3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • lac coo
    Azért az a bűvös optimalizáció sem jó a végtelenségig !
    Mindenki über grafikát vár Crysis-től, és meg egy kicsivel jobbat, ennek bizony ára van ....
    De nyilván még javulhat valamit mire kijö na teljes, de csodát senki ne várjon .
  • dienesoft
    Hagy tegyem hozzá, hogy ez hülyeség. Ezzel az erővel nincs is értelmes videokártyát venni soha, mert mindig lesz újabb. Nem ezen múlik, hanem hogy mennyire képesek valamit optimalizálni, avagy sem. Vannak a húzócégek ezekkel a "húzócímekkel", ami miatt csomóan fejlesztenek a gépbe. De az nem normális, hogy ez a játék például olyan FPS számokat mutasson (akár Béta, akár nem), amitől a mai csúcskategóriának számító kártyák is letérdelnek.
    Ettől még az embereknek nem lesz több pénzük fejleszteni, sőt, nincs értelme vásárolni, hisz a legújabb szaron se megy "jobban".
  • Viktor9202
    És ez azt jelenti, hogy aki eddig vett egy csúcskategóriás videókártyát, akkor már Low grafikán se tudjon vele játszani? Nem hiszem...
  • BoneDragon
    Ez nem meglepő, hogy lósz*rt nem érnek a csúcskártyák. Lassan jön a generáció váltás, aki most vett/vesz kártyát az jól arcon csapja magát.
  • dienesoft
    Borzalmas. Ha low-on, ha High-on, ha az istentudja milyen beállításokon indítom, egyszerűen a "távolba" (tehát arra a pártíz méterre) rögtön leesik az FPS-em. Mindezt úgy, hogy most vettem meg az új vidikarimat (ATI HD7870). Kiábrándító a demo, ezt meg kell hagyni.
  • JaSoN HuNTeR #874
    Rakj már fel egy gameplay videót. KIváncsi vagyok neked hogy megy Highba. NEm rég olvastam hogy 25-30 fps. Hiszem ha látom :)
  • DarkSector
    Ha a demo-t kérdezed szerintem igen , az only dx11-es...abba sem dx9-10-10.0 nem fér el. :)
  • JaSoN HuNTeR #872
    DX10be felejtős?
  • kifli
    2xaa-val (nó rece ekkora felbontáson) highon 6950-el 50 körül mozog. Legmagasabbon valami géz van vagy nemtudom, de feleződik az fps és látványban nem vettem észre semmit igazából.
  • DarkSector
    Hát kitudhatja? :D
  • mester1987
    De van xD
  • DarkSector
    És ha mégsem? :D
  • mester1987
    Akkor van.
  • DarkSector
    Hát hasonló nincs nem ugyanilyen kell. :D
  • DarkSector
    Pontossan.
  • mester1987
    Ja hát egy teljesen detto ugyanilyen játék nincs
  • Harbinger
    A DS3-nál meg pont azért sírnak, hogy nincs DX11 meg minden egyéb high-end szar ajátékban, hogy cool legyen. Itt van, most ez a baj.

Nekem Low-n 1440x900 és 16x AF, High textúrákkal amajdnem élvezhető. Bár érezni ,hogy tölt az elején, lehet ez a 2 GB RAM miatt is van. Egyébként jól fut és még szép is! ami ugye az 1-ről nem volt elmondható, mert kellett neki gép és grafika maxolás is, hogy nézzen ki. A 2-nél már javíottak ezen. Szerintem a CE3 jobban belőtt engine.
  • DarkSector
    Nem tudod mivel a Crysis 2-től messze nagyobb a pálya, részletgazdagabb, stb...
    Persze Cry2-nek is kellett gép, meg az is szép volt, meg fasza effektek...stb. de ez több attól.
  • mester1987
    Lehet hasonlítani mihez, de mivel a Crysis 2-nek is ilyesmi gépigénye volt DX11-ben így panasz nem lehet rá. Egy kritériuma van, az pedig csakis a DX11 minimum.
  • DarkSector
    Jaja de én nem méregettem a 3 részt egymáshoz, csak annyit mondtam hogy ez nem optimalizálatlan egyenlőre mert nincs mivel ezt alátámasztani. :D
  • mester1987
    Igen, mert későn ébrednek az emberek rá. Jobb később, mint soha igaz, de a legjobb időben. Nekem személyszerint ez jobban tetszik, mint a 2., de mégis az első rész nyíltabb és intenzívebb volt és persze nehezebb is.
  • gduck
    Én visszasírom a Crysis multiját a nagy pályákkal és járművekkel. kb másfél évig minden este nyomtam :D Ez a kispályás ide-oda rohangálós villámgyilkos izé nem nagyon jön be :(
  • gduck
    Pedig konzolon is GYÖNYÖRŰ és iszonyat jól fut :D
  • DarkSector
    Ennek a multija ember vs ember, olyan járműves repcsiset mint a bF3-ban majd a BF4-ben fogsz legközelebb látni, ha lesznek járművek, a többi játék a cod ember vs ember stílusát követik.
  • DarkSector
    "Túlságosan is fontosnak tartod a játékipart, mintha segítené életed vagy továbbvinne. "

