3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • grebber
    Én nem írom alá!Haladni kell a korral aki még nem váltott megérdemli,hogy ne fusson nála ma game!
  • kill3r21
    Látom már megy a petició aláírás a dx10 támogatásért....alárírjuk? :D
  • NPite
    köszi
  • The Protector
    Szia.
    Mobil platformoknál meg úgy minden VGA-nál van legalább egy youtube videó ahol megmutatják hogyan fut rajta.

Szóval simán fog menni és talán nem is kell mindent minimumra pakolni
  • kill3r21
    Srácok ez milyen videokártya?
    AMD 100-505602 FirePro V9800 4GB GDDR5 PCIE
    Csak mert 850ezerbe kerül iponon :D
  • NPite
    ha mindent leveszek min-re akkor laptopon Nvidia 540-el még elmegy?
  • kill3r21
    Nah jah simán megvoltam nélküle, csak simán érdekel mik vannak :)
    Lehet hogy nen nehéz a játék, de én a végefelé boxon elég sokat haltam...:D
  • grebber
    Aztán az mire lenne jó? Meg ha egy cod szintű lenne a nehézség megérteném hogy muszáj lenne fejleszteni bármit is de így semmi értelme!

Nanosuit Upgrade Kit Locations
  • kill3r21
    Hehe találtad digitális békát....azért nem néz ki úgy mint abban a videóban....ellenben kurva gyorsan elugrik..

Ha valaki favágó kedvében van hajráá....

Más: ha valaki tud a játékban helyeket ahol van nanosuit upgrade, bátran ossza meg velem, mert 360on a második pálya eleje óta nem találtam, dehát semmi upgrade nem volt nekem...:)
  • The Protector
    Csak viccnek szántam és ha azt írod hogy el sem indul akkor sajnos te nem vagy tisztában azzal, hogy milyen gép kell a játéknak.
  • alma2
    ahh de rag lattam mar olyan jatekot, aminel elindul es csak amulok bamulok, forgolodik, nezelodok, annyira szepre sikeredett. Minden elismeresem a cryteknek.
  • Myselor
    nem a viccesség volt a lényege,hanem igen elmondták itt 5en hogy nem megy,én azt mondtam hogy igen,és privátban még rákérdez ,jaj shep kössél belém mindennap 10x:)
  • Shep
    Jaj de nagyon vicces volt.
  • Myselor
    de és vedd is meg,megéri 50órás a játék,és 3 féle befejezése van
  • wesker24
    NEEEEM !
  • TBTPumpa
    Nem! Csak és kizárólag DX11!
  • alonso83
    dx9-10-be else indul a játék?
  • Maxtreme
    Érdekes hogy itt pl semmivel nem lett lassabb a második, New York-os pályától. (pedig mindenki arra panaszkodik)
    Gondolom itt a cpu power ami nagyon számít.

Pár képz tőlem (1680, ultra, 8xAF/medium smaa)

• Nagylaci
    Az nem létezik! Nekem ilyen vasam nincs és ennyi fps - t very high -on produkál alacsony élsimítással. Szóval nálad meg valami nagyon nem jól működik.
  • Nagylaci
    Elmondom min gondolkodik mindenki miközben a hozzászólásodat olvassa. Azon, hogy tényleg ennyi eszed van vagy csak trollkodni akarsz? Tényleg ennyire nem vagy tisztában azzal, hogy az általad leírt konfig mire alkalmas? Arról már ne is beszéljünk, hogy egy 9800 -on el sem indítod...
  • The Protector
    Teljesen komoly.Külföldi fórumon írták,hogy sima ügy.
  • Fpocok
    Lehet, hogy csak azért van, mert késő van... de ha ezeket viccesnek szántad... hát nem az.
  • The Protector
    Gondoltam arra,hogy frapsal rögzíteném.Alatta persze még kell futnia egy vírusírtónak,torrentnek meg egy ps3 media servernek.Ez szerintem alap egy olyan géptől,a belépő kategóriás feladatok.
  • DarkSector
    Simán, 1-2 benchmarkot nem akarsz a háttérben futtatni? :)
  • The Protector
    A következő konfigon azért van esélyem az ULTRA beállításokra ugye?Nem vagyok nagy igényű de legyen szép és azért egy folyamatos 60fps-el már kiegyezek bár.
    Amd x2 5200+ 2.74Ghz,2Gb ram és nvidia 9800GTX.
  • DarkSector
    Tök állat legalább folyamatosan megy a játék...:D
  • crosscut
    3.8Ghz 4 magon
    680GTX 4GB
    8GB RAM

1080p, low beállítás, 2es pálya eleje 30-40 FPS.
    Maxon 20-30
    (AA Off)
  • Shep
    Na sikerült belőnöm a cuccot, pár dolognál kellett csak kompromisszumot kötnöm és ugyan nem viharzik a cucc de 25 fps felett marad és durván néz ki nagyon és ha azt nézzük ,hogy csak egy harmatgyenge GTS450-em van mindjárt nem is hangzik olyan rosszul.
  • Drazse23
    Mit szed ez a csávó?
    Ha semmit, akkor lehet, hogy kellene.
  • Myselor
    kéne de engem pl egy másik topikban ezért jól leszoltak hogy mért szólok be meg ilyesmi
  • CalebJoe
    Be kéne vezetni hogy spamnek minősüljön és bann, mert ez kb. olyan mint a kéretlen levelek senkit sem érdekel itt.
  • Myselor
    hát ja,na mindegy le is szarom csak ide ne rakja be a szaros videóit:)
  • CalebJoe
    Akik nézik azoknak sincs egyéniségük ezért tetszik nekik.
  • Myselor
    hát nagyon durva amit művel a srác,ennyire idegesítő embert rég hallottam,se nem vicces se nem jópofa semmi és játszani se tud a béna szar xd.a szomorú az hogy a sok idióta embernek ez tetszik,jót nevetnek rajtuk nézik,szomorú
  • mester1987
    Nem fog visszaírni.
  • Fpocok
    Tényleg elég idegesítő... PEDIG lehet ezt a "műfajt" jól csinálni. Kicsit átesett a ló túloldalára.

Viszont a re6benchmark videó egy nagy facepalm... fraps lekorlátozza a játékot 30ra... így nincs értelme az egész benchnek.
  • KaBuTo666
    Megkérdezhetném, hogy mi az energiaital neve amit szedsz?
  • Myselor
    most te ezt komolyan gondolod?a kurva anyádért üvöltesz és miért kell erőltetve röhögni minden mondat után?:| komolyan a hozzád hasonlókat kellene jól fejbeverni,normális vagy te?a videóidat meg vigyed innen,senki nem kíváncsi rá szerintem.:)
    a többiektől elnézést,de már a dead space 3-as videója is sok volt
  • Nagylaci
    Írd meg PM -ben te hányra tippeltél és én kiegészítem nap végén annyira! :)

Amit a nehézségről mondtam. Nézzétek, ez a Post-Human Warrior szint. Egyébként igazából asszem' ezért szeretem ezt a játékot mert végül is, okosan, tényleg a szituációhoz alkalmazkodva kell benne játszani, nem csak ledarálni mindent ami szembe jön. Persze lehet úgy is... Szóval, hogy elég sok benne a lehetőség amivel élhetünk na. (A videó enyhén SPOILER -es, viszont vonyítást nyomokban sem tartalmaz...)

• pHNxX
    Aki multizik az megadja az origin felhasználó nevét?:)