3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • Shep
    Én sem szeretem a béta drivereket.
  • Fpocok
    Próbáld NE laptoppal.
  • Viktor9202
    Teszem hozzá az alábbi konfiggal Low grafikán 10 fps....
  • Viktor9202
    Ez a játék teljesen játszhatatlan.... GTX 660M, 8 GB ram, i7-es poroci: ha ez nem elég neki arra se méltat h letöltsem, nem azt hogy megvegyem. SZÁNALMAS!!!
  • Fpocok
    Nahát nahát... még valami amiben egyetértünk. Behúztam még egy vonalkát.
  • DarkSector
    +1.
    Ennyit nem ér.
  • Fpocok
    1600*900 med-high beállításon.

Nem fogok egy párnapos béta miatt egy béta drivert felrakni.
  • DarkSector
    Háde bazd mit kezdjen az ember egy vidivel, no infó.

Nem mintha engem érdekelne...:D
  • Shep
    Paks 2 + Dallas Cowboys stadion kivetítő :D
  • DarkSector
    Legalább odabigyeszthetnéd hogy milyen konfiggal milyen beállításokkal...-.-
  • Shep
    Ne mond már ,hogy olyan gépen 60fps-ed van.
  • grebber
    Single-t ott fogom először tuti mert ott lesz előbb warez.És mivel nincs gépem hozzá nem fogom megvenni. Pedig eddig mindegyiket megvetem,de rájöttem minek ha soha nem is multizok:D

Battlefield 3 meg a Premiumja is ott áll már hónapok óta :(
  • pcgammer
    Fpocok próbáld meg az új nv driverrel :) Ajánlom elég szépen javítja a dolgokat.
    DOWN
  • Fpocok
    De. Input lagom van. 60fps mellett azért már ne legyen, ha szépen kérhetem. Majd este futok még egy kört, de szerintem felejtős lesz.
  • Shep
    Ja, az aláírásod nem is figyeltem, azt hittem tényleg ilyen jó géped van.
  • samsung123
    áhh csak irónia volt a rendes gépem leírása az aláírásomba és LOW-on cefetül fut.....

Jogos az aggodalmad.
  • Shep
    Jó csak hát nincs mindenkinek 8 magja meg szuper videokártyája, meg ugye a 2-höz képest nincs komoly előrelépés vagyis az ember joggal várná el, hogy ne fusson fele annyi fps-el. Persze lehet nagyok az igények.
  • samsung123
    Ha engedélyezem a 8 magot és a tuningot visszaveszem 5,3 Ghz-ra, akkor jobban fut mint 4 maggal 6,4 Ghz-n, szerintem jól lett optimalizálva, mert kiahasználja mind a 8 magomat(nem szál, valós mag) és nem tudom mi ez a nagy fika, hogy nem fut jól a multia singel még jobban fog futni, nem kell annyira parázni.
  • kriszhd
    Hát nálam elég sok gáz volt a játékkal, de nyomtam 1 driver frissítést azzal kicsivel jobb lett.
  • Shep
    Majd tolod boxon :)
  • Shep
    60? Örülök ha nem 20, szerintem nem input lagod van hanem neked is kevés az fps :D Remélem optimalizálnak majd még rajta, mert tök nullára levéve is csak 30 fps-em volt. C2 azért dupla ennyi fps-t tudott textúra packkal is.
  • Evin
    Nem szoktam multiban játszani, de ez baromi jó. Bár látszik, hogy a Crysis2 már rég volt, elszoktam ettől a világtól.

Gondolom ez már alap, de jól el lehet úgy szórakozni, hogy közel azonos skilles játékosokkal játszol.
  • BoneDragon
    Tényleg nem olyan szép mint a videókba, ráadásul 1:37-nél teleportál a növény a bal alsó sarokba.
  • pcgammer

Na megpróbáltam egy kicsit a nagyobb felbontást igaz nagyon szép meg minden de itt már minden izzadt de rendesen :D Konkrétan 25-30FPS az egész de van hogy csak 22 :D
  • Fpocok
    Nálam durva input lag van még mindig. Nem tudok célozni. Hogy tudom lekorlátozni fpst 60ra? vsync be van kapcsolva.
  • scomcomputers
    Nos kinek hogyan tetszik a demó?
  • gduck
    1. Mert Psycho egy időgéppel előre repült 25 évet, hog a jövőben megakadályozza a múltat!

2. Psycho az időgépben felejtette a nanoruciját!

3. Kiderült, hogy a volt szobatársának az unokanővérének a dédkeresztanyjának a bácsikája a valódi apja, ezért átkeresztelkedett!

Remélem mindenre válaszoltam

UI: bocsi, de ezt nem hagyhattam ki

• DarkSector
    Yes, mivel nincs még full játék, csak multi (beta) demo létezik...
  • gduck
    Egy játékról írják, hogy mit produkál a gépükön. Ez sztem mindenki számára hasznos és péniszmérés!
  • Kvg
    Nem vagyok képben. Originből szedem a a demot ( 2 map) ez egyenlő a bétával?
  • DarkSector
    Mondjuk szerintem azért játszik 25 évvel később mert a 2 dátum különbsége 25 év...nem biztos hogy ez direkt azért 25 év mert...lehet CSAK azért, mert éppen ezt tetszett nekik mint kor.
    A Cyberpunk 2077 miért pont 77? miért nem 78?
    a Metro 2033 miért 2033, miért nem 2034.

Erre szerintem nem lesz válasz. De kitudja.
  • DarkSector
    Na ez ZSÍR....ez benne van a multi demo-ban, ha igen, ÉN kérem a többieket hogy válaszoljanak.
    Ha nem és nincs a demo-ban , akkor kérem azt írják meg.

Köszönöm.

Meg is oldottuk. :)
  • Harbinger
    Miért játszódik 25 évvel később, mint a 2? Psycho miért nem Nanosuitos? Hogy lett a halott Alcatraz-ból Prophet?

engem ezek jobban érdekelnek, mint hogy milyen gép kell hozzá, milyen új effektet nyomtak a játékba vagy miért Win7 only.
  • DarkSector
    Lac coo és BoneDragon.

Igen faszméregetés van, nemtudom mire számítottatok, nem kell megsértődni, de NAÍVITÁS netovábbja ha egy MULTI DEMO-ból ti ettől többet vártatok.
    Ha ennyire okosak vagytok töltsétek le, mert mást normál játékos eből nem tud nektek a single kampányra vonatkozóan mondani.

Persze unjátok az fps méregetést, de nemtudom mit vártok a többiektől, szerintem a sok szövegelés meg leszólás helyett, legyetek okosabbak és kérdezzetek hogy mire vagytok kíváncsi.
    Elhihetitek válaszolni fognak.
  • BoneDragon

Bejövök én naív a topicba, hátha írnak valami jót a játékról, erre csak péniszmérés megy. Remek.
  • lac coo
    Singel-nél is ez lesz, nem ez az első Crysis :))
  • m0na
    gondolom a shader zabálja az FPS-t, de konkrétan nem látok különbséget. Talán ha sütne a nap :)
  • mester1987
    Alacsony beállítások mellett, 30-45 között.
  • m0na
    egy single player erős játéknál nem sokat mond el egy multi beta, így marad az FPS számolás :)
  • m0na
    1920X1200 AA disabled, minden HIGH kivéve game effects és particles, azok legmagasabbra vannak rakva. így 40-42 FPS. Minden legmagasabbon AA disabled, akkor 20-23 FPS.