CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Main Stream.
DarkSector
Bocs ja kicsit 2 értelmû, nem az animálást, mert az döbbenetes, hanem a rombolhatóságot...pl havok.
Ahogy mozog a karakter, ahogy a fegyóval mászkál, az újratöltés, meg minden ez rendben van, a rombolhatóságra értettem hogy az majd inkább akkor lesz ha rendesen beindul a gépezet.

Amõgy a többi játék.
Watch Dogs, amiben van fizika, a poharak meg minden leesik a videóban az asztalról pl..
Meg a Knock...viszont pont a fizikát is mutatták.
Jó lesz ez...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"1. Kegyetlen sok munkával járna
2. Atombrutál gép kéne hozzá"

Errõl van itten szó, idõre kellett egy álleejtõs cucc, egy demo, amiben valljuk be a közönség nem attól ájul el hogy 2 kocka szétesik hanem azt kellett megmutatni hogy mit tud a konzol...ezért volt egy sima FPS, de amúgy aki nem tudná a Killzone-ban soha nem volt ettõl több fizika!

kill3r21
Elõszõr is tisztázzunk valamit, te mit is értesz "fizika" alatt?
DarkSector
A Black a maga idejében ha pc-n nem is de konzolon olyat mutatott amit addig más nem.

DarkSector
Igen mert kurvajó, az egy FPS szép, nem érdekel ha nem omlik le 100 épület, egyszerûen szép.

De vannak játékok amikben a Látvány kicsit legyen gyengébb és menjen a fizika...szép a Killzone, nem mondtam hogy fizika terén is korszakalkotó...

Mit vártál egy prezentáción ?
Ott volt a Knock, az a fizika prezentáció, lesznek játékok amikre több idõt fordítanak és vegyítik a 2-õt.
Errõl a véleményem nem változott...

Crysis 3-ból hol a fizika?
Mégis játszol vele...

kill3r21
hát igen, pl új Metal Gearben is iszonyat jó kaszabolni, télleg olyan darabra vágod a cumót amilyenre akarod, de ennek az az ára hogyha felkaszabolsz egy autód akár centis darabokra, utána 2ms és eltünik, nagyon élményromboló, inkább lettek volna fix vágási részek cserébe azért ottmaradjon....érdekes ez..
Elég egy Black vagy egy Crysis szintû. Mondjuk a Black az már régebbi, de emlékeim szerint mutatós volt.
grebber
Szerintem elég egyértelmû az oka hogy miért nincs normális fizika.
Pl képzeljünk egy Red Factiont úgy hogy amit szétzúzúl az ott is marad és a fizika még látványosabb is mellé.

1. Kegyetlen sok munkával járna
2. Atombrutál gép kéne hozzá

Ezt maximum egy game fejlesztõ tudná elmondani mi is lenne egy ilyen game proci ill. vga igénye.
Bár ha azt veszem hogy 6-8 magos cuccok vannak meg egész erõs VGA-k nem hiszem hogy lehetetlen lenne!

Azért én még bízom benne, hogy ebben az életben még fogok látni ilyen játékot!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Hidd el Dark ha majd odajutunk abban is találsz kivetnivalót....tudod az ilyen prezentációknak nem szabad hinni, álá far cry 3
Azt még nem is láttam. <#beka2>
Shep
Én még csak az elsõ pályát néztem de pl az üveg törése azért egész pofás, jó persze láttunk már ilyet is csak mostanában még ez is hiányzott de itt megvan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pont te mondod aki elájult a KZ videotol hajnalban? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A fizika sajnos visszafejlõdött, nem szúrja ki a szemüket az embereknek ezek szerint, hogy dolgozzanak rajta.
Pedig jócskán hozzáad az élmény-faktorhoz. Nem egy Red Faction: Guerillára gondolok, hanem csak egy Crysis (elsõ rész) szintre.
Szerintem is. Én csak a múltból tudok kiindulni. De aztán ki tudja mit találnak majd ki, amivel kiszúrják a szemünket.

Egyetlen cég, ami még megmaradt és ami még ugyanúgy hozza azt a szintet az FPS-eiben, mint 10 éve az az id Software.
Remélem nem adják át másnak, nem összecsapva és nem félmunkába a DOOM 4-et.
DarkSector
Illetve a szokásos duma, elég a high-tech látvány, legyen végre fizika meg tartalom!

DarkSector
Azért nem bántó jelleggel mondtam de hozzátartozik az igazsághoz hogy a kezdeti nextgen fps-ek MESSZE lesznek ettõl, ha nem is feltétlen a könycsepp a szemükben de pl egy madártávlatból nem szürke homályt fogunk látni, meg papírmasé bokrokat hanem minden ponton egyformán igényes lesz.

Engem tulajdonképpen sok játékban pont ez szokott zavarni.
Nem az a baj a mostani játékok nagy részével hogy a játékok rondák hanem csak bizonyos dolgokat hangsúlyoznak ki.
Többekközt megemlíthetõ az amikor egy fõkarakter milliószor jobban fest mint egy ellenfél, PL Batman játékokban.

A nextgen nem biztos hogy Psyho könyneit elõvarázsolja, hanem inkább ami most gyenge, azt felemeli arra a szintre ami most kiváló.

Gondolom érted...értitek. Én ezt várom...

Így van!
DarkSector
Csakhogy ott nem feltétlen real-time az a beállítás ahogy az arcára vet a fény árnyékot, de oks, legyen az ingame-ben...
De öregem néhány bokor meg szikla pl eléggé elüt a többi tereptárgytól.

