3142
-
mester1987 #1279 -
#1278 nekem a kedvenc kifejezésem a "kiakasztottam",mindig visszakérdezek,hogy kiakasztottad a DVD-t? Hova? -
#1277 Kérdés az, hogy hova? :) -
#1276 Igen én is ezt mondom.
Lehet technikailag nincs eltérés, csak design terén, ezért mondom hogy nem is baj, legalább low-on tudjam tólni. :D -
mester1987 #1275 Melyik játékot vitted ki a legtöbbször? :) -
#1274 Medium/High vegyes beállitásokal ment nálam, nem sok különbséget vettem észre, pedig egy hónapja sincs, hogy végigtoltam a második részt. -
#1273 Nekem a 2.rész sem fut normálisan, vagyis nem is baj...beta nekem csak ugy ment hogy mindent lekaptam low-ra. -
#1272 Nekem ugy tünik nem lesz sokkal szebb a második résznél. -
#1271 ja akkor jó. :) -
#1270 Nekem csak egereim voltak tőlük azokkal nem volt gondom, sőt. -
#1269 Soha az életbe nem volt erős pc-m! Hiszen a 6 éves első részét sem bírom maximum grafikán játszani.
Az én szemembe pedig egy jó játék a 6. végigjátszás után is ugyanolyan jó hangulatot nyújt mint legelsőre!
-
#1268 Én értem de nekem az első élmény lenne az igazi, egy ilyen látványosabb fps-nél ha lenne erős vasam elsőnek pc-n vinném. :) -
mester1987 #1267 Ha nem előznek meg, amit kétlek, akkor kiírom. -
#1266 Aki majd végigtolja az várja meg a credits végét (több mint fél óra) és ha tud angolul is kérem spoilerbe írja majd le mi is van ott mert nem igazán értem :( -
#1265 a4tech :D -
#1264 Amióta van konzolom mindig így csinálom! Végigjátszom és ha jó arra érdemes pc-n is megszerzem és esetleg többször végigviszem!
Crysis-ok ilyenek mindegyik rész megvan eredetibe min 4-5 végigjátszás van mindegyikbe.Crysis 3 előrendelve. Ha lesz majd jó gépem akkor mindet megint végigjátszom.
-
#1263 Próbálj már meg kevesebb hibával gépelni, sokszor elég kihámozni mit is akartál írni eredetileg! -
#1262 ÉN úgy látom hogy most nagyrészt vérkonzolos és vérpc-s-ek keveréke van itt....:D
Legalábbis kettő biztos...:D
Egyébként látom teljesen támadásnak veszitek ezt mindha azt montam volna hogy vérpistikék....pedig erről szó sincs :D -
#1261 Amúgy ahogy érzed úgy csinálod, de én azt látom megölöd a játékokat és azok által nyújtott élményeket.
Én pl nem rohannék végig rajta, és elsőnek ha lenne pc-m hozzá pc-n tólnám le.
De te tudod. :)
Vagyis azt akarom mondani kicsit olyan mint a játéktesztelők melója munkaként egy játékot gyors lenyomni csak hogy cikket írjanak róla nem olyan mint nyugodtan leülni és csak játszani.
Legalábbis szerintük meg szerintem. -
#1260 A kérdés csak az ha ez igy van, hogy mit keres egy vérkonzolos a pc-s fórumban... -
#1259 Én meg tudom hogy nem, majdcsak figyelj ha kijön a PC verza ;) -
#1258 Én hiszem és remélem hogy nem vérkonzolos meg nem vérpécések vannak hanem játékosok. -
#1257 nekem tetszik grafikailag a játék, de ez az UFO-s hülyeség nem jön be.. a 2-be is ott ugrált az az izé :D -
#1256 Gépigényen nincs mit vitatkozni az köztudottan van.Ha csutkamaxon akarod tolni esetleg még élsimitást is belőve kell a GTX 680! Béta teszt alapján az éppen bírja 30fps körül futtatni!
Nekem minden lowon volt csak játszható, na de majd 2 év múlva már maxon fog menni! -
#1255 hát nemtom igy pár nappal a gép előtt, kéne lennie gépigény vitázak , pc vs konzol vitának....vagy ilyesmi :D -
#1254 Tán másra kéne számítani a forum PC-s részlegében? -
#1253 Ha értetted (én nem igen értek angolul) leírhatnád spoilerbe miről szólt mert nem igen vágom :( -
#1252 nem nagyon pörög a topik, vagy a vérPC-sek még nem jönnek amik nincs game? :D -
#1251 Nem elfeledni, hogy a Marvel filmekhez hasonlóan itt is van bónusz jelenet a naaaaagyon hosszú stáblista után!!! -
mester1987 #1250 Reméljük xD -
#1249 Mindegy a vége ugyanaz lesz pc-n is. :D -
mester1987 #1248 Nem konzolos? -
#1247 Télleg nem gond ha belinkeled írtad is hogy spoiler, én azon nevettem hogy télleg vicces még meg sem jelent, de a youtube-on fent a vége videó. :D -
#1246 Mit zavar téged a videó meg a spoiler ha nem nézed meg?
-
#1245 "Ki sem jött a kurva játék, de itt már linkelgetitek a végét..."
:P -
#1244 De mé kell linkelgetni? Ki sem jött a kurva játék, de itt már linkelgetitek a végét... -
#1243 Azoknak akik olyanok mint én, tehát nem érdekli őket ha előre tudja mi lesz a játék legvégén:
Crysis 3 Ending
-
#1242 SG szarakszik valami új reklámfelület miatt.Akinek nem jó használjon adblock-ot és minden ok lesz! -
MauroN #1241 és az hogy lehet, hogy nálam működik? -
Anonymusx #1240 ja bocs most olvastam visszább