3142

A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • kill3r21
    Ezekkel....kövesd a leírást...
    katt
  • Shep
    Tárgytalan megvan
  • Shep
    Mivel tudom megnézni mennyi video memoriát használ játék közben?
  • Shep
    De egyébként még full low-n is gyanús az a 60 fps, annyira nem jó a configod.
  • Shep
    Hát nem írtál semmit ami ugye azért jó lett volna :D
  • kill3r21
    szegényem, kine csípje a monitor a szemecskéd....
    ez olyan mint a fc3-ban a micro shuttering...fene a kényes mindeneteket...:D
  • Fpocok
    És ki írt ilyet, hogy minden maxon 60 van?
  • Shep
    Azt ne mond már, mert még elhiszem, hogy minden maxon 60fps.
  • Fpocok
    Én nem értem, mi van a játékkal. Második rész gyönyörűen ment. Ez nem annyira.
    De ami a bajom, hogy hiába vagyok 60 FPSen, INPUT LAGOM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Bétában is ez volt.
    120on nincs, 60on van én meg így nem tudok játszani.
    Pontosítok... nem akarok, nem fogok játszani.
  • Shep
    Eredeti a játék? Nekem nem volt ilyen gond volt benne lőszer dögivel.
  • bladex
    Sziasztok!
    Elakadtam. Valaki tudna segíteni? Második pályán megtaláltam a idegen sniper fegyvert, de nincs hozzá lőszer. Ki kéne lőni a torony ágyúit de lőszer nélkül elég nehéz.:) Van egy aknamező a közelben amit lehet hackelni de ha át akarok menni rajta akkor egyből kampó van. Nem tudok kijutni ebből a völgyből ahova a fegyverért mentem. PLS help
  • Shep
    Van az a nem sok vagy 30% és fele annyit fogyaszt azért az sem mindegy.
  • DarkSector
    Bocs igazad van.

Nagylaci képén jobban látni 1.4Gb Vram kell, és 4GB rendszermemória. (persze 1GB ebből a win)
  • kill3r21
    Vramból legalább 99%át megeszi...szal no para gyerekek :D
  • Fpocok
    Hát mégsem derül ki most.
  • Fpocok
    NA mindjárt kiderül, hogy megy, nem megy nálam :D
  • mans
    Nem,az a vram,ott a 2800MHz elötte ami a ramfreki.
  • mans
    A 650 nem sokkal jobb mint a 450,kb a mostani gtx260-om szintje,Én is emiatt a 650 ti-t akarom.
  • DarkSector
    Az az 1.4GB nem rendszermemória inkább? :DDDDDD
    ha ez igaz lenne csak 1-2 embernek menne Ultrába a játék, kevés 2GB-os kari van azért.
  • DarkSector
    aha, az mennyire erős? nekem 6670-es van..mert a 450 gondolom közel azonos lehet.
  • mans
    Akkor most mégis gépen játszol?afterburneres dolog azért érdekelt volna hogy mennyi memóriát eszik a vga,mert 650ti 2gb-t akarok,de írják nincs értelme és elég az 1gb videóram,közbe meg 1400mb-t használ a 2gb-ből itt a videóba,link meg a bf3 multiba is.
  • Shep
    GTS450 1 gigás
  • DarkSector
    milyened is van?
    Mert aláírásodba nincs. és lehet mesélted már csak nem emlékszem.
  • Shep
    Ha az enyémet el tudom jó áron passzolni és egy ilyenre nem kellene akkor sokat ráfizetnem de csak akkor. Havernek pont kellene egy ilyen kártya, mint az enyém.
  • DarkSector
    miért lehet lecserélnéd a sajátodat?
  • Shep
    Öööö izé a kártyájának a tudása érdekel.
  • Shep
    Ja amúgy egy FSAA-t nyugodtan lehet kapcsolni kb 1 fps-t ha eszik viszont kevesebb a rece.
  • DarkSector
    Nem lenne egyszerűbb ha kipróbálnád a gépeden? :D
  • Shep
    És ha mindent very h-ra raksz akkor milyen ebben a felbontásban?
  • DarkSector
    azt alsó kép miért 7x van? :D
  • kill3r21
    Kérésedre 1440x900as képek...
    Ebben a felbontásban szalad a dolog....:D

• kill3r21
    Első pálya mindha kicsit jobban ment volna...
    Második pályánál ilyen töltési akadások miatt le le ment 20-ra de aztán szépen beáll 25-28ra....de amennyire emléxem az eksönre boxról, azért kicsit lejebb kell tornáznom, de egyenlőre ilyen....szerintem egy 30ezret butitott gtx650hez képest elég jól muzsikál, vagyis rosszabbra számoltam..
  • Shep
    És úgy milyen fps értékeket kapsz, pl az elején az esőben mennyi volt, vagy a 2. pályán mikor kimentél a szabadba a liftből?
  • kill3r21
    Beállítások.

Ilyesmi a cumó:

És a végére egy kurvajó Easter EGG!
  • kill3r21
    1920x1080ba nyomom, high-ba élsimitások és vsync nélkül, egyedül a shadow medium...
  • Shep
    Hogy fut neked az új kártyával meg milyen felbontásban?
  • kill3r21
    Pedig brutál sokan sírnak, ha belegondolunk egy 15ezres dx11es vGA-n elfutna lowon szerintem vagynemtom...Azért mák hogy nekem is sikerült gépet újítani, mert most én is rííínák....
    9800GT vel mégha nem is faintosan de mindennel tudtam játszani, ez lett volna az első ami elsem indul....:D
  • The Protector
    csatlakozom.
  • Shep
    Szerintem egyedül a DX9-nek lenne értelme, a DX10 sosem volt jó.
  • Kongy
    Azért ez kicsit gáz. Most komolyan. DX11-es kártyát már 2009 óta lehet vásárolni ha jól tudom. Ha valaki tényleg komolyabban játszik, az nagy eséllyel cserélt VGA-t ezidő alatt, aki meg nem, annak meg eljött az ideje.. Nem értem mit kell pattogni, haladni kell a korral. Ja, és ha csinálnak is dx10 patchet, akkor se biztos, hogy a játék megfelelően fog futni azokon a gépeken.. de ez csak az én véleményem.