3142
-
#2403 Én haverokkal már fogadást kötöttem hogy a mai nap hány kérdés lesz még, hogy fut-e dx9-dx10-dx10.1-ben? -
#2402 Semmiképp. Csak DX11 -ben hajlandó futni. -
BongoBácsi #2401 Semmiképp nem lehet a játékot elindítani DX 10.1-es VGA-n ? -
#2400 Ja..... De nehéz a felfogásom. Most már értem. :) -
#2399 és ezzel még azt is elijeszti, aki nem is látta a játékot....
:-) -
#2398 hehe.
óvónőképzés az volt Baján akkor, remélem nem hagytam olyat ott ,(aki) ami később majd jelentkezni fog.. -
#2397 Kérdés az jórészt arra irányul hogy most alapon elindult-e már valakinek...:D
Tesszaláció a vGA processzorának a dolga inkább, a VRAM mértékét nem igazán befolyásolja...:S -
#2396 Krisz a videóban olyan mint Nacsa Olivér a paródiákban! -
mester1987 #2395 El fog indulni, sőőőt a tesszelációt is ki lehet a config fájlban kapcsolni, ami a DX11 ficsőrökért felelős egyrészt. -
#2394 Az "óvónő" az micsoda?! Az én időmben senkit nem hívtak annak. Persze azt elég nagy biztonsággal le merem írni, hogy ugyan sok minden voltam, de óvónő az azért elég valószínűtlen... (Bár néhány piálás után azért nem mernék megesküdni) :D -
#2393 de te nem óvónő voltál ugye?
nem is találkozhattunk :-))))))))))))))))))) -
#2392 én 87-ben télen.. -
#2391 Van akinek 512MB-os DX11-es karival elindult a játék?
Mert másik topikban arra gondolnak/gondolunk hogy 1GB VRAM alatt nem indul a játék... -
mester1987 #2390 Lehet átváltok akkor veteránra -
#2389 aztán csinálnak belőle listát az egyetemen....
nem hiszitek el, mekkora problémát okoznak maguknak ezzel.....
most már látják úgy gondolom sokan. lsd. HÖK -
#2388 Hát nekem régen nem volt youtube, nemtudom...:D -
#2387 Jé, Baján én is voltam egy hónapot a Türr Istvánban szakkiképzésen. Kicsi a világ. Persze én 94' -ben voltam. :) Hiába, egy tacskó vagyok. :D :D :D
Amúgy ne mírod meg mert ahhoz, hogy ezek az "attachment" -ek meglegyenek elég sokat kell majd játszanod! -
#2386 de nem raktam ki a Netre baszod... a hülyeségedet te reklámoznád?
én nem...
:-( -
#2385 Jó de te is csináltál "baromságokat" gyerek korodban nem? :D
mármint nem úgy értem hogy debil voltál, hanem hogy akkori fejjel máskép láttad a világot, szerintem. -
#2384 holnap veszem majd át a PickPacpontban.. majd megírom... -
#2383 hát a Galla számomra nem vicces, ez rossz példa volt..
Katona koromban, amikor Baján fellépett, aztán megnéztük utána a bajai ovónőképző lányaival a Petőfi szigetet, az ottani Discót, akkor még vicces volt..
:-) -
#2382 bocs, ne nézzél le.
a gyerekség az nem a gyökérség.... nem mindenkinek ua. jelenti.... -
#2381 Amúgy, (csak hogy a játékról is legyen valami...) Nektek mi a véleményetek a nehézségről? Én elsőre Veteran -on nyomtam végig, de az szerintem kimondottan könnyű. Szóval most nyomom "Post-Human Warrior" -on és még ez is könnyű. Egyszerűen ha kihasználom a NanoSuit -ot és okosan állítom össze a fegyókat akkor haladok mint kés a vajban. Pedig amúgy nem vagyok valami "hű, de kemény" játékos...
Ezzel a fegyverrel érdemes játszani:
Van egyes lövés, rá lehet tenni a "Sniper scope" -ot és van rá hangtompító, ráadásul egy csomó lőszer van hozzá. Szóval CELL katonák ellen Jolly Joker. Cloak -ból két fejlövés simán belefér távolról, úgy, hogy még simán visszaballagok a fedezékbe energiát újratölteni. -
#2380 Ez olyan, mintha Galla Miklós egy kockát parodizálna, kb :)
Csak ő közben tud vicces is lenni
-
mester1987 #2379 Nincs ezzel semmi gond ha nem strandon érezné magát. -
#2378 Mi is voltunk gyerekek.:) -
mester1987 #2377 1 liter BOMBA is kevés ehhez. -
#2376 nálad a pont
de a gyökérség az menő, és terjed....
:-)))) -
#2375 Ez a röhögés nagyon veszélyes, amúgy mit szedsz, vagy csak sok kávét iszol, attól pörögsz ennyire? :) -
#2374 Nem is az a fura amúgy, hanem hogy egy csomóan azt hiszik ez valami nagy dolog, hogy fel tudnak venni 5 percet (vagy akármennyit) egy játékból és azt feltenni a youtube -ra. A dolog akkora tudomány, hogy még a teljesen hozzá nem értőnek is kb. öt perc alatt tanítanám meg, hogyan kell. Szóval kemény... De én még el is lennék vele, meg is nézném akár az övét is, de a stílusa olyan mértékben irritáló, hogy az elviselhetetlen. -
#2373 Én 1x szegény srácot már "számonkértem" , minek kell ezt művelni.
Kriszhádé, meg hogy mintha másnak nm lenne fullhd-ba játék.
Mindegy engem nem zavar ha Youtube-on sokan kattintanak rá.
Csak tény hogy ez a nicknévHD picit ciki azért. -
#2372 Nekem ez tök új volt. Kb. 30 másodperc után lőttem le az artikulálatlan enyhén vihogásra emlékeztető visítozás miatt. De a durva az, hogy van több mint 2000 feliratkozója.
Valami nagy baj van ezzel a világgal... :D -
#2371 :D -
#2370 Én már bele se nézek, mert a DS3 video első 5-6 percétől is leépültem agyilag. -
#2369 ez egy akkora gyökér, mint a Dead Space3-ben volt...
ott esett a hó, itt meg vazzeg az eső....
ha ez nektek tetszik, sajnállak titeket... -
Feared #2368 Persze itt a low is ezerszer szebb, mint sok játéknál a very high.
Amúgy a második pályán már mediumon is stabil 35-40 fps, sőt van ahol 50. Furcsa, talán amiatt lehet, mert az első pálya az a füves rész, a következő pedig vizes, és a fű megjelenítéséhez többet eszik a gép? Elvégre mozog az egész, a víz pedig...mégiscsak víz. :D -
#2367 Ja télleg. -
#2366 Az két e. -
Csokis #2365 Végre ezt is megtaláltam!
- SMAA 1x is our enhaced MLAA implementation.
- SMAA T2x is temporal SSAA 2x + MLAA.
- SMAA S2x is MSAA 2x + MLAA.
- SMAA 4x is MLAA + TSSAA 2x + MSAA 2x. -
Semi köze a nevednek hozzád, nem vagy te bárány, max egy báránybőrbe bújt farkas (nem félreérteni. :D)