CRYSIS 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(hivatalos oldalon nem látom sehol)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Only dx11?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nagyobb látótávolság, több rombolhatóság, gazdagabb textúravilág.
Túlnyomóbb változást nem láttam.
UI: Amúgy a Crysis 2-nek is akad még gépigénye majdnem 2 évre rá.
Nem rosszból de szerintem nem...😄
Tudjuk, hogy van már a DirectX 11-nek a 11.1-es techológiája is már. Ezen kívül még az NVIDIA-nak van 1-1 exkluzív feature-je ha jól tudom.
Esetleg a kisebb dolgokat kitextúrázzák, új effektek meg esetleg új feature = DX11.1-nek. Több ötletem nincs 😊
Szerencse, hogy még a kártyám a minimumot még eléri 😛
Crysis 3 Open béta
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bejön ez a posztapo stílus, már alig várom a játékot.
A magas fûben rohangáló csápos alienekrõl, meg azok fura testtartásáról nekem egy kicsit a Jurassic Park ugrott be.
YouTube: 23Drazse
stalker+metro keverék hangulat
úgy hogy egyre inkább kell 😊
Just do it :)
Egy visszatérés a gyökerekhez igazán jól jönne, jól írja Muttley!
Ettõl függetlenül várom a játékot.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Az ígéretek szerint - ha ez számít még valamit - itt ugyan az lesz mint a Cry1-nél, több útvonalon lehet mozogni. Állítólag lesznek mellék küldik is de én azt mondom hogy majd meglátjuk 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Fárkrájhárom!
valóban azt jelentené, ami
az 1. rész jó volt
a 2. rész erõsen CSÕJÁTÉK volt
remélem a Crysis 3-mal visszatérnek a gyökerekhez
Just do it :)
Ezzel bármilyen játékot lehetne csinálni!
Abszolut vétel lesz!!!
"Elindult a "Crysis 3 hét csodája" címen futó videósorozat, amely a környezetre, a fegyverekre és az ellenségekre koncentrál majd."