CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Hát igen, viszont ha meg lesz warez verzió akkor a legtöbb fórum akkora marhaságokkal lesz tele, hogy falnak megy tõle az ember... Bocs az OFF -ért de szerintetek hány Win XP -s felhasználó nem érti majd, hogy miért nem megy neki a játék?! Én már elõre rettegek.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Én megvenném, de szinte minden origin/steam dealer-nél elfogyott. Pl. prohardveresek
7 - 9.000-et pedig nem adok érte, akkor inkább várok, míg lejjebb megy az ára. De ha valaki tud egy spórolós ajánlatot, szívesen benevezek rá. 😊

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Maxtreme
p2p alapú a multi?

Shep
Én tegnap ill. hát már ma, miután lehetett indítani megnéztem hogy fut, árnyék meg a részecskék eszik rendesen az fps-t de majdcsak sikerül belõni, hogy megfelelõ legyen a látvány és a sebesség is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Az mindent elmond a vásárlási szokásokról,hogy nincs warez verzió azt meg is állt az élet a topikban!

Multiztam ma párat de a pinget hatalmasak nem igen lehet így játszani 😞
Alig tudtam megölni valakit 😞

Remélem ez csak a kezdeti roham miatt van hogy a fél világ tolja most!

Next PC upgrade: 2022

Állítsd be fehérre a hátteret és akkor nem kell szerkeszteni.

background-color: #FFFFFF;

Nagylaci
Na csináltam egy "komolyabb" gameplay videót ahol már DarkSector kérésének megfelelõen kisebb tömegmészárlást hajtok végre, nem csak nézelõdöm. 😊 Ez egy jó nagy méretû pálya a játék végérõl, ennek ellenére szinte semmi spoiler nincs benne, de persze az ne nézze meg aki mindent saját maga akar majd felfedezni!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Magiszter
Sziasztok. Ha nekem a béta az alábbi konfiggal High-VHigh-ban 1080p-vel egész szépen futott NoAA mellett, akkor mire számítsak a Single részen?
Tervezem a játék megvételét, mert a Béta elég impozáns volt, csak ha nem tudom elérni az SP alatt a 30FPS-t hasonló beállítással akkor elnapolom a dolgot nyárra mikor is lesz egy HD7870-es VGA-m
Annyit hogy a C2-nek a napokban fogtam hozzá, DX11/HDtextures és az is hozza a 30-50 FPS-t (kültér-beltér) még a legvadabb jelenetekben is. A legmagasabb beállításokon (Kivéve a water-t és a shadows-t, mert azt egyel lejjebb tettem).
A konfig:
AMD Phenom II X4 945 (@3,2Ghz)
AMD Radeon HD6870 1Gb (OC-s de nem tudom mennyire)
14Gb DDR3 1333 Mhz
60Gb+60Gb Kingmax SSD (1 a rendszernek, 1 a játékoknak)

Mondjuk azt már mondták másutt, hogy elõbb inkább alaplapot és procit kellene cserélnem az új 8 magosokra, aztán VGA-t, de amennyire tudom a Phenom II-esek még képesek kihajtani egy HD7950-est is és a játékokban (amire a gép 90%-ban használva van) fõleg a VGA szokott a szûk keresztmetszet lenni.
Vélemény, ötlet, tanács?
Jelenleg csak a C3 miatt fontolgatom egyáltalán a hardver cserét, azért írtam ide.

gduck
Sebességre olyan GTX 260-as szint.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kill3r21
jason: nekem olyan van. Nem egy brutál kártya,de én megvagyok elégedve vele. Én soha nem adtam egy vgaért 30k nál többet. Hasznáktan meg soha.
grebber
Hidd el ha értenék a photoshphoz már rég olyan lenne de nem értek. Aki meg tudja csinálni a segítségét elfogadom!

Evin
Ha már be van rakva egy kép a háttérbe, nem kellene 1920x1080 alatt gondolkodni, vagy akkor ne fehér legyen a háttere, hanem mondjuk ez az alap kék. Mert így elég fapados.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Maxtreme
kb gtx460 szint, de inkább lassabb. (ergo minden csak nem jó)

DarkSector
Ja sejtettem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JaSoN HuNTeR
Amúgy lehet veszek VGA-t. Csak nem tudom hogy milyent tippeket várok. Van rá keretem de szerintem 30e forintnál többet nem adok érte. ProHardveren láttam sok jó használta, ja meg a 4850 is ott vettem még 2009be.
Azóta megvagyok vele elégedve. Csak már kb 1 éve érzem hogy kevés egyes játékokhoz.

GTX 650 láttam 30.000ft ért boltba. Az jó vga? Játékra van? Nem találok értelmes tesztet.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR

Olyan VGAval mint a tiéd. játszható. Mondjuk a procid lehet kevés lesz.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DarkSector
Anyád Crysis 3 elavult! 😛
Killzone WOW

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nembaj, majd a lengyelek alkotnak, hogy legyen western.
Megint jön egy Call of Juarez féléves munkával és a probléma meg van oldva 😄
DarkSector
Igen pc-n annyira nem sikerült jóra hogy a GTA nehézkes lett a RDR meg visszatartották.

