CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Soha az életbe nem volt erõs pc-m! Hiszen a 6 éves elsõ részét sem bírom maximum grafikán játszani.

Az én szemembe pedig egy jó játék a 6. végigjátszás után is ugyanolyan jó hangulatot nyújt mint legelsõre!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Én értem de nekem az elsõ élmény lenne az igazi, egy ilyen látványosabb fps-nél ha lenne erõs vasam elsõnek pc-n vinném. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha nem elõznek meg, amit kétlek, akkor kiírom.
grebber
Aki majd végigtolja az várja meg a credits végét (több mint fél óra) és ha tud angolul is kérem spoilerbe írja majd le mi is van ott mert nem igazán értem 😞

kill3r21
a4tech 😄
grebber
Amióta van konzolom mindig így csinálom! Végigjátszom és ha jó arra érdemes pc-n is megszerzem és esetleg többször végigviszem!

Crysis-ok ilyenek mindegyik rész megvan eredetibe min 4-5 végigjátszás van mindegyikbe.Crysis 3 elõrendelve. Ha lesz majd jó gépem akkor mindet megint végigjátszom.

Shep
Próbálj már meg kevesebb hibával gépelni, sokszor elég kihámozni mit is akartál írni eredetileg!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
ÉN úgy látom hogy most nagyrészt vérkonzolos és vérpc-s-ek keveréke van itt....😄
Legalábbis kettõ biztos...😄
Egyébként látom teljesen támadásnak veszitek ezt mindha azt montam volna hogy vérpistikék....pedig errõl szó sincs 😄
DarkSector
Amúgy ahogy érzed úgy csinálod, de én azt látom megölöd a játékokat és azok által nyújtott élményeket.
Én pl nem rohannék végig rajta, és elsõnek ha lenne pc-m hozzá pc-n tólnám le.
De te tudod. 😊

Vagyis azt akarom mondani kicsit olyan mint a játéktesztelõk melója munkaként egy játékot gyors lenyomni csak hogy cikket írjanak róla nem olyan mint nyugodtan leülni és csak játszani.
Legalábbis szerintük meg szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
A kérdés csak az ha ez igy van, hogy mit keres egy vérkonzolos a pc-s fórumban...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kill3r21
Én meg tudom hogy nem, majdcsak figyelj ha kijön a PC verza 😉
DarkSector
Én hiszem és remélem hogy nem vérkonzolos meg nem vérpécések vannak hanem játékosok.

Krisztiam
nekem tetszik grafikailag a játék, de ez az UFO-s hülyeség nem jön be.. a 2-be is ott ugrált az az izé 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

grebber
Gépigényen nincs mit vitatkozni az köztudottan van.Ha csutkamaxon akarod tolni esetleg még élsimitást is belõve kell a GTX 680! Béta teszt alapján az éppen bírja 30fps körül futtatni!

Nekem minden lowon volt csak játszható, na de majd 2 év múlva már maxon fog menni!

kill3r21
hát nemtom igy pár nappal a gép elõtt, kéne lennie gépigény vitázak , pc vs konzol vitának....vagy ilyesmi 😄
Maxtreme
Tán másra kéne számítani a forum PC-s részlegében?

grebber
Ha értetted (én nem igen értek angolul) leírhatnád spoilerbe mirõl szólt mert nem igen vágom 😞

kill3r21
nem nagyon pörög a topik, vagy a vérPC-sek még nem jönnek amik nincs game? 😄
Törölt felhasználó
Nem elfeledni, hogy a Marvel filmekhez hasonlóan itt is van bónusz jelenet a naaaaagyon hosszú stáblista után!!!
Reméljük xD
DarkSector
Mindegy a vége ugyanaz lesz pc-n is. 😄

Nem konzolos?
DarkSector
Télleg nem gond ha belinkeled írtad is hogy spoiler, én azon nevettem hogy télleg vicces még meg sem jelent, de a youtube-on fent a vége videó. 😄

grebber
Mit zavar téged a videó meg a spoiler ha nem nézed meg?

DarkSector
"Ki sem jött a kurva játék, de itt már linkelgetitek a végét..."

😛

Fpocok
De mé kell linkelgetni? Ki sem jött a kurva játék, de itt már linkelgetitek a végét...

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Azoknak akik olyanok mint én, tehát nem érdekli õket ha elõre tudja mi lesz a játék legvégén:

Crysis 3 Ending

grebber
SG szarakszik valami új reklámfelület miatt.Akinek nem jó használjon adblock-ot és minden ok lesz!

