CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zooleeh
Na de az ugy is nezett ki hogy a pofam le volt szakadva

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

DarkSector
"Azért fikázzuk ennyire mert megígérték, hogy a PC-ket is ki fogja használni és nem is akárhogy"

Pont ezért kell neki bivaly gép.

Emlékszel régen hány embernek ment FULLON a Crysis 1 mikor kijött?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igazat megvallva nem tudtam kipróbálni, mert nem csípi a Windows Server 2012-õt. Valami hiányozhat neki. De nézd meg másoknak, akiknek ilyen VGA-juk van, azoknál milyen alacsony FPS van, nekem ez elég hogy kiábrándítson. Pedig ki szerettem volna próbálni, de már most letöröltem az egészet a fenébe, ilyen visszajelzések mellett letettem róla, pfff.

De a lényeg: Crysis 1-ben lévõ multit kellene továbbfejleszteni és kész. Az nagyon bejövõs volt, és nem olyan CoD-os. Csak sokan nem tudtak azzal játszani a nagy gépigény miatt.
Nekem a Far Cry féle open-world FPS szemlélet sokkal jobban bejönne egy Crysis-ban is. Meg lehet azt izgalmasra is csinálni. De nem hiszem hogy a Crytek-nél kifogytak volna az ötletekbõl, csak igazodnak sajnos a fiatalok elvárásaihoz, akiknél a CoD a bejövõs. Ennyi. Ez a kiábrándító.

DarkSector még valami: Azért fikázzuk ennyire mert megígérték, hogy a PC-ket is ki fogja használni és nem is akárhogy. Ez sajnos még nem valósult meg, pedig ha pont PC-re akarnak alpha tesztet, akkor ezt prezentálniuk kellett volna, hogy mennyire ki tudja használni a PC elõnyeit, DE nem tették. Pl. DX 9,10,11,11.1-es grafikai opciók, tele részletes beállításokkal, akár több panelen keresztül. Moddolhatóság, gépigény-skálázódás. Ha valamit ígérnek, be kellene tartani.
zooleeh
Hi kell meg kulcs?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

DarkSector
oda kiraktam miket csináltam...😄
azok vannak csak. 😄

meg azóta a tomb raider-be nyomtam 1-et

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Merre kószál a bannered? xD
DarkSector
ph-n is nézz körbe az Eredeti topikban ott osztogatnak.
nekem csak 1 van az is bõven elég, mert nekem gyengusz karim van, fõleg dx11-es szinten.

scomcomputers
Valakinek nincs egy fel nem használt kódja,nagyon megköszönném ha elküldené PM-ben....egy havernak kellene!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

DarkSector
És most a Crysis 3-at úgy nézzétek hogy DX11 vagyis mint tudjuk jól szeretnek sok felesleges számítást rátólni a hardverre, például hogy a terület NEM zárt, egyrészt jó mert valóban mintha egy igazi dzsungelbe lennél, viszont nem jó hogy az a 100-150 métert is meg kell jelenítenie a gépnek ahol már pirosan írja hogy menj vissza a kijelölt területre.
Nincs itt gond, egész egyszerûen sokat akar a szarka.

DarkSector
Milyen minõségbe hány fps? Mármint a te gépeden?

A fos gépemen? Na ne szórakozz már!
Amúgy ez Crysis 2 egy másik mappal. Az meg egy rakat szar volt mind single és multi player szempontból. Egy kopipészt ipari hulladék. Látszik hogy azóta sem akarnak jobbat csinálni. Lefeküdtek az EA-nak.
Az EA remélem hamarosan a csõdbe megy, mert egy rohadt kizsigerelõ szemét cég, akik nem a játékosokért vannak!
DarkSector
Azért mert minden középszar elfut a gyenge gépeken is, az nem azt jelenti hogy jön egy Crysis, ami iszonyúan szép technikailag, és mindenki azon csodálkozik hogy a fos gépén nem megy 60FPS-t fullhd veryhigh-on a játék...lol.

gduck
Az nem XBOX360 béta volt? <#beka2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Ez meg a Crysis 3. 😄

DarkSector
Ez nem az EA jelentõs fórum, ne nézzetek már madárnak, tudjuk jól hogy nem azzal a céllal írnak ide panaszt hogy az EA-nak segítsenek...

scomcomputers
Én elvagyok vele....
<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Ami késik nem múlik.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

cataflam02
Na mi van ? mindenki törölte ?😄DD

One more story

zotya10002
Uninstall lett belõle .-DD

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

cataflam02
A pályán felvehetõ fegyverekkel kb 1 lövés/enemy.. de vicces.. senki nem használja õket XD

One more story

Hát komolyan mondom ha a BF3 ból indulok ki akkor az Alpha még jobban ment mint a megjelenés napján mint az 1.0 Grafikában alig alig volt különbség.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

DarkSector
nem azt írtam hogy tökéletes, hanem hogy alpha.

