CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Miért érzem úgy hogy a sok leírt cucc, a magas beállitások meg lopakodás hogy majd most ez meg az lesz már sablon szöveg! Marketing!

Minden játéknál elhangzanak és a végén a csupasz valóság.

Amivel aztán nekem semmi bajom, de ebbe nehogy beleélje magát valaki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Elsõ rész azért volt szebb mert a táj egy vad dzsungel volt, tengerpartokkal.
Itt a városban kevés a látnivaló...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Boron Power
Én hülye megvettem annak idején a crysis 2-t.
Véletlenszerûen nem csatlakozott fel a multi szerverekre.

A megjelenés után még 1 évvel is az volt kint a honlapon, hogy ismert probléma dolgozunk rajta...

(Emellett az elsõ rész majdhogynem még szebb is volt)

Rohadjanak meg vele.

DarkSector
Igen, mert gyorsabbak, nem minden árkategóriában fut jobban egy játék ati-n...

Á mind1 hadjuk. Nem akarok off-olni. Azonos árkategóriákon belül jobban fut NV karin.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

DarkSector
És akkor most nem értem mi a gond, ez függ a kártya tipusától.
Árkategóriától stb...

De de NV kártyákon még is jobban megy mint AMD-n.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

DarkSector
Jah igaz mert nvidia nem használ dx11-et mi? 😄

Na na ez csak DX11 ben van így és akkor sem a proci hanem a VGA számol feleslegesen. És miért? Mert az NV fizetett érte hogy nekik jobban menjen mint az Amd (ati) tulajoknak.

A kettesben számolta a progi az óceánt ott is ahol nem is volt látható (szárazföld alatt). Mondjuk ez lehet csak max beállításon volt, hogy megmutassák mekkora állat gépigénye van a játéknak. Tudod, elvbõl is... Milyen szar lenne ha épp egy Crysisre elég lenne max grafon az aktuális csúcsszámítógépek nagyja... 😊
DarkSector
Jó kis gépigényre számíthatunk.

Hát elmennek a jó büdös...

grebber
PC elõnyben! Amolyan írjunk valamit,hogy a Crysis név ne tûnjön el a köztudatból<#idiota>

DarkSector
Az hogy nem mosta el a PI..ÁBA ami felette volt.....😄

Ryder62
Áruljátok már el hogy mi volt ez a balhé a föld alatti óceánnal a C2-ben! Lemaradtam <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Bence94
Hát igen pofátlanság és errõl mindenki tud,de õk meg csak csöndben vannak... Nagyon remélem ilyen rejtett tesselláció nem lesz.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Mai játékok közül erõsen kiemelkedik.

DarkSector
Ja hogy a Skyrim részletes volt? 😄

grebber
Valahol érthetõ.Igaz konzolos eladási adatokat nem tudok, de biztos több fogyott a 2bõl konzolon mint pcn.Úgy meg nem kell pcn fullos graf mint a 2nél, hogy a nem látható dolgok terheljék a gépet.
Akkor inkább ez is menjen el cod irányba az legalább kurva pörgös és akciódús,mert ezt hiányolom a crysisokból.

Bence94
Jól van megint kezdik, mint a 2. résznél.Idézem kb.: " 10 epikus jelenet a sztoriban", "halot szarrá fogjuk verni" (nem jobb de nem is rosszab azért nála), "legszebb konzolos játék lesz és az összes erejét kipréselik majd a dobozoknak" ...

Én csupán azt várom, hogy valahogy az elõzõ részeket kombinálják össze történetet tekintetõleg és pc-s verziót is nyomathatnák mint a legjobb verzió dx 11-et kihasznál, szuper fizika stb. Nem úgy, hogy "egyforma lesz a 3 verzió"

crytek igen elkurvult...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
DarkSector
Majd kiderül.

orichalcos
Süket duma...

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Nem fika?
lehet, de nem is mondtad jól, mert a low-ot én toltam anno szar gépemmel és a konzolattól jóval szebb. 😊

JaSoN HuNTeR
Én csak azt mondtam hogy egyszerûbb a grafika. Nem fikáztam az Xboxot, szeretem én is.

Igen a játékélmény a fontos, grafika az már csak ráadás.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Tud valaki valami infót arról, hogy milyen fegyverek lesznek?
A trailer alapján néhány visszaköszön a 2-bõl, de látom újak is lesznek.
Láttam, hogy lesz íj meg valami brutál lézerágyú is.
Tiszta hightech Rambo lesz a nagyvárosi dzsungelben.
Azt olvastam, hogy lesznek frakciók, nagy bejárható terek és mellékküldetések is. Most már tényleg posztapokaliptikus, kissé hajaz a STALKER-re meg a Fallout-ra.

YouTube: 23Drazse

gduck
Naponta játszottam a Crysist több mint egy éven keresztül. Ráadásul az akkori majdnem top 8800GTX kártyával 😛 És az XBOX360 verziót is végignyomtam, mikor megjelent 😄

És amit írsz a NEM IGAZ <#nyes>

És sajnos, hogy sok olyan gémer van, aki egy rece láttán kiakad, ahelyett hogy JÁTSZANA! (Cats forever 😄 😄 )

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
meg akkora baromságot ír hogy pc-s low grafikával egyenlõ hogy kár rá szót pazarolni, nem lów, nem is veryhigh, hanem a kettõ közt, mert vannak benne gyengébb részek, de sok effect meg benne van amit pc-n medium alatt nem látnál, vagyis pc-n egy amolyan costume grafikát kéne beállitani ehhez, de hagyjuk mert csak felesleges duma lenne belõle, aztán kurvára nem fontos a Crysis3-hoz.

Fpocok
Élmény =/= Grafika

Parasite Eve 2, best game EVER!

