3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • mester1987
    Ne kezd el megint! Az átvezető a játékból van megcsinálva. Csak script, de nem videóóó!
  • mester1987
    Szerintem a 20 alatti korosztálynak már fel se tűnik Sykes (Psycho) képmása.
  • DarkSector
    Átvezetőkben....

Az a gond hogy mindössze az arcokról merném én is ugyanezt elmondani...
    A többi érthető okokból származó gyengeségeket meg száműzzék örökre ha lehet.
  • mester1987
    Ez ellen semmi kifogás :D
  • Kongy
    Amúgy rohadt részletesen megvan csinálva az arca. Minden egyes izzadtságcseppet, és bőrhibát látni lehet rajta. Már-már fotorealisztikus. Kb ezt a minőséget várom el a nextgen kezdőcímeitől is.
  • mester1987
    A régi arckinézet nem menne az új testhez :D
  • mester1987
    Na hát azt már annyira mind1 emellett xD
  • Nagylaci
    Nem veszélyes, de inkább így írom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Psycho egész kinézete, de főleg a viselkedése tényleg nagyon gáz lett! Az, hogy végigpicsogja az egész játékot, hogy "brühühü, megnyúztak" szerintem nagyon megalázó a karakterére nézve. Persze a vége felé kicsit helyrekerül ez a dolog, de azért kár, hogy ezt tették vele. Én is sajnáltam.

De hát közben megöregedett! Szóval az arca ettől más, én inkább a testalkatán lepődtem meg eléggé...
  • mester1987
  • mester1987
    Jajaja, csak a Sykes (Psycho) hangja nagyon amatőr meg maga a személy se ő.
    De ez hamar kivehető szerintem aki az első 2 résszel játszott.
  • Nagylaci
    Utolsó pályák eszméletlen hangulatosak és tényleg hatalmasak. Ha már az eleje ennyire tetszik a végére tényleg magad alá csinálsz! :D
  • kill3r21
    Végére befosol garantálom :D
  • Kongy
    Na, kipróbáltam. Amúgy csak én vagyok hülye, vagy tényleg ilyennek ígérték a 2-t? Azt mondták, hogy a dzsungel befoglalja majd a várost, Prophet-tel leszünk, meg visszatérnek régi karakterek. Ehhez képest kaptunk egy néma főhőst, és Prophet csak megjelent pár percre, plusz lineáris városi hülyeség volt, unalmas sztorival. Most VÉGRE itt van, amit anno ígértek, és marhára örülök neki! Az első félóra már jó érzésekkel töltött el. Végre alapból sok grafikai opció, a nanoruha energiája már nem fogy pluszban sprinteléskor, ezek mind nagyon szimpatikus dolgok, amiket már a 2-ben is így kellett volna! De végre összeszedték magukat, ez eddig nagyon tetszik, remélem fennmarad a színvonal a játék későbbi küldetésein is!
  • Krisztiam #2187
    ez kemény
  • empie
    Utalni is lehet,mert én is úgy vettem.
    Csak írj egy emailt a feltüntet email címre.
  • kill3r21
    Irjon privátot aki tud payplayozni :D
    köszi
  • Nagylaci
    Hihetetlen mennyire szép tud lenni bizonyos helyeken!

• empie
    Sziasztok,

Lehet érdemes lenne kirakni a topicba,hogy Crysis 3 6490 forintért,kapható. Én is itt vettem,és 24 órán belül jött a kulcs emailben. És az ár több mint korrekt.
    Ha ezt nem lett volna szabad ide írnom,akkor elnézést kérek.
    Üdv
  • grebber
    14,5GB!
  • Krisztiam #2181
    a winyón mennyi helyet foglal a gém?
  • Shep
    Hát látni látok én is, csak kérdés mi lesz a végeredmény.
  • DarkSector
    Illetve a béta is P2P volt.
  • kill3r21
    Jaja erre utaltam énis, csak mint játékok jönnek be nekem is...
    WatcDogsba kurva nagy potenciált látok...
  • Shep
    Hát az a helyzet, hogy sw WD-ban sem pedig a KZ-ban nem láttam olyan komoly dolgot amit a Cryengine ne tudna, sőt sok helyen nekem elég műanyagosnak tűnt mindkét játék ellenben a Cry-al. Na de majd kiderül minden mikor kijönnek az említett játékok.
  • DarkSector
    1000%
    ezt lehetett tudni a 2.rész után. :)
  • kill3r21
    Most irt haver, hiperteszkóba 7990 a dobozos verza, ha valaki gondolja..
  • kill3r21
    Nah srácok megnéztem a ps4 konferenciát hát 4 dolgot szűrtem le....
    1. WatchDogs KELL!
    2. Destiny KELL!
    3. Killzone parasztvakítás megint szerintem...
    4. A Crysis3 full grafikán, full élsimítással meg mindennel együtt, 1080p-ben 60fps el futtatva, simán megállná a helyét egy nextgen címnek....de ha ez erős hívjuk inkább nextgen előszelének...