Nem tartom fontosnak a játékipart, csak feleslegesnek a sok sírást, mikor más esetben pont ezt hiányolják sokan, most hogy van szarnak rá, és le szeretnék degradálni abba a minőségbe , állapotba ami akkor volt mikor ezt hiányolták.
    Vagyis mindig az szar ami van nem tudnak semmit jól csinálni, ha gyengébb de mindengépen jól fut, akkor szar ha meg erős gépeket is kihasználja akkor szar mert nem fut az xy többéves medium configján.
  • doggy90
    az egész játék dx11 only.
  • Drazse23
    Hát eddig nem vagyok elájulva a multitól.
    Leginkább ész nélküli rohangászós, két szűk pályába zárva, legalábbis nekem így jött át. Bár lehet csak igen hozzá szoktam a BF-hez.
    A hunter mód túl gyorsan végetér, kevés rá az idő.
    Persze becsülendő a Crytek eddigi munkája, még van idejük a finomításra.
    A béta pont erre való, hogy lássák, min kell még faragni.

Az elején volt egy kis lagg, de utána már jól futott.
    Hozzáteszem leginkább low beállításokon, mivel a videókártyám nem mai darab.

Tudni lehet esetleg valamit arról, hogy emelnek-e a gépigényen a végleges játékban? (Persze valamennyit biztos, mivel ez csak egy Beta.)
    Annak nem örülnék.
    Tényleg most a Beta only DX11 vagy sem?
  • mester1987
    Túlságosan is fontosnak tartod a játékipart, mintha segítené életed vagy továbbvinne. Én általában már átlátom a hibákat, amivel meg nincs elégedettség azzal nem óhajtok foglalkozni. Ha a Crysis 2-t és ezt vetjük össze; ebben a világ tetszik eddig, mivel többet nem tudok róla, a másikban pedig az inváziós rész húzott be jobban. Az összkép grafikában ugyanolyan és a gépigénye is hasonló béta alapján, amin talán még javítanak (talán). Túl sokat nem érdemes vele foglalkozni. Nem nagyon tudnak jelen korszakunkba újat kitalálni, csak a szánalmas médiával tudnak egy címet feldobni, hogy mennyire jó meg mennyire sztoriorientált...blablabla
    Felszínes dolgok ezek.
  • Viktor9202
    És az már azt jelenti hogy egy jobb gépen Low grafikán 10 fps-t produkáljon? Nekem pl teljesen játszhatatlan.... holott a crysis 2 hibátlanul ment
  • kill3r21
    De ugyanaz van mint a crysis2 esetében, nagyon gépigényes akad blabla, de senki nem fogja fel hogy béta :D
  • Rayden02
    Nekem meg el sem indul!
  • kirpill75
    Nekem max grafikán (kivétel élsimítás) full hd-ba maximum 30 fps-sel futott a játék multi része,amikor meg vettem fel frapssal max 25 de inkább 20-23 fps.elég gáz!

• DarkSector
    Pedig biztam benned...mindegy hogy mihez van kedved egy dolog, mutatni kell egy produktumot, hogy ez ilyen ha optimalizálva van hozánézni és nah igen ezt jobban is lehetett volna, de így hasraütve én kérem ki a fejlesztők nevébe a sok panaszt.

Nem érdekel a cég sem a játék, hidegen hagy de oktalan hőbölgés az elég gáz, számbavéve hogy évekik meg pont EZ miatt fohászkodott mindenki, hogy mikor jön már egy új benchmark messiás.

Erre mondják joggal hogy a játékosoknak mindig az szar ami van.
  • Shep
    Jó mindegy nincs most kedvem ezekhez a magasröptű beszélgetésekhez, megyek inkább játszani.
  • DarkSector
    Hő...attól hogy x360-on nincsen dx11 , nem tudom mennyire kapise részedről de dx11 egy eljárás, nem azt jelenti hogy effektek kizárólag ebben hozhatóak létre.

egyrészt nem fog így kinézni konzolon, ebben biztos vagyok...már lehet nézni van beta oda is.

És konzolon olyan effektek is vannak amihez pc-n dx10-11 kell, csak ez nem így megy hogy az az áramcsóva csak dx11-es stb.
    Csak annyi ha ugyanazt akarod egyszerűen lassú lesz.
    Ezért lesznek minden effektből csak nem ugyanolyan kivitelezésben.

Ezért nem az van mint szokták mondani hogy a konzol egy pc-s low szint, hiszen konzol valamiben low, valamiben meg médium vagy high szint...úgy kell érteni egy mixed grafika...

Hidd el, ha lesz is dx9...nem azért mert a konzolok diktálnak, ha akarnák only dx12-ben is kiadhatnák, ez rajtuk múlik, meg hogy mennyire állapodtak meg a hardver iparban.
  • Shep
    Kint az utcán, mert a játékban nem nagyon :)
  • Shep
    Hát ha neked az az optimalizció, hogy csúcs gépeken is akad akkor tudnak optimalizálni, valamitn ha az optimalizáció, hogy a low és max között 5 fps eltérés van akkor igen tudnak.
  • Kvg
    Hol van itt nagy terep?
  • DarkSector
    Mire is alapozod hogy nem tudnak optimalizálni?
    Mértékegységed mi?

Mutass bizonyításképpen egy játékot, ami ilyen minőségű, ekkora terepen megy és kisebb gépeken fut, és akkor egyértelmű amit vádaskodsz, ha nem akkor ennyi. :D
  • Shep
    Amúgy szerintem tuti lesz dx9 ha mással nem buherával hiszen akkor konzolon hogy futna?