Meg a Rockstar mostanság le is tesz valamit az asztalra. Úgy a GTA IV rossz portja után.
DarkSector
Nem az anyagi gondok tartják vissza, idõben sok egy ekkora programot megcsinálni és utána visszatesztelni.
Naná hogy maradnak az évenkénti pénzesmalacok...

Az nagyon szép lesz. Meg végre új megvalósítások is lesznek benne.
Shep
GTA V meg nem lepõdnék meg ha egybõl jönne az új konzolokra is

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát igen a Rockstar az Rockstar. Még akár kijöhet PC-re is, de nem hinném, hogy anyagi gondba lennének.
Shep
Nem, a régiek 1+kiegje-2-3. 2-t pl pont ma fejeztem be megint és elkezdtem az 1 kiegjét.

DarkSector
Tartalom nem azt takarja csak hogy min kell gondolkodni.
Egy GTA vagy RDR is példa hogy hogy lehet egy szép, aránylag szép és bõdületesen jó/tartalmas játékot csinálni.

Commandos: Strike Force?
Shep
Hát én mostanában a Commandosokat nyomom, valahogy ez köt most le, persze az újakat is végigjátszom de a Comm széria nagyon bejött régen is és most is, na meg nincs is hasonló manapság.

Shep
Törés lesz hozzá? 😄

Kb., mint égen a csillag. Én a Mark Of The Ninja-t találtam még ami ötletes, de van még a Don't Starve és a LIMBO, ami jó. De ha laza vagy, akkor ott van CUBE ami megmozgatja a szükeállományt.
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS4 300 font.

Shep
Igen, én is ettõl tartok de majd idõvel kiderül. Új konzolok árára is kíváncsi leszek.

Shep
Persze, vagy játszunk indie fosokkal meg a régiekkel 😊 Na adjál már linket ahhoz a lumohoz

Egy pár évig most tuti nem fognak fejlõdni. Máshol is kihalás van. Kell egy kis idõ, míg helyreáll a rend.
DarkSector
Én is, de azt nem fogom tudni meállni hogy akkor most abbahagyom a játékokat, max nem veszek annyit meg.

Shep
Tudom és én erre is készülök, meg szar portokra, szaggatásra, csak hát na jó lenne ha nem csak atom grafika lenne

DarkSector
" leszarom az atom grafikát ha a játékok meg nem fognak fejlõdni."

A játékok nem fognak feljõdni, nagy részben ugyanez lesz, látványt és a tartalmat teszik mérlegre, nem lesz mind2-õ a magasban...
Ha erre számítasz kicsit lelombozlak.

Többit privibe.
Luminous

Shep
Adj már valami linket egy csomó hülyeség jön ki rá yt-on de egyik sem tûnik annak amirõl te beszélhetsz

Shep
Nem tudom az melyik, de megnézem, meg igazából ahogy már írtam leszarom az atom grafikát ha a játékok meg nem fognak fejlõdni.

DarkSector
Hát ha a mutogatott videók valós idejûek akkor nem értünk egyet...
Annyira nem lesznek szépek, mert akkor animációs filmet meghazuttolóak lennének....

Nézted a Lumnious-t?
Az kamu, nem vagyok naív ha szerinted az nem szebb független attól hogy igaz-e akkor már bocs de rosszul vagy...😄
Egyrõl beszélünk? a Lominous-ban van az a sárkányos rész.

Nem ellenkezek, de nem tudom ahogy senki hogy mi lesz, az ESÉLY megvan rá...

Shep
Mutogattak már ingame videokat, nincs olyan óriási különbség, szerintem 1-2 évig még nem lesz olyan über grafika mint amit sokan várnak.

DarkSector
Nextebb gen szint.
Várjuk meg az elsõ valóban nextgen játékot és majd utána visszatérünk rá, azért játszik erõsen még így is a now-gen kis malõrök...
vagy nem?
azért szép nagyon a cry 3, de ne túlozzunk, nem ismerve az elsõ nextgen játékokat. 😊

Shep
Én amúgy azt várom mikor lesz fullos egér+bill támogatás konzolon, mármint a játékokban 😄

Shep
Amúgy a spike-on mutattak pár nextgen jelenetet és durván nézett ki de azért nem volt szebb a crytól sõt

Shep
Lesz olyan grafika csakhogy a cryenginben is van még durva potenciál. Elég ha csak azt nézed, hogy a C1 még a mai napig az egyik legszebb PC-s cím, konzolon meg a ciklus végére tudtak kihozni valami hasonlót. Most is ez várható majd szerintem ahogy egyre jobban kiismerik az új hardver lehetõségeit úgy lesz egyre jobb a grafika de a Cryengine PC-n next gen szint, csak hát ehhez gép is kell rendesen.

DarkSector
Azért én adok lehetõséget majd a Fox illetve Luminous-nak is.
Elõbbi a MGS utóbbi a FF motorja avagy lesz a motorja.

Állítólag a MGS 5 az a Fox-al megy. MGRR is ha jól emlékszem.

DarkSector
Hiába nézem ezeket a csíkokat én nem vagyok a térképen. 😄

DarkSector
Frank barátunk ironizált...😊

kill3r21
úgy legyen, legnagyobb örömünkre 😄
grebber
Nem igen fogja mivel õk már elég régóta ezt várják.
Cryengine 3-al majd villantanak olyat next genen hogy a vak újra látó lesz!<#taps>