3142
-
Drazse23 #3062 Nem hiszem, mert már az új DLC előtt egy nappal is ez volt.
Amúgy is kétlem, hogy az összes C3 tulajdonos beruházott volna rá. -
#3061 Lehet mindenki ár csak az új pályákat tolja!Ez csak tipp nem tudom! -
Drazse23 #3060 Nem tudja valaki, hogy néhány napja miért nem talál a szerverkereső egy nyamvadt szervert sem? Sem "Join Match", sem "Quick Mach" menüpont alatt nem akar találni semmit sem, így lényegében nem tudok multizni.
Miért lehet ez? Mi lehet rá a megoldás?
Nem mintha olyan életbevágó lenne, a BF3 szerencsére még működik. -
#3059 Inkább valami jó kis single DLC kellene! -
#3058 Június 4-én jön a The Lost Island DLC
Frankónak ígérkeznek a pályák!
-
Soad999 #3057 *Metro: Last Light-ra -
Soad999 #3056 Valakit érdekel Crysis 3 cd key csere Metro 2033 Last Lightra? :) (amennyiben lehetséges) -
mester1987 #3055 Valahogy egyezik a véleményünk :) -
#3054 Most jutottal el oda hogy kijátszottam a játékot. Már ha annak lehet nevezni. Mert szerintem egy lelketlen techdemó.
A 2. rész fényévekkel jobb volt: hosszabb, tartalmasabb, jó OST és volt egyféle hangulata stb. Játék volt nem techtemó. Sírt is a nép hogy micsoda "randa" játék.
A 3 roppant rövid ráadásul nagyon sok az üresjárat. A pályák jók, de sokkal sokkal többet kilehetet volna hozni a dzsungeles NY-ból. Megint kaptunk egy csili vili programot amit játéknak igazán nehéz nevezni.
A Cry2 után jóval többet vártam - egy játékot. Ez nem az. -
#3053 Szerencsére, vagy sajnos (kinek, hogy) multis. -
#3052 Crysis 3 DLC szivárgás! -
Ironman2 #3051 tárgytalan! azóta újabb kártyám van,és tökéletesen fut -
Ironman2 #3050 na megjött az új karim,frankón indul,csak recseg a hang mint az állat! erre volt már valami megoldás? -
Drazse23 #3049 Crysis 3 - Maximum grafics, maximum high tech weapons:
-
#3048 Nika12:
Sorry hogy töröltem,de már maga a videó képe is erősen spoileres!
Tedd spoiler tagba és akkor jó lesz! -
#3047 Láttam állítólagos megoldásokat, de tudtommal egyik sem volt működőképes... -
mester1987 #3046 Angol fórumokon biztos megoldották. Én nem néztem annyira utána. -
Ironman2 #3045 Akkor továbbra sincs directx9-10 portolás? -
Ironman2 #3044 Micsoda grafika! -
veresakos #3043 A space gomb nem jó azzal ugrok de se hosszan se folyamatosan nyomva sem jön ki a szörny karjaiból......... -
mester1987 #3042 -
#3041 Akkor amivel ugrani szoktál. -
veresakos #3040 sajnos nem Space!!!!Segítsetek...... -
mans #3039 Jóreggelt
Elkezdtem a játékot,very high 8xmsaa-val fut 20-30 fps-el,de valahogy még így is recések az élek,nem nagy dráma csak lehet e jobbá tenni valahogy?1280x1024 a monitor, 650ti boost a kártya.
-
#3038 Space talán... :) -
veresakos #3037 És szerinted melyiket????? -
#3036 Az egyik gombot nyomogatja. -
veresakos #3035 Sziasztok.14.pálya (yutub szerint) egy nagy szörnnyel kell küzdeni.Egy idő után felkap és megöl nem tudom mit kell nyomni.Sajnos oroszul lett telepítve.Yutubin nem tudom megállapítani mit kell csinálni.Segítsetek mert nem tudok tovább menni. -
radical #3034 az mitől van hogy frissen telepített gameben mindenhol fehér szürke vagy fekete gömbök vannak mindenfelé? -
janihunk #3033 Hát akkor majd az 1.4 et felrakom. -
mester1987 #3032 Akkor az gáz :S -
#3031 Tényleg,gondolom nem poénból van tele vele a net! -
mester1987 #3030 Valami elmebeteg műve lehetett, úgy találtam :D -
#3029 ez QRVA-JÓ
thumbs-up -
mester1987 #3028 Nem hinném. Csak egy-két kósza hibát javítottak, a leírtak szerint. -
janihunk #3027 Az 1.3 update tényleg lassulást okoz? -
inspikeee #3026 internetes piactéren is megoldható a vásárlás (vat.ra) -
inspikeee #3025 Valakit érdekel Crysis 3? Be van regelve egy full új Origin accra, kapod hozzá a felhasználónevet, jelszavat, titkos kérdést, titkos választ. Illetve az Origin accounthoz tartozó email felhasználónevet, jelszavat, titkos kérdést és titkos választ!
email: [email protected] (csak ide írjatok! ) -
veresakos #3024 Sziasztok.14.pálya (yutub szerint) egy nagy szörnnyel kell küzdeni.Egy idő után felkap és megöl nem tudom mit kell nyomni.Sajnos oroszul lett telepítve.Yutubin nem tudom megállapítani mit kell csinálni.Segítsetek mert nem tudok tovább menni. -
#3023 :)