3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • gduck
    Csak egy példa ;)

FarCry3-at megnéztem FULLHD felbontásban a 102cm TV-n, és XBOX360-al is. Csak a jelforrást változtattam a TV-n. Prrsze voltak difik, de semmi lényeges, élményben és képben is szinte majdnem ugyanaz volt.

Szerény véleményem szerint, ha természetfilm lett volna, valószínűleg PC, de mivel ez egy játék így tök mind1, játék közben nem a fűszál textúráit nézem (ugyanúgy mint természetjárás közben se a fűszál ereit)
  • Gyuszopapa
    Most itt nem a pixxelfétisizmusról van itt szó.Azért sokkal jobban néz ki illetve tisztább képe van játéknak ha a monitor illetve a lcd tv natív felbontásában futtatod.
    Már 1600X900-as felbontásban is kezd homályosodni a kép még akkor is ha maximum grafikán van.
    Amúgy meg ha megtehetem miért ne futtassam full hd-ba.
  • gduck
    Kit érdekel hogy FULL HD vagy nem FULL HD??? Csak a pixel fetisisztákat :D
  • kill3r21
    Ez a fogadásos dolog akkor ment nekem , amikor elöször toltam a gears of wars-t...akkor nyertem, nyilván ma már nem :d
  • Fpocok
    Így van. De néha még 720p sincs, csak arra van felskálázva.
  • The Protector
    Jah, box is csak felskáláz 1080p-be azaz szétnyújtja a képet és elhiteti az élményt.
  • The Protector
    Én ps3-on játszok és full hd ban megy míg ti szenvedtek az ócska szar gépeitekkel:)Na jó a viccet félretéve.Kb 1 éve van ps3-am,játékos pc-m csak otthon van.Ps3-on sztem egy játék sem fut 1080p-ben,majdnem minden 720p ben megy,tehát nem fullHD.A ps ex címek sem mennek full hd ban hanem csa720p-ben.Én nem tv-n játszok hanem monitoron egy speckó VGA/PS3 kábellal és pontosan tudom figyelni, hogy mi milyen felbontásban fut,csak az XMB(ps3 menüje) fut 1080ban a többi alatta.Speciel a crysis 3 720p alatt fut és kibaszott ocsmány(előtte minden cry rész pc-n toltam és ehhez viszonyítok) úgyhogy haverodat verd csak pofán, hogy ne beszéljen hülyeségeket.
  • KaBuTo666
    Egy jó tanács:
    Ilyenkor fogadj sörbe.
    Tudod hogy neked van igazad, ezek a konzolboyok meg simán bevállalják a fogadást mert azt hiszik hogy nekik van igazuk.
    Nyersz rajta, sört.
    Megéri.
  • Gyuszopapa
    Majd jön egy-két konzolboy és majd elmagyarázza hogy a konzolokon full hd-ban futnak a játékok.
    Mint a szomszéd gyerek verte itt magát hogy neki a full hd-s tv-fut a játék x-box-on.Az istennek sem akarta megérteni hogy 1024 az csak fel van skálázva hogy kitöltse a képernyőt,attól még nem full hd a felbontás.
    Aztán áthívtam hogy nézze már meg hogy 82-es full hd tv-n full hd felbontásban hogy néznek ki a pc-s játékok és gyakorlatilag leesett az álla hogy ez mi.
  • Ryder159
    Én is a növényzetre gondoltam, A videón jól látni, hogy vannak olyan elemek a környezetben, ami boxon nincs.
  • Shep
    Persze ront ez egyértelmű, a PC-s is gyengébben néz ki, mint mikor betöltöm a bétát de azért a különbség szemmel látható.
  • Harbinger
    Azért a növényzet néhol gyengébb, meg aháttér. Az Xboxos nandome ott hátu ltotál stazikus bitmap, míg a PC-s verzión "él" rásut a nap és érzed, hogy az egy kupola. Persze a YT vdeió is ront rajta, szóval ez így nem fair/reális.
  • Shep
    Pont ez asszem nem, de majd úgyis megmondják ,hogy közel sem ilyen rossz az xbox és tűéles, meg minden. Azért a boxos nanoruha gyalázat kategória :)
  • Ryder159
  • kill3r21
    detto, dehát ilyen a kezdők élete, bár mondjuk crysis2öt sokat nyomtam multiba anno mikor megvettem, de ez valahogy nem megy, a hunter nyilazás meg még nehéz is számomra, itt nem állatok futkosnak mint a fc3ba....:D
    mondjuk ami idegesit mikor egy csávó felkap egy villanyoszlopot, és azzal nyomja, beteg...:D
  • Harbinger
    Azt hittem én vagyok pro béna. :D Crash Site jobban megy, voltam MVP is.
  • gduck
    Én játszogatok vele amikor van időm, bár a csapatban mindig az utsó vagy utsó előtti helyen végzek :D Szóval inkább áldozat vagyok mint "áldozó" :D
  • DarkSector
    Áremelkedés.
    Árulnak csak kuvadrága.
    Crysis 3 nemtudom miért fut jobban, nekem mind2-ő lassú...
  • kill3r21
    nah mivan srácok ilyen hamar leéltétek a bétát? :D
  • Harbinger
    A szoksásos áremelekedés vagy az infláció miatt? Mert nekem is elhet elkéne még 2 GB RAM. :S 800 MHz-es árulnak még?

Egyébként az hogy lehet, hogy a Cry3 béta jobban fut - igazi minen - mint a 2 mediumon DX11 vagy akár DX9 alatt?
  • DarkSector
    Én ráérek, minden gém megy, a crysis 3 meg nekem nem fontos. :D
    De igazad van ez valóban így van, sok cuccnak emelkedni fog az ára...
  • grebber
    Ramot most kell venni aki teheti ,mert emelkednek majd az árak !
  • DarkSector
    Adsz neki lóvét új procira meg ram-ra? :D

Mert könnyű mondani. :D
  • JaSoN HuNTeR #1016
    proci+ram is elkéne haver.
  • kill3r21
    uj alaplap+proci meg egy vagon ram, azt egy darabig megleszek majd :D
  • gduck
    Hát ha még fejlesztesz, sztem egy bika proci még fog dobni rajta ;)
  • kill3r21
    Van xboxom köszi...muszály volt a kártyavétel mert a 9800gt meghalt ma reggel RIP..kiprobáltam a bétát, nem fog menni fullon de tudok majd játszani vele, teljes gépcsere csak év végén esedékes...:)
  • gduck
    Tökéletes! Annál többet nem szabad VGA kártyára költeni
  • DarkSector
    Nincs jól. :P
  • Shep
    Jól van akkor.
  • DarkSector
    Hát ez az volt. :D
  • Shep
    Az, biztos, főleg mivel te mondod és neked mindig igazad van :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Shep
    Jobban járt volna annyi pénzért egy xbox -al :)
  • DarkSector
    Butaság...
  • DarkSector
    Jó hát...csak Crysis 3-hoz nem elég. :D
  • Shep
    De ahhoz a procihoz kár volt ilyen kártyát venni.
  • Harbinger
    Á, ócska vacak! :D Add nekem. :P
  • kill3r21
    fain akkor nyomatom, vettem egy geforce 650 GTX-et, az jó kártya? :D
  • DarkSector
    Nem kell ehez kulcs...origin-be belépsz, a főoldalon van a reklám, rányomsz instal és játszol, ez nem zárt béta.
  • kill3r21
    srácok lehet még szerezni valahol bétakulcsot?