CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Errõl beszélek itt is ránézek a képre és egybõl a kábelek (kábelek ugyanmár recehuzal ) tûnik fel meg az élek amik ki vannak fehéredve.
Illúzióromboló az egész így!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
üzletpolitika, megtehetnék hogy olyan legyen mint az te elvárod, de nem fogják...
egyébként két gtx690 SLi-ben 1080p élsimitás és kész is 😄
DarkSector
Olyan játék viszont van amire mindenki azt mondja hogy na ez igen, de nem a látvány miatt!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem lesz mivel pc-n a gépek, mármint a hardverek mindig fejlõdnek és soha nem fogják utolérni a hardver elméleti tudását, a programozási korlátokból adódoan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
mondjuk ennyire a nextgen közelében valamien formában grebbert is megértem....vajon lesz akkor állejtés mint anno mikor a 360 kijött....gears of wars még mindig elöttem volt akkoriban állejtõs volt...nekem legalábbis
grebber
Ilyen nem igen lesz ebben az életben!

Látod itt is mivan betették azt a folyosós képet többen összefosták magukat a látványtól.
Nekem meg kivágta a szemem az ajtókerek alján a rece hegy meg a ládák szélein a "zizis" rész.
Ilyen gépigénnyel nyalják meg heréimet nekem minden tû éles legyen még 500 méterre is!

kill3r21
Régen bezzeg a supermario mindenkinek a teknika csúcsa volt....
a mai napig emléxem mikor havernál elöször láttam a Quake 3 Arenát egy 500mgh-es amdn a bokámat lefostam....xD
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kill3r21
Egyszer jöhetne már egy játék amire mindenki azt mondaná, nah igen ezaz....
De mivel ilyen gyökér világban élünk, ahol semmi sem jó, igy ilyen sosem lesz....
DarkSector
Srácok én mondok egy jót aki szerint ez csúnya mutasson szebbet.

kill3r21
Jah végülis, gyenge vason is lehet veryhigh-ra rakni.....😄
DarkSector
Amúgy ezt hívják önigazolásnak.

zzeN
Ez biztos hogy õ:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Gyenge vason minden ugyanúgy néz ki mint százezres VGA-n csak lassabb errõl ennyit!

Metro grafikája az nem rossz meg a Witcheré sem de mindekettõnek túlontúl mesterkélt a gépigénye a kinézethez képest!

TBTPumpa
EA játékot 0 day??? Nincs az az Isten, hogy mégegyszer ilyen hülyeséget csináljak! Most hogy megjelent már ketyeg az óra... Nincs már messze a budget 1990 Ft-os kategória! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jól van na a keresõ nem adta ki.
grebber
Házhozszállítás meg felmenni Pestre érte drága lett volna pik pak pontba meg elvileg csak holnapután lesz ott 😞

De én nem várom annyira 1-2 óra múlva azt évekig be a fiókba azt ha lesz gépem elõkotrom!

wedge31
Túl nagy igényeid vannak vagy gyenge vasad mert pl, a witcher 2 meg a metró igen szépek persze gyenge vason minden csúnya ez tény.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
Am ez a kép szerintem sem jó. Sõõt.

wedge31
Crysist sose veszem o day.

grebber
Nem igen tudok olyat mondani ami tetszene.
Majd az elsõ komolyabb nex gen játéknál mondom a címet!

Ez a a crysis 3 is csak kirakat szar lett. Nem értem ha ennyire gépzabálóra csinálja a Crytek akkor miért nem néz ki mindenhol jól. Akkor még megérteném,hogy igen ehhez kell gép ,de így katasztrófa!

kill3r21
Egyébként ha itt mindenki megveszi, akkor miért nem toljátok már? VPN-el simán aktiválható....vagy csak holnap hozza a futár bácsi? 😄
kill3r21
Grebber neked mi a szép grafika? kivi lennék 😄
Shep
Engem nem zavar, csak vannak akik ugranak mindenre 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ne haragudj meg de bármelyik ide berakott random pc-s kép szebb, mint a te konzolosaid, itt van normális éles textúra, mélységérzet, nem egy egybekent valami az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Pontosan. 😊

Ezért mondom hogy mindig az fáj sokaknak ami van, nem tudják mit akarnak, ha jön egy közepes játék mindenen elfut akkor szar port, ha jön egy benchmarck akkor szar optimalizálatlan port.
Nem tudsz eligazodni.

DarkSector
Ha a grafika a lényeg, mint egy akciófps-nél akkor így

kill3r21
press enter to skip??
Köszi és bocsi xD
Shep
Na de hát valamit, valamiért 😊

grebber
Azt hittem pc-n szebb lesz de ez a kép is okádék pl 😞

Shep
Ja amúgy meg a kutya mindenit már neki, ne spoilerezzél!!!!! 😄DDDDDDDD

DarkSector
+1, de a ds3 az én gépemen is maxon elfut ezel ellentétben. 😄

kill3r21
Nekem bejön a grafó, igykell kinéznie egy játéknak 2013-ba, csak tudjuk futtatni 😄
Shep
Hát csak nézõpont kérdése 😊

grebber
Vak is vagy: Warez topik

Shep
Jó reggelt! Van aki már a TR-t is végigvitte 😄

wedge31
Mert az jobb...<#idiota>

TBTPumpa
Valaki már a PC-s verziót nyomja!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Ez a kép olyan, mint más játékoknál concept artok 😊

DarkSector
Hát ja ha a játék egy részét amikor egy sötét gödörbe screen-elsz 1-et és abból ítéled meg a grafikát az ciki. 😊

Shep
Hát a karakterek azért durván jól néznek ki szerintem, nem egy DS3 szint 😄

DarkSector
Mindegy ki mit szokott meg, az hogy kijön egy játék az nem elõírás hogy olyan butított fos legyen hogy GTX680-al legyen 500fps.

És ha 1 év múlva lesz olyan gép amivel maxon tudnak játszani?
Melyik a jobb?
Legyen ronda de tudsz játszani 200fps-el vagy szép és kicsit visszábbveszel hogy 1-2 év múlva az új gépeddel is tudjon újat mutatni, vagy másképpen éld meg a látványt?

Tegyen bele 2 videókarit, amúgyis oda van írva hogy SLI-Cross kell a maxhoz.

kill3r21

Nem csúnya 😄
Shep
Ha úgy fut mint a 2 maldohdval meg minden frászkarikával akkor az nekem elég is 😊

Maxtreme
jah, a második pályától már megvan néha a 34 fps is <#idiota>

kill3r21
kill3r21
Hát nemtom, most irják hogy az elsõ pálya megy csak szarul....az idõjárás effekt miatt....köszi....xD
Shep
Nekem is elég a 30+ néha még a 20 is 😊

Shep
Ez is igaz, de azon képek alapján amit grebber berakott a 3-ból én azt mondanám a 2 szebb volt boxon, vagy nem? Igaz itt nagyobbak a pályák jóval, szóval kompromisszumot kellett kötni.

nincs ennek warez része