3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • Shep
    Ha tudnának akkor rendesen lenne optimalizálva, persze nyilván tudnak csak nem érdekli őket.
  • DarkSector
    Nem.
    Félreértettél.
    Tudnak, pont ez a baj...létrehoznak egy játékot, amiben csak annyi rugalmasságot engednek a motor effektjeiben hogy ne tudd levenni a grafikát annyira hogy fusson a gépeden.

Mikor mondták hogy only dx11 tudtam hogy ez lesz.
  • DarkSector
    Egyetértek!
    Én is ezt gondolom, nem is ez a céljuk, a céljukat elérik, tudják ezt őkis.

Mégpedig hogy vesznek de nem konzolt hanem olyan hardvereket amiket eddig senki nem vett nagy darabszámba mert megszokta hogy minden elfut a 2 éves gépén...:D
    Mondjuk úgy ez egy mézesmadzag.
  • Shep
    Tehát nem tudnak programozni, csak te hosszabban írtad le :)
  • Kvg
    8GB ramnál i5, i7-en a szemét nem számít , ha friss driver-el menni kellene egy 78XX-el 79XX-el , de most kicsit túl szopatják a PC-seket, de fölösleges, mert emiatt úgy sem vesz konzolt az user.
  • DarkSector
    Ezért szoktam mondani hogy jó a cod, mert nem fejlődik felfelé rohamossan, viszont a motor enged visszafelé nagyon!
    Most Crysis 3-ról van szó, itt nem cél hogy 250fps-el multizz.

Itt pénznyelde lesz, msz a botlba ha játszani akarsz vele, ha nem választani kell más grafikában inkább konzol szintű játékot.
  • DarkSector
    Milyen low?

Only DX11-ről beszélünk alapon szar az egész. :D
    Mármint nem a játék hibája, hanem DX11-ben érdekesmód minden játék szar.... kapásból olyan dolgokat dobnak dx11-be hogy ha low-ra rakod akkor is megjelenik valamennyire...
    Érdsd pl a tesszalációt, vagy ki lehet kapcsolni teljesen?
    Post Process, stb.

meg aztán nem kompatibillis annyira visszafelé mint pl egy cod.

Az hogy egy játékban leteszed low-ra az ne a 386-os gép szintjét jelenti.

Lehet a low az a verxyh alatt lévő mittudomén milyen vga és config szint, de még az is nagy...remélem érted mire gondolok.
  • mester1987
    Tanulság; ne legyél fórumfüggő. Hameg különcnek neveznek azt nem veszed fel :)
  • The Protector
    Más rendesen fut?Nem szemetes a win-ed?Ilyenkor érdemes ezeket is számításba venni.
  • Shep
    Az a baj ,hogy low-on is szarul fut így meg nem lehet bétatesztelni :(
  • Kasya
    Jelenleg a beta nekem egy rakas kaki. Optimalizaltsag nulla az ATI-ra. Lehet Nvidian jol megy, de nekem i7 @ 3,3 proci & 7970m kartyan low es ultra mellett is zgyan ugy "szaggat". Az fps nem megy 25 fele beallitastol fuggatlenul.
  • DarkSector
    Igen?
    Ki határozta meg hogy kisebb gépeken is mennie kéne?
    Tudjátok hogy milyen dolgok futnak a játékban?
    Milyen számítások?

Honnan tudjátok hogy ez optimalizálatlan?

Csak mert a sok középszar elfut egy 386-oson?
    Nem értem.
    Nagy terület-fizika-részleteség, ahogy az első részben is.

Mutasd meg hogy ez mi alapján kellene fusson kisebb gépeken is.

Persze lehet butítani, hogy fusson, de akkor 22-es csapda foskonzolportozás.

Konzolon elfut de nem így ...
  • grebber
    Nem rosszul gondolod a baj az.Hogy ennek a grafikána sokkal gyengébb gépen is kéne futni nem csak GTX 680 és fölötte! Csak hát pc-re optimalizálni idő meg pénz ami nekik nincs mivel a pc-ből alig kapnak valamit.
    Konzolba van a pénz.
  • Kvg
    később már a tökömet sem érdekli ez a gém...
  • DarkSector
    Fut maxon neked? kellő fps mellett full hd-ben vagy panaszkodsz ahogy a többiek?
  • Kvg
    "csak később leszenek majd olyan gépek amiken fullon fog menni."

