CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Vajnyit talán.
Hellosztok! Nem játszottam még a játékkal, csak az elsõ kettõvel. De lenne egy kérdésem

SPOILER :

SPOILER :

***************nomadról, és psyhorol meg tudunk valamit??************************************************************************
Oké!
Frank99
rendben.
de akkor ne tegyék ide.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

grebber
Offolni és vitatkozni meg ki hogy csinálja a videokat témázni vannak chat fórumok meg off topikok,kérem ott folytassátok!

Next PC upgrade: 2022

Visszatérve a játékhoz. Én úgy éreztem magam a Crysis 3-ban, mint egy hangya a fûben. Akkora épületek, hajók, magaslatok vannak. Sok helyen sajnos ki se lett használva ez a nagy terület.
DarkSector
A hangja az igen fura picit mindegyik tagnak de nem szándékosan torzítja el...különbözõ emberek vagyunk ez végett ne utáljuk egymást. 😄
Oks ha azt mondod neked nem tetszik, elfogadom, csak elsõre nem értettem kire írtad. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ott a pont!
Frank99
sztem a hangja alapján ua. a figura, ha nem így van, tévedtem. ettõl még uo. idétlen, erõltetett majmolása a külföldi hasonló barom videóknak.
ennyi, és nem több..

DarkSector
Most persze baromság volt egy ilyen videót berakni egy olyan topikba ahová Crysis fanok járnak, érthetõ okokból, de nem csak õk mondták ezt el hanem a nagyobb netes forumok, újságok tesztjein is kb ezt olvasni, van egy "szépen becsomagont semmi".
És ezzel nehéz vitatkozni, én kb a 3/4-éig láttam, de semmi érdekes nincsen benne, a pályák közt nem értem a kapcsolatot, persze értem hogy ez innen nyílik az onna , de az egyik egy sötét romos világvége, utána meg a napsütötte pázsiton kell mászkálni, meg a szokásos üresség benne volt a játékban, nekem az a rész a nagy füvesen a vonatoknál konkrétan ciki volt, mikor jött 1 vagy 2 idegen a füben majd elmentem jobbra a pályarész széléhez beálltam egy sziklán egy gépágyú mögé elindult 30 élien legyilkoltam és már ment is a vonattal a következõ pályára.
Oké van ahol van egy-két feladat, de többnyire ha nem vagy nagyon ilyen bolyongós akkor simán akár 1-2 perc alatt végigsétálsz a pályákon.

Nem vagy ráutalva hogy kihasználd a nagy területet.
De ezt én állítom, saját szubjektív vélemény.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez esetben a Crysis 3-mat. Inkább várok reálisabb értékelésre 😊
DarkSector
Várj most te melyik videóra írod?
Én azt nézem ami a Bemutatjuk: Crysis 3...😄

Te nem KriszHD videójára gondolsz? Az szólt ékes hangon asszem hogy jé esik az esõ. Ha nem az õ videójában volt akkor elnézést, én úgy emlékszem.

Biztos ciki, ezt én is észrevettem és ez így van ez azért trükköznek az arcokkal mimikára hogy szebb képe legyen, nagyobb feladat lett volna ha nem csak a szája mozogna, hanem ráncok lennének a homlokán stb.
Ez persze nem egetverõen baj de ebbõl látszik hogy beállított fény-árnyék stb van az arcokon, vagyis kevés részem real-time.

Persze poénosak, csak aki a Crysisban is dumált, annyira tróger, hogy borsódzik már a hátam, mellesleg lerí róla, hogy le akar húzni valami címet.
Frank99
melyik is?

Dead Space-ben, bakker esik a hó!

a Crysisban, vazzeg esik az esõ...
ez poén?????

Én kérek elnézést.. akinek meg ez tetszik, sajnálom.... Te Dark, ennél jobb vagy. Komoyan gondolom...

