3142
-
mester1987 #3022 Akinek nem poén...annak nem poén :) -
#3021 Ez fontos volt...gondolom. -
mester1987 #3020 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3019 Sztem fake mert közben leszedtem és jelszavas rar. -
#3018 nemtudom én kérdezem....mert az tök jó lenne egyeseknek -
#3017 Nem tom véletlen futottam bele, fake? -
#3016 ez komoly? :D -
#3015 Próbálta valaki a dx10 hacket? -
#3014 Prophet at home. -
#3013 dö riöl krájszisz fen
-
#3012 A warez topik nem dísznek van. -
Skyrim #3011 Hello.Nem tudjátok véletlenül,hogy hogyan lehet kijavítani azt a hibát,hogy ha elkezdek egy küldetést akkor kilép a játék az asztalra ? Tört játékom van,és régebben valaki küldött nekem egy leguljabb verziót valamiből pach,vagy crack nem tudom pontosan,de az müködött,de azota újra tettem a játékot.Valakinek van ötlete ? -
mester1987 #3010 Mentett játékok! -
potyi21 #3009 hi.Ugynezki rendszert kell cserelnem. Win7/64 es rendszernel hova ment a jatek ? -
#3008 5k-t? -
#3007 Nem csodálkozom, a 2 is ilyen volt.
Multi milyen? Megéri azt az 5k-t a kulcs a multi miatt? -
mester1987 #3006 Én már befejeztem... -
#3005 a crack mit keres itt????? -
mester1987 #3004 Akinek a gátrobbantós egész pályán nincs lőszere illetve mínuszban van, az ne csodálkozzon, mert a crack hibája, meggyőződésem! 1.2-es verzió...de az alattin nem is érdemes vele küszködni. -
Trichie #3003 töröltem, remélem ez segíteni fog. Máshol azt olvastam hogy egy másik crack lehet megoldást jelentene.. szerinted? -
mester1987 #3002 Töröld a mentéseid. Kezd újra. Esetleg csinálj új profilt, de Default-on is játszhatsz (édes mindegy).
A Mentett Játékokból töröld a "Crysis3" mappát > Users\-Felhasználónév-\Saved Games -
Trichie #3001 Senkinek nincs ötlete? :/ Nagyon tetszik a játék és szeretném folytatni -
Trichie #3000 a videó linkje: http://www.youtube.com/watch?v=1Ikqxg9fPPg -
Trichie #2999 Sziasztok nagy bajban vagyok a játékmenettel kapcsolatban. A videóban leírtakat csináltam de a 16 perc 40. másodpercnél nekem az ajtó nem nyílik ki akármit csinálok már vagy 1 órája szenvedek ezzel a résszel... hackelek, kiírja hogy hack succesfully de ajtó zárva marad. Ötletek? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mester1987 #2998 Nekem 14 :O -
#2997 Én ugyanolyan tempóban játszottam mindkettő ez volt 9 óra az meg 12. -
mester1987 #2996 Szerintem a Crysis 2 majd 2x olyan hosszú, hogyha először játszol vele és a történet sincs erőltetve se orientálva. -
#2995 Végigvittem én is, 7:50 volt a végigjátszási idő nem értem hogy beszélhettek sokan 4-5 órákról (ja hogy cloak-al átfutottak minden pályát).
Voltak jó részei, de összességében nem volt egy nagy eresztés, eléggé a felejthető kategória...
A terminátoros/Halos hangulat a vége felé érdekes volt, előtte a városi dzsungelels pályák nem voltak rosszak, de összességében nem üti meg azt a színvonalat amit egy igazán jó játéknak kell, egy átlagos játék szerintem. Nincs benne semmi ami kiemelné a középszerűségből, és nem csak azért mert "vótmá" elemekből van összeollózva, mert ennek ellenére is lehetne kiváló, de kihagytak jópár lehetőséget, és már maga az alapkoncepció sem egy igazán szerencsés dolog, a sztoriról nem beszélve...
Nincs igazán sajátos hangulata, felszínesnek éreztem végig.
Nem mondom hogy rossz játék csak erősen közepes...
Csak annak ajánlanám akinek a gameplay videók alapján egyből megtetszik. -
mester1987 #2994 Azt a forgó daraboló micsodát kell lőni (ott lesz egy kitűnő gyenge pontja), persze ha odajutsz pár halál előtt :) -
kicsitopi #2993 Sziasztok! Most toltam végig másodszor, elsőre nem volt gond az Alfával, mióta frissült, én is hiába lövöm a szemét. Amúgy posthumánon 8 óra volt. 44 évesen nem rossz. Tényleg mestermű szerintem.. -
#2992 3/7-nél vagyok, sztem is jobb, mint a 2!!! -
#2991 +1 (Win8) -
#2990 Nekem simán megy 64-es rendszeren, igaz nekem eredeti van. -
suba53 #2989 Sziasztok!
Black Box verzió.
32 bites magyar win7 alatt egy DLL pótlással simán megy, játszható.
Az Alpha Ceph a végén GOD módban van, de gondolom azt egy javítás megoldja.
64 bites magyar win7 alatt el sem indul.
Tudtok valami ötletet, hogy a 64bites rendszert miért nem szereti?
Nem tartanám meg csak emiatt a 32-bites oprendszert. -
#2988 Olyan is van :) -
#2987 az a jatek vegi bug, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hiaba lovod a boss szemet? -
#2986 Üdv a klubban, sajnos elég alacsony a létszámunk :) -
#2985 Ahogy nezem en is a kisebbseghez tartozom, de koroket ver a masodik reszere, mind latvanyban, mind belbecsben, nekem a campaign resze is pont megfelelo hosszu, tetszik az is, hogy aki botorkalni akar, az azt is megteheti, hatalmas epikus helyszinek, ilyennek kell lennie egy sima fps-nek 2013-ban.
-
#2984 Akkor ne játssz vele, ennyire egyszerű. -
#2983 :-)))