CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
SLI-ben 65% 😄
5% simán, nem sok de valami 😊
Shep
5%? Hát az nem sok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
A távcsõvel itt is be lehet jelölgetni az ellent,mint a Far Cry-ban, csak Prophet még annyival menõbb,hogy ez a falon keresztül is megy neki 😄 Ezután már akárhonnan látod hol mászkál az áldozat.
Mondjuk én sok helyen inkább csak átfutottam stealth módban, francnak se volt kedve lövöldözni 😄 Talán emiatt mutatott a számláló a végén, 5:24-et 😊

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
Megjött az új Nvidia Driver is a Crysis3-hoz...
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=375095
kill3r21
Meglátjuk hamarosan...
Én nem láttam ilyesmi hibát, pedig végigtoltam becsületesen(igaz egy másodlagos küldetést sem csináltam meg, mert nem írta hova kell kolbászolni, hiába profi vagyok...). A baj ott volt, hogy néha nagyon homályos a kép, ráadásul gyenge a texturák voltak, ami miatt közel kellett hajolni a tv-hez homorítva, hogy "ottvanevalaki?". Ez fokozottan elõjött a orvlövész puskánál a távolabbi helyeket fürkészve, de ez csak a xbox verzióra vonatkozik gondolom. Egy erõs PC-n sokkal jobb élmény lehet.
TBTPumpa
Holnap szerzel hozzá egy eredeti (nem tört) amerikai exe fájlt és nyomhatod is hivatalosan.
Nem kell péntekig várnod és probléma sem lesz belõle (anno a Mass Effect 3, Battlefield 3-at is így játszottam az ámerikai megjelenés napján).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31
Elméletileg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kill3r21
Péntektõl aktiválható? az elég gáz...
TBTPumpa

TBTPumpa

kill3r21
Megint toltam egy órácskát, hát sajnos boxon a grafika nagyon érdekes, olyan textúrákat láttam hogy ajajj...miért nem használták ki a lemez 7GB helyét nem tudom, nagyon meglátszik... meg bugzik megint én nem tudom , csávó jött le a lépcsõm és lenyilaztam, erre átesett a lépcsõkön....mint ha nem is lett volna lépcsõ...
Hát kiváncsi leszek a PC verzában lesz-e ilyesmi, vagy nálam van valami gond, mert itt valaki mintha már írta hogy nem találkozott bugokkal..
OK. Akkor küldöm a vérebeket.
wedge31
A CDG-ba már megjött a játék...

Maxtreme
Persze, tessék:

45633-57724-fucky-ouidi-ot302-32286

óó hogy baszom a szájukat xp-n nem müködik, de régebben meg ugy irták hogy megy rajta <#boxer><#falbav>
Ha valaki tudna nekem segíteni cserébe én is segítek<#wave> az Nfs world-el kapcsolatban
ez nekem szol?
gduck
Ajándékba?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Valaki tudna nekem adni egy Termékkódot? Aktiválnom kell a játékot az Origin oldalon..
kill3r21
Nah Singapur-ba már nyomják biztos 😄
gduck
Ugyanez az EVGA Precision X is 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Crysis.3-CAFFEiNE 9,7GB
Mármint kiírja a játékba,logolni nem tom lehet e.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

kill3r21
Fain beszerzem, asszem ma szükség is lesz rá...😄
Igen,a setting résznél a monitors fülön kell bepipálni,hõfokot meg fsp-t is kiírja.

kill3r21
Afterburner? Az logolja a GPU és memó használatot?
DarkSector
Crysis 3 nem Far Cry 3

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Majd leírhatnád hogy a gtx650-el hogy megy,meg ha fentvan afterburner akkor a gpu és memóriahasználat is érdekelne.

DarkSector
Nem vicces csak olyan mint a Crysis 3

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Hol van ez az élõ FarCry3-hoz mi? 😄
Marfy
Jó sz*r és még csak nem is vicces.

kill3r21
A Béta nekem is ramatyul ment, full low 720p és iszonyatosan be be akadozott....de én még emlékszem a Cry2 bétára az is ramatyul ment, és felüdülés volt a teljes játék hozzá képest...most szerencsére pont tudtam elõtte gépet újítani, azért kivi leszek hogy fog menni....😊
DarkSector
Real Crysis 3!!! 😄

wedge31
Ha tényleg csak 5h az nagyon rövid, mondjuk az én szöszölös stilusomban azért ez több lesz.

grebber
Abban is 5 van. Mindent kimaxoltam + fullos cumokkal gyorsan végig is szaladtam valami alig 2 óra alatt 😄 ,meg haverral coopban is!
Szerintem ezt a 3-at is sokszor fogom mert ilyen nagyon rövid!

Next PC upgrade: 2022

Én meg azt hittem, hogy valamit 6-nál többször 😊
wedge31
Én a Resi5-re fogadtam volna...

grebber
Nem igen szoktam feljegyezni õket de a Far Cry 1 és a Crysis 1 vezet az biztos ezekben 5-6 végigjátszás 100% hogy van!

Next PC upgrade: 2022

<#nevetes1>
bakkerman
nekem a kedvenc kifejezésem a "kiakasztottam",mindig visszakérdezek,hogy kiakasztottad a DVD-t? Hova?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Shep
Kérdés az, hogy hova? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Igen én is ezt mondom.
Lehet technikailag nincs eltérés, csak design terén, ezért mondom hogy nem is baj, legalább low-on tudjam tólni. 😄

Melyik játékot vitted ki a legtöbbször? 😊
wedge31
Medium/High vegyes beállitásokal ment nálam, nem sok különbséget vettem észre, pedig egy hónapja sincs, hogy végigtoltam a második részt.

DarkSector
Nekem a 2.rész sem fut normálisan, vagyis nem is baj...beta nekem csak ugy ment hogy mindent lekaptam low-ra.

wedge31
Nekem ugy tünik nem lesz sokkal szebb a második résznél.

DarkSector
ja akkor jó. 😊

Shep
Nekem csak egereim voltak tõlük azokkal nem volt gondom, sõt.