CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De van xD
DarkSector
És ha mégsem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor van.
DarkSector
Hát hasonló nincs nem ugyanilyen kell. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pontossan.

Ja hát egy teljesen detto ugyanilyen játék nincs <#wow1>
A DS3-nál meg pont azért sírnak, hogy nincs DX11 meg minden egyéb high-end szar ajátékban, hogy cool legyen. Itt van, most ez a baj.

Nekem Low-n 1440x900 és 16x AF, High textúrákkal amajdnem élvezhetõ. Bár érezni ,hogy tölt az elején, lehet ez a 2 GB RAM miatt is van. Egyébként jól fut és még szép is! ami ugye az 1-rõl nem volt elmondható, mert kellett neki gép és grafika maxolás is, hogy nézzen ki. A 2-nél már javíottak ezen. Szerintem a CE3 jobban belõtt engine.

DarkSector
Nem tudod mivel a Crysis 2-tõl messze nagyobb a pálya, részletgazdagabb, stb...
Persze Cry2-nek is kellett gép, meg az is szép volt, meg fasza effektek...stb. de ez több attól.

Lehet hasonlítani mihez, de mivel a Crysis 2-nek is ilyesmi gépigénye volt DX11-ben így panasz nem lehet rá. Egy kritériuma van, az pedig csakis a DX11 minimum.
DarkSector
Jaja de én nem méregettem a 3 részt egymáshoz, csak annyit mondtam hogy ez nem optimalizálatlan egyenlõre mert nincs mivel ezt alátámasztani. 😄

Igen, mert késõn ébrednek az emberek rá. Jobb késõbb, mint soha igaz, de a legjobb idõben. Nekem személyszerint ez jobban tetszik, mint a 2., de mégis az elsõ rész nyíltabb és intenzívebb volt és persze nehezebb is.
gduck
Én visszasírom a Crysis multiját a nagy pályákkal és jármûvekkel. kb másfél évig minden este nyomtam 😄 Ez a kispályás ide-oda rohangálós villámgyilkos izé nem nagyon jön be 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Pedig konzolon is GYÖNYÖRÛ és iszonyat jól fut 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Ennek a multija ember vs ember, olyan jármûves repcsiset mint a bF3-ban majd a BF4-ben fogsz legközelebb látni, ha lesznek jármûvek, a többi játék a cod ember vs ember stílusát követik.

DarkSector
"Túlságosan is fontosnak tartod a játékipart, mintha segítené életed vagy továbbvinne. "

Nem tartom fontosnak a játékipart, csak feleslegesnek a sok sírást, mikor más esetben pont ezt hiányolják sokan, most hogy van szarnak rá, és le szeretnék degradálni abba a minõségbe , állapotba ami akkor volt mikor ezt hiányolták.
Vagyis mindig az szar ami van nem tudnak semmit jól csinálni, ha gyengébb de mindengépen jól fut, akkor szar ha meg erõs gépeket is kihasználja akkor szar mert nem fut az xy többéves medium configján.

az egész játék dx11 only.

Hát eddig nem vagyok elájulva a multitól.
Leginkább ész nélküli rohangászós, két szûk pályába zárva, legalábbis nekem így jött át. Bár lehet csak igen hozzá szoktam a BF-hez.
A hunter mód túl gyorsan végetér, kevés rá az idõ.
Persze becsülendõ a Crytek eddigi munkája, még van idejük a finomításra.
A béta pont erre való, hogy lássák, min kell még faragni.

Az elején volt egy kis lagg, de utána már jól futott.
Hozzáteszem leginkább low beállításokon, mivel a videókártyám nem mai darab.

Tudni lehet esetleg valamit arról, hogy emelnek-e a gépigényen a végleges játékban? (Persze valamennyit biztos, mivel ez csak egy Beta.)
Annak nem örülnék.
Tényleg most a Beta only DX11 vagy sem?

