3142
-
#1079 Multiplayer térképek! -
mester1987 #1078 A-jajj
Megoldják ezt a kis kellemetlenséget, bármi áron :) -
#1077 Nézd meg az én kommentem alatti kommentet. -
mester1987 #1076 Még 9 nap a megjelenésig, hogy csináltad? -
#1075 Nem kell aggódni, jön majd hozzá minimum 6 sp DLC (darabja 5k-ért) ami majd újabb 2 órával kitolja a játékidőt.
Szép új világ. -
#1074 Én nem sajnálom érte a 9k-t! Egyetlen cég ami legalább ad a látványra is igaz rettentő drága áron,de majd 3 év múlva majd tolom maxon! -
Harbinger #1073 FAIL
A Warhead-nél Delta fokozaton még elmegy, az "csak" expansion. Az 1 ME 5 euróért, a 2-t 3-ért vettem, azt hiszem ezzel is kivárok egy nagy sale-t. -
#1072 A játékot mellékküldetésekkel együtt 5 órába telt kijátszani
A játékot mellékküldetésekkel együtt 5 órába telt kijátszani
no comment. -
#1071 A Crysis 3 megjelenéséig már csak 10 nap
van hátra, így be is futott az első értékelés a
játékról amit a lengyel CD-Action magazin
tett közzé. Lássuk hát a pontszámokat:
Összpontszám: 9/10
Játékmenet: 9/10
Grafika: 10/10
Hangok: 8/10
A pontszámokon kívül néhány extra
információ is kiderül:
A játékot mellékküldetésekkel együtt 5 órába
telt kijátszani normál fokozaton.
A stáblista után valami nagy dolog lesz.
Valószínűleg lesz vezethető tank.
A befejezés nem zárja ki jövőbeli DLC-k
érkezését.
A 2 utolsó map nagyon nagy.
Az arcmimikák jobban kidolgozottak mint az
L.A. Noir-ban.
info: gamepod -
#1070 Crysis 3 Vicces reklám! -
#1069 Na azt írták még van fémtok , elő is rendeltem! -
mester1987 #1068 Nagyon felkapták ezt a vadászatot benne. -
Harbinger #1067 A 2-ben is érezhető a butulás. A páncélautó gépfegyverével nem bírtam egy fűszálat se megkarcolni. :S
Voltakép, ami a 2-ben (és talán a 3-ban) jobban tetszik az 1-hez képest a sötétebb sci-fi hangulat. -
mester1987 #1066 *már -
mester1987 #1065 Egyetlen dolog fog engem zavarni ebben, de csak azért mert műr túl sok játékkal játszottam.
Az első részben (és a Far Cry 2 & 3-mal) ellentétben a környzeti alkalmazkodások nem fognak működni...úgy, mint a részletesebb fizika sem.
Nem tudom miért nem veszik ezeket észre vagy miért nem fektetnek hangsúlyt rá, de így elég mű alkotás lesz. Ez nem tetszett a Crysis 2-ben sem, a mesterséges intelligenciára meg inkább nem is pazarlom a betűket. -
#1064 ironizál. -
#1063 De lehet csak benne maradt az xbox verzióban, ilyenre is volt már példa. Amúgy szerintem PC-s, xbox összeomlana ilyen graf mellett :) -
#1062 Miért lenne XBOX? Oda van írva a PC konfiguráció, amin futatták! -
#1061 Igen, tuti xbox, hisz az elején kiírja a logonál hogy "Press Enter to skip".
Gondolom olyanról meg nem hallottál hogy valaki PC-n x360 controlerrel játszik. -
#1060 Ez Xbox.... -
#1059 Elég szar gépen futtatták :) Az a fű elhajtósdi azért pofás, ugyan apróság de mégis. -
#1058 CRYSIS 3 - Gameplay The Swamps Walkthrough @ Crytek [PC ULTRA]
Cryteks PC Set Up:
CPU: Intel Core i7-3930K
CPU Cooler: Corsair H80
MB: Asus Sabbertooth X79
GPU: Gainward GTX 680
RAM: 4x 4GB Corsiar -
#1057 Mailben megkérdeztem CDG-t hogy van-e fémtok! Ha az a válasz ,hogy igen akkor megrendelem. Ingyenes a pik pak pont is ,meg az Aliens egy rakat fos lett és így a rajta megspórolt pénz a Crysis 3-ra megy! -
Drazse23 #1056 Kösz!
Átrágom magam rajta. -
Harbinger #1055 CD Galaxisnál Pick Pack Pontos átvétel esetén nincs postaköltség. Csak plusz infó.
Egyébként a legspécibb kiadása Originen kapható, ez mindhárom játékot tartalmazza. Persze Maximum árat is fizetnénk érte. :S -
#1054 576: 9999FT (fémtok + crysis1)
Ipon: 8990FT
CD Galaxis: 8790 (fémtok)
Konzolokszervíze: 8490FT
Überkonzol: 8900FT (ajándék EA bögre)
-
Drazse23 #1053 Hol érdemes előrendelni a játékot, ahol jó árban is van?
Ha lúd akkor legyen kövér, legyen a Hunter Edition!
Aoccsó legyen, mer kő a pínz álkatríszre is! -
#1052 az egyet meg warheadet többször végigjátszottam, 2-t félszer, ez most megint tetszik :) -
#1051 Crysis 3 - Swamps
Az első gameplay ami igazán tetszik. -
mester1987 #1050 Krááájszisz...ohh yeah :D -
#1049 -
#1048 -
Harbinger #1047 Én se. Mirror's Edge time trialjában is van olyan, hogy egy mapet 4 mp alatt vit végigg. :S -
Gyuszopapa #1046 Ez is szét lesz csalva,mint az összes multi fps ami jelenleg van. -
#1045 Én SOSE fogom megérteni, ez az önámítás miért jó egyeseknek? Ráadásul mások játékát is tönkreteszik! Az értelmi színvonal nagyon a béka segge alatt lehet annál, aki így élvezi a játékot. Mi a jó ebben? -
Gyuszopapa #1044 Én már találkoztam iyen úriemberrel,csak nem mertem még arra gondolni hogy csalnak benne.
Kör elindul 1 perc után a csávókámnak 20 killje volt.
Mondom magamban biztos ilyen skilles a gyerek,de mikor 4-en szembetalákoztunk vele és elintéztük(egyedül csak én maradtam életben),akkor már sejtettem hogy csal. -
#1043 Nem kő engem elkergetni, ami jól fut a gépemen azt PC-n játszom, ami meg nem, arra ott a box -
#1042 Akkor menj és játsszál a konzolodon. -
#1041 Ígéretes -
#1040 cheater a Crysis 3 Bétában úristen :S