CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
3/7-nél vagyok, sztem is jobb, mint a 2!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Evin
+1 (Win8)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Nekem simán megy 64-es rendszeren, igaz nekem eredeti van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok!

Black Box verzió.
32 bites magyar win7 alatt egy DLL pótlással simán megy, játszható.
Az Alpha Ceph a végén GOD módban van, de gondolom azt egy javítás megoldja.

64 bites magyar win7 alatt el sem indul.

Tudtok valami ötletet, hogy a 64bites rendszert miért nem szereti?

Nem tartanám meg csak emiatt a 32-bites oprendszert.

Shep
Olyan is van :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

alma2
az a jatek vegi bug, hogy hiaba lovod a boss szemet?

szerintem

Shep
Üdv a klubban, sajnos elég alacsony a létszámunk :)

alma2
Ahogy nezem en is a kisebbseghez tartozom, de koroket ver a masodik reszere, mind latvanyban, mind belbecsben, nekem a campaign resze is pont megfelelo hosszu, tetszik az is, hogy aki botorkalni akar, az azt is megteheti, hatalmas epikus helyszinek, ilyennek kell lennie egy sima fps-nek 2013-ban.

szerintem

Shep
Akkor ne játssz vele, ennyire egyszerû.

Frank99
:-)))

Ez mekkora egy szar játék lett....óóóóó
<#falbav>

Blizzard Entertainment [email protected]

Shep
Ettõl azért többet várok, legalább egy sablon dumát :)

Frank99
FY

Shep
Már nem érdekel, de azért kíváncsi vagyok válaszolnak-e és ha igen akkor mit :)

Az EA-nak akár írott betûkkel is írhatsz :D
Shep
Az azért mekkora húzás volt már a végén ,hogy Barnes abból a kajibából jön ki ahol a C1-ben majdnem kezdõdik a játék :)

Shep
Na sikerült befejeznem a játékot, elkezdtem a legelejérõl az utolsó pályát és végre nem volt bugos a dög a végén. Így most már elmondhatom ,hogy nem csalódtam a játékban, ahogy az eddigi részekben sem. Azt kaptam amit vártam, látványos akciókat, többféle megoldási lehetõséget, korrekt történetet, a vége nekem nagyon tetszett, a credits utáni rész is. Vannak hibái, ezeket itt már többször leírtuk, leírtam de mivel jól szórakoztam nálam ez is 9 pont ahogy a többi rész is :)

Shep
Új patch továbbra sem javítja az Alpha Ceph bugot, ennek örömére írtam is egy szép levelet, persze csak kulturáltan az EA-nek :)

Nagylaci
Developers Choice playlist updated to new game mode variation
Jackal fire rate decreased slightly
Jackal per pellet damage fall off increased
Fixed an issue where the Takedowns spread escalated too quickly in certain zoom modes
Grendel fall damage fall off reduced for better long range impact
FY71/SCAR damage fall off increased to reduce their effective range
Further matchmaking tweaks for X360 and PS3 to increase chance of local sessions being found
Foregrip and Muzzle Brake effectiveness reduced slightly
Laser sight effectiveness reduced slightly

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

kill3r21
Valaki tud olcsó origin kulcsot? az jelezzen thx :)
grebber
Amit az elõzõ patch elkúrt gondolom ez helyrehozza!

Next PC upgrade: 2022

Mi a fenét update-elt ma az Origin a Crysis 3-mon?

