CRYSIS 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Next PC upgrade: 2022
★ 汤姆 李
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A vékony lemez mikor behorpad, az is elég érdekessen viselkedik, itt valóban túl lágy egy kicsit de még mindig szuperebb mint eddig bármi más.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
De amúgy pont hogy a 2.részek szoktak jól sikerülni...nagyon sok játék van amiket ismerek és a 2.rész jobb az elsõtõl sok esetben a legjobb. Ugyanígy fimlek terén is. 😊
Játékokban az elsõ részhez képest azért jobb a 2. mert addigra látják az elsõ részbõl a hibákat és azon javítanak, ámde a 3. résznél viszont már max csak kisebb változások szoktak lenni, és ezért a 2. rész elsõre hat és ezért a 3.részektõl is jobban emlékeinkbe vésõdik.
Legalábbis én tapasztalatim szerint ez van többségben. 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Lehetett volna a New York-ban is nagy területeket nyomatni, de nem tették...
A Crysis 1 multija kicsit összerakatlan, kaotikus volt.
Most megint ezzel jövök, de inkább BF-es, sem mint CoD-os volt.
A Crysis 2 multija valóban egy CoD klón lett. Lehet, a Crytek megreformálhatatlannak gondolta a rég multit és ezért cserélték le az egészet, persze az újban is lettek hibák szép számmal. Gondolom a megváltozott környezet (trópusi sziget helyett nagyváros) is jelentõsen befolyásolta a váltást.
Remélem a 3-ban kiküszöbölik a hibákat és merítenek a gyökerekbõl is. Vagy inkább koppintság le a BF multiját (jármûvek, jól kitalált kitek, nagy pályák), mint tartják meg ezt a jelenlegi CoD szerût. Jó tdom az más kárdás, hogy hogyan fog ez menni az új helyszínekhez és nanoruhához.
YouTube: 23Drazse
aztán egy CoD másolat multiplayert csináltak a 2. részbe. ezt kiforrottabbnak nem nevezném, inkább lebutítottabbnak és számomra konkrétan szarabbnak. én pl. ezért warezoltam a játékot és nem veszem meg soha, mert ezen a téren ez hatalmas visszafejlõdés. és amennyien játszanak vele az egész világon, úgy látom más is így döntött.
ez egy faszkalap lelkét eladott EA csicskája cég,ami csak hajkurássza a konzolos pénzeket tankönybe való példamunkája. a folytatásnál talán észbekapnak? vagy versenyeznek a far cry 3-al a legnevetségesebb codklón címéért?
bár a dolog mélyén feltehetõen annyi van hogy a mostani fos konzolok ekkora pályákat bírnak el ezzel a motorral, ennyi mozgó elemmel, és nem nagyon van mozgásterük, így is 15 alá esik néha az F/S a játékban..
na meg a másik, hogy egy multiplayer játékot nem lehet csak letenni az asztalra, és aztán leszarni, c2 kapott 2 hónap alatt 4 apró patchet mióta kijött és viszlát. így is hogy nem játszom vele meg tudom mondani hogy otromba problémák lehetnek most is a multiplayerben, amivel foglalkozni kéne, ha már itt is fizetõs pályacsomagokkal szórakoztatják a népet, valami jöhetne a bevételért cserébe. tipikus szar az egész sajnos. MINDENBEN példát venni a CoD-ról a lehetõ legrosszabb amit tehet egy cég, mert ott sok minden olyan mélyen rossz, hogy...
Sorry
Érteni kell ezt úgy hogy nem azt állítom hogy a multi sandbox stílusa volt a gond, hanem hogy alap tartalom volt maga a multi rész, ha megnézed mennyivel több lehetõséget szavatosságot rejt a CoD vagy BF multi, nem is lehet egy lapon említeni a 2 cuccot.
A Crysis-ban a multi is csak egy olyan dolog mint mondjuk a Max Payne 3 hogy bazz grafika, single-tõl döglik a légy, azt nyomunk egy multit hogy legyen.
De a CoD és BF ezzel ellentétben éveket biztosít elõre amiket eltölthet egy játékos a multiban, akár míg mindent elér, megszerez kimaxol.
Vagyis a Crysis 1 legyen bármilyen jó a multi alap stílusa, nem egy kiforrott rendszer volt a háttérben, hanem egy PRÓBÁLKOZÁS.
Ezzel ellentétben a Crysis 2 már egy célirányos multi, ha nem is egy kiforrott dolog, de iszonyú mértékû tartalom az elsõ részhez képest....
Erre írtam hogy a Crysis multinak ki kell forrnia...a CoD BF már ezen rég túlvan.
Ennyit akartam csak.
Ezen mit értesz pontosan? Én még mindig azt mondom a Crysis multiplayer részénél eddig jobb multiplayer játékot nem láttam. Földi/légi jármûvek, óriási terep, csapatmunka, stb. Iszonyat jó volt a multija!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
mint 3x-ra leírom hogy a cod és bF egy bevált receptet követ nem kell fejlõdnie sehová, csak néha 1-2 ficsõrt változtatnak javítanak ha éppen a játékosok visszajelzését veszik alapul...ezek a játékok évek óta így jók ahogy vannak...
A Crysis 3 meg nevezd fejlõdésnek vagy változásnak ki kell fornia mint multiplayer játék...le kell vetkõznie az elsõ rész által feállított képet.
Ha Crysis szted változatos, akkor (ezek szerint) neked is az jelenti a változatosságot hogy nem dzsungelben hanem városban kell harcolni. Én (és sztem még sokan mások) azért ennél kicsit többet várunk egy "változatos" játéktól.
