CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Másik meg 1650be ment neki 30-40 fps, az 1080ba is elment volna még játszhatóan, persze megértem az érem másik oldalát is, gtx680al had jáccon már az ürge 60fps-el, elhiszem hogy beteg hogy csak 30van,mert megszokta a jót....😄
Még jó hogy én egyenlõre a 25-28hoz vagyok szokva 😄
DarkSector
Ami multiplatform soha nem lesz olyan mint egy platform exclusive.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Jaja, de xboxon télleg nagyon gáz, azért bõven vannak szebb gamék....
Shep
De gonosz vagy 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Miért is baj?
Mert a sok középszart eltólja 1920-ban 200fps-el, nem gondolod hogy a srác monitora nem tud nagyobb felbontást?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Én bízok az új generációs konzolokban, érzem hogy fájni fog a fejem ha megjelennek
grebber
Menjél már innen a warezoddal a másik topikba!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát azért azon talán nem, elég ha csak azt nézzük konzolon hogy fest, tudom az egy száz éves gép de a 9800 sem mai darab 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A torrentz-en láttam egy linket, csak nem tudom, hogy jó-e az.
grebber
Hálistennek ez nem sokáig fog így menni mert egyre csak "konzolosodik" a pc.Még x év és nem lesznek ilyen sokszázezres szörnyek hanem csak apuk.
És akkor már lehet értelemesen optimalizálni.

Maxtreme
Linket tudsz adni?
zzeN
A 65%-os plusz csak SLI-re érvényes, egy kártyásoknál csak 5%.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Maxtreme
igen, µorigin-el.

grebber
Nem értem mit vártál.A Crysis 1 min 2x szarabbul ment az akkori csúcs kártyákon maxon!
Teljesen jó ez igazi kuriózum Crytek védjegy.

Ez a játék reklámja mert meghallod bárhol bármi kapcsán a gépigény szót a 0. másodpercbe rávágod Crytek-Crysis <#idiota>

Maxtreme
ja hát igazad van, minden rosszban van valami jó. <#idiota>

Pc-s verzió tölthetõ már?
kill3r21
üzletpolitika gyerekek, ha akarnák akkor egy dx9es 9800gt-n is menne faszán, de miért akarnák érted, ha lesz legalább egy hülye a földön aki 1000euróért videokártyát vesz hogy fullon menjen akkor nekik megérte....lást Tirexi 😄
Shep
Azt nem mondtam de ha már lassú legalább legyen szép. Jobb kombó, mint a csúnya és még lassú is 😊

Maxtreme
Tény, de nehogy azt mond nekem hogy ha kicsit figyeltek volna az optimizációra, nem menne SOKKAL jobban.

Maxtreme
nem nem, hát nyilván a többi gyengébb kártyán sokkal gyorsabb lesz.
Ésszerû, és logikus 😄

Shep
De nem is úgy néz ki, mint a mai standard grafikás játékok 😊

kill3r21
Hmm értem, hát ez még nem jelenti hogy ezzel egyenesen arányosan gyengébb kártyákon annyival rosszabb lesz, szerintem....
Eleve ott az új nvidia driver...( GTA680 65% UP)
Tehát nyilván az is segít majd rajta.....
De máshol már láttam hogy csak valami titán kártya tudja 60 fpseél futtatni 1080ba....az meg valami 1000euro 😄
Maxtreme
gtx680on 1680ba?
Igen, megkockáztatom hogy baj.

Shep
Biztos az a baj ,hogy nem stabil 60 hanem 30 és 60 között ingadozik amiben semmi meglepõ nincsen amúgy, ez nem a RAGE 😊

kill3r21
talán az a baj hogy nem 60fps hanem csak 30? 😄
DarkSector
Az új gépeden ez nem kérdés, hanem válasz.

DarkSector
Én sem értem a hsz-t, ezen tök folyamatosan megy a játék.

kill3r21
Én egykébként úgy vagyok vele, hogyha egy kicsit jobban fog kinézni mint boxon és elfut akkor már nekem elég :d
Fpocok
Víz alatti textúra... nuff said.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
mi ezzel a baj?
Jaja, ezért linkeltem. <#smile> Még csak nem is FullHD. Crysis 1 szindróma. <#eplus2>

Maxtreme
Optimizáció a csúcson. <#ijedt><#wilting>

Ez most hány órás???

grebber
Az oda berakott képek elég gyengék 😞
Bár lehet más pályán szebb lesz pc-n is!

zzeN
NFOhumpot olvasgatva írják páran hogy egyáltalán nem fut jobban mint a béta. Mondjuk már van day1 patch is.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kifli
ha balfaszokkal játszol ez így igaz, viszont egy jobb hunter csapat ellen nem könnyû elbújni. csak sokan nem tudják használni a minimapot a sarokban, mert ott mutatja ki holvan...
grebber
Pedig az a legszarabb az egész multiban.
Elbujok nem tudnak megtalálni kiirta nyertünk jee mindezt alig pár perc alatt.

Shep
Engem a multi annyira úgysem izgat, bár a hunter mód mondjuk tetszett.

grebber
Bétában is voltak már csíterek az a része igaz lesz sajnos a 0. perctõl.

Szerintem jobb lett mint a 2. része és nem unalmas (be is baszna ha egy alig 5 órás fps az lenne)
Gépigénnyel mivel Crytek mindig is voltak és lesznek is bajok,de hát ez már egy kuriózum.

DarkSector
hõja.

Shep
Na nemsokára kezdõdik a há de ez szar, lassú, unalmas, techdemo, 2 jobb vóóót, még low-on is akad, tele van csíterekkel a multi ... 😊

DarkSector
19perc.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

gduck
Mondjuk azért picit durvának tartom a driver megnevezését:

GEFORCE R313 DRIVER FOR CRYSIS 3 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Az csak id-nél van <#hawaii>
zzeN
Tirexi nehogy meglássa amit írtál, még a végén vesz 2db 690-et mert a 680-al nem lesz meg a fix 60 fps.

gduck
Na akkor lehet lesz egy VGA ami viszi fullon?
GTX 690 Up to 65% in Crysis 3 <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shep
SLI meg azért annyi, mert még mindig fos a támogatottsága alapból lehet szarabb, mint 1 kártyával 😄 Igen persze valami de ha csak 20fps-ed van akkor olyan mindegy hogy 20 vagy 21 😊