3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • grebber
    Dx 11es vga-d van? Ha nem akkor az a gond.
  • DarkSector
    Tippelek: Nincsen dx11-es videókari a gépedben.

Capable nem compatible véletleül?
  • alonso83
    you need a DX11 capable Gpu to play Crysis@3 MP open beta
    most meg ezt irja ki
    ezzel mit lehet kezdeni?
  • mester1987
    Ügyvédet játszik :)
  • alonso83
    hali ezt irja ki mikor elinditom a bétát

érvénytelen licens okkod invaild chiper (0X0006)
  • DarkSector
    Ha az példának szolgál az esetre akkor nem az.
    Azért nem tudok berakni vazze mert Crysis-ban nincs olyan hogy ilyen volt és ilyen lett. :D
  • Shep
    Szerintem szarul néz ki a DMC rakok be képeket a Darksidersből bizonyítás képen.
  • kirpill75
    Ezen a pályán még kevesebb fps-sel futott a játék nekem.kb 15-20 fps.
  • DarkSector
    WTF...w-only mod off? :D
  • BoneDragon
    Magyarázkodás helyett inkább rakj be egy képet róla, mert kezd kicsit szánalmas lenni.
  • DarkSector
    Csak tudom mit látok vazze, nehogy az jöjjön le hogy te kitaláld hogy azt látom amit te is...
    nekem ez fakóbb nem annyira telt és ennyi, ha nektek nem érzékelhető akkor én arról nem tehetek..
    Gondolom a fakó fogalmat ismeritek nem? :D
  • DarkSector
    np :)
  • DarkSector
    Én tudom, képeket is tóltam Fear 1 vs 2+3
  • RYO21
    azért tűnik szemcsésnek, mert szarul vannak megcsinálva a fák levelei
  • BoneDragon
    Nem rak be, hiába írod, hisz ő se tudja már mi van csak váltig állítja az igazát. Rá kell hagyni, legyen igaza...
  • Harbinger
    Én látom, mester! eddig vak voltam, de most már én is látom! :D

Bocs, nem tudtam khagyni. XD
  • Shep
    Te magad sem tudod miről beszélsz, rakjál már be egy képet és magyarázd el mi a bajod.
  • DarkSector
    De vazze ez nem grafikai bug...:D
    Crysis 3 nincs fent a gépemen még. :P
  • Shep
    Mert ha senkinek nem szemcsés csak neked akkor a hiba nálad van, nem? (driver, monitor, akármi)
  • DarkSector
    Háát a multi az kicsit szarabbul megy, lehet elfelejtetem mondani a single-re gondoltam...
    Ultra-ra rakom, fullhd, és megy.

Élsimitást ha leveszem nyerek pár fps-t. 3-5
  • DarkSector
    De nem kell hogy ti értsétek, csak megjegyeztem hoyg nekem ez szemcsés...most miért akarod úgy látni mint én? :D
  • JaSoN HuNTeR #938
    Nekem megvan eredetibe és erősebb a gépen mint a tiéd mégis akad...
    De nem értem hogy miért... Csak a multi része játszhatatlan.
    [BF3]
    Furcsa hogy neked ultrába megy.
    Lehet hogy ráférne a gépemre egy teljesújrarakás.
  • Shep
    Hát amíg nem bizonyítod addig csak levegőbe beszélés és ne csodálkozz, hogy mindenki ezt hiszi.
  • DarkSector
    Biztos hogy nem. .)
  • Shep
    Igen a 2-ben zavaró is de hogy barátunk az 1-ben mit lát azt el nem tudom képzelni és mivel ő sem tudja elmondani vélhetően nincs is semmi max ő képzel oda valamit.
  • Bence94
    Film grain vagy textúrán alkalmazott "mókolás" picit javítva kinézeten a'la Rage texture detail opciója, amúgy máshol nem tudom hol alkamaztak hsaonlót.
  • Harbinger
    Nálam a cry 1 ok, a 2 grafja kicsit fura. Olyan mosott és... mintha egyes elemeknek olyan zöldes körberajzolásuk lenne - ez lehet a Nanosuit miatt. Meg olyan... szellemképes. Én direkt levettem a blurt, úgyis. Levettem a grafot Very High-ra (aka Medium) úgy valamivel jobb.

A FEAR 2-3ban meg votl film grain, amitől olyan szemcsés lesz, mintha TV lenne. Én ezt rendre kiszúrom, de a Crysis 1-ben én ilyet nem láttam, a 2-ben inkább érezhető valami haosnló.
  • lac coo
    De mas nem latja, akkor csak monitor vagy kabel bibi lesz az. Bar jobb lenne egy sajat shot...
  • DarkSector
    De tudom, az más hogy valakinek ez nem tünik fel...

Ez olyan mint mikor egy játékban kikapcsolja valaki a blúrt, meg a sok effektet, amitől "Élesebbek a szinek, textúrák"
  • DarkSector
    Hasonló, nem teljesen ugyanaz...nem kell ezen filózni nem mindenki veszi észre szerintem...:D
  • BoneDragon
    Nem kell vele foglalkozni lathatoan azt se tudja mirol beszel. De azert jot nevettem rajta :)
  • Shep
    Te írtad "Csak olyan mint mikor beállítasz a tv-n egy adást de nem hangolod be tökéletesen...picit ilyen apró (fehér) szemcséket látsz." most hogy pötty vagy szemcse szinte mindegy kb ugyanúgy kellene kinéznie de a Crysis nem ilyen tehát jó lenne ha befejeznéd a füvezést.
  • DarkSector
    Tudod mint te a SweetFX-eddel vagy mi...:D
  • DarkSector
    Ki a pöcsöm írta hogy az 1 pötyös? én a 3-ra írtam egészen pontosan, de amúgy az első is az.. :D
    Csak azért raktam be a Rear-t mert ebben az első része mg nem volt ilyen.
  • Shep
    Ja amúgy a bolondok is értik amit beszélnek :D
  • Shep
    Arról volt szó ,hogy a Crysis 1 pöttyös vagy milyen szerinted erre beraktam egy képet és mellébeszélsz. Ha egyszer Cry1-ről van szó ne Fear-el próbáld már magyarázni ha van Cry-os kép. Szóval továbbra is kérdem mi a gond a Crysissal, ott a kép mentsd le karikázd be paintben vagy akármi.
  • DarkSector
    De én tudom, mutattam ha nem látod a te egyéni gondod. :D
  • Shep
    Szerintem te magad sem tudod miről van szó. Itt van 1 kép és meg sem tudod mutatni miről beszéltél eddig. Ennyi volt, nincsenek semmilyen fehér pöttyök, meg nem tudom micsodák amiket te vizionáltál. Ha lennének akkor el is tudnád magyarázni.
  • DarkSector
    annyira kicsik ezek hogy igen, mutattam Fear 1 vs 2-3
  • Shep
    De csak rá tudsz mutatn ia képen hogy na ott fehér pöttyös, vagy tudom is én, mert fehér pontokról hadováltál akkor csak le tudod írni mi a gondod.