Tehát tedd fel magadnak a kérdést: a kiadónak érdeke az hogy gyökeresen változzon a játék? Pont ma gondolkoztam azon hogy hol az a határ amikor a játékos még az elõzõ részek érzését várja a folytatástól és hol van az amikor már valami mást szeretne, de ugyan attól a játéktól. Ennek nem olyan könnyû megfelelni. Lásd a Resident Evil-t. Már is megy a háborgás, mert a zombik is fognak fegyvert használni! (én mondjuk speciel egyik részével sem játszottam, a zombi hentelõs tps nem az én mûfajom) Ráadásul ha jól tudom az általad emlegetett címeket mind az EA adja ki, õ meg arról híres hogy nem sok teret enged a fejlesztõk kreativitásának. A kiadónak meg a profit számít, nem a vevõi elégedettség.
Te folyamatos újításokról beszéltél.
Én meg mint írtam a COD és BF3 alapba elérte azt ami megunhatatlan. Míg a Crysis-nak szüksége van újításokra, változásokra hogy több embert vagyis játékost átvonzon, addig a CoD és BF egy tökéletes receptet kitalált, mivel sokkal elõbb kezdte!!!
A grafikai újítás meg CSAK EGY DOLOG, ahogy nemrég írtad is.
CoD nem váltott motort, ennek egy nagyon ésszerû oka van, mivel KISEBB gépekkel is visszafelé kompatibillis, sokkal nagyobb réteget képes lekötni, míg egy Crysis 2 vagy BF3 nem minden gépen fut el.
Valamint a CoD-nak tartom a legjobb irányítást, amit FPS-ben láttam érzékeltem eddig. és az irányítás jórészt a grafika függvénye is nagy részben.
CoD maximum grafikában fog fejlõdni, csak attól félek ha grafban elõrelépés lesz a fasza irányításnak búcsut mondhatunk.
Crysis és BF3 mindösszesen abban újúltak hogy az engine más...
EZZEL szemben a CoD és BF3 megjárt minden idõsíkot, kezdve a régebbi 2.világháborótól a modern fegyverkezésen át a futurisztikus BF 2142-ig....
Crysis....???
Engine-ben fejlõdött meg hogy nem szigeten vagy hanem New York-ban ennyi...Nem bántani akarom a Crysis-t nekem is megvan eredetiben.
De én mindenrõl elmondom amit gondolok, legyen az jó vagy rossz. 😊
Tökéletesen igazad van, hogy az inkább multira kihegyezett - nem rossz értelemben mondva - "tucat játákok" kevesebb ezirányú fejlesztést tudnak/akarna felmutatni, mint a single központúak.
Csak azt írnám még le, hogy az ember (legalábbis én) elvárná az elõbbiektõl is, hogy ne szinte ugyanaz jöjjön ki, mint 2 évvel korábban.
Erre írtam negatív példának a CoD-ot:
A Modern Warfare 3 a 2-höz képest a semminél éppen, hogy csak több fejlesztést tartalmazott. Csak a grafika lett jobb.
Pozítív példa a Battlefield 3:
Új engine, az elõdökhöz képest szebb grafika, részletesebb rombolhatóság, továbbfejlesztett jármûves hadviselés. Meg ott van még a Battlelog, amit lehet szeretni vagy utálni, de az is újdonság.
Crysis 2-nek annyi köze van a BF3-és CoD-hoz hogy ez is FPS és szebb mint a másik 2.
BF és COD azért nem újított nagyot mert mindkettõ egy régi jól összerakott és jól bevált recepten alapul, majd ha a Crysis-ból eladnak 10-20 millát akkor majd lehet méregetni.
Crysis 2 szerintem is jobb mint az 1, de nem olyan se single se multiban...maradjunk ennyiben és most nem a saját véleményemet mondtam.
Ne vedd rossz néven. 😊
Ahogy már korábban is írtam:
"A grafika lényeges, de nem minden. A játék összhangulata többet számít."
Amúgy sem lesz már több STALKER játék, kárpótlásul megpróbálom kiélni magam a (fél)SandBox Crysis 3-ban. Tudom, hogy ez teljesen más stílus, de remélhetõleg ez is kínál majd olyan szabadságot, testreszabhatóságot és interakciókat.
De nemgáz. 😊
még jó ideig nem Avatar minõség jön a képernyõkre 😛
Többet gondolkodtam a Limbo-ban.
Amúgy meg ez a kakaskodás lószart nem számít, NEM AZ a fontos hogy kinek mi volt hamarabb és melyik engine mit tud.
HANEM az a fontos hogy MILYEN JÁTÉKOT DOBNAK ÖSSZE.
De ezen felesleges vitatkozni. Konzolon is ez a csúcs grafikus motor, az nem vitás <#nyes>#nyes>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
btw hogy miért volt a késõbbi kiadás, a dx11 patchel, és a hi-res textura patchel, szerintem egyszerû. Ha jólrémlik ezek kiadása után, ismét beszédtéma lett a crysis 2 az játékokkal foglalkozó oldalakon.
De tény hogy sokkal elõbb mint azt akár az Unreal 3 meghirdette volna.
Jah, a Crysis2 megjelenésekor nem volt DX11-es 😛 Könnyen felejt 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mellesleg szerintem szinte tök ugyanaz, mint a C2, csak talán látványosabb kiadásban.
Most legalább láthatjuk azt a rejtélyes Typhoon gépfegyvert is - nem nagy szám, túl hamar kifogy a múnícióból. Gondolom valami Metal Stormhoz hasonló rendszerû lehet.
Az AI most sem tûnik okosabbnak.