CRYSIS 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ahogy mozog a karakter, ahogy a fegyóval mászkál, az újratöltés, meg minden ez rendben van, a rombolhatóságra értettem hogy az majd inkább akkor lesz ha rendesen beindul a gépezet.
Amõgy a többi játék.
Watch Dogs, amiben van fizika, a poharak meg minden leesik a videóban az asztalról pl..
Meg a Knock...viszont pont a fizikát is mutatták.
Jó lesz ez...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2. Atombrutál gép kéne hozzá"
Errõl van itten szó, idõre kellett egy álleejtõs cucc, egy demo, amiben valljuk be a közönség nem attól ájul el hogy 2 kocka szétesik hanem azt kellett megmutatni hogy mit tud a konzol...ezért volt egy sima FPS, de amúgy aki nem tudná a Killzone-ban soha nem volt ettõl több fizika!
De vannak játékok amikben a Látvány kicsit legyen gyengébb és menjen a fizika...szép a Killzone, nem mondtam hogy fizika terén is korszakalkotó...
Mit vártál egy prezentáción ?
Ott volt a Knock, az a fizika prezentáció, lesznek játékok amikre több idõt fordítanak és vegyítik a 2-õt.
Errõl a véleményem nem változott...
Crysis 3-ból hol a fizika?
Mégis játszol vele...
Pl képzeljünk egy Red Factiont úgy hogy amit szétzúzúl az ott is marad és a fizika még látványosabb is mellé.
1. Kegyetlen sok munkával járna
2. Atombrutál gép kéne hozzá
Ezt maximum egy game fejlesztõ tudná elmondani mi is lenne egy ilyen game proci ill. vga igénye.
Bár ha azt veszem hogy 6-8 magos cuccok vannak meg egész erõs VGA-k nem hiszem hogy lehetetlen lenne!
Azért én még bízom benne, hogy ebben az életben még fogok látni ilyen játékot!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pedig jócskán hozzáad az élmény-faktorhoz. Nem egy Red Faction: Guerillára gondolok, hanem csak egy Crysis (elsõ rész) szintre.
Egyetlen cég, ami még megmaradt és ami még ugyanúgy hozza azt a szintet az FPS-eiben, mint 10 éve az az id Software.
Remélem nem adják át másnak, nem összecsapva és nem félmunkába a DOOM 4-et.
Engem tulajdonképpen sok játékban pont ez szokott zavarni.
Nem az a baj a mostani játékok nagy részével hogy a játékok rondák hanem csak bizonyos dolgokat hangsúlyoznak ki.
Többekközt megemlíthetõ az amikor egy fõkarakter milliószor jobban fest mint egy ellenfél, PL Batman játékokban.
A nextgen nem biztos hogy Psyho könyneit elõvarázsolja, hanem inkább ami most gyenge, azt felemeli arra a szintre ami most kiváló.
Gondolom érted...értitek. Én ezt várom...
De öregem néhány bokor meg szikla pl eléggé elüt a többi tereptárgytól.
Azért ez még magában hordozza a kompromisszumokat, de eddig...az elérhetõ legszebb játék természetesen.
Az a gond hogy mindössze az arcokról merném én is ugyanezt elmondani...
A többi érthetõ okokból származó gyengeségeket meg számûzzék örökre ha lehet.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De hát közben megöregedett! Szóval az arca ettõl más, én inkább a testalkatán lepõdtem meg eléggé...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

De ez hamar kivehetõ szerintem aki az elsõ 2 résszel játszott.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Csak írj egy emailt a feltüntet email címre.

Lehet érdemes lenne kirakni a topicba,hogy Crysis 3 6490 forintért,kapható. Én is itt vettem,és 24 órán belül jött a kulcs emailben. És az ár több mint korrekt.
Ha ezt nem lett volna szabad ide írnom,akkor elnézést kérek.
Üdv
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
WatcDogsba kurva nagy potenciált látok...
ezt lehetett tudni a 2.rész után. 😊
1. WatchDogs KELL!
2. Destiny KELL!
3. Killzone parasztvakítás megint szerintem...
4. A Crysis3 full grafikán, full élsimítással meg mindennel együtt, 1080p-ben 60fps el futtatva, simán megállná a helyét egy nextgen címnek....de ha ez erõs hívjuk inkább nextgen elõszelének...
ui: a két fent említett játékon kívül semmitõl nem vágódtam hanyatt, és azok esetében sem teljesen a grafika és teknikai dolgoktól, hanem inkább mert kurvajó gémeknek tûnnek...😄
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k