CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
30ért használtam mit dobnak nekem 😄 Am érdekesség mondom hogy én 20.000ft-ért vettem 2009be a ati 4850 amikor kb 1-1,5 éves volt. 😄😄

Már egy ideje gyengécske de játszható még.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
GTX 650 vs GTX 260

260 gyorsabb ahogy látom pedig az egy 2008as kártya. Nekem 4850 van és az csak egy kicsivel gyengébb mint a 260. Akkor lehet használtam veszek valami erõsebbet.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Én 50 forintot sem adnék érte. Csak az olyan címek érdemlik a pénzt, amibe van energia is és a két szememmel látom, hogy abban van munka is.
Shep
Nekem ezekkel a képekkel az a bajom ,hogy túlságosan steril az egész, sehol egy pixelnyi hiba, sehol egy apró rece, minden full tökéletes. Nem lehetetlen ,hogy lesz ilyen grafika de max egy ilyen csõ fps-ben 0 rombolhatóság mellett. Egyébként max élsimítással meg ekkora felbontásban meg persze némi szûrõvel, mert ezeken na képeken tuti az is van, a crysis is tud ilyet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Legyen igazad azt mondom...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mondjuk visszatérve a Crysis 3-ra én majd 1-2 ezeré vezsem meg késõbb mert nem viszi a gépem, ezért nem adok ki pénzt, amúgy tuti kellemes 5-6 óra lenne.

Megyek asszem BO2-be kicsit...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
legyen igazad, de a killzone akkor is kamulesz 😄
DarkSector
Azért ha megnézed az a 8Gb DDR5 memóriát nem tudod boltban megvenni simán, ami a pc-kben van egyenlõre DDR3-as, ezt sem gondolták még 2 napja...

kill3r21
Jah hát érdekes lesz a szitu, mert ha aztveszed a crysis3mat is belepréselték 512mb ramba 360on, szal jah, tisztába vagyok azzal hogy amit most láttunk a nextgenbõl az a célhardver maximum 25%át fogja szerintem kihasználni....ha érted mire gondolok...
DarkSector
Elfelejted a fõ momentumot, ez egy cod szerû megyek lövök, egy Watch Dogs sandbox a grafikus motor más célra van, teljesen már a program.
Ha azt végignézed mit jelenít meg a Watch Dogs és azt leszûkíted egy "csõfps"re...na akkor már nem is igazán hihetetlen...hihetetlen azért mert mint tudjuk közel 3-4 éve már szó szerint stagnál a grafika fejllõdése.
Most ezekszerint itt kéne tartanunk, ha mindig egy kicist fejlõdtek volna a konzolok...

És a legfõbb momentum. Ps4 (Sony) Killzone 4 (Sony) és exclusive, direkt PS4 hardverre.

Wtch Dogs külsõ fejlesztés és multiplatform!

Ne feledkezz meg róla hogy textúra terén 8GB ram van a gépbe az piszok sok, a Crysis 3 nem használ 2Gb-ot sem!!!!

kill3r21
Inkább örülj neki hogy nem warez és van élet....ne legyél már ilyen szigorú házigazda 😄
kill3r21
Azért vicces egy figura vagy, ami über azt leszarozod, ami meg izzadságszagú azt meg istenited 😄
grebber
Tényleg ebben a topikban kell kitárgyalni a next gen konzolokat?
Biztos van topikja ha nincs nyissatok neki itt a Crysis 3ról legyen szó!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
pont most irták hogy támogatja a ps4 a 4k felbontit, de a játékok max 1080p-sek lesznek
DarkSector
Nem császárok, nem kell magasztalni, csak erre mondom hogy várjuk ezekkel az izzadságcseppekkel. 😊

Amúgy ezek 2560-as képek!
Nem 720p!!! Nem is 1080p...vagyis ezekszerint 1440p-s a játék, vagyis a demo....!
Ami nem annyira meglepõ, nem is lenne, hiszen vannak fullhd feletti tv-k már.
Ez aztán lenne valami.

De mindegy ez a látvány 1080p-ben is baromira elég lenne.

kill3r21
Nekem abszolut nem tünik reálisnak a killzone gameplay, a destiny meg a WD inkább....valahogy a killzone olyan túljó és hibátlan, olyan kamuszagu....de bizalmatlan vagyok mert egyszer már átbasztak..
kill3r21
Milenne? Császárok lesznek a konzolok megint...mint anno ps3 és a 360 megjelenésénél....😊
miért? a ps4 is pc...

DarkSector
mondták, csak akkor nem õk játszottak, meg nem volt benne QTE.

Mondom van 1 % esély hogy nem ilyen lesz egész pontosan, de ha igen? Mert 99% hogy ez lesz....
Persze ha ...meg taláá, meg netán....de most vegyük azt hogy ez igaz...

Akkor?
😊

kill3r21
ps3 bejelentésénl is azt mondták hogy ingém a cucc, nem emléxel arra a killzone videóra? 😄
DarkSector
Ja pc-n futott dx12-ben...

DarkSector
Igen 1% esély van hogy nem, de ha igaz, mert miért ne lenne ha van benne qte?
Valamint állították hogy ez játék közben megy.

