CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
Nem ájultam el tõle mégpedig: Ugyanaz a játékmenet, a "gunplay" is ugyanaz, rettentõ az ellenfelek viselkedése mikor sorozom õket. Nem élvezetes lelõni az adott ember, hanem lõni kell mint barom és az nagy nehezen meghal és utána pedig megdermed a földön, megszûnik a rag doll. Max payne 3 szerûen kellene megoldani vagy mint a far cry 1-ben annak idején. Ja meg konzol gémpléj volt...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

BoneDragon
Mi ez az AI? Te szent ég...

Ezt redditen találtam. Viszont most megnéztem a trailert és nem az van a végén.

DarkSector
Miért ne lenne folytatás?
Miben nem folytatás?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hát igen, ez legfeljebb történeti idõrendben folytatás, de valójában csak kiegészítõ mint a warhead volt, de teljes áron.

BoneDragon
Most mutatták E3-on. Hát nem dobtam hátast a Crysis 2.5-tól. <#smile>

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

De hát háttérképnek nagyon jó lesz !!!
Mit vagytok ezen a képen úgy fennakadva? A crysis 1 is így néz ki kb, akkor ez miért ne nézne így ki?

Shep
És mint utólag kiderült nem is volt alaptalan a ps-elés 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[NST]Cifu
Hajdan még a FarCry esetében ment ez a PS-elés szöveg. 😊

Lehet így fog kinézni a játék, de megmozdulni ilyen grafikával átlag gépen nem nagyon fog. Ott csak az állóképekben gyönyörködhetünk. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Muttley
kis... 😊

Just do it :)

DarkSector
Jah könnyen elõfordulhat, mert nagyon faszán fest...lehet artwörk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Tuti van egy kis ps a dologban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Baszod! Ez durván néz ki.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Köszi a segítséget!
Nagynehezen meglett a "D" meghajtón. Én még a Win XP rendszeréhez szoktam. Itt egy teljesen képtelen helyen volt.
Köszi!

YouTube: 23Drazse

Köszi! Ezen már rég túl vagyok. A Crysis 2 egy almappájánan van "Profiles" mappa, de tök üres.

DarkSector
Mert nem kérdezett senki...😄
Most megmondanám neked ha fent lenne a játék, de pofon egyszerû.

C meghajtón keress rá a Crysis 2 szóra, vagy simán a Crysis szóra, és kidobja a mappát a találatok között.

Látom ezt az oldal már április óta nem használták.
Próba szerencse.

Köszi!
Egy éve XP-n még semmi gond nem volt.
Ahol gondoltam, hogy lennie kell (dokumentumok), ott csak a BF-es profilok vannak.

DarkSector
Látom mind2 topikba írtál.
De inkább itt kérdezd pls, mert eredeti-sek nem tudják mivel nekik automatán menti felhõbe az origin...
De itt tudnak majd segíteni:

Crysis 2 Off

Az, de még egy évvel ezelõtt XP-n még megtaláltam.

DarkSector
warez?

Gondoltam ismét végigviszem a Crysis 2 kampányát, úgy, hogy megtalálok minden elrejtett dolgot. Na ez sikerült is, de a profilt szeretném lementeni, de sehol sem találom.
Nem tudja valaki, hogy Win7-en hova teszi a játék a mentést?

Muttley
a BF3 konzolon, single-ben kritikán aluli
sajnos :/
multiban, pedig ahogy mondod, más a helyzet

a Stalker 1. része meg azóta kikupálódott 😊
egy kanadai fejlesztõ csapat kezelésbe vette és csináltak belõle
egy minden tekintetben baromi jó gammát

A BF3-mat más aspektusból vizsgálva említettem, nevezetesen a grafikával kapcsolatban. Annak is van egy hangulata (csapat alapú taktikai FPS, totásis háború, stb.). A BF-fõ vetélytársa a COD, azt multiban simán lemossa a színrõl. Singleben már más a helyzet, ott a BF3 tényleg gyengén szerepel.

Na, de kanyarodjunk vissza a kérdéshez!
Nagy kedvencem volt a STALKER sorozat. Grafikailag nem volt a toppon, az AI hülye volt, bug hátán bug volt, de a hangulata utolérhetetlen.
Szerintem, ha jól el tuddják találni egy játék hangulatát (persze nem árt mellé a szép grafika és jó fizika sem), akkor tényleg meg lehet alkotni egy olyan játékot, amivel rengeteg rajongót és elismerrést tudnak szerezni (meg persze a zsebüket is meg tudják tömni).

Muttley
"A grafika lényeges, de nem minden. A játék összhangulata többet számít."
ez így O.K., de
mondod ezt úgy, h elõtte ajnároztad a BF3-at?

