3142
-
#1159 Egész sorozat az szerintem. A 2 is olyan semmilyen volt, ez se tűnik különbnek. -
#1158 Kár hogy az eleje ilyen lapos lett. -
#1157 Az első 25 perc:
-
mester1987 #1156 Még annyit hozzátennék, hogy lehet igaza lesz Cevat Yerli-nek a tavalyi hírek alapján; emlegetni fogjuk a későbbiekben a Crysis-t megint (gépigény, grafika) bár ez ellen jöhet szóba az új generációs konzolok.
Akit még érdekel a történet a CD Galaxis-on elolvashatja.
A Hunter Edition és Deluxe Edition összehasonlítását/különbségét, pedig ITT nézhetitek.
Bocsi a sok hsz-ért. -
mester1987 #1155 Előzetes
+Nagy bejárható terület hűen a 2004-es Far Cry sandbox FPS-ével párhuzamban
+Epikus hangulat, ami meg is üti a Gears Of War szintjét "akcióban"
+A szavatosságra felróható majd az, hogy 2 féle képzettséggel vihetjük végig a szinteket
+A történet inkább az Crysis első rész alapjainak kiegészülésével tér vissza, mintsem a Crysis 2-éval
*Ahogy kivettem az első rész bevált dolgait egészítik ki. Szerintem azt az 5 órás végigvitelt már most elfelejthetjük, mivel a lopakodás az egyik opcionális. Talán a támadó képzettséggel lehet 5 óra (de akkor még fel sem fedeztél semmit, nem taktikáztál...)
Az L.A. Noire arckidolgozásábal nem tudok nyilatkozni, bár kétlem, hogy a motion-scan technológiát használták volna kitalált hősökre?!
Utolsó megjegyzésem, még:
Akinek a Crysis 2 tetszett és nincs a fenti leírtaktól több elvárása, az nem fog csalódni. -
mester1987 #1154 Pár óra vagy néhány nap és ANYA IS BESZÁLL :D -
#1153 nah még jóhogy HD7970-et vettem, ehhez a játékhoz kelleni fog :D -
#1152 Bizony, ilyenkore szeretem hogy van boxom is :D -
#1151 APA KEZDŐDIK! (konzol) -
electrik #1150 Akkor jó h nem vagyok egyedül:) -
#1149 Én is így vagyok. :) -
mester1987 #1148 Ezzel együtt vagyok én is az Alienssel ellentétben. -
electrik #1147 szvsz akármilyen lesz nekem ez a sorozat a best akárki akármit mond:) -
#1146 Alig várom már a cracket, hogy olvashassam a hát ez mekkora szar, dög unalom, 2 óra alatt végigvittem, nem fut a gépemen, ez csak techdemo és hasonló hozzászólásokat. -
mester1987 #1145 Hát ha másnem akkor hétfőre már lesz működő játék szerintem. -
#1144 Erre én is kíváncsi lennék de igazából az a 2-3 nap már nem a világ. (elvileg nekem is kedden érkezik) -
kjhun #1143 A warezt ide: Crysis 3 OFF/WAREZ topik -
#1142 ja értem én nem is tudtam hogy ilyen közel a launcs. -
#1141 CD Galaxisban és 576-ban már hétfőn kapható lesz a játék.
Akik futárral rendelték azok kedden kapják kézhez. Amerikában hivatalosan kedden jelenik meg. Európában pedig pénteken. Akkor lehet majd aktiválni az európai verziókat.
Persze már kedden is lehet majd eredeti Crysis 3-mmal játszani, csak egy eredeti amerikai exe fájlra lesz szükség. -
kjhun #1140 Vagy előbb, a játékot indító exe fájl is letölthető. És ha nem hiányoznak még fájlok. -
#1139 Miért 4 nap múlva jön a full játék? -
#1138 ez is clonedvd mert az még semmire nem jó. :) -
#1137 Crysis 3 Origin Rip (február 19.-én aktiválható, tehát valószínűleg akkor lesz hozzá okosság is). -
mester1987 #1136 Crackmentes játék még. Crack kell majd csak hozzá. A 2. linkből törölhető a felesleges nyelvek!
Nem lesz szétoffolva a topic, részemről ennyi. -
kjhun #1135 CloneDVD (torrent. Crack nincs még. Lehet nyitni a warez topikot.) -
mester1987 #1134 Illetve -
#1133 mi ez?
-
mester1987 #1132 Akinek viszket már a keze -> KATT -
#1131 Hamarosan Preload, rendelnék egy kulcsot, csak nemtom.... -
maross #1130 (es amikor steamet irtam, origin-re gondoltam...) -
maross #1129 (elfelejtettem irni, steam kodokrol van szo. ha nem ideillo, toroljetek legyszives. koszonom!) -
maross #1128 Hali, reklamozni er? :) Van meg 3db darab crysis 3 kodom eladosoban 5500-ert, vagy bioshock-kal egyutt 8500-ert, akit erdekel, dobjon privit. Koszi! -
#1127 Ilyen szarul?
Mert ez elég gáz. -
#1126 cry3 se fog ...:D -
#1125 Bárcsak már ingame is így nézne ki minden játék!
-
#1124 számomra most ez a csúcs, a c2d meg 9800gt után...
videokártya 32ezer volt szal többet nem is vártam tőle....Proci kérdés meg ugyvagyok hogy i5 drága, amdből meg ezt tünt a legjobb választásnak ebbe az árkategoriába....nyilván mindennél van jobb cucc, kinek mennyi pénze van...
87k-ból ezt hoztam most ki, szerintem a lehető legjobb amit ennyi lovéból kilehet... -
#1123 Ez sajnos így van. -
#1122 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Asrock Z68 Extreme 3 Gen 3::Intel Core i5 2500k@4000mhz::Msi Gtx660TI Power Edition 2gb::Corsair Vengeance 8gb/1600 DDR3::Asus Xonar D1::Logitech Z623::Sharkoon WPM 600W::Seagate Barracuda 1TBx2::Corsair 90gb Force3 SSD::LG bh10ls38 BD-RW::Coolermaster HAF922::Samsung Syncmaster B2230::Logitech G700::Logitech K800 illuminated keyboard::Windows 7 enterprise x64
-
#1121 Most nézem csak az aláírását és ha nem felejtette ki és valóban csak sima 650-e van (nem 650 Ti) akkor valóban nem nagy durranás.
(Csak halkan jegyzem meg ,hogy ez ezer éves GTX 460 is jobb mint ez a GTX 650.)
Ez esetben nem szóltam.Nekem is GTX 460 van és esélytelenek a Crysisok maxon mindegyik rész. -
#1120 Én ezt mind értem de az a gép akkor sem nagy szám kár most ide belekeverni mindenféle intel vs. amd vitát mert nem erről volt szó. Tök mindegy hogy AMD, Intel vagy kutyafüle a márkája ha egyszer középkategória akkor az, nincs ezen mit szépíteni, meg vitázni sem érdemes olyanon amiről szó sem volt :)