Na akkor mit szólsz? 😄

most nem a Crysis 3 ledegradálása végett csak hogy biztos vagy te benne hogy ez a Crysis 3 már most hozza azt a szintet, mert a képek nem ezt sugallják. 😊

ez PCs screenshot

kill3r21
Amirõl majd kiderül hogy elõre renderelt vagy utólag felturbózótt...😄
DarkSector
Bocs, elbasztam...

Szóval nextgen:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kill3r21
De viszont akkor a Lacinál sem egészséges az a 85fok, vagy tévedek?
kill3r21
Ezt mond a lottószelvényemnek...😄
DarkSector
Ne várj vele sokáig. 😊
Rákos vagyok 2 hónapom van vissza. 😊

kill3r21
Igen meg valami HWinfo64et..
kill3r21
Sok pénzem lesz, veszek neked egy atomerõmûvet, csakhogy ne pacákat láss...😄
gduck
Az MSI programot használod?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
az hát, el vaok ájulva,,,,😄
Kár hogy nekem a 2. része sem fut rendesen...😄

kill3r21
Nah sikerült belõnöm a cumót, köszi Laci.
Egyenlõre maradt a crysis2 maxon....
Azért elég szép...xD
kill3r21
Jaja de mégse hatott meg annyira..
gduck
Belenéztél a szemébe is? Mert lenyûgözõ volt, visszatükrözõdés is volt benne...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
update: 21 évig = 1-2 évig

Szasztok! Ati 6990-es videokarim van, 13.2 Beta6 drivert használom.
Tök jól futna a játék, de amikor ránézek PSYCHO-ra a texturája szét van esve, és lezuhan az FPS. Találkozott valaki hasonlóval?
Volt olyan is, hogy minden rendben, de egy mentés újratöltése után újból szétesik a texturája!
Nagylaci
Itt megnézheted, nem én posztoltam, de én írtam:

KATT

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

DarkSector
Ja szerintük, nem minden játékban de, gondolj bele, a Crysis 3-on kívül tudsz még 1 játékot mondani ahol közelsétálsz egy gépi karakterhez és szép az arca? nem, szóval...ha nem pixelpontosan mert ez játéktól függ, mutattak egy átlagot, míg a Crysis 3 egy mostani csúcs amit csak átvezetõkben látsz ilyennek azt is az 5 órás végigjátszás alatt 2x...😄

Tudom mire gondolsz, de azért egy sandboxban ezekután nem 2 pixeles arcok lesznek,
De amúgy a Deep Down nevû játékban láthatod, mert onnan van tudtommal a fasz feje, abban a demoban láthatod, ami skyrim szerû sárkányos rpg vagy mi a rákom lesz.

Nade ennyit errõl!. 😊
21 évig (karácsonyig úgysem lesz ez érdekes számunkra.)

Nézz át valamely beállítást. Be kell lehet külön kapcsolni.
kill3r21
nah azt leszedtem, és nem ir ki semmit 😄
MSI Afterburner
kill3r21
lesz , szerintük....

Bocsi az offért, de mi a neve annak a proginak ami kiirja játék közben a procihasználatot meg a videomemória cuccot?
Nagylaci képein rajtavan
DarkSector
Az öreg faszi arca nem nagy szám a crysis 3-ban lévõhöz, de azt figyelembe véve hogy ez egy általános arc, nem egy 2 játékost a képernyõn megjelenítõ játékban hanem MINDEN játékban a sok karakteres játékokban is ilyen arcok lesznek az azért nem semmi.

Ezt az öregemberest ne hasonlítsd ahoz hogy a crysis 3-ban néhány renderelt jelenetben 1 faszinak olyan részletes a feje, mondjuk egy GTA-ba mikor vagy 8-10 ember van körülötted a közelben na akkor már elég gizda.

DarkSector
Oks igazad van lehetne több figyelmet fordítani a fizikára, én értem, de majd lesznek olyan játékok is...de az nem most azonnal.

Parasztvakítás hát. Ennél az Unreal Engine 3.0-s bemutató jobb 😊
DarkSector
Pont hogy nem nem látod a faszi bõrét, meg haját, nehogy azt hidd hogy ez egy techdemo, a játékban így néznek ki a karakterek...
az alsó nvidia techdemo az valóban több év...

Shep
Az a baj m,hogy ilyen ide gurul a golyó, meg visszapattan meg akrámi már kb 15 éve ott van a future markban csak annyira számolásigényes, hogy nem használja szinte senki. Megnézed a Watch dogot is, ott is 2-3 doboz-t elfúj a szél, meg kb ennyit levr az asztalról futás közben. Az amit ott elengedett millió golyót vagy mennyit még odébb van ,hogy az játékban is menjen, nem véletlenül volt a körülötte lévõ várfal low poly null textúrás valami.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Jah mondjuk a cry3ban fõleg scriptelt jelenetben vannak ilyesmik....

De itt egy másik példa....azért mondom hogy a ps4 bejelentés nagy része parasztvakitás volt....
Ez haverok között is 6ÉV
Amúgy nézem YT-on, de eddig minden pálya ugyanabban az üvegházban van, mintha valami egysejtûek lennék nanoruhába 😄