JaSoN HuNTeR
Xbox 360 Cryis = PC low settings.
Nézzetek utána még PCn Lowon is szebb szerintem.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DarkSector
Hát azért nem egészen Medium de nem Very High természetessen, de ezt ugye nem gondolhattad komolyan hogy azzal ültél le egy gép elé aminek 512MB össz memóriája van hogy Very High grafikát fogsz kapni, ezt nem akarom elhinni. 😄

gduck
Nem értek veled egyet <#wave>

grebber
"Meg merem kockáztatni, hogy ugyanolyan élményt ad mint PC-n. Persze ha egymás mellé rakjuk a képeket akkor jó sok difi van, de aki ezt játék közben érzékeli, az meg is érdemli 😄"

Az meg is érdemli hogy kb rossz a szeme és vak. Mint írtam toltam konzolon a Crysis 1-et de csak hogy megnézzem milyen lett a Cryengine 3-al. És hát mint mondtam a pc-s mediummal (ugye pcn van high és very high is)ér fel kb úgyhogy hagytam is a fenébe!

DarkSector
Hát igen én se tudom, én már azon is meglepõdtem ahogy a Cry 2 kinéz és egyeltalán fut konzolon, vagy az elsõ része, vagy most a BF3 például, sõt a Gears of War se kutya, és sorolhatnánk, biztos léteznek újabb és újabb trükkök hiszen elektronika, nem olyan hogy lerakok az asztalra egy kiló kenyeret, és azt mondom ez egy kiló lesz jövõre is. 😄

Persze hogy próbálnak kisajtolni mindent egy hardverbõl, majd kiderül, mindenesetre nekem a Cry2 grafika is elég volt, nekem más dolgokkal voltak problémáim.

Evin
Grafikailag semmi változás, ez tény, de a textúrák minõsége javult. De ezt csak példának hoztam fel. Lehet, hogy Cry3-nál, már a motor is meg lesz fogva PC-n, vagy butítva vagy hasonló. Azt kizártnak tartom, hogy konzolon javuljon lényegesen a dolog, mikor ott kötött hardver van, kötött képességekkel.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
Az természetessen a konzol tudásához mérten 10/10, nem szabad azt hinni hogy bármi féle egyezés lessz is valaha.

Technikailag legalábbis nem, látványban már lehetséges, mert fullhd-s tv-ket ha adott távolságból nézed, akkor az illúzió amit érzékelsz, a szemeddel az közel azonos.

És ez a fontos, mit érdekel mekkora felbontás meg pixel ha azt láttatják velem a fejlesztõk amit , még ha tudom is hogy trükkökkel?
Ez szerintem nem baj.
A szégyen pont az hogy még egyeltalán oka van rá valakinek hogy egy ilyen öreg konzolt a csúcs pc-jéhez méreget, na ez inkább a szégyen, ha már itt tartunk.

DarkSector
Próbáltam, süket szöveg már elnézést semmi érdemleges eltérés nincs benne, kb annyit ér mint a dx11 peccs.

gduck
Iszonyat jól néz ki konzolon már az 1. rész is! Meg merem kockáztatni, hogy ugyanolyan élményt ad mint PC-n. Persze ha egymás mellé rakjuk a képeket akkor jó sok difi van, de aki ezt játék közben érzékeli, az meg is érdemli 😄

DarkSector
De látod ezt jobban szeretik, vagyis TÖBBEN szeretik jobban.
Ez több pénzt hoz a konyhára.

Evin
Ez kb azt jelentheti, hogy PC-n nem lesz olyan szép, mint lehetne. Lásd Crysis2 HD textura pack.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

gduck
Egy szót mondok: MULTI! 1. rész multi 10 pont az iszonyat nagy pályákkal és jármûvekkel, 2. rész multi 4 pont 😄

DarkSector
Ez a generáció, hogy tudna ugyanazt mint egy gépzabáló Crysis 1? ez egyértelmû volt anno hogy nem lesz ugyanolyan.
Mármint hogy a konzolos Crysis 1 nem lesz olyan mint a PC-s. Ezt senki nem is várta.

DarkSector
Fasza itt már kicsit többet látni.

Muttley
intenzív predator feeling 😊

Just do it :)

grebber
Crytek: Nem lesz különbség a PC-s és a konzolos Crysis 3 élmény között

Ez kb olyan Chuck Norrisos nincs lehetetlen számára csak lusta hozzá poén szintû!De õk megcsinálták.
Bár ahogy konzolon elnéztem a CE3-as Crysis 1-et ami még a CE3 mivoltával sem veszi fel a 2007-es pc-s crysis medium grafikával a versenyt a cikkben szereplõ állításra befizetek!

BoneDragon
Szerintem is... Rambo vazzee <#idiota>

DarkSector
Késõbb sem fog változni szerintem de majd meglátjuk .😊

Ryder62: pontosan, a cell industries készítette ezeket a "kupolákat", hogy elszigetelje az idegen fajokat

DarkSector: én inkább azt az elképzelést adom, hogy a c3-t kényszerbõl adják ki ilyen hirtelen, mert a generáció vége elõtt akartak még egy crysis játékot

DarkSector
Hogy jó háát igen. Álltalában a nagy dolgokat nem 1-2 év alatt dobják össze.
Természetesen lehet, de akkor a készítõk tuti felhasználnak sok dolgot hogy spóroljanak.
Ez köztudott.

PL a RE vagy COD-nál is arra panaszkodtak hogy nem lenne idejük pl másik motort írni, meg ilyenek.
Meg kell tesztelni is a játékot, minnél bonyolultabb annál több idõ tesztelni a bugokat, manapság ezt beta demo-kkal oldják meg.