YouTube: 23Drazse

Túlságosan is fontosnak tartod a játékipart, mintha segítené életed vagy továbbvinne. Én általában már átlátom a hibákat, amivel meg nincs elégedettség azzal nem óhajtok foglalkozni. Ha a Crysis 2-t és ezt vetjük össze; ebben a világ tetszik eddig, mivel többet nem tudok róla, a másikban pedig az inváziós rész húzott be jobban. Az összkép grafikában ugyanolyan és a gépigénye is hasonló béta alapján, amin talán még javítanak (talán). Túl sokat nem érdemes vele foglalkozni. Nem nagyon tudnak jelen korszakunkba újat kitalálni, csak a szánalmas médiával tudnak egy címet feldobni, hogy mennyire jó meg mennyire sztoriorientált...blablabla
Felszínes dolgok ezek.
Viktor9202
És az már azt jelenti hogy egy jobb gépen Low grafikán 10 fps-t produkáljon? Nekem pl teljesen játszhatatlan.... holott a crysis 2 hibátlanul ment

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

kill3r21
De ugyanaz van mint a crysis2 esetében, nagyon gépigényes akad blabla, de senki nem fogja fel hogy béta 😄
Rayden02
Nekem meg el sem indul!<#idiota><#buck>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Nekem max grafikán (kivétel élsimítás) full hd-ba maximum 30 fps-sel futott a játék multi része,amikor meg vettem fel frapssal max 25 de inkább 20-23 fps.elég gáz!

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

DarkSector
Pedig biztam benned...mindegy hogy mihez van kedved egy dolog, mutatni kell egy produktumot, hogy ez ilyen ha optimalizálva van hozánézni és nah igen ezt jobban is lehetett volna, de így hasraütve én kérem ki a fejlesztõk nevébe a sok panaszt.

Nem érdekel a cég sem a játék, hidegen hagy de oktalan hõbölgés az elég gáz, számbavéve hogy évekik meg pont EZ miatt fohászkodott mindenki, hogy mikor jön már egy új benchmark messiás.

Erre mondják joggal hogy a játékosoknak mindig az szar ami van.

Shep
Jó mindegy nincs most kedvem ezekhez a magasröptû beszélgetésekhez, megyek inkább játszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Hõ...attól hogy x360-on nincsen dx11 , nem tudom mennyire kapise részedrõl de dx11 egy eljárás, nem azt jelenti hogy effektek kizárólag ebben hozhatóak létre.

egyrészt nem fog így kinézni konzolon, ebben biztos vagyok...már lehet nézni van beta oda is.

És konzolon olyan effektek is vannak amihez pc-n dx10-11 kell, csak ez nem így megy hogy az az áramcsóva csak dx11-es stb.
Csak annyi ha ugyanazt akarod egyszerûen lassú lesz.
Ezért lesznek minden effektbõl csak nem ugyanolyan kivitelezésben.

Ezért nem az van mint szokták mondani hogy a konzol egy pc-s low szint, hiszen konzol valamiben low, valamiben meg médium vagy high szint...úgy kell érteni egy mixed grafika...

Hidd el, ha lesz is dx9...nem azért mert a konzolok diktálnak, ha akarnák only dx12-ben is kiadhatnák, ez rajtuk múlik, meg hogy mennyire állapodtak meg a hardver iparban.

Shep
Kint az utcán, mert a játékban nem nagyon 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ha neked az az optimalizció, hogy csúcs gépeken is akad akkor tudnak optimalizálni, valamitn ha az optimalizáció, hogy a low és max között 5 fps eltérés van akkor igen tudnak.

Hol van itt nagy terep?<#fejvakaras>

DarkSector
Mire is alapozod hogy nem tudnak optimalizálni?
Mértékegységed mi?

Mutass bizonyításképpen egy játékot, ami ilyen minõségû, ekkora terepen megy és kisebb gépeken fut, és akkor egyértelmû amit vádaskodsz, ha nem akkor ennyi. 😄

Shep
Amúgy szerintem tuti lesz dx9 ha mással nem buherával hiszen akkor konzolon hogy futna?

Shep
Ha tudnának akkor rendesen lenne optimalizálva, persze nyilván tudnak csak nem érdekli õket.

DarkSector
Nem.
Félreértettél.
Tudnak, pont ez a baj...létrehoznak egy játékot, amiben csak annyi rugalmasságot engednek a motor effektjeiben hogy ne tudd levenni a grafikát annyira hogy fusson a gépeden.

Mikor mondták hogy only dx11 tudtam hogy ez lesz.

DarkSector
Egyetértek!
Én is ezt gondolom, nem is ez a céljuk, a céljukat elérik, tudják ezt õkis.

