3142
-
#1720 Valójában mondhat bárki, bármit én nyomom PC -n az eredetivel és ki merem jelenteni, hogy az eddigi legszebb PC -s játék ez! Simán csak gyönyörű. :) Persze iszonyat gép is kell hozzá, de hát valamit valamiért... -
#1719 Hát az a durva ,hogy még low-n is nagyon durván fest. -
#1718 Ha ennyire türelmetlen vagy, akkor meg is érdemled a gagyi konzol verziót.
Amúgy most nézem, hogy "phenom II 64 x4 955"... mi az a 64 ott? :D -
#1717 DE ő beteg :) -
#1716 Nem nagyon akar jönni a game, úgylátszik csak boxon kell végigtolnom...:D -
janihunk #1715 Crysis 3 - low-tól a very high-ig -
#1714 Valaki tegyen már fel majd saját képet
csutkamaxon 8x brutál aa , arról a részről
ahol a fűves vagonos pálya van! -
#1713 AF nyugodtan mehet akár 8x-ra is. az eszik kb a legkevesebbet, viszont nélküle homály minden. -
#1712 Erről beszéltem, de akkor lehurrogtak hogy hüjekonzolos -
#1711 Az van fenn! 314.07 -
#1710 Bocsi
-
#1709 Rakd fel új nvidia drivert! -
#1708 És az ahogy játszom. A különbség:
Antialiasing: "csak" FXAA
Anisotropic Filtering csak 2x
-
#1707 Tessék. Itt van full max -on minden. Mondjuk annak ellenére, hogy nincs vacak gépem, ez már nálam is játszhatatlan. De ez van, ennél többet nem lehet kihozni a játékból, persze külső eszköz nélkül jelen pillanatban.
-
#1706 Én nem akarom védeni DS-t, mert sokszor ökörségeket ír,de a képekwt nézve van igazság abban amit mond most.
A felrakott képeket amiket én is mindtam mocskos recés ami nem szép.De vannak olyanok amiket nem tudom milyen beállitások mellett tolnak tű élesek és öröm nézni őket pedig úgyanaz a game. -
#1705 Megmutatom szerintem miért gondolod, hogy ronda. Itt egy videó arról mi történik amikor fénybe nézel a játékban. A játék mindig olyan mint amikor egy enyhén maszatos plexin keresztül nézel. Nyilván ez Prophet sisakját hivatott "szimulálni". Ez amúgy mindig jelen van, de csak akkor lesz nagyon feltűnő ha erős a fény.
-
#1704 Nem vettétek még észre, hogy darksectornak még egyetlenegy játék grafikája sem tetszett, és hogy szándékosan fikáz mindent, plusz egyébként is egy lúzer, élet nélkül? -
#1703 nincs meg a game, szal nem...:D -
#1702 Ezt a képet Darcsectornak! :)
-
#1701 És erre mondja Darksector hogy csúnya...xD
-
Ehhez majd asszem nem kell HD textura packot csinálni -
mans #1699 Hello
Megnézted azóta az afterburnerrel hogy menyi memóriát foglal le a game a gtx650 1gb-jéből? -
#1698 Hát igen nem véletlenül Dark Sector a neve. :D paffff!!!! -
#1697 nem, de kb azon a szellemi szinten van -
#1696 Nem, ha az lennék már tirexihd-be nyomnám origin-en. -
#1695 Bele ne fulladj. :) -
Micsu #1694 te nem tirexinek vagy az álregje? -
#1693 Hát basszus. Eljöttem fürdeni, de hoztam a mobilom, hogy olvassam a hozzászólásokat. Most itt röhögök a fürdőkádban... :D -
#1692 Egyeltalán nem.
Sőtt még ha leteszed Lowra vagy Ultrára akkor sem látod az eltérést. -
#1691 Nézd a kopasz ruháját, a 1669-nél meg a bekarikázott képen... -
Rehom #1690 Miért ez szebb dx11ben? FC3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
electrik #1689 komolyan megkattant:) -
#1688 Háde borzalom... -
#1687 te beteg vagy az agyadra...xD -
#1686 Hogy szar. -
#1685 Amúgy ne érts félre más helyeken szép a játék mint a vonatoknál, de azt hittem valami fasza 2 kép lesz azt erre ez a paca ...az alsó madártávlati kép meg vállalhatatlan szerintem még konzolokon is. -
electrik #1684 Mit kell nézni a bekarikázott részeken? -
#1683 ne vakítson el a napsütés.
Az a kopasz kockafejű maszat mi a képen?
Lehet az átvezetőkben a retinája mögötti ereket is látni, de a képen a társad kb 2 pixel mélysgű. -
#1682 Biztos...
Csak nem tudom mi ez a maszat a képen.
-
electrik #1681 Sztm fáradt vagy meg álmos:)