3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • mester1987
    Na mindjárt meglesem.
  • Csokis
    Természetesen az eredetit, amit beállítottál! Én 2880x1620-as felbontással játszottam FullHD-re állítva, így természetesen 2880x1620-as képet is mentett. Amikor fel akarod tölteni valahova, akkor előtte át kell méretezni FullHD-ba. Ennyi.
  • DarkSector
    Próbáld le egy arcade játékkal.

Én a Doom 1-ben fogom majd használni.
  • mester1987
    Vagy régebbit, vagy ami támogat sima HD-t.
  • mester1987
    Próbálj meg egy 2008-as játékot.
  • DarkSector
    A háttérben lévőt, ergó a ami a programmal be van állítva, ha a ténylegeset akarod lehet próbálkozni Alt+Képlopó kombinációval de ez arra van hogy az éppen aktuális futó ablakot fotózza hogy ez itt jó-e vagy müködik-e azt próba cseresznye.
  • grebber
    Erről kérdezgess olyat aki használja! Nekem a simán se megy még közepes grafikán sem nem hogy downsample modba!
  • Fpocok
    +1
  • mester1987
    Ha a Frapssal csinálsz majd screenshotot akkor melyik felbontást fogja menteni? Amit beállítottál vagy amekkora az aktuális felbontás a monitoron?
  • morzsi555
    +1
  • DarkSector
    Hát Csokis kollega linkelte.
  • mester1987
    Nekem érthető! Kívülről kell az a lényeg. A Catalystban.
  • DarkSector
    Igen....#1934
    Vagyis magyarul kijátszod a vga (driver) vagy hívjuk monitorvezérlőnek azon beállítását hogy lekorlátozzon a játékba a monitorod max felbontására.
    Nemtudom mennyire érthetően írtam. :)

Azzal vigyázz hogy Hz-et ne állítsd még ha engedi sem feljebb bár nem hiszem hogy valójában müködne-e
  • mester1987
    #2064: ???

Fejtsétek ki!
  • kill3r21
    Felcsigáztatok , érdekelne ez a downsampling, bár azt nem vágtem le mire is jó ez, nekem full hd-s a monitorom, akkor is jó dolog ez?
  • DarkSector
    Hagyjuk, nemtudom miről beszélgetünk, én mutattam képet is, az is baromság...igazad van a te szavad többet jelent. :)

Bocs mester elnézést hogy mertem szólni.
  • mester1987
    Akkor én tudok FULL HD-ban játszani egy 19"-os Flatron monitoron?
  • Andriska86
    Electrick, engem tényleg érdekel. Csinálnál még egy tesztet pls?

Szerintem kéne egy kép 2560 belső felbontásban élsimítás nélkül, illetve 1080p-ben 2x és 4x élsimítással, illetve azt is írd melléjük, h milyen fps-sel futott a játék.

Ez így elég meggyőző lenne.
  • Newfronter
    +1
  • grebber
    "Minden leszarva csak az a lényeg te mit gondolsz."

Én?? Rosszul látod a világon mindenki érti és látja mire jó a downsample dolog.Csak a te állomvilágodban képzeled be magadnak azt ami nem úgy van.
  • Sheol
    Jól értem, hogy ez a downsampling azoknak való, akiknek megfelelő gépük van ahhoz, hogy nagy(obb) felbontásban tudják futtatni a játékokat, de ahhoz való monitorra már nem futotta?
  • DarkSector
    Én is támogatom.
  • DarkSector
    "Leszarom hogy te vagy más mit fotoz."

Kb ez a lényeg.
    Minden leszarva csak az a lényeg te mit gondolsz.
    Ebben egyetértünk.
  • Csokis
    Nagyon is támogatom a házigazda jelölésed!
  • grebber
    Leszarom hogy te vagy más mit fotoz.

A downsampling a játékokban a jóságot hozza el sokkal szebb lesz tőle a grafika mivel részletgazdagatt és élesebb lesz a kép.

Innentől kezdve hogy te milyen képeket kreálsz az senkit nem érdekel mert a downsample dolog nem erről szól amit te probálsz magyarázni.

Ha erről szólna akkor az látszódna a Crysis 3 downsample-s képeken hogy nyújtott stb.De ilyen nincs!

Szeretnék jelentkezni ebbe a topikba házigazdának és akkor gyomlálom ezt a sok bullshitet amit ez a sötét ember összehordott!
    Aki támogat ebben jelezze! A warez és az off durván törlésre kerül majd!
  • DarkSector
    Oks rendben akkor azt mondod elektric, nem tud kifotozni 2 képet.
    értelek én.
  • grebber
    Ez így igen jól hangzik amit leíartál csak kurvára nem ez történik a downsample dolognál!