és az hogy lehet, hogy nálam mûködik?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

ja bocs most olvastam visszább

csak nálam nem mûködik az ha ráklikkelek a spoilerre?

Törölt felhasználó
Én is a végére értem, nekem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5 óra felett volt a játékidõ, a végén elég sokat szenvedtem 😊
grebber
Elég egyértelmû szerintem ,hogy igen és csak a ruha tesz/alakít minket Profétává mert kb annyit viselte ,hogy már eggyé vált vele

kill3r21
Hát mert szaladtál....😄
Nah a kérdésem amit spoilerbe irtam, proféta nem meghalt a cry2 elején?
Választ privátba köszi 😄
Fpocok
Ne irogassál már spoilert. Semmit.

grebber
Amit ír semmi olyannal nem találkoztam konkrétan egy db buggal sem!

DarkSector
Nem fog. :S
Ha lenne ok a pc-s eladásokra az most lenne amikor a konzolok a "végüket járják".

Picit fura, hogy konzolon is vannak már bugok :S
PC-n csak nem lesz semmi.
kifli
de lelõtte magát az elején, de egybe olvad a ruhával és abban tovább él vagy mi, így maradt prophet "életben"

spoilert azé nem tudtok olvasni, mert az egyik reklám elvan baszva az oldalon és nem futnak le a js-ek. adblock orvosolja, legalábbis chrome-nál biztos...
kill3r21
Énsem nem nyitja ki, komoly 😄
Nem tudom elolvasni a spoilert.
kill3r21
Nah letoltam az elsõ pályát!
Nem értem a kollegát, elsõ map 43 perc volt nekem, a progress 5%
Nekem több lessz mint 4 óra asszem, de kiélveztem mondjuk nem siettem...
Egykis értékelés:
A nyilazás nagyon odabasz, feelinges...viszont elég sok bug van, vibráló karakterek meg ilyesmi....a grafika nekem piszkosul tetszik, még boxon is pedig eléggé mosottas de kurva szép, várom a PC verziót....😄
Nagyon látszik hogy már generáció váltás lesz, néha eléggé beszaggat már, mindha épp hogy 25 fps-el menne...figyeltem az arcmimikát is elég jó....
Összségében nagyon korrekt a cumó..😊
Viszont valamire adjatok választ, de ezt csak Spoilerbe

Próféta nem halt meg a második részbe? nem emléxem rá annyira de úgy rémlik fejbe lõtte magát, vagy mivan?
Enyhén rátapintottál <#zavart1>
Végülis ja, a konzolból több hasznot termel. Majd a generációváltás követõen visszaállhat ez PC-re 😊
Fpocok
Kiváncsi vagyok az elõrendelõk közül mennyien lesznek azok, akik nem olvasták el, nincs dx11 kártyájuk...

DarkSector
Nem akarok genya lenni, de ez csak pc-n akadály nekik, ahol amúgysem biztos hogy sok dx9-es vásárolná meg.

Valamint:

"A játékot meglepõen nagy tömeg várja. Már az elõrendelésekbõl látszik, hogy jobban fog szerepelni, mint az elõzõ rész, tekintve, hogy 35%-al többet rendeltek elõ belõle, mint a Crysis 2-bõl. Az sem elhanyagolható tény, hogy a többjátékos bétát is több mint 3 millió rajongó töltötte le, ami jól mutatja, hogy mekkora az érdeklõdés Prophet hogyléte iránt. Kezdõdhet a visszaszámlálás!"

*-ot
Hamarabb hoz nagyot hasznot, de többen vennék, ha DX9 is lenne benne nem? Objektívan nézve.
DarkSector
Akkor ezen nincs mit tanakodni.
Only dx11.

TBTPumpa
Már régóta van:

MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
* Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
* DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM
* Dual core CPU
* 2 GB Memory (3 GB on Vista)
* Example 1 (Nvidia/Intel):Nvidia GTS 450, Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
* Example 2 (AMD):AMD Radeon HD5770, AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)

RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
* DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM
* Quad core CPU
* 4 GB Memory
* Example 1 (Nvidia/Intel):Nvidia GTX 560, Intel Core i3-530
* Example 2 (AMD):AMD Radeon HD5870, AMD Phenom II X2 565

HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:
* Latest DirectX 11 graphics card
* Latest quad core CPU
* 8 GB Memory