CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ezt mások szokták mondani. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát akkor mondjad a szemébe. 😄
DarkSector
Az igazság fájni szokott, ezt szokták mondani is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mekkora sz*r duma volt ez, de tõled mit várjon az ember.<#rolleyes>

ozimak
Mondjuk úgy: Nem vagyok az a "mindentmegveszek" típus 😄 Amúgy ja, van steamen is ez-az 😉 Bár azokat mostanság hanyagolom 😊
Kabu: És így? 😄 Csak mer ingyé vót... igy hirtelen 😄
JaSoN HuNTeR
Kiprobálnám de nincs DX11es kártyám...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DarkSector
Csak a szarokat veszi Origin-re, a jó játékokat Steam-en tárolja...😄

Tolong a sok borító az origin accountodon. 😄
Fpocok
Kértem én is kulcsot, de igazából hidegen hagy a játék. Akit érdekel az alfa mp kulcs, írjon rám, egy darab van. (Tudom, hogy ingyen lehet kérni, de hátha valakinek nem jutott)

Parasite Eve 2, best game EVER!

ozimak
Nem is rossz ez a Crysis 3... volt szerencsém kipróbálni a pre-alpha-t 😊
kifli
már hogy futni fog régebbi kártyákon is? dx11 ezt tudja (sõt, egyik legnagyobb elõnye), cryteknél max akkor nem teszik bele, ha elég pénzt fized a vga gyártó. Amúgy csak a saját eladásaikat rontják.
DarkSector
Ez szép és jól hangzik, remélem mire kijön meg is valósul.

kifli
valószínûleg azért van, mert dx11-el kapcsolatos dolgokon dolgoznak most, így ezt kell tesztelni, errõl várnak visszajelzét. Ez egy alpha, nem demo, azért van, hogy minél több visszejelzést kapjanak arról, amin épp dolgoznak, nem másról.
Amúgy ha a játék csak dx11-ben készül el (ami valószínû), futni fog x9 és afölött lévõ kártyákon is.

dx11 pedig gyakorlatban sokkal gyorsabb mint dx10, de még dx10.1 is sokkal gyorsabb mint a 10.
DarkSector
Sõt szerintem a Cryengine DX9 alatt is megy, de igen ezért is hihetetlen...fõleg hogy egy Alpha geci?

gduck
Úgy tudom ez alatt is CryEngine 3 motor lesz. Ez volt már a 2. rész alatt is, azaz a motornak van DX10 verziója is.
Csak a Crytek politikája: új játék = új gép 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Hát vicces mert igazad van.😄
Egymát ütik a vesszõvel ellátott kijelentések. 😄

Hát történelmet írnak ha ez igaz és csak DX11-el fog menni.

DarkSector
Igen haladjanak, nem gond.
Csak mondom hogy a DX11 sajnos még közelsem annyira tuti mintsemhogy alapozzanak rá.

A DX10 még oké, de abból is nem véletlen csak kevés játék merte meglépni.

Ettõl még nem nyernek akkora elõnyt és képességet szebb effektekre hogy MEGÉRJE csak erre koncentrálni.

Majd ha megmutatják hogy tudnak OPTIMALIZÁLNI dx11-re akkor oké.

gduck
Azt nem olvastam, csak ennek a sornak az elejét:
"DirectX 10 graphics card with 1 GB RAM, Nvidia 400-series or AMD Radeon 5000-series."

Ami eleve FAIL, mert a felsorolt minimum kártyák DX11 karik 😊

grebber
Mit nem értesz haladnak a korral az õskövületeket nem kell mindig támogatni.Meg nagy gépigény nélkül nem is lenne Crysis a Crysis!<#idiota>
Én várom már nagyon a teljest.Majd ezt is 6 év múlva tudom majd csak maxon játszani mint az elsõ részét (feltéve ha jövõre fejlesztem a gépem,de 300k-s kiadásra nem igen akarom rászánni magam)

Next PC upgrade: 2022

Így besz*pni...sajnállak titeket. K*csög Crytek. <#ticking><#szomoru1>
Lehet valahol még kódot szerezni ? 😊 Próbáltam egy Crysis 3 facebook oldalon de nem adott, szóval gondolom elfogyott 😞
DarkSector
Írtuk nem egyszer hogy SAJNOS csak dx11-es karival megy.

Amit KURVÁRA nem értek miért van.

Véglegesben remélem nem csak only DX11 lesz mert a baj hogy DX11 nem gyorsabb sajnos gyakorlatban mint a DX10 és ez a karimnak hátrány.

gduck
Hát jól be***ptam 😞 Nem elég neki a videókarim 😞

Elõtte direkt elolvastam neten: minimum requirements DirectX 10 graphics card
Erre meg DX11 kari kell neki! <#falbav>

Nem baj, még szerencse hogy ott lapul a 7 éves ATI kártya az XBOX360 dobozkában. Majd az viszi 😄

DarkSector
Hát adhattak volna Crysis 2-õt....hát.

Shep
Hát nem ezért fogom elõrendelni az is biztos 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
JaSoN HuNTeR
Én szeretnék kulcsot 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

gduck
<#law><#wave>

Bence94
A szösszenet az úgy mindenkinek meg darksector-nak ment.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Pm ment! benne egy kóddal... 😄DDDD

gduck
Lehet még valahol kódot igényelni? Tegnap próbáltam a német oldalon, de este nem jött mail 😞

UI: tiszta röhej, hogy hosszú évek alatt, kb évi 1-2 nap nem nézek a fórumra, erre tessék, most is ezt szoptam be 😄

zooleeh
Nekem akartad irni (bocs)

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
Ezt biztos hogy nekem irtad 😊

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Bence94
+1

Sajnos a multi része egy cod klón. A single pedig nem hozott lázba sajnos eddig, fõleg, hogy teljesen úgy néz kia mint a 2..
Nem beszélhetünk itt semmilyen "effektekrõl" mert néz ki jobban egyelõre egyáltalán! Crysis 1 féle játékmenet kellene megint és nem ez a cod/halo copy szerû rendszer. Ja meg interaktív környezet a'la elsõ rész. Viszlát!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
hát kíméllek nehogy elvegyem a kedved a játékoktól. 😊

Ideje lenne egy erõsebb konfigot venni és nem bannerokat gyártani, mert ez így nem fog menni te is tudod jól. Nem fog mûködni...azt hittem hogy ledarálhatlak a multiban, de jöttél ezzel a gyenge gép dumával.
DarkSector
Ja nem azért mutattam csak úgy érdekességképpen, de ha támogatsz 2-3 ezer ft-al azt nem utasítom visszak 'KICKSTARTER'! 😊

Tetszik, lájkoljam? 😄D
DarkSector

Nem találtam ilyen topikot.
DarkSector
Crysis 3 Update 1 -> 26.72MB

scomcomputers
Örök hála,mester!
<#eljen><#law><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

DarkSector
Nézz majd be a Metal Gear Solid Revengeance topikba is.. 😄
Oda most csináltam egy banner-t...szerintem eddig ez a legkúlabb talán. 😄

DarkSector
Tetszik csak gyenge a gépem.
Crysis 2 is inkább medium-on ment.

DarkSector
Hát ez is nagyon durva, itt fõleg mozgás közben látni a sok effektet.

zooleeh
kuldtem😊

scomcomputers
Ment PM!

* Scomcomputers the future of computing!*

Szóval akkor nem jött be a multi? <#fejvakaras><#fejvakaras>