CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Valaki mondja már meg, miért 120 fpsen van lockolva az fps, amikor 60 a hz és a vsync is be van állítva mindenhol...

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nagy terület és részletesen kidolgozott, várható volt, mint az elsõ rész a maga idejében...csak késõbb leszenek majd olyan gépek amiken fullon fog menni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Erre való a pc-s pénznyelõ!
Ez az amit meguntam!Fog a tököm venni mindig többszáz ezerért gépet hogy játszahssak maxon!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
"látszik,a videómemória high grafon néha 1 giga fölé megy,a GPU használat pedig csak 60%!"

a két dolog üti egyást nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Micsoda sebesség! <#smile>

Diktator74
A hardvermonitorom szerint,ami a videóban látszik,a videómemória high grafon néha 1 giga fölé megy,a GPU használat pedig csak 60%!Lehet nézek újabb drivert hozzá,mert nem használja ki eléggé a videókártyát. De ez még csak béta ugye!!

DarkSector
Nekem ment maxon dobok vidit ha kell. 25-30fps-el...

Diktator74
Sziasztok! MSI GTX460 karival high grafikán 30-50 FPS!Persze ha Frapsal csinálsz full hd videót,akkor persze a négymagvas proci is ki van használva rendesen!! Az Íjjal való célzás az nem nagyon ment,de a videó 4.percénél sikerült megfingatni az ellenfeleket!! 😊 HD Gameplayom

grebber
" BF3 a viaszos szar grafikájával nekem is ment maxon...pedig nincs erõs gépem."

A gTX 460 jóval erõsebb mint a 6670-ed és ezen sem megy maxon a BF3 szóval ne ferdíts mert nem szeretjük!

8600 GT-vel, maxon és PhysX-el a Mirror's Edge. Semmi sem lehetetlen. 😛

Viktor9202
Egyet értek a hsz-el 😉

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

e6550, HD6670 1GB, 4GB Ezzel toltad a BF3 maxon? Na nem viccel!

Viktor9202
Akkor a Crysis 2 miért ment DX11-el Ultra High grafikán ?😄😄😄

DarkSector
Miért csalódás?
Mert nem viszi a géped? a nyomorult viaszos FOSBÁJT2-vel meg vitte a BF3-at az nem teljesítmény, a BF3 a viaszos szar grafikájával nekem is ment maxon...pedig nincs erõs gépem.

Most Cryengine-rõl beszélünk. Nem egy kategória.

Joggal pályázik az év csalódása címért....

Megnéztem a gémet. Új drivert használok 13.1 ez, de baromira úgy érzem hogy át k*rják az agyamat. élsímítás nélkül pocsék a grafika és szaggat. 2 élsimítással 15-20 FPS. Kevés lenne gépem ,de akkor miért látok 75% GPU kihasználtságot???<#fejvakaras>

A gép amivel a BF3-at utántolom itt déutáni szunyára ment. SB 2500k AMD7870.
Jól felbaszta az agyam ez fos játék ,de leglább tudom hogy nem dobom ki az ablakon a pénzem. Egy bûsös vasat nem adnék ezért a szarért..<#falbav><#gonosz2>

Szerintem meg rém gyenge. Kurva ronda Xboxon, a Crysis 2 multija semmivel sem volt rondább, textúra popup-tól hemzseg, szaggat, ha intenzívebb az akció, semmi újítás nincs benne az elõzõ részhez képest.

Erre tuti nem költök pénzt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Fpocok
Nem tudom, azt nem számolom... viszont a #801 miatt behúzok mégegyet.

DarkSector
Egyetértek sajna az elõbbivel Laptopon Crysis...uh ne a fejlesztõkre mutogass. 😄

DarkSector
És hány X van alatta ami a nem egyetértés jele? 😄 vagy azt 500 után már nem jegyzed? 😄

Shep
Én sem szeretem a béta drivereket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Próbáld NE laptoppal.

Viktor9202
Teszem hozzá az alábbi konfiggal Low grafikán 10 fps....

Viktor9202
Ez a játék teljesen játszhatatlan.... GTX 660M, 8 GB ram, i7-es poroci: ha ez nem elég neki arra se méltat h letöltsem, nem azt hogy megvegyem. SZÁNALMAS!!!

Fpocok
Nahát nahát... még valami amiben egyetértünk. Behúztam még egy vonalkát.

