3142
-
#2120 Szerintem lesz itt olyan grafika hogy még a kritek is lefossa a bokáját...:D -
#2119 Nem fog ,mert igaza van! Csak mivel a konzolok adott hardware-ek minden egyes bitjét a rendszernek ki lehet használni addig a pc-ke meg csak üresjáratba mennek mert nincs olyan cég aki bármit is csinálna rá istenigazából.
Most itt ez a Crysis 3 is nagyon szép meg minden de ha maxon akarod tolni elég brutál összeget kell gépre költeni addig egy next gen konzol lapaból ilyen grafikát hoz sokkal olcsóbban és elvileg gyengébb hardware-ekből.
És hiáb ajnározzák a pc-t hogy erősebb mint a konzol ,mert senkit nem érdekel mivel nem pc-re hanem konzolra fejleszt mindenki és azt használják ki. PC-re csak portok vannak tisztelet a nagyon ritka pár kivételnek! -
#2118 Nah mostmár Cloak-ba tetted a betüket a bannerba? :D -
#2117 jah értem köszi:) -
#2116 Szerintem durván megdől Cevat úr állitása....:D -
#2115 Van olyan aki mást vár? Ez egyértelmű volt eddig is. Akkor kb ilyen vagy szebb játékok lesznek az alap grafikák! -
#2114 Visszatérve a grafikai dolgokra, ma bejelentik a ps4et, lehet ennek fényében már nem is lesz kellemes a cry3 grafója....szerintetek? :D -
#2113 Ezek ilyen 0 kiegészítők fegyver stb.Amit amúgy is megkapsz majd ahogy fejlődsz a multiba! -
Drazse23 #2112 Szevasztok!
A játék holnaptól aktiválható. Már tegnap feltelepítettem a Hunter Edition-t. Valami azonban nem tiszta nekem. Ugye lesz 3 pack (Stalker, Brawler, Overkill). Ezek közül ki kell majd választani, hogy melyiket szeretné az ember vagy a játék találomra ad egyet neked? Vagy hogyan fog ez működni? -
#2111 egykét emberen kivül senki sem tolja szerintem....
csak aki vpnel aktiválta....meg vagyunk páran akik boxon tolták végig -
#2110 Lehet ha VPN-el aktiválod! -
#2109 amúgy most mi a fasz van már lehet tolni az eredetit?vagy mi?nem nagyon értem
-
Brutál....:D
i7 kellene meg egy gtx 690...:D -
#2107 egyébként szerintem jó a topik :) -
#2106 Van isten :D -
#2105 Nyugi ha jól rémlik méltó helyen emlitik...:) -
#2104 Ha értenék hozzá nagyobbra tenném ,de nagyon kezdő vagyok topik szerkesztésben :( -
#2103 azért remélem nem csak odahányják h volt és kész, kicsit többet érdemelne csórókám :D -
#2102 nem lett elkapkodva a betűméret, meg a fehér szín is nehézkessé teszi a felismerést mert a kép nagy része is fehéres árnyalatú, nem genyózásból vagy szemrehányásból mondom, csak jeleztem szolidan -
#2101 Nagyon dióhéjban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elfogják Profétát (Alcatrazt akit a nanoruha igencsak átalakít profétává).Psycho kiszabaditja. Elvileg proféta maradt az egyetlen nanorucis csávó mert a többiekről sikerült a cellnek leszedni a göncöt. Közösen elkezdik szétrúgdosni az alienek és a Cell sereg seggét.Az idegenek portalt nyitnak a föld felé és el akarják özönleni a bolygót. De mig zétzuzzuk a hatalmas anyahajót ami már félúton van az átkelés közben és elpusztul az összes lény. Azt írom hogy látszólag ,mert ha lesz 4. rész lehet visszatérnek majd :D -
#2100 Ott van a banner képen! Aki vak arról nem én tehetek! -
#2099 nekem holnap jön a cucc, de nem kéne kiírni, hogy a kép alatt, hogy a szegény warezos hol a búbábatban keresse a warez/offtopicot, ami van, de izéltek kiíírni???????????????????????? -
bcrics #2098 HEllo, vki leírná vagy a C3 sztoriját?
-
#2097 Ha jól emlékszem már a 2. részben sincs sok említés róla! -
#2096 nyugi a cry3 sztoryjában megemlékeznek róla :) -
#2095 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!néztem egy videót youtube-on ami elmeséli h mi történt eddig, most kajak Nomádra nem is emlékeztek a videó és a játék készítői amikor csinálták? első részben végig őt irányítottuk, nem hiszem el h csak így el lett felejtve... -
#2094 Inkább mint az 1. De rövid. Ha a multi nem érdekel, akkor ne vedd meg. -
#2093 Szebb. :) -
#2092 akinek nincs az magán könnyítsen mert egyeseknek elgurult már a gyógyszer :D -
#2091 jobbb....:) -
#2090 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintetek érdemes megvenni a játékot? Olyan a 3, mint a 2? -
#2089 Warez topik linek a bannerba pls :) -
#2088 Megkaptam a házigazda jogot!
Az eddig elhangzottakat nem törlöm ,mert kb 2 teljes oldal tartalmát törölnöm kéne!
Innentől kezdve kérem a warez és off témát a direkt erre a célra létrehozott Crysis 3 Offtopikban kitárgyalni.
Ide tartozik ez az ominozus downsample téma is. Jöhetnek képek meg minden de csak a Crysis 3-ról! Minden más törölve lesz!
Megértéseteket köszönöm! -
#2087 akarod mondani hogy a barátnőjével ugye? :D -
#2086 ok -
mester1987 #2085 Majd méretezd át a képet arányosan, ha feltöltöd!!! -
#2084 elszabadultak az indulatok szerintem mindenki menjen el és játszon egy kicsit a kukijával -
#2083 Áh azért kipróbálom. -
mester1987 #2082 Azt baszhatod MOD nélkül, mivel olyan pixeles lesz, mint állat!
Kicsik lesznek a textúrák papa! -
electrik #2081 +1