Ez a figura valami über-nonpluszultra akar lenni, olyan szinten, hogy az valami hihetetlen.. Az elején, amikor az arcok grafikájáról van szó, azt mondja,hogy a grafika nem semmi, de hogy az animácóban Õ látott valamit, ami neki, hát, valahogy.. ccccc. ÕÕÕÕÕÕ... õõõõ..cccccc..

ez a gyökér valami programozó valami komoly cégnél, vagy ki?

DarkSector
Engem nem zavar amíg nem személyeskedik, engem ezzel nem zavar, nem bánt meg, ha egy játékról beszél.
Sõtt én sok poént le is szedek a videókból, azok tetszenek is.

*akcentusu/beszédstílusu
Elég gyökér maga a személy stílusa. Több, mint valószínû, hogy ezért. Tudod az a alja-tróger akcentusú/beszádstílusu.
grebber

DarkSector
A-a. Sorold a hibákat amit észrevettél. 😊

Fpocok
Viccelsz? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Magyarul az a zoly? De miért kéne ettõl még kitiltani egy videót?

Frank99
leírtam magyarul azt hiszem....

DarkSector
Várj most a youtube videó tulajáról van szó vagy TBTPumpa-ról?

Frank99
attól ez a csávó akkor is úgy irritál... mármint a videó készítõ...

DarkSector
Szerintem semmi rosszat nem mondott most.

Frank99
hogy unom ezt a pofát.....

ekkora gyökér régen született...

ha soha nem válaszol -magyarul reklámozza magát- miért nem törlitek innen a csába ezt a szart?????????

Bár a Zoli reálisabban elmagyarázza.
Úgyszint!
DarkSector
Már vártam.

2:50-3:11-ig OMG! 😄

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tomsolo
mivel az Õ cége még nem volt képes összehozni egy normális kampányt náluk nem csoda, hogy ez a szitu..

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ettõl félek évek óta vagyis úgy 2008 óta biztos.
Shep
Hát én is csak a GRO-val de fizetni eszembe nem jutna benne valami vacakért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
A jó oldala hogy free tehát letolod és elfejeted örökre.Én biztos nem fizetek majd ilyen játékoknál pár db szarért.
Eddig se játszottam f2p játékokkal ezután sem fogok max ha muszáj lesz mert nem lesz más ,de akkor is csak az only valóban free részével.

Shep
Azért nem csak végletek vannak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Egyik cég sem nézi a játékosok érdekeit.Lesznek ilyen free to play szarok aztán a 1x éves gyerekekbõl meggazdagodnak majd akik eltartják õket mert megveszik az új egységet,jármûvet,fegyvert stb.

kill3r21
meg valaki igényli, a buta AI-t, nekem a sok multis vérpistike cask felbombázza az agyam 😄
Shep
Hát remélem nem lesz igaza, mert ezek a multis marhaságok ideig óráig jók de egy igényes single-el nem érnek fel.

Shep
Igen, kb az az 1 játék, a többi nem nagyon 😊

DarkSector
Igen ez profizmu a többi játékot mokusokkal modellezték. 😄

Kár hogy pl az LA Noire messze fejlettebb mimikát használ.

grebber
kill3r21
Akármilyen is lett a játék....itt kezdödik a profizmus...szerintem..
JimKirk
Igen, pont azt neztem en is.
Nagylaci
Szívesen, az én konfigom eléggé hasonló szóval neked sem lehet gondod.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

JimKirk
Koszonom szepen!
Nagylaci
Valószínûleg elég szépen, high -on talán very high -on, csak az élsimítást nem szabad magasra állítani, de amúgy tökéletesen.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

JimKirk
Sracok! Ezzel a konfiggal hogy ftuna a jatek?

2500k@4,5ghz, 2x4Gb DDR3, GTX 570, Win7 x64
grebber
Biztos az aktiválja hogy szüttyögnek a játékban és nem tolerálja a gamw ;-)

Shep
Nem mindenkinek jön elõ a hiba, ki tudja mi aktiválja a bugot.