LMFAO 😊

Na, ha a Crysis 3 ilyen csodaszép grafikával jönne ki, kicsit tovább fejlesztett élsimítással, könnyen pályázhatna a legszebb FPS játék címre, amit jelenleg a BF3 birtokol. Ilyen grafikához viszont már vasra is szükség lesz, sokan biztosan nem tudják max beállításokkal futtatni. A BF3 pl. én már csak közepes beállításokkal tudom játszani, a Crysis 3-mat lehet már csak alappal fogom tudni.
Várjuk csak ki a végét. A grafika lényeges, de nem minden. A játék összhangulata többet számít.

IMYke2.0.0.0
Ha még nem volt: Artwork and screenshots <2012.05.16.>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Muttley
többségében o.k. amit mondasz, de
akad kivétel is ;-)

kifli
hl-hez azért jött egy rakat kurvajó mod is már. nightmare house 2-t ajánlom. Kurvajó 😊
Ryder62
Nem csak a crysisnál van így. Sok játéknál. Pl a Fallout New Vegashoz két nagy szabású terület kiegészítõ mod készül. De Youtuben van videó olyan modról is ami teljes egészében felturbózza a játékot grafikailag. Ja, a Fallout 3-ról is van egy ilyen videó. Ez a két mód mindkét játékot gyönyörûen feltornázza mai szintre (hdr, tükrözõdés, dinamikus árnyékok, napsugarak stb) A problem csak ott van hogy a videón teljesen játszhatónak tûnik, de ez a mod sem fog soha elkészülni. Mégcsak egy béta sem jött ki. A vidik meg már évek óta fel vannak töltve.

A Half Life-hoz is készül a Black Mesa Source ami a HL1-et teljesen átültetné a HL2 motorja alá. Nah az is a végtelenségig készül.

Összefoglalva az ilyen nagyszabású modok, amik teljesen feltúrbóznak egy játékot kívül belül, sose jutnak tovább egy Youtubes videónál. Najó, a többség nem. Pedig mikor egy régi, igen kopottas gammát feltornáznak egy mai szintre az ember vigyorral az arcán játszaná végig. De sajnos be kell érni a videóval mert ezek a modok soha a büdös életben nem készülnek el. Sztem egyszerûen elfogy a kezdeti lelkesedés, alábbhagy a lendület. Bár a Falloutok esetében ez a graphics mod kb olyan 0.9-es verziószámot viselhetne. De hogy miért nem készül el az rejtély. Lehet hogy teljesen instabillá válik a játék mivel a motort nem ilyen megjelenítésre tervezték.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

gduck
Ez sajnos így van!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

JaSoN HuNTeR
Ez igy van. Ezért nem szeretem a modokat. Mert ha ki is jönnek bugosak és akadnak mint a szemét.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Igen ám csak ezzel a Cryengine-el az a baj hogy a külföldi topikját nézed szinte minden 2. user olyat tud editorban csinálni hogy beszarsz a gyönyörtõl de elkészült mod pálya vagy külön game az kb soha nem lesz belõle.
Annak hogy mutogatják ilyet is lehet vele kitörölhetik mert semmit nem ér így hogy soha nem készül el semmi 😞

JaSoN HuNTeR
Cryengine 2.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ryder62

Ez most tényleg a CryEngine 3 vagy ez valóság? Esküszöm nem tudom eldönteni. <#idiota> Megtekintése csak 1080p-ben!

Ha ez tényleg 100%-ban cryengine + modok akkor le a kalappal. Mert helyenként ultra brutál szép, szinte fotorealisztikus.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

gduck
Ezzel kutyára nem értek egyet! Több mint egy évig multiztam minden este 4-5 órát, mindig tele volt a pálya fullra és pont a nagy pálya és a jármûvek miatt volt iszonyat jó a multi 😄

DarkSector
Story valóban hazugság mert volt story, csak nagyon lapos és vontatott volt, kb óránként történt valami, ha éppen mentél a cél felé.
Valamint multi sem lett volna rossz, csak ugye 5000 ember volt akinek talán futott anno normálissan, és egyrészt kevesen is voltak, no meg ez oké hogy baszottnagy térkép, de sokaknak ez inkább egy idõ után nyûg volt hogy fél órákat futni mire talál embert.

gduck
"mely bár sztorit nem igazán villatott, és multiplayerben sem volt épp erõs"

Na aki nem játszott az elsõ résszel, az ne írjon ilyet róla. Eddig olvastam ezt a szart, gratulálok a szerzõjének <#falbav>

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

DarkSector
Szerintem nem kell aggódni, kb kutya ugat téma lesz.
Vagy mint a Crysis 2 dx11 kell hozzá vas csak éppen kevés eltérés lesz az alaphoz képest.

grebber
Én a mai napig nem tudom futtatni az elsõ részt csutka maxon.
A 3 meg lesz amilyen lesz.Ha jól néz ki akkor 15 fpsel is végigviszem majd.😊

gduck
Crysis feeling? Megint nem lesz olyan gép, amin max grafikával elmegy? 😄