YouTube: 23Drazse

tomsolo
"Max a farcry3ba lógott ki, elvégre miért nyilaznák ha van nálam pl egy AK47 :D"

Pl mert a nyílnak nincs hangja? :D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Az összes Thief-be volt íj: víz,kötél,sima nyílvesszõvel,de rég is volt.

kill3r21
Szerintem a az utóbbi 2 játékban is teljesen jó volt....
Max a farcry3ba lógott ki, elvégre miért nyilaznák ha van nálam pl egy AK47 :D
Abba a világba még beleillik, a Crysisba + a Far Cryba már kevésbé!
kill3r21
most nézem hogy a thief4 be is jön az íj, nagyon rákattantak erre :D
Más is megtalálta az elsõ részbõl az AK-47-est?
kifli
annyira bután leegyszerûsített, hogy senkinek nincs kérdése, mert minden egyértelmû, legalábbis az 1-hez képest. Amúgymeg, az elsõ rész evidens, hogy ennyi hsz-t szûlt. Ott még nem volt elõd (najó far cry), és mindenki érdeklõdött. Illetve rengeteg újdonságot hozott. Pl hatalmas gépigény, beszarás látvány, nanosuit, editor stb...
davidka003
Ha már senki nem segít, megmondom én. Crysis 3 menü zenében van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Hát igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
gduck
És zz is közrejátszik, hogy DX11 only a játék, mert így sokaknak el se indul a gépén, ezért nem is írogat (csak sírogat) :)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

davidka003
kb 1:00-tól milyen zene szól?
Ez valami Crysis 3 zene lehet?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Az is érdekes.
wesker24
Nem mert neki eredeti példánya van és arra még nem jött patch !

Warezben erre már van megoldás de egye eredeti játékot ezért nem fog lecrackelni !
Ha elõrébb megy akkor sem jön elõ (bár én ott vagy 10x meghaltam mert mindig feldarabolt azzal a micsodával) ?!
wesker24
Az a gondja hogy a végsõ Final Boss az Alpha Ceph nem támad csak az Alien Machine körül tekereg !
Mi a pontos probléma vele, hátha tudok rá valami gyógyírt.
Shep
Sokat nem érek vele, hogy neked jó :)

Hát nem voltál vele egyedül. Jó nagy faszság volt a megvalósítása az szent!
tomsolo
nálam nincs ilyen gond, viszont annyira balfasz a végén az ugrabugra lövön mint állat, hogy nem bírom rászánni magam, hogy befejezzem...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Ez a topik már most halott kb ugyanaz a 4-5 ember irkál!
Bár engem nem zavar nekem tetszik a game nagyon!

DarkSector
ez sok dolog függvénye!

Az adott idõszak, az adott idõszak játékosai, kik voltak sg lakók régen, hányan voltak.
Mennyire köti le manapság a kommentelés azokat a tagokat.
Mire pártoltak át azóta, milyen játékválaszték van azóta.

Mennyi moddolás van azóta! A Crysis 1-hez bitangsok mod van!
Én is csináltam fegyószkineket...

Nem olyan egyszerû ez.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Jöhetne már a patch ,hogy végig tudjam vinni a játékot, nem tudom mit szórakoznak eddig, tele a net a hibára panaszkodókkal de patch meg sehol.

macleody
Gratulálok az éleslátásodhoz. Nézd már meg hány év alatt születtek azok a hozzászólások.
The Protector
Ha jó a pinged akkor egy nyíl és cloak kombóval távolról verhetetlen vagy.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Azért nem gyengén hanyatlik ez a széria is.

Crysis 31600 (komment)
Warhead 4805
Crysis 2 9275
Ez meg nem érte el a 3k-t

Nagylaci
Ha már az íj. Sikerült multiban csinálnom egy videót ahol nagyon jól látszik, hogy ezzel a szerencsétlen fegyverrel elég csak úgy sacc/kb. eltalálni az ellenfelet és többnyire akkor is megadja a találatot! Ezen a videón ez azért látszik ilyen jól mert nagyon közelrõl történik, viszont ugyanez nagyobb távolságból már egyáltalán nem ilyen feltûnõ. Szóval a delikvenst elvakítottam flashbang -el, erre persze ugrálni kezdett mint a nikkelbolha és a lassításban jól látszik, hogy találomra(!) bõven alám elereszt egy nyílvesszõt. Ami valami csoda folytán felém kezd el repülni.

http://www.youtube.com/v/ylUf9JQc6ZU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

http://www.youtube.com/v/_okmEp0jafk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB