CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Szerintem lesz itt olyan grafika hogy még a kritek is lefossa a bokáját...😄
grebber
Nem fog ,mert igaza van! Csak mivel a konzolok adott hardware-ek minden egyes bitjét a rendszernek ki lehet használni addig a pc-ke meg csak üresjáratba mennek mert nincs olyan cég aki bármit is csinálna rá istenigazából.

Most itt ez a Crysis 3 is nagyon szép meg minden de ha maxon akarod tolni elég brutál összeget kell gépre költeni addig egy next gen konzol lapaból ilyen grafikát hoz sokkal olcsóbban és elvileg gyengébb hardware-ekbõl.

És hiáb ajnározzák a pc-t hogy erõsebb mint a konzol ,mert senkit nem érdekel mivel nem pc-re hanem konzolra fejleszt mindenki és azt használják ki. PC-re csak portok vannak tisztelet a nagyon ritka pár kivételnek!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Nah mostmár Cloak-ba tetted a betüket a bannerba? 😄
Myselor
jah értem köszi😊
kill3r21
Szerintem durván megdõl Cevat úr állitása....😄
grebber
Van olyan aki mást vár? Ez egyértelmû volt eddig is. Akkor kb ilyen vagy szebb játékok lesznek az alap grafikák!

kill3r21
Visszatérve a grafikai dolgokra, ma bejelentik a ps4et, lehet ennek fényében már nem is lesz kellemes a cry3 grafója....szerintetek? 😄
grebber
Ezek ilyen 0 kiegészítõk fegyver stb.Amit amúgy is megkapsz majd ahogy fejlõdsz a multiba!

Szevasztok!

A játék holnaptól aktiválható. Már tegnap feltelepítettem a Hunter Edition-t. Valami azonban nem tiszta nekem. Ugye lesz 3 pack (Stalker, Brawler, Overkill). Ezek közül ki kell majd választani, hogy melyiket szeretné az ember vagy a játék találomra ad egyet neked? Vagy hogyan fog ez mûködni?

YouTube: 23Drazse

kill3r21
egykét emberen kivül senki sem tolja szerintem....
csak aki vpnel aktiválta....meg vagyunk páran akik boxon tolták végig
grebber
Lehet ha VPN-el aktiválod!

Myselor
amúgy most mi a fasz van már lehet tolni az eredetit?vagy mi?nem nagyon értem
kill3r21

Brutál....😄
i7 kellene meg egy gtx 690...😄
nyirog
egyébként szerintem jó a topik 😊

nyirog
Van isten 😄

kill3r21
Nyugi ha jól rémlik méltó helyen emlitik...😊
grebber
Ha értenék hozzá nagyobbra tenném ,de nagyon kezdõ vagyok topik szerkesztésben 😞

nyirog
azért remélem nem csak odahányják h volt és kész, kicsit többet érdemelne csórókám 😄

nyirog
nem lett elkapkodva a betûméret, meg a fehér szín is nehézkessé teszi a felismerést mert a kép nagy része is fehéres árnyalatú, nem genyózásból vagy szemrehányásból mondom, csak jeleztem szolidan <#wink>

grebber
Nagyon dióhéjban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elfogják Profétát (Alcatrazt akit a nanoruha igencsak átalakít profétává).Psycho kiszabaditja. Elvileg proféta maradt az egyetlen nanorucis csávó mert a többiekrõl sikerült a cellnek leszedni a göncöt. Közösen elkezdik szétrúgdosni az alienek és a Cell sereg seggét.Az idegenek portalt nyitnak a föld felé és el akarják özönleni a bolygót. De mig zétzuzzuk a hatalmas anyahajót ami már félúton van az átkelés közben és elpusztul az összes lény. Azt írom hogy látszólag ,mert ha lesz 4. rész lehet visszatérnek majd 😄

grebber
Ott van a banner képen! Aki vak arról nem én tehetek!

Frank99
nekem holnap jön a cucc, de nem kéne kiírni, hogy a kép alatt, hogy a szegény warezos hol a búbábatban keresse a warez/offtopicot, ami van, de izéltek kiíírni????????????????????????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

HEllo, vki leírná vagy a C3 sztoriját?

grebber
Ha jól emlékszem már a 2. részben sincs sok említés róla!

kill3r21
nyugi a cry3 sztoryjában megemlékeznek róla 😊
nyirog
néztem egy videót youtube-on ami elmeséli h mi történt eddig, most kajak Nomádra nem is emlékeztek a videó és a játék készítõi amikor csinálták? elsõ részben végig õt irányítottuk, nem hiszem el h csak így el lett felejtve...

Fpocok
Inkább mint az 1. De rövid. Ha a multi nem érdekel, akkor ne vedd meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Szebb. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
akinek nincs az magán könnyítsen mert egyeseknek elgurult már a gyógyszer 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kill3r21
jobbb....😊
Krisztiam
Szerintetek érdemes megvenni a játékot? Olyan a 3, mint a 2?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

kill3r21
Warez topik linek a bannerba pls 😊
grebber
Megkaptam a házigazda jogot!
Az eddig elhangzottakat nem törlöm ,mert kb 2 teljes oldal tartalmát törölnöm kéne!

Innentõl kezdve kérem a warez és off témát a direkt erre a célra létrehozott Crysis 3 Offtopikban kitárgyalni.
Ide tartozik ez az ominozus downsample téma is. Jöhetnek képek meg minden de csak a Crysis 3-ról! Minden más törölve lesz!
Megértéseteket köszönöm!

kill3r21
akarod mondani hogy a barátnõjével ugye? 😄
DarkSector
ok

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Majd méretezd át a képet arányosan, ha feltöltöd!!!
Tatyla
elszabadultak az indulatok szerintem mindenki menjen el és játszon egy kicsit a kukijával<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Áh azért kipróbálom.

Azt baszhatod MOD nélkül, mivel olyan pixeles lesz, mint állat!
Kicsik lesznek a textúrák papa!
+1
Na mindjárt meglesem.
Természetesen az eredetit, amit beállítottál! Én 2880x1620-as felbontással játszottam FullHD-re állítva, így természetesen 2880x1620-as képet is mentett. Amikor fel akarod tölteni valahova, akkor elõtte át kell méretezni FullHD-ba. Ennyi.

DarkSector
Próbáld le egy arcade játékkal.

Én a Doom 1-ben fogom majd használni.

Vagy régebbit, vagy ami támogat sima HD-t.
Próbálj meg egy 2008-as játékot.
DarkSector
A háttérben lévõt, ergó a ami a programmal be van állítva, ha a ténylegeset akarod lehet próbálkozni Alt+Képlopó kombinációval de ez arra van hogy az éppen aktuális futó ablakot fotózza hogy ez itt jó-e vagy müködik-e azt próba cseresznye.

grebber
Errõl kérdezgess olyat aki használja! Nekem a simán se megy még közepes grafikán sem nem hogy downsample modba!

Fpocok
+1

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha a Frapssal csinálsz majd screenshotot akkor melyik felbontást fogja menteni? Amit beállítottál vagy amekkora az aktuális felbontás a monitoron?
+1 <#eljen>