3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • Shep
    Jogos. Egyébként meg igaz nem megy rajta a sf :)
  • Shep
    Ezt meg kár volt ide beírni :D
  • Starfarer
    Na ezért kár pénz adni!
  • DarkSector
    Bazze te beszéltél a Killzone-os dolgokról, erre írtam "ponésoan" hogy nem tetszik mert ott nem tudod használni. :D
  • Shep
    Azt nem figyeltem ,hogy konzolra írtad :)
  • DarkSector
    Csak cukkoltalak, arra írtam hogy az a játék konzol, oda nem lehet moddolni. :)
  • Shep
    Na jó de a low is milyen durván néz már ki. annyira nem meglepő szerintem.
  • Shep
    Sweet fx mindennel megy ami dx9 vagy jobb
  • DarkSector
    "Amúgy mindennek ellenére továbbra is furcsállom, hogy még low szinten 1280*720-ban sem tudok elérni stabil 50-60 fps-t. LOW szinten se?!"

Az a szó hogy LOW egy tág fogalom.
    2 játék LOW beállítása soha nincs egy szinten.
    Itt a brutálhoz képest LOW.

Vagyis ITT a LOW még mindig mérfőldekkel egy átlag FPS max beállítása felett van...
    Gondolom érted mire írom. :)
    Only DX11, vagyis itt olyan effektek textúrák vannak amik nem igazán engednek annyit visszafelé csökkenteni. Izé ez nem is baj, csak most kicsit kellemetlen pár haveromnak, 2 éve kb vettek 4850-4870-et aztán ugye most kicsit kellemetlen.

De ez csak 1 játék, van ezen kívül másik 100-200.
  • Feared
    Persze haladni kell a korral meg minden, én tuti nem veszek egy 10 ezer forintos játék miatt új gépet 2-300 ezerért. :D
    A mostani gépem ami 5 éves, szinte minden játékot visz high vagy medium fokozaton 1920*1080-ban. Ráér még az újítás bőven.. :)

Amúgy mindennek ellenére továbbra is furcsállom, hogy még low szinten 1280*720-ban sem tudok elérni stabil 50-60 fps-t. LOW szinten se?!
  • DarkSector
    hiányzik neki a rece ennyi.:)
    Shep direkt csinálja, azon nem megy a Sheepfx :D

Csak cukkoljuk egymást, nincsen jelentősége.
  • Kongy
    A fényeffektek a kiadott videóban nagyon emlékeztetnek a C3 látottakéhoz. Szval sztem simán mondhatjuk h nextgen-szerű a C3 már.
  • Kongy
    Műfajából adódik, meg a helyszínből. Nyilván jövőbeli metropolisz ilyen steril filmekben is meg minden.
  • termani
  • Maxtreme
    pff baszki :(

Azt hittem eladtad, mert veszel valami mást
  • grebber
    Na megnéztem a single palyert is ,mert eddig csak multit néztem pc-n!

Még full lowon minden kikapcsolva (1920*1080) is hihetetlen módon akad főleg a füves részen.

• koppim
    Ati HD 6750 512 MB-os kártyával játszható lenne szerintetek? Muszáj neki az 1G videó ram?

A gépem:
    AMD Athlon II X2 255 3,1GHz
    4GB RAM
  • djculture
    De akkor nem szaladna a játékot megvásárló új vga-t venni...
  • Csokis
    Semmit, mert nincs pénzem. Majd jövő év elején, vagy talán idén végén az új sorozatból (770-780 körül akarok). Most csak megint gariban a kártyám.
  • Feared
    Amúgy sok játékban eddig is volt lehetőség dx9 és dx11 mód között váltogatni. (pl. Arkham City), szóval ennyit igazán belerakhatott volna a Crytek, és dx9 módban nekem is lazán meglenne a 60 fps high beállításokon, így marad a low mindenen kb. 30-35 fpssel.
  • Shep
    Nem erről beszélek de te úgysem értenéd :) KZ video túlságosan mű, nem tudok rá jobb szót.
  • mester1987
    Szegény mikrofon
  • DarkSector
    Hát ha van rece az élethű?
    Ez legyen a legnagyobb baj. :)
    Mit jelent az hogy élethű textúra? :)

Van nyelved? :D

Ez a szikla télleg a valóságban is ílyen csillogó lenne.
  • Shep
    Nem. Nézd meg, sehol egy hiba a képen, minden olyan mintha műanyag lenne, sehol egy rece, egy élethű textúra, semmi.
  • DarkSector
    "szar steril hatás"
    Sterilt úgy érted ha tiszta a kép?
  • Shep
    Hát akárki akármit mond ez a grafika amit most a C3 mutatott nekünk már next gen, és nincs az a szar steril hatás, mint pl a KZ videoban. Egyszerűen minden rendben van, mondjuk meg is eszi a gépet de hát valamit valamiért.
  • DarkSector
    Tudod mi a vicces? Hogy még van aki most sem.
    Persze nem születünk tudássla kérdezni lehet.

Csak mikor valami feketén-fehéren oda van írva akkor nehéz dolog.

Ez kb olyan mint a cd-dvd...még máig léteznek emberek akik azt hiszik hogy lemez, ugyanakkora és akkor azt beteszi egy akkora lyukba akkor az menni fog.
    meg mikor a DVD is CD. A CD az CD , a DVD az DVD. A CD-t és DVD-t azt lemeznek lehet hívni...
  • Kongy
    Na, ez már textúra, és ez még csak High, élsimítás nélküli graf :D

• Tatyla
    ott a pont...
  • Myselor
    nekem a legjobb.dx11es a kártyám de túl gyenge hozzá szerintem,nem tudom hogy kipróbáljam e xd
  • Maxtreme
    A kettőnél az volt a baj hogy dx9 only elavult szar, a háommal az a baj hogy dx11 only, túl modern.
    Nektek semmi nem jó.
  • Myselor
    annyira vicces hogy sok ember most jön rá erre hogy dx11only:))
  • Szasza20
    ha nem megy mit próbálgassam
  • DarkSector
    Tudodmit próbáld meg.
  • Szasza20
    Ez degáz
  • JaSoN HuNTeR #2327
    Mindenképpen! DX 11 ONLY!!!!!!!!!! FOGJÁTOK MÁR FEL :D
  • Szasza20
    DX10-es karival meg se próbáljam elindítani?nem indul el? kell neki a DX11-es kari mindenképp?
  • kill3r21
    Srácok bocs az offért, tud valaki infót arról hogy hol találok leírást tuningról meg ilyenek? :)
    VGA CPU ilyesmik :)
  • Maxtreme
    off:
    Amúgy mit veszel? :) (vga)
  • Maxtreme
    jaja, sajnos.