CRYSIS 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én szemembe pedig egy jó játék a 6. végigjátszás után is ugyanolyan jó hangulatot nyújt mint legelsõre!
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Crysis-ok ilyenek mindegyik rész megvan eredetibe min 4-5 végigjátszás van mindegyikbe.Crysis 3 elõrendelve. Ha lesz majd jó gépem akkor mindet megint végigjátszom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Legalábbis kettõ biztos...😄
Egyébként látom teljesen támadásnak veszitek ezt mindha azt montam volna hogy vérpistikék....pedig errõl szó sincs 😄
Én pl nem rohannék végig rajta, és elsõnek ha lenne pc-m hozzá pc-n tólnám le.
De te tudod. 😊
Vagyis azt akarom mondani kicsit olyan mint a játéktesztelõk melója munkaként egy játékot gyors lenyomni csak hogy cikket írjanak róla nem olyan mint nyugodtan leülni és csak játszani.
Legalábbis szerintük meg szerintem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nekem minden lowon volt csak játszható, na de majd 2 év múlva már maxon fog menni!
😛
Parasite Eve 2, best game EVER!
Crysis 3 Ending
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nah a kérdésem amit spoilerbe irtam, proféta nem meghalt a cry2 elején?
Választ privátba köszi 😄
Ha lenne ok a pc-s eladásokra az most lenne amikor a konzolok a "végüket járják".
PC-n csak nem lesz semmi.
spoilert azé nem tudtok olvasni, mert az egyik reklám elvan baszva az oldalon és nem futnak le a js-ek. adblock orvosolja, legalábbis chrome-nál biztos...
Nem értem a kollegát, elsõ map 43 perc volt nekem, a progress 5%
Nekem több lessz mint 4 óra asszem, de kiélveztem mondjuk nem siettem...
Egykis értékelés:
A nyilazás nagyon odabasz, feelinges...viszont elég sok bug van, vibráló karakterek meg ilyesmi....a grafika nekem piszkosul tetszik, még boxon is pedig eléggé mosottas de kurva szép, várom a PC verziót....😄
Nagyon látszik hogy már generáció váltás lesz, néha eléggé beszaggat már, mindha épp hogy 25 fps-el menne...figyeltem az arcmimikát is elég jó....
Összségében nagyon korrekt a cumó..😊
Viszont valamire adjatok választ, de ezt csak Spoilerbe
Parasite Eve 2, best game EVER!
Valamint:
"A játékot meglepõen nagy tömeg várja. Már az elõrendelésekbõl látszik, hogy jobban fog szerepelni, mint az elõzõ rész, tekintve, hogy 35%-al többet rendeltek elõ belõle, mint a Crysis 2-bõl. Az sem elhanyagolható tény, hogy a többjátékos bétát is több mint 3 millió rajongó töltötte le, ami jól mutatja, hogy mekkora az érdeklõdés Prophet hogyléte iránt. Kezdõdhet a visszaszámlálás!"
Only dx11.
MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
* Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
* DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM
* Dual core CPU
* 2 GB Memory (3 GB on Vista)
* Example 1 (Nvidia/Intel):Nvidia GTS 450, Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
* Example 2 (AMD):AMD Radeon HD5770, AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
* DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM
* Quad core CPU
* 4 GB Memory
* Example 1 (Nvidia/Intel):Nvidia GTX 560, Intel Core i3-530
* Example 2 (AMD):AMD Radeon HD5870, AMD Phenom II X2 565
HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:
* Latest DirectX 11 graphics card
* Latest quad core CPU
* 8 GB Memory