CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont a 85%-os értékelést nem értem, hogyha az elõzõ átlag 90% körül volt <#wilting>
Jó, akkor ennyit a pletykákról. Meg az 5 óráról.
Akkor valamelyik "barom", mert az, végigszaladt csak rajta ész nélkül (lehet cheat-et bekapcsolva is) és ezt pletykálták el, hogy az akkor globálisan is annyi!
DarkSector
"Illetve 1-1 pálya mennyi idõ alatt van meg (behatárolólag)?"

tõled függ

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nagylaci
Sajnos az MI nem éppen a játék erõssége. Szóval ezen a téren tényleg nem egy nagy durranás. Többször elõfordult, és a sokadik után már a fejemet fogtam, hogy saját magukat agyongránátozták. De egyébként sem egy Albert Einstein egyik sem.
A pályák elég nagyok lettek és én ezeket az 5 órákat egyszerûen nem értem. Most nézem az Origin -ben, már 11 óránál tartok és még nem értem a végére. De már eléggé ott lehetek. És még csak a single playert nyomtam.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

DarkSector
Akkor félreértettél mert én is ugyanezt mondtam, gondolom. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Annyit akkor tudnál mondani, hogy az MI mennyivel jobb?
Illetve 1-1 pálya mennyi idõ alatt van meg (behatárolólag)?
Nagylaci
Szerintem az nem igaz, hogy nem hoz semmi kimagaslót. Technikailag szerintem lényegesen szebb mint a második rész volt és én a játékmenetet is abszolút élvezem. Ha olyanom van osonok, ha olyanom akkor benyomom az armort és a nyílt mezõn mindenkit legéppuskázok... 😄 A grafika lenyûgöz a nanosuit lehetõségei pedig szórakoztatnak.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Ez a lényeg.
Én próbálom nehezebb szinten vinni majd, hogy kitoljam a játékidõt meg esetleg rácsodálni mostmár a nagyobb területekre, persze minimumon 😊
Maxtreme

😊

Shep
Én tudom mire számítsak a Crysisokkal kapcsolatban és eddig egyik résznél sem csalódtam, sõt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagylaci
Az 580 -asok elég randán tudnak melegedni.

Ryder62
Mivan, ezalatt a játék alatt minden videókártya átmegy radiátorba?<#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nem tehetek róla! Mostanság nem szabad elvárásokkal indulni és akkor elleszel. 😊
Maxtreme
Ilyet (ennél szebbet) már a kettõ is tudott 😊

Shep
Köszönjük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagylaci
Ezt a tesszalációt sasoljátok! Mekkora királyság már, valósághû harckocsinyomok... 😄

Én találtam egy csomó fejlesztõ cuccot. Ha benyomjátok a visor -t akkor elég messzirõl mutatja ezeket a cuccokat is. Aztán ha megjelölöd akkor már nem nehéz megtalálni.

Mivel annyira lovagoltok a témán. Semmi kimagaslót nem hoz ez a játék.
A grafika meg az elõzõ rész szintjén van...csakis DX11-el és ez 5 órában. Ennyi.

Félév és mindenki elfelejti.
grebber
Nem unlockoltam semmit szinjte mert értelme nincsen nem használtam egyik tulajdonságát sem. A láthatatlanságot használtam ha nagyon gázos volt a szitú de ilyen nagyon kevés volt!

Ez nem Cod hogy max nehézségen vért kelljen izzadni.A Crysis játékok soha nem voltak nehezek így nem is fejlesztettem rajta!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Mondjuk nekem egyszerû a választás, konzolra nem adok pénzt fps-re warez meg csoda ha minimumon fog nekem futni, úgyhogy nagyon nem kell tanakodnom hogy hogy játszak vele, nekem az a nagy kérdés hogy egyeltalán tudok-e vele majd játszani. <#nyes>

DarkSector
Semmi nincs, de a LA noire hogy jön ide? 😄
Ez semmit nem jelent, max annyit hogy a jobb oldali videók szar minõségûek és nem tükrözik a valós, még ha a pc low élesebb is, tökmindegy, hiszen az dx11-ben mérve low, csak azért jobb tudni mit mérünk mihez.

kill3r21
Grebber te mennyi cuccot unlockoltál a nanosuiton? én kétszer találtam cuccot, anélkül nyomtam végig...ez elég gáz sajnos.
DarkSector
Rögtön le is zárhatjuk ezt ezzel a videóval:

PC-s videók sokkal jobb minõségben rögzíthetõek mint egy konzolt a pc-re kötve videót. Ezért aki nem játszott élõbe konzolon jobbal vehet le téves következtetéseket.
Ez is youtube videó, kicsit pixees a felvétel de inkább közelebb áll a valósághoz mint a kamuvieók.

