3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • mester1987
  • bakkerman
    nekem a kedvenc kifejezésem a "kiakasztottam",mindig visszakérdezek,hogy kiakasztottad a DVD-t? Hova?
  • Shep
    Kérdés az, hogy hova? :)
  • DarkSector
    Igen én is ezt mondom.
    Lehet technikailag nincs eltérés, csak design terén, ezért mondom hogy nem is baj, legalább low-on tudjam tólni. :D
  • mester1987
    Melyik játékot vitted ki a legtöbbször? :)
  • wedge31
    Medium/High vegyes beállitásokal ment nálam, nem sok különbséget vettem észre, pedig egy hónapja sincs, hogy végigtoltam a második részt.
  • DarkSector
    Nekem a 2.rész sem fut normálisan, vagyis nem is baj...beta nekem csak ugy ment hogy mindent lekaptam low-ra.
  • wedge31
    Nekem ugy tünik nem lesz sokkal szebb a második résznél.
  • DarkSector
    ja akkor jó. :)
  • Shep
    Nekem csak egereim voltak tőlük azokkal nem volt gondom, sőt.
  • grebber
    Soha az életbe nem volt erős pc-m! Hiszen a 6 éves első részét sem bírom maximum grafikán játszani.

Az én szemembe pedig egy jó játék a 6. végigjátszás után is ugyanolyan jó hangulatot nyújt mint legelsőre!
  • DarkSector
    Én értem de nekem az első élmény lenne az igazi, egy ilyen látványosabb fps-nél ha lenne erős vasam elsőnek pc-n vinném. :)
  • mester1987
    Ha nem előznek meg, amit kétlek, akkor kiírom.
  • grebber
    Aki majd végigtolja az várja meg a credits végét (több mint fél óra) és ha tud angolul is kérem spoilerbe írja majd le mi is van ott mert nem igazán értem :(
  • kill3r21
    a4tech :D
  • grebber
    Amióta van konzolom mindig így csinálom! Végigjátszom és ha jó arra érdemes pc-n is megszerzem és esetleg többször végigviszem!

Crysis-ok ilyenek mindegyik rész megvan eredetibe min 4-5 végigjátszás van mindegyikbe.Crysis 3 előrendelve. Ha lesz majd jó gépem akkor mindet megint végigjátszom.

• Shep
    Próbálj már meg kevesebb hibával gépelni, sokszor elég kihámozni mit is akartál írni eredetileg!
  • kill3r21
    ÉN úgy látom hogy most nagyrészt vérkonzolos és vérpc-s-ek keveréke van itt....:D
    Legalábbis kettő biztos...:D
    Egyébként látom teljesen támadásnak veszitek ezt mindha azt montam volna hogy vérpistikék....pedig erről szó sincs :D
  • DarkSector
    Amúgy ahogy érzed úgy csinálod, de én azt látom megölöd a játékokat és azok által nyújtott élményeket.
    Én pl nem rohannék végig rajta, és elsőnek ha lenne pc-m hozzá pc-n tólnám le.
    De te tudod. :)

Vagyis azt akarom mondani kicsit olyan mint a játéktesztelők melója munkaként egy játékot gyors lenyomni csak hogy cikket írjanak róla nem olyan mint nyugodtan leülni és csak játszani.
    Legalábbis szerintük meg szerintem.
  • wedge31
    A kérdés csak az ha ez igy van, hogy mit keres egy vérkonzolos a pc-s fórumban...
  • kill3r21
    Én meg tudom hogy nem, majdcsak figyelj ha kijön a PC verza ;)
  • DarkSector
    Én hiszem és remélem hogy nem vérkonzolos meg nem vérpécések vannak hanem játékosok.
  • Krisztiam #1257
    nekem tetszik grafikailag a játék, de ez az UFO-s hülyeség nem jön be.. a 2-be is ott ugrált az az izé :D
  • grebber
    Gépigényen nincs mit vitatkozni az köztudottan van.Ha csutkamaxon akarod tolni esetleg még élsimitást is belőve kell a GTX 680! Béta teszt alapján az éppen bírja 30fps körül futtatni!

Nekem minden lowon volt csak játszható, na de majd 2 év múlva már maxon fog menni!
  • kill3r21
    hát nemtom igy pár nappal a gép előtt, kéne lennie gépigény vitázak , pc vs konzol vitának....vagy ilyesmi :D
  • Maxtreme
    Tán másra kéne számítani a forum PC-s részlegében?
  • grebber
    Ha értetted (én nem igen értek angolul) leírhatnád spoilerbe miről szólt mert nem igen vágom :(
  • kill3r21
    nem nagyon pörög a topik, vagy a vérPC-sek még nem jönnek amik nincs game? :D
    Nem elfeledni, hogy a Marvel filmekhez hasonlóan itt is van bónusz jelenet a naaaaagyon hosszú stáblista után!!!
  • mester1987
    Reméljük xD
  • DarkSector
    Mindegy a vége ugyanaz lesz pc-n is. :D
  • mester1987
    Nem konzolos?
  • DarkSector
    Télleg nem gond ha belinkeled írtad is hogy spoiler, én azon nevettem hogy télleg vicces még meg sem jelent, de a youtube-on fent a vége videó. :D
  • grebber
    Mit zavar téged a videó meg a spoiler ha nem nézed meg?

• DarkSector
    "Ki sem jött a kurva játék, de itt már linkelgetitek a végét..."

:P
  • Fpocok
    De mé kell linkelgetni? Ki sem jött a kurva játék, de itt már linkelgetitek a végét...
  • grebber
    Azoknak akik olyanok mint én, tehát nem érdekli őket ha előre tudja mi lesz a játék legvégén:

Crysis 3 Ending
  • grebber
    SG szarakszik valami új reklámfelület miatt.Akinek nem jó használjon adblock-ot és minden ok lesz!
  • MauroN
    és az hogy lehet, hogy nálam működik?
  • Anonymusx
    ja bocs most olvastam visszább