Mégpedig hogy vesznek de nem konzolt hanem olyan hardvereket amiket eddig senki nem vett nagy darabszámba mert megszokta hogy minden elfut a 2 éves gépén...😄
Mondjuk úgy ez egy mézesmadzag.

Shep
Tehát nem tudnak programozni, csak te hosszabban írtad le 😊

8GB ramnál i5, i7-en a szemét nem számít , ha friss driver-el menni kellene egy 78XX-el 79XX-el , de most kicsit túl szopatják a PC-seket, de fölösleges, mert emiatt úgy sem vesz konzolt az user.

DarkSector
Ezért szoktam mondani hogy jó a cod, mert nem fejlõdik felfelé rohamossan, viszont a motor enged visszafelé nagyon!
Most Crysis 3-ról van szó, itt nem cél hogy 250fps-el multizz.

Itt pénznyelde lesz, msz a botlba ha játszani akarsz vele, ha nem választani kell más grafikában inkább konzol szintû játékot.

DarkSector
Milyen low?

Only DX11-rõl beszélünk alapon szar az egész. 😄
Mármint nem a játék hibája, hanem DX11-ben érdekesmód minden játék szar.... kapásból olyan dolgokat dobnak dx11-be hogy ha low-ra rakod akkor is megjelenik valamennyire...
Érdsd pl a tesszalációt, vagy ki lehet kapcsolni teljesen?
Post Process, stb.

meg aztán nem kompatibillis annyira visszafelé mint pl egy cod.

Az hogy egy játékban leteszed low-ra az ne a 386-os gép szintjét jelenti.

Lehet a low az a verxyh alatt lévõ mittudomén milyen vga és config szint, de még az is nagy...remélem érted mire gondolok.

Tanulság; ne legyél fórumfüggõ. Hameg különcnek neveznek azt nem veszed fel 😊
The Protector
Más rendesen fut?Nem szemetes a win-ed?Ilyenkor érdemes ezeket is számításba venni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Az a baj ,hogy low-on is szarul fut így meg nem lehet bétatesztelni 😞

Jelenleg a beta nekem egy rakas kaki. Optimalizaltsag nulla az ATI-ra. Lehet Nvidian jol megy, de nekem i7 @ 3,3 proci & 7970m kartyan low es ultra mellett is zgyan ugy "szaggat". Az fps nem megy 25 fele beallitastol fuggatlenul.

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

DarkSector
Igen?
Ki határozta meg hogy kisebb gépeken is mennie kéne?
Tudjátok hogy milyen dolgok futnak a játékban?
Milyen számítások?

Honnan tudjátok hogy ez optimalizálatlan?

Csak mert a sok középszar elfut egy 386-oson?
Nem értem.
Nagy terület-fizika-részleteség, ahogy az elsõ részben is.

Mutasd meg hogy ez mi alapján kellene fusson kisebb gépeken is.

Persze lehet butítani, hogy fusson, de akkor 22-es csapda foskonzolportozás.

Konzolon elfut de nem így ...

grebber
Nem rosszul gondolod a baj az.Hogy ennek a grafikána sokkal gyengébb gépen is kéne futni nem csak GTX 680 és fölötte! Csak hát pc-re optimalizálni idõ meg pénz ami nekik nincs mivel a pc-bõl alig kapnak valamit.
Konzolba van a pénz.

Next PC upgrade: 2022

késõbb már a tökömet sem érdekli ez a gém...

DarkSector
Fut maxon neked? kellõ fps mellett full hd-ben vagy panaszkodsz ahogy a többiek?

"csak késõbb leszenek majd olyan gépek amiken fullon fog menni."

Miket írsz? Ó!

The Protector
<#vigyor><#hehe><#hehe>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Jelenleg úgy van, hogy 120fps a cap. Na most ha 120on vagyok, akkor nincs input lag. De ha csak 60, akkor input lag van. Mi a fasz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Még csak elõzetes nem biztos hogy tökéletes, lehet bug.
Normális driverek sincsenek szerintem még, ez így szokott lenni.

DarkSector
Tudod ez a baj a sok sírással, mikor sírnak hogy jaj de szar port, nem használja ki a csúcspécéket a játék, most megadták, lehet venni cuccokat akit a benchmark érdekel...
egy szava senkinek nem lehet.