CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Tök jó lesz open béta, ha jól fut rendelem is a játékot😄 Ehhez is lesz sandbox editor ugye?

DarkSector
Töltsd le hátha megy. 😊

(hivatalos oldalon nem látom sehol)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
Nem tudom hogy törölték-e, de pl. ezt találtam KATT IDE! Ez most mi lenne?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Azt hittem törölték.
Only dx11?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
#603 !

DarkSector
Már vége...

Én DX11-ben nem is játszottam, csak DX9-ben maxon épphogy elment.
En C2-t magas grafbeállításokkkal toltam végig, és megvolt a folyamatos a kb 40 fps. Ez el sem fog indulni, mert nincs Dx11em. De remélem lesz majd valami DX9/DX10 hack vagy mod.

Hát a Crysis 2 óta amit észrevettem gameplay videókon;
Nagyobb látótávolság, több rombolhatóság, gazdagabb textúravilág.

Túlnyomóbb változást nem láttam.

UI: Amúgy a Crysis 2-nek is akad még gépigénye majdnem 2 évre rá.
PC-re is lesz BETA ugyi?
DarkSector
Oks, mert sokkal durvább a Beta is nagyon szép volt...lesz.

Nézek akkor még <#nevetes1>
DarkSector
Ne már, bazze nézted már a gameplay-eket? 😄

Nem rosszból de szerintem nem...😄

PC-n vajon mit lehet még grafikailag kihozni.
Tudjuk, hogy van már a DirectX 11-nek a 11.1-es techológiája is már. Ezen kívül még az NVIDIA-nak van 1-1 exkluzív feature-je ha jól tudom.
Látványban szerintem sokat nem fog javulni úgysem a 2-höz képest.
Esetleg a kisebb dolgokat kitextúrázzák, új effektek meg esetleg új feature = DX11.1-nek. Több ötletem nincs 😊

Szerencse, hogy még a kártyám a minimumot még eléri 😛
DarkSector
Na ez zsír....😄

gduck
XBOX360 fórumba linkelték be, már töröl oldal (nemtom miért), de a google által még olvasható 😉

Crysis 3 Open béta

broman191
#548 - DX9-es mód már nem lesz a 3. részben, csak DX11-es, így "a 8800GT-vel szépen fut" már "8800GT-vel nem fut" lesz, lásd minimum gépigény DX11-es VGA 1GB VRAM társaságában, minimum HD5770 vs GTS450 szintû kari javallott. Szóval mennyivel lesz nagyobb a gépigénye...jelentõsen. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Fehercsoki
Szerintetek ennek mennyivel lesz nagyobb gépigénye mint a crysis 2-nek? Az egész szépen futott a gépemen.(pedig régi gépem van)

Shep
De az egy másik engine, persze ettõl még átvehették volna. Amúgy meg 3-4 ujjnyi vastag ágak nem gyulladnak meg olyan könnyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Azért a Far Cry 2-bõl a tüzes témát átcsempészhették volna mert elég fos hogy pörköli a parasztokat a fákon keresztül azt lángra se kapnak a fák<#levele>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Azért odabasz a látvány. 😊

broman191
DAFUQ kategóriás fegyver... <#bdead><#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
néhol nem gyengén szaggat 😊

grebber
Ez nem kritika volt, kijelentés. Kijelentést nem lehet használni a fórumba szerinted? Nem tudom mire fel ez a...😄
Shep
És akkor mi van, téged a HUD izgat, meg a menü?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kifli
me ugyanúgy a nanoszjut 2 van rajtad
Az a komoly, hogy a kezelõfelület detto, mint a Crysis 2.
grebber
grebber
Videokból ami lejött számomra, hogy kb íjjal kell végigvinni a játékot mert 1 lövés 1 halál az alienekre addig azzal gépfegyverrel belelõ raklappal.

A második "csoda" sokkal jobb lett, mint az elsõ volt, meg az új gameplay is tetszetõs. A növényzet kidolgozottsága nagyon jó lett. Nem csak a grafikát értem ez alatt, hanem majdnem tényleg olyan, mnitha kimennék az erdõbe, mezõre, szinte azt lámom viszaköszönni.
Bejön ez a posztapo stílus, már alig várom a játékot.

A magas fûben rohangáló csápos alienekrõl, meg azok fura testtartásáról nekem egy kicsit a Jurassic Park ugrott be.

YouTube: 23Drazse

Muttley
a helyszínnek van egy erõteljes
stalker+metro keverék hangulat
úgy hogy egyre inkább kell 😊

Just do it :)

grebber
Akció a sinek mellett!

Nagyon jó ,egyre jobban várom! Igazán rakhatnának bele coop részt!

Muttley
<#eljen><#eljen>

BoneDragon

Aztán a Ubisoft belekontárkodott és Farcraft lett belõle.

Egy visszatérés a gyökerekhez igazán jól jönne, jól írja Muttley!
Jól van.

BoneDragon
Volt...

Hát nem vagyok elájulva ettõl a trailertõl. A vége szerintem kifejezetten gyagyi lett.
Ettõl függetlenül várom a játékot.

Ryder62
Bannerra ránézve: lassan ki lehetne cserélni valami szebbre. Az a piros crysis 3 felirat eszméletlenül undorító. <#rolleyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
Azt ugye vágod hogy az open world és a crysis köszönõ viszonyban sincs egymással 😊 Open world pl a Far Cry 3 vagy 2. Crysis 1 is ugyan úgy csõ játék volt. Jó persze szélesebb csõben kellett mászkálni és néha voltak nagyobb területek.

Az ígéretek szerint - ha ez számít még valamit - itt ugyan az lesz mint a Cry1-nél, több útvonalon lehet mozogni. Állítólag lesznek mellék küldik is de én azt mondom hogy majd meglátjuk 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Muttley
játszok is vele serényen
ne félj 😊

scomcomputers
<#taps><#eljen>

* Scomcomputers the future of computing!*

kifli
A far cry selsõ részének valódi folytatása a crysis volt, szóval igazából, hagyomásonyos értelemben ez a far cry...
Open worldot akarsz?
Fárkrájhárom!
Muttley
nekem meg inkább az tetszene, ha az open-world
valóban azt jelentené, ami
az 1. rész jó volt
a 2. rész erõsen CSÕJÁTÉK volt
remélem a Crysis 3-mal visszatérnek a gyökerekhez

grebber
Brutálisan jó engine ez a CE3. Most is néztek crymod oldalt hát befosok.
Ezzel bármilyen játékot lehetne csinálni!

Abszolut vétel lesz!!!

BoneDragon
Azért látszik, hogy fejlõdött a grafika a 2. részhez képest. Nekem a fû mozgása tetszett mikor leszállt a helikopter. Végre egy normális növényzet animáció! <#eljen>

grebber
Befutott a Crysis 3 elsõ csodája

"Elindult a "Crysis 3 hét csodája" címen futó videósorozat, amely a környezetre, a fegyverekre és az ellenségekre koncentrál majd."