És akkor most mivan mi?

Keménykedjek az L.A. Noirral énis?

Az nem 3 órás hanem 23 órás. Beee
scomcomputers
Húú....

* Scomcomputers the future of computing!*

DarkSector
Pontosan.
kurvaélet hogy a brigtness fel van tólva a jobboldali képeken.

DarkSector
Kamu mégpedig azért, ahogy az összes többi, mert pc-n ezekkel a grebbelõ (nem grebber! hanem amivel felvesznek rögzítenek!) szar fos progikkal soha nem kapod vissza pont ugyanazt amit a tv-n élõbe látsz, van eltérés de nem ilyen világos a kép konzolokon, brightness-t felnyomták gondolom az egekbe.

gduck
A videók már jobbnak tûnnek, de az a kép iszonyat. Persze hogy szebb PC-n, de azért nem kellene túlzásba esni 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kill3r21
jaja énis néztem, láttátok a tegnao berakott 360as képem, messze nem olyan homályos mint ezeknek
gduck
Ne is haragudj, de ez már megint egy rakás szar 😄 Az utolsó képen nézzétek már meg a PS3 kép is milyen fos, felismerhetetlen. Elmehetnek az ótvarba ezekkel a hamisított képekkel! Már a bétából való képeik ese voltak valósak! SZÁNALMAS!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kill3r21
hát ne nézd a mapot...énse tettem 😄
DarkSector
Persze nem azért írtam, ebbõl is az derül ki amit mindig mindenhol mondok hogy én soha nem tesztek alapján játszom.
mert nem feltéátlen egyezik a nézetünk.

De azért ebben ettõl még van igazság.

Az mondjuk lehet éppazértis hozzáállás hogy ez miatt van az a nagy piros felirat. 😛

grebber
Azt ki lhet kapcsolni hogy ne mutassa hol van az ellenség sárga nyíllal?unom már hogy a mai játékokat szétkönnyítik.Másik meg hogy a második résznél mennyivel hosszabb a három?nemrég vittem végik a kettõt de nem egyszerre.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Shep
Engem ezek nem tudnak izgatni sok teszt szerint az 1-2 is középszerû lövölde volt, szerintem meg nem, ennyi, nem nekik vettem meg a játékot 😊

DarkSector
Bocsika.

DarkSector
Ja én gyanítottam hogy ez lesz a fõ ok annélkül hogy a teszbe belenéztem volna.

Shep
Akartam már mondani ,hogy a tolni az rövid o de te mégis mindenhol hosszúval írod.

DarkSector
Biztos?
Letóltad a játékot?

Ryder62
Az egy vicc <#sniffles>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
WHY: Lovely graphics aside, Crysis 3 is a mostly mediocre shooter in which fancy visuals faintly disguise haphazard design and a lack of technical polish.

DarkSector
Nemtudom olvasd el.

Hát most ere mit mondjunk? Igaz vagy nem, azt nem lehet mondani hogy lefizették õket.
Persze van aki 9/10-et is adtak rá...de fura hogy valaki meg azt írja hogy nem ajánlott.

kill3r21
és vajon miért? 😄
DarkSector
Crysis 3 értékelésekbõl ez tetszett:

"Kotaku – Nem ajánlott" 😊

kill3r21
Episodes of Psyho...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az amugy feltünk annak aki végigtolta hogy proféta a crysis 1benli pályarészen ébred? 😄 Nagyon adja, de a bokám lefostam attól hogy már ruha nélkül is megvannak a képességei....abszolut nem is gondoltam rá....
DarkSector
Crysis 4. 😄
vagy
Crysis 3 DLC

Shep
Igen, mert mindenhova csak bemész és leírod a "véleményed" de igazából alig érdekel valamelyik játék.

TBTPumpa
Írd át Shepard (bocs Prophet) legendáját az érkezõ DLC-kkel! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát Psyho akciózik a végén, nagy arcokra vadászik....a lényege ennek csak annyi hogy nyilván lesz egy Crysis spinoff Psyhoval..
Myselor
hát nekem nincs a multi meg már megint ugyanaz,boxon láttam a bétát.mindegy és én kötekszek mindig,én elmondom a véleményem,te mindig kiszemelsz,ki kötekszik.hagyjuk^^