Azért ez még magában hordozza a kompromisszumokat, de eddig...az elérhetõ legszebb játék természetesen.

Ne kezd el megint! Az átvezetõ a játékból van megcsinálva. Csak script, de nem videóóó! <#nezze>
Szerintem a 20 alatti korosztálynak már fel se tûnik Sykes (Psycho) képmása.
DarkSector
Átvezetõkben....

Az a gond hogy mindössze az arcokról merném én is ugyanezt elmondani...
A többi érthetõ okokból származó gyengeségeket meg számûzzék örökre ha lehet.

Ez ellen semmi kifogás 😄
Kongy
Amúgy rohadt részletesen megvan csinálva az arca. Minden egyes izzadtságcseppet, és bõrhibát látni lehet rajta. Már-már fotorealisztikus. Kb ezt a minõséget várom el a nextgen kezdõcímeitõl is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A régi arckinézet nem menne az új testhez 😄
Na hát azt már annyira mind1 emellett xD
Nagylaci
Nem veszélyes, de inkább így írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Psycho egész kinézete, de fõleg a viselkedése tényleg nagyon gáz lett! Az, hogy végigpicsogja az egész játékot, hogy "brühühü, megnyúztak" szerintem nagyon megalázó a karakterére nézve. Persze a vége felé kicsit helyrekerül ez a dolog, de azért kár, hogy ezt tették vele. Én is sajnáltam.

De hát közben megöregedett! Szóval az arca ettõl más, én inkább a testalkatán lepõdtem meg eléggé...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Jajaja, csak a Sykes (Psycho) hangja nagyon amatõr meg maga a személy se õ.
De ez hamar kivehetõ szerintem aki az elsõ 2 résszel játszott.
Nagylaci
Utolsó pályák eszméletlen hangulatosak és tényleg hatalmasak. Ha már az eleje ennyire tetszik a végére tényleg magad alá csinálsz! 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

kill3r21
Végére befosol garantálom 😄
Kongy
Na, kipróbáltam. Amúgy csak én vagyok hülye, vagy tényleg ilyennek ígérték a 2-t? Azt mondták, hogy a dzsungel befoglalja majd a várost, Prophet-tel leszünk, meg visszatérnek régi karakterek. Ehhez képest kaptunk egy néma fõhõst, és Prophet csak megjelent pár percre, plusz lineáris városi hülyeség volt, unalmas sztorival. Most VÉGRE itt van, amit anno ígértek, és marhára örülök neki! Az elsõ félóra már jó érzésekkel töltött el. Végre alapból sok grafikai opció, a nanoruha energiája már nem fogy pluszban sprinteléskor, ezek mind nagyon szimpatikus dolgok, amiket már a 2-ben is így kellett volna! De végre összeszedték magukat, ez eddig nagyon tetszik, remélem fennmarad a színvonal a játék késõbbi küldetésein is!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Krisztiam
ez kemény

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Utalni is lehet,mert én is úgy vettem.
Csak írj egy emailt a feltüntet email címre.

kill3r21
Irjon privátot aki tud payplayozni 😄
köszi
Nagylaci
Hihetetlen mennyire szép tud lenni bizonyos helyeken!

Sziasztok,

Lehet érdemes lenne kirakni a topicba,hogy Crysis 3 6490 forintért,kapható. Én is itt vettem,és 24 órán belül jött a kulcs emailben. És az ár több mint korrekt.
Ha ezt nem lett volna szabad ide írnom,akkor elnézést kérek.
Üdv

grebber
14,5GB!

Next PC upgrade: 2022

Krisztiam
a winyón mennyi helyet foglal a gém?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Shep
Hát látni látok én is, csak kérdés mi lesz a végeredmény.

DarkSector
Illetve a béta is P2P volt.

kill3r21
Jaja erre utaltam énis, csak mint játékok jönnek be nekem is...
WatcDogsba kurva nagy potenciált látok...
Shep
Hát az a helyzet, hogy sw WD-ban sem pedig a KZ-ban nem láttam olyan komoly dolgot amit a Cryengine ne tudna, sõt sok helyen nekem elég mûanyagosnak tûnt mindkét játék ellenben a Cry-al. Na de majd kiderül minden mikor kijönnek az említett játékok.

DarkSector
1000%
ezt lehetett tudni a 2.rész után. 😊

kill3r21
Most irt haver, hiperteszkóba 7990 a dobozos verza, ha valaki gondolja..
kill3r21
Nah srácok megnéztem a ps4 konferenciát hát 4 dolgot szûrtem le....
1. WatchDogs KELL!
2. Destiny KELL!
3. Killzone parasztvakítás megint szerintem...
4. A Crysis3 full grafikán, full élsimítással meg mindennel együtt, 1080p-ben 60fps el futtatva, simán megállná a helyét egy nextgen címnek....de ha ez erõs hívjuk inkább nextgen elõszelének...

ui: a két fent említett játékon kívül semmitõl nem vágódtam hanyatt, és azok esetében sem teljesen a grafika és teknikai dolgoktól, hanem inkább mert kurvajó gémeknek tûnnek...😄
Hunter of Deer
akkor nekem bukta a gtx260-al, köszi az infót ..

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Persze.

Hunter of Deer
Hali! az lenne a kérdésem hogy a full game is csak DX11es karival megy? (remélem nem)

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k