Shep
Na lejjebb vettem így már legalább ki tudtam érdemben próbálni, de textúrák nekem továbbra sincsenek, csak egyszínû tapéták. Játék maga nem lenne rossz szerintem de ebben a formában élvezhetetlen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

cataflam02
valakinek kell egy kulcs ? 😄

One more story

Maxtreme
pfff.
Kb mint a most wanted <#idiota>

Hát igen ha nemsokat változott a graf de a gépigény 1000x nagyobb míg a crysis 2 az vígen futott FULL HD maxon adig ez low-on el sem döcög (10-20fps között)...<#szomoru2>
2db HD7970 OC CrossFire, i7 960 @ 4.2GHz, 12GB RAM, 1080p, ezen 32-58fps! <#zavart1>

kill3r21
anno toltam a cry2 bétát, ott sem volt jobb a helyzet
Maxtreme
"meg a graf se sokat változott.."
jepp de a "gépigényx4.exe"-t lefuttatták.

Nekem tetszik, csak mivel nem sokat változott így ugyan ezt az élményt a 2. rész multijával is elérem. 😄
Random spawnnál az ellenséget is melléd rakhatja így érdemes gyorsan körültekinteni...láthatatlan módban néha látom az ellenség fegyvereit, így totál nem láthatatlanok. 😄
cataflam02
eddig fasza.. csak ez a map a fos :> meg a graf se sokat változott..

One more story

Fpocok
Látom ebbõl is egy CoD lett... mármint úgy értem, hogy kiadják újra ugyanazt, csak más skinekkel, mapokkal.
A gagyi célkereszt megmaradt látom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

...

<#sniffles>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Elsõ indításnál én is azt hittem, hogy a második részhez van szerencsém (detto ugyanaz a menü, ugyanolyan opciók ugyanaz a mozgás, egérmutató stb. ) Ez tényleg csak egy mappack lesz, semmi egyéb ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ja Cry2+új pályák.

Ez a multi Crysis 2 + egy nagyobb kiegészítõ és kész.
De legalább látom hogy nem éri megvenni. 😄
Shep
Egyébként meg ahhoz, hogy értékelhetõ visszajelzést kapjanak a fejlesztõk nem árt olyan formában tesztfázisba engedni egy multit ahol értelmes játékot is lehet folytatni, ehhez meg szerintem elengedhetetlen, hogy tûrhetõen fusson, senki nem várt szerintem 100+ fps-t, csodaszép grafikát meg miegymást csak, hogy ne 5-15 fps-el fusson hanem valamennyire stabilan 30 felett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gduck
Pff, errõl jól lemaradtam, pont most nem néztem a fórumra pár napig, elnyelt a Forza Horizon <#nyes> Na mind1, pedig megnéztem volna a diavetítést a gépemen 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Neked biztos fut normálisan. Nekem hol 50fps hol 10. Hát kösz EA

Shep
Téged kellene bannolni 😄

DarkSector
ez nektek csúnya?
ráadásul ez ALPHA gyerekek NEM VÉGLEGES, de már panaszkodtok.

EA helyébe bannolnám a rinyákat.

Shep
Hát kipróbáltam,felraktam maxra mert ugye a 2 tûrhetõen ment úgy, hát diavetítés lett belõle, hiányzó textúrákkal 😊 Na majd kipróbálom ha leveszem a grafikát. Mindenesetre a körítés és a fejlõdés jónak néz ki a játékról viszont egyelõre nem sokat tudok 😊

<#vigyor5>

Maxtreme
Mondjuk ez csak alfa még.
Bár tapasztalataimból ítélve sok minden pozitív irányba nem fog változni <#idiota>

Remélem már jó lesz. <#idiota>

Nos, ez nálam játszhatatlan. Elindítottam a játékot, erre maxra lõtte be, így kaptam a képen látható értéket:

Utána levettem mindent low-ra, és kikapcsoltam minden effectet, amit lehetett, így kaptam nyugalmi állapotban a képen látható fps értéket:

Mászkálás közben folyton akadozik, fordulásnál lemegy az fps 20-30 fps közé. A következõ képen csak a csapattársam látszik a spawn pontnál, miközben elfordítom az egeret:

Én így képtelen voltam még célozni is, mert folyton megakadt. Szóval, nálam ennyi volt a játék.

Az EA-nál mindent elbasznak? Még a Simcityben bízom...
Maxtreme
nem látszik a kép! 😊

Nos, ez nálam játszhatatlan. Elindítottam a játékot, erre maxra lõtte be, így kaptam a képen látható értéket:

Utána levettem mindent low-ra, és kikapcsoltam minden effectet, amit lehetett, így kaptam nyugalmi állapotban a képen látható fps értéket:

Mászkálás közben folyton akadozik, fordulásnál lemegy az fps 20-30 fps közé. A következõ képen csak a csapattársam látszik a spawn pontnál, miközben elfordítom az egeret:

Én így képtelen voltam még célozni is, mert folyton megakadt. Szóval, nálam ennyi volt a játék.

Maxtreme
tõlem is képz