Mert amig a te kreált szarod láthatóan elnyújtott okádmány addig a játékokban sokkal részletesebb és ezáltal szebb lesz tőle a game ,de mindegyik.

• DarkSector
    Baszod ott van.
    Most nehogy elmagyarázd hogy electrik hamis képeket küldött, mert kupánváglak a herezacskómmal. :D
    Kurvára mindegy hogy ő csinált fraps-al képet vagy én.
  • Shep
    Próbáld már ki te ... ahelyett ,hogy magyarázol!
  • DarkSector
    Ez a kép fraps-al lett csinálva, ez volt a próba, de ehhez egy csepp ész kell, bárkit megkérdezel és nem elvakult akkor az elmagyarázza miről van szó.
  • Shep
    Legalább a nevemet tudnád leírni pontosan te ...
  • DarkSector
    A kép nem elnyujtott, PIXELPONTOS méretben megnyitottam, 1366-os képek, vagyis a haverun monitorának felbontásáé...
    És a 2 képet egymás alá téve screenshotoltam, még mindig maradt pixelpontos nem lett nagyitva meg kicsinyítve, és így kivágta,...nem húztam nem nagyítottam, hanem kivágtam egy részt, ahol a LEGJOBBAN érzékelhető hogy mi van ha a képernyődön mondjuk 10 pixelbe nem 10pixel megy hanem 100.
  • Shep
    Értelmetlen vele társalogni, mert ahelyett, hogy kipróbálná magyaráz, mert h,ogy neki nem kell megnézni ő anélkül is tudja, mert ez a technika.
  • grebber
    Azt a képet te csináltad a tököm tudja hogyan és egy fos elnyújtott szar azon nincs mit nézni.
    A crysis 3 downsamplingos képek meg nincsenek elnyújtva azok álomszép brilliáns képek szó nem lehet rájuk.
  • DarkSector
    Mindegy most mondhatnám neked is hogy nezd meg a képet ahogy te mondtad nekem de nem mondom.
    Jelentéktelen dolog, de ebben amit én mutattam nekem van igazam.
    Feketén-fehéren ott van egy képen az eltérés.

Alapvetően itt gubanc van ti még mindig azon vagyok felháborodva hogy szerintem csúnya, Én nem azt mondtam, hanem a 2 szó közt van eltérés, hogy valami látványban szebb, vagy élesebb, az 2 külön dolog.

Kurvára nem érdekes ha nektek tetszik, csak egyszerűen megemlítettem hogy nem jelenti a 2 szó ugyanazt, de ennyi.
    És ebből lett a nagy felhajtás.

Az hogy a vga nagyobb képet szór egy kisebb monitornak vagy hogy egy bluréj dob nagyobb felbontású képet egy kisebb képfelbontású tv-n az full ugyanaz....de nem gond, van egy világ ahol ez nem ugyanaz.
    Csak fura hogy konzolon ezeket egyből észreveszitek Sheep-el együtt, meg a sweetfx-nél...itt meg jobb a homályosabb.
  • grebber
    Ha ez igaz lenen nem kéne hd tv...

Na ha ,hanem ez így van! És a tv-nek ehhez semmi köze ez PC és vga és annak a beállítása.

• DarkSector
    "Azért mert a nagyobb felbontáshoz tartozó pixeleket jeleniti meg neked a saját felbontásodban!"

Ha ez igaz lenen nem kéne hd tv...
    Kb ennyit a nagy semmiről, mivel ott a kép amit még csak nem is én photoshoppoltam ezekután irhattok bármit.
    Egyeltaláán nem mondtam hogy látványban nem mutat jobban mint mikor recés egy kép, hanem azt hogy nem éles a kép, nem pixelpontos. ennyi.
  • DarkSector
    Ott vannak a képek, erről ennyit több szót nem pazarlok a témára, a natív mindig is élesebb marad mint egy nem natív, ahogy a képen is látszik.
    erről ennyit. :)
  • grebber
    Az agyad van neked elmosva meg az nem részletesebb.

Szerinted miért zabálja írtozatósan a gépet sokkal jobban mint a fullcsutkamax 8x AA? Azért mert a nagyobb felbontáshoz tartozó pixeleket jeleniti meg neked a saját felbontásodban! Magyarán jóval részletesebb lesz mivel azok a + pixelek nem a levegőből állnak.
    Ezért ilyen überbrutál lesz a grafika hogy törölni kell a valagam mert összefostam magam a látványtól.

• Shep
    Igen de élesebbek bizonyos dolgok de te mindig az élekkel vagy megáldva, ez neked valami mániád lehet, vagy nem tudom.