, nála hogy megy, mert nálam játszhatatlan. Pedig 60fps körül van. -
ABTeam2008 #754 Azt hiszem láttalak az előbb játékban! -
m0na #753 már megint olyan fantázia ..MAA-k vannak, lehet venni az új VGA-kat, vagy ráerősíteni a monitor kontrasztra és ugyanaz a hatás :) -
mester1987 #752 Még ha 10 különböző ember írja le akkor is felfogtam már. -
Csokis #751 High-on 60 fps megvan, Very High-on feleződik. Ja, és SMAA-t használtam. -
mester1987 #750 -
m0na #749 NEM.KELL.KÓD.VAZZ. -
#748 -
#747 Nem kell.
Csak letöltőd és játszol. -
mester1987 #746 Thx, azért felháborítónak néz ki.
Viszont kódot honnan lehet hozzá? Vagy már nem is kell? -
#745 Azt a linket hagyd a picsába. Originről letölthető már, nem kell semmit regelni. -
mester1987 #744 Én nem látom át, felvilágosítanál? -
#743 Szerintem előbb olvasd el, amit linkelt. Mindenesetre hülye lennék megtenni, de NEM A SAJÁT ADATAIDAT KELL MEGADNI. -
mester1987 #742 Szóval adjam meg a személyes adataimat?
Ennyire ne legyünk már buták...senki nem veszi észre csak én??? -
#741 Bevan kapcsolva vsync, mégis megy 60 fölé.
60 fps mellett is durva input lag van... játszhatatlan kategória. -
#740 És tényleg. Köszi! -
m0na #739 na megjelent originben :) -
#738 Crysis-on mióta lepődünk meg, hogy az isten gépe sem elég neki ? :DDD
Amúgy meg tölthető Originről .... -
#737 "1920x1200, minden maxon, TXAA high, átlag 30 FPS kb, sokszor azalatt...
Jelenleg béta alapján nem elég neki egy 670. (új nvidia beta driverrel néztem )"
-
m0na #736 egérrel navigál a menüben szóval biztos pécés. -
Harbinger #735 Lehet konzolos, nem? bár nem néztem. Én csak a bétát várom, hogy meglessem hogy futna.
Gondolom a béta majd a Origin- Demó szekcióban lesz, de szerintem este. Hisz amcsiban mégcsak hajnal van. -
#734 Remélem ez csak butítva van de nagyon,mert köszönő viszonyba sincs az eddig látott gameplayekkel látványban! -
pcgammer #733 Na hát így néz ki ez mozgás közben :)
-
#732 728--- -
m0na #731 sehol nem írnak cd kulcsról a hivatalos oldalon -
#730 Akkor gondolom előbb a cd kulcsosokat szolgálják ki azután izzitják be a világnak! -
m0na #729 akkor csak túl sokakat érdekel, majd javítják. Engem is csak a gépigény miatt izgat, akar a faszom multizni :) -
#728 Én úgy tudom, hogy mai (kezdő) napon csak a kulccsal rendelkezők tudnak majd játszani!
Valaki dobhatna egyet PÜ-ben!
-
#727 Ez ok, de valószínűleg ennek is mennie kell, csak bénáskodnak. Az XBOX360 oldal se él még (404-es hiba) -
#726 IDE! mutat a végső link, ezek szerint a demóknál kell majd megjelennie (kulcs nélkül) -
#725 Ha ilyen egyszerű lenne nem menne a sírás mindenhol,hogy hol a béta!
CD key-el lehet csak leszedni egyelőre! -
m0na #724 ez oké,de ha rákattintok akkor nem dobja ki sehol a crysis beta-t csak a teljes játékot lehet preorderelni :S -
#723 Itt is azt írja, hogy csak egyszerűen le kell tölteni (GET STARTED FÜL)
KATT IDE! -
#722 Igen de sehova nem visz.
De lényegtelen is ph-re bedobtak 10 kulcsot és sikerült 1-et elhalásznom!
Csak a gépigényt nézem meg aztán törlöm is! -
m0na #721 én sehol nem találom originben :S -
#720 Dehogynem. Le van írva hogy lehet letölteni :D (kulcsról nincs benne szó... )