3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • kill3r21
    Szerintem lesz itt olyan grafika hogy még a kritek is lefossa a bokáját...:D
  • grebber
    Nem fog ,mert igaza van! Csak mivel a konzolok adott hardware-ek minden egyes bitjét a rendszernek ki lehet használni addig a pc-ke meg csak üresjáratba mennek mert nincs olyan cég aki bármit is csinálna rá istenigazából.

Most itt ez a Crysis 3 is nagyon szép meg minden de ha maxon akarod tolni elég brutál összeget kell gépre költeni addig egy next gen konzol lapaból ilyen grafikát hoz sokkal olcsóbban és elvileg gyengébb hardware-ekből.

És hiáb ajnározzák a pc-t hogy erősebb mint a konzol ,mert senkit nem érdekel mivel nem pc-re hanem konzolra fejleszt mindenki és azt használják ki. PC-re csak portok vannak tisztelet a nagyon ritka pár kivételnek!
  • kill3r21
    Nah mostmár Cloak-ba tetted a betüket a bannerba? :D
  • Myselor
    jah értem köszi:)
  • kill3r21
    Szerintem durván megdől Cevat úr állitása....:D
  • grebber
    Van olyan aki mást vár? Ez egyértelmű volt eddig is. Akkor kb ilyen vagy szebb játékok lesznek az alap grafikák!
  • kill3r21
    Visszatérve a grafikai dolgokra, ma bejelentik a ps4et, lehet ennek fényében már nem is lesz kellemes a cry3 grafója....szerintetek? :D
  • grebber
    Ezek ilyen 0 kiegészítők fegyver stb.Amit amúgy is megkapsz majd ahogy fejlődsz a multiba!
  • Drazse23
    Szevasztok!

A játék holnaptól aktiválható. Már tegnap feltelepítettem a Hunter Edition-t. Valami azonban nem tiszta nekem. Ugye lesz 3 pack (Stalker, Brawler, Overkill). Ezek közül ki kell majd választani, hogy melyiket szeretné az ember vagy a játék találomra ad egyet neked? Vagy hogyan fog ez működni?
  • kill3r21
    egykét emberen kivül senki sem tolja szerintem....
    csak aki vpnel aktiválta....meg vagyunk páran akik boxon tolták végig
  • grebber
    Lehet ha VPN-el aktiválod!
  • Myselor
    amúgy most mi a fasz van már lehet tolni az eredetit?vagy mi?nem nagyon értem
  • kill3r21

Brutál....:D
    i7 kellene meg egy gtx 690...:D
  • nyirog
    egyébként szerintem jó a topik :)
  • nyirog
    Van isten :D
  • kill3r21
    Nyugi ha jól rémlik méltó helyen emlitik...:)
  • grebber
    Ha értenék hozzá nagyobbra tenném ,de nagyon kezdő vagyok topik szerkesztésben :(
  • nyirog
    azért remélem nem csak odahányják h volt és kész, kicsit többet érdemelne csórókám :D
  • nyirog
    nem lett elkapkodva a betűméret, meg a fehér szín is nehézkessé teszi a felismerést mert a kép nagy része is fehéres árnyalatú, nem genyózásból vagy szemrehányásból mondom, csak jeleztem szolidan
  • grebber
    Nagyon dióhéjban:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elfogják Profétát (Alcatrazt akit a nanoruha igencsak átalakít profétává).Psycho kiszabaditja. Elvileg proféta maradt az egyetlen nanorucis csávó mert a többiekről sikerült a cellnek leszedni a göncöt. Közösen elkezdik szétrúgdosni az alienek és a Cell sereg seggét.Az idegenek portalt nyitnak a föld felé és el akarják özönleni a bolygót. De mig zétzuzzuk a hatalmas anyahajót ami már félúton van az átkelés közben és elpusztul az összes lény. Azt írom hogy látszólag ,mert ha lesz 4. rész lehet visszatérnek majd :D
  • grebber
    Ott van a banner képen! Aki vak arról nem én tehetek!
  • Frank99
    nekem holnap jön a cucc, de nem kéne kiírni, hogy a kép alatt, hogy a szegény warezos hol a búbábatban keresse a warez/offtopicot, ami van, de izéltek kiíírni????????????????????????
  • bcrics
    HEllo, vki leírná vagy a C3 sztoriját?

• grebber
    Ha jól emlékszem már a 2. részben sincs sok említés róla!
  • kill3r21
    nyugi a cry3 sztoryjában megemlékeznek róla :)
  • nyirog
    néztem egy videót youtube-on ami elmeséli h mi történt eddig, most kajak Nomádra nem is emlékeztek a videó és a játék készítői amikor csinálták? első részben végig őt irányítottuk, nem hiszem el h csak így el lett felejtve...
  • Fpocok
    Inkább mint az 1. De rövid. Ha a multi nem érdekel, akkor ne vedd meg.
  • DarkSector
    Szebb. :)
  • Tatyla
    akinek nincs az magán könnyítsen mert egyeseknek elgurult már a gyógyszer :D
  • kill3r21
    jobbb....:)
  • Krisztiam #2090
    Szerintetek érdemes megvenni a játékot? Olyan a 3, mint a 2?
  • kill3r21
    Warez topik linek a bannerba pls :)
  • grebber
    Megkaptam a házigazda jogot!
    Az eddig elhangzottakat nem törlöm ,mert kb 2 teljes oldal tartalmát törölnöm kéne!

Innentől kezdve kérem a warez és off témát a direkt erre a célra létrehozott Crysis 3 Offtopikban kitárgyalni.
    Ide tartozik ez az ominozus downsample téma is. Jöhetnek képek meg minden de csak a Crysis 3-ról! Minden más törölve lesz!
    Megértéseteket köszönöm!
  • kill3r21
    akarod mondani hogy a barátnőjével ugye? :D
  • DarkSector
    ok
  • mester1987
    Majd méretezd át a képet arányosan, ha feltöltöd!!!
  • Tatyla
    elszabadultak az indulatok szerintem mindenki menjen el és játszon egy kicsit a kukijával
  • DarkSector
    Áh azért kipróbálom.
  • mester1987
    Azt baszhatod MOD nélkül, mivel olyan pixeles lesz, mint állat!
    Kicsik lesznek a textúrák papa!
  • electrik
    +1