Miket írsz? Ó!
  • The Protector
  • Fpocok
    Jelenleg úgy van, hogy 120fps a cap. Na most ha 120on vagyok, akkor nincs input lag. De ha csak 60, akkor input lag van. Mi a fasz?
  • DarkSector
    Még csak előzetes nem biztos hogy tökéletes, lehet bug.
    Normális driverek sincsenek szerintem még, ez így szokott lenni.
  • DarkSector
    Tudod ez a baj a sok sírással, mikor sírnak hogy jaj de szar port, nem használja ki a csúcspécéket a játék, most megadták, lehet venni cuccokat akit a benchmark érdekel...
    egy szava senkinek nem lehet.
  • Fpocok
    Valaki mondja már meg, miért 120 fpsen van lockolva az fps, amikor 60 a hz és a vsync is be van állítva mindenhol...
  • DarkSector
    Nagy terület és részletesen kidolgozott, várható volt, mint az első rész a maga idejében...csak később leszenek majd olyan gépek amiken fullon fog menni.
  • grebber
    Erre való a pc-s pénznyelő!
    Ez az amit meguntam!Fog a tököm venni mindig többszáz ezerért gépet hogy játszahssak maxon!
  • DarkSector
    "látszik,a videómemória high grafon néha 1 giga fölé megy,a GPU használat pedig csak 60%!"

a két dolog üti egyást nem?
  • Csokis
    Micsoda sebesség!

• Diktator74
    A hardvermonitorom szerint,ami a videóban látszik,a videómemória high grafon néha 1 giga fölé megy,a GPU használat pedig csak 60%!Lehet nézek újabb drivert hozzá,mert nem használja ki eléggé a videókártyát. De ez még csak béta ugye!!
  • DarkSector
    Nekem ment maxon dobok vidit ha kell. 25-30fps-el...
  • Diktator74
    Sziasztok! MSI GTX460 karival high grafikán 30-50 FPS!Persze ha Frapsal csinálsz full hd videót,akkor persze a négymagvas proci is ki van használva rendesen!! Az Íjjal való célzás az nem nagyon ment,de a videó 4.percénél sikerült megfingatni az ellenfeleket!! :) HD Gameplayom
  • grebber
    " BF3 a viaszos szar grafikájával nekem is ment maxon...pedig nincs erős gépem."

A gTX 460 jóval erősebb mint a 6670-ed és ezen sem megy maxon a BF3 szóval ne ferdíts mert nem szeretjük!
  • Harbinger
    8600 GT-vel, maxon és PhysX-el a Mirror's Edge. Semmi sem lehetetlen. :P
  • Viktor9202
    Egyet értek a hsz-el ;)
  • Kvg
    e6550, HD6670 1GB, 4GB Ezzel toltad a BF3 maxon? Na nem viccel!
  • Viktor9202
    Akkor a Crysis 2 miért ment DX11-el Ultra High grafikán ?:D:D:D
  • DarkSector
    Miért csalódás?
    Mert nem viszi a géped? a nyomorult viaszos FOSBÁJT2-vel meg vitte a BF3-at az nem teljesítmény, a BF3 a viaszos szar grafikájával nekem is ment maxon...pedig nincs erős gépem.

Most Cryengine-ről beszélünk. Nem egy kategória.
  • Kvg
    Joggal pályázik az év csalódása címért....
  • Kvg
    Megnéztem a gémet. Új drivert használok 13.1 ez, de baromira úgy érzem hogy át k*rják az agyamat. élsímítás nélkül pocsék a grafika és szaggat. 2 élsimítással 15-20 FPS. Kevés lenne gépem ,de akkor miért látok 75% GPU kihasználtságot???

A gép amivel a BF3-at utántolom itt déutáni szunyára ment. SB 2500k AMD7870.
    Jól felbaszta az agyam ez fos játék ,de leglább tudom hogy nem dobom ki az ablakon a pénzem. Egy bűsös vasat nem adnék ezért a szarért..

• Ulthane
    Szerintem meg rém gyenge. Kurva ronda Xboxon, a Crysis 2 multija semmivel sem volt rondább, textúra popup-tól hemzseg, szaggat, ha intenzívebb az akció, semmi újítás nincs benne az előző részhez képest.

Erre tuti nem költök pénzt.
  • Fpocok
    Nem tudom, azt nem számolom... viszont a #801 miatt behúzok mégegyet.
  • DarkSector
    Egyetértek sajna az előbbivel Laptopon Crysis...uh ne a fejlesztőkre mutogass. :D
  • DarkSector
    És hány X van alatta ami a nem egyetértés jele? :D vagy azt 500 után már nem jegyzed? :D