ui: a két fent említett játékon kívül semmitől nem vágódtam hanyatt, és azok esetében sem teljesen a grafika és teknikai dolgoktól, hanem inkább mert kurvajó gémeknek tűnnek...:D
  • Hunter of Deer
    akkor nekem bukta a gtx260-al, köszi az infót ..
  • Csokis
    Persze.
  • Hunter of Deer
    Hali! az lenne a kérdésem hogy a full game is csak DX11es karival megy? (remélem nem)
  • Nagylaci
    Hát igen, viszont ha meg lesz warez verzió akkor a legtöbb fórum akkora marhaságokkal lesz tele, hogy falnak megy tőle az ember... Bocs az OFF -ért de szerintetek hány Win XP -s felhasználó nem érti majd, hogy miért nem megy neki a játék?! Én már előre rettegek.
  • RolEnD
    Én megvenném, de szinte minden origin/steam dealer-nél elfogyott. Pl. prohardveresek
    7 - 9.000-et pedig nem adok érte, akkor inkább várok, míg lejjebb megy az ára. De ha valaki tud egy spórolós ajánlatot, szívesen benevezek rá. :)
  • Maxtreme
    p2p alapú a multi?
  • Shep
    Én tegnap ill. hát már ma, miután lehetett indítani megnéztem hogy fut, árnyék meg a részecskék eszik rendesen az fps-t de majdcsak sikerül belőni, hogy megfelelő legyen a látvány és a sebesség is.
  • grebber
    Az mindent elmond a vásárlási szokásokról,hogy nincs warez verzió azt meg is állt az élet a topikban!

Multiztam ma párat de a pinget hatalmasak nem igen lehet így játszani :(
    Alig tudtam megölni valakit :(

Remélem ez csak a kezdeti roham miatt van hogy a fél világ tolja most!
  • morzsi555
    Állítsd be fehérre a hátteret és akkor nem kell szerkeszteni.

background-color: #FFFFFF;
  • Nagylaci
    Na csináltam egy "komolyabb" gameplay videót ahol már DarkSector kérésének megfelelően kisebb tömegmészárlást hajtok végre, nem csak nézelődöm. :) Ez egy jó nagy méretű pálya a játék végéről, ennek ellenére szinte semmi spoiler nincs benne, de persze az ne nézze meg aki mindent saját maga akar majd felfedezni!

• Magiszter
    Sziasztok. Ha nekem a béta az alábbi konfiggal High-VHigh-ban 1080p-vel egész szépen futott NoAA mellett, akkor mire számítsak a Single részen?
    Tervezem a játék megvételét, mert a Béta elég impozáns volt, csak ha nem tudom elérni az SP alatt a 30FPS-t hasonló beállítással akkor elnapolom a dolgot nyárra mikor is lesz egy HD7870-es VGA-m
    Annyit hogy a C2-nek a napokban fogtam hozzá, DX11/HDtextures és az is hozza a 30-50 FPS-t (kültér-beltér) még a legvadabb jelenetekben is. A legmagasabb beállításokon (Kivéve a water-t és a shadows-t, mert azt egyel lejjebb tettem).
    A konfig:
    AMD Phenom II X4 945 (@3,2Ghz)
    AMD Radeon HD6870 1Gb (OC-s de nem tudom mennyire)
    14Gb DDR3 1333 Mhz
    60Gb+60Gb Kingmax SSD (1 a rendszernek, 1 a játékoknak)

Mondjuk azt már mondták másutt, hogy előbb inkább alaplapot és procit kellene cserélnem az új 8 magosokra, aztán VGA-t, de amennyire tudom a Phenom II-esek még képesek kihajtani egy HD7950-est is és a játékokban (amire a gép 90%-ban használva van) főleg a VGA szokott a szűk keresztmetszet lenni.
    Vélemény, ötlet, tanács?
    Jelenleg csak a C3 miatt fontolgatom egyáltalán a hardver cserét, azért írtam ide.
  • gduck
    Sebességre olyan GTX 260-as szint.
  • kill3r21
    jason: nekem olyan van. Nem egy brutál kártya,de én megvagyok elégedve vele. Én soha nem adtam egy vgaért 30k nál többet. Hasznáktan meg soha.