DarkSector
+1.
Ennyit nem ér.

Fpocok
1600*900 med-high beállításon.

Nem fogok egy párnapos béta miatt egy béta drivert felrakni.

DarkSector
Háde bazd mit kezdjen az ember egy vidivel, no infó.

Nem mintha engem érdekelne...😄

Shep
Paks 2 + Dallas Cowboys stadion kivetítõ 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Legalább odabigyeszthetnéd hogy milyen konfiggal milyen beállításokkal...-.-

Shep
Ne mond már ,hogy olyan gépen 60fps-ed van.

grebber
Single-t ott fogom elõször tuti mert ott lesz elõbb warez.És mivel nincs gépem hozzá nem fogom megvenni. Pedig eddig mindegyiket megvetem,de rájöttem minek ha soha nem is multizok😄

Battlefield 3 meg a Premiumja is ott áll már hónapok óta 😞

Fpocok próbáld meg az új nv driverrel 😊 Ajánlom elég szépen javítja a dolgokat.
DOWN
Fpocok
De. Input lagom van. 60fps mellett azért már ne legyen, ha szépen kérhetem. Majd este futok még egy kört, de szerintem felejtõs lesz.

Shep
Ja, az aláírásod nem is figyeltem, azt hittem tényleg ilyen jó géped van.

samsung123
<#bee1>áhh csak irónia volt a rendes gépem leírása az aláírásomba és LOW-on cefetül fut.....<#wilting>

Jogos az aggodalmad.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Shep
Jó csak hát nincs mindenkinek 8 magja meg szuper videokártyája, meg ugye a 2-höz képest nincs komoly elõrelépés vagyis az ember joggal várná el, hogy ne fusson fele annyi fps-el. Persze lehet nagyok az igények.

samsung123
Ha engedélyezem a 8 magot és a tuningot visszaveszem 5,3 Ghz-ra, akkor jobban fut mint 4 maggal 6,4 Ghz-n, szerintem jól lett optimalizálva, mert kiahasználja mind a 8 magomat(nem szál, valós mag) és nem tudom mi ez a nagy fika, hogy nem fut jól a multia singel még jobban fog futni, nem kell annyira parázni.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hát nálam elég sok gáz volt a játékkal, de nyomtam 1 driver frissítést azzal kicsivel jobb lett.

Shep
Majd tolod boxon 😊

Shep
60? Örülök ha nem 20, szerintem nem input lagod van hanem neked is kevés az fps 😄 Remélem optimalizálnak majd még rajta, mert tök nullára levéve is csak 30 fps-em volt. C2 azért dupla ennyi fps-t tudott textúra packkal is.

Evin
Nem szoktam multiban játszani, de ez baromi jó. Bár látszik, hogy a Crysis2 már rég volt, elszoktam ettõl a világtól.

Gondolom ez már alap, de jól el lehet úgy szórakozni, hogy közel azonos skilles játékosokkal játszol.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

BoneDragon
Tényleg nem olyan szép mint a videókba, ráadásul 1:37-nél teleportál a növény a bal alsó sarokba. <#idiota>

Na megpróbáltam egy kicsit a nagyobb felbontást igaz nagyon szép meg minden de itt már minden izzadt de rendesen 😄 Konkrétan 25-30FPS az egész de van hogy csak 22 😄
Fpocok
Nálam durva input lag van még mindig. Nem tudok célozni. Hogy tudom lekorlátozni fpst 60ra? vsync be van kapcsolva.

scomcomputers
Nos kinek hogyan tetszik a demó?

* Scomcomputers the future of computing!*

gduck
1. Mert Psycho egy idõgéppel elõre repült 25 évet, hog a jövõben megakadályozza a múltat!

2. Psycho az idõgépben felejtette a nanoruciját!

3. Kiderült, hogy a volt szobatársának az unokanõvérének a dédkeresztanyjának a bácsikája a valódi apja, ezért átkeresztelkedett!

Remélem mindenre válaszoltam <#idiota>

UI: bocsi, de ezt nem hagyhattam ki <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Yes, mivel nincs még full játék, csak multi (beta) demo létezik...

gduck
Egy játékról írják, hogy mit produkál a gépükön. Ez sztem mindenki számára hasznos és péniszmérés!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nem vagyok képben. Originbõl szedem a a demot ( 2